Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Som sagt, Gilbert er ikke favorit på samme måde som han var sidste år, men han er den største favorit. Løbet passer ham, og med undtagelse af de to stigninger jeg nævnte, så bliver han svær at komme af med. Især med den form Van Avermaat viser.

Rodriguez er et fint bud, men afslutningen i Liege er, som sagt, ikke ligeså hård som på Cauberg og i Huy, og det er ikke til hans eller Samuel Sanchez´ fordel. Valverde har været helt væk indtil nu, og lad os da for Guds skyld håbe det fortsætter i dag.

Gerrans er ganske rigtigt en outsider, for han har trods alt holdt en mindre pause nu, så det er svært at vide præcist hvor han er. Så er jeg mere til holdkammeraten Albasini.

Ellers Cunego og Voeckler.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Kaffe
Stærke prognoser, ellers.
Vidunderligt løb.
Niddets arkivar
Skrevet af NUFC Dinho
Hold da op et løb. Levede klart op til forventninger og fedt med en sejr til Iglynski, der endeligt ser ud til at udnytte det potentiale, som jeg egentlig egentlig synes, der har været i en del år. Man så allerede i Amstel, at niveauet var ved at være der. En imponerende måde måde han vandt løbet på i dag. Var alle kommet hjem samme, så havde han formentligt også nappet spurten foran Gasparotto. Imponerende uge Astana har haft.

Edit. Jeg tvivler i øvrigt på Rodriguez havde slået ham i en spurt på flad vej, hvilket Rolf ellers ser som en selvfølge.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Fremragende kørt, ja. Trist for Nibali at hans arbejde ikke holdte hele vejen, for han åbnede løbet med sit ryk, og satte især Gilbert ud af spillet. Vanvittige 8 dage Astana har haft.

Og med hensyn til prognoser, så var det nok de færreste der havde set Iglinsky vinde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Saxo Bank nåede lige at have bedste tid i et par minutter. Geraint Thomas nu i bedste tid, medens Phinney er på vej i mål.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
TV2 får, som ventet, malket enhver dansk vinkel ved enhver given lejlighed. Det er selvfølgelig oplagt, men det bliver godt noget tåkrummende i længden, men arragementet ser ud til at være særdeles velbesøgt.

Og Phinney smadrer lige Thomas´ tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Episk.Bold
Det er Jasper Stadum der er ansvarlig for det, han er så ubegribelig pinlig at hører på.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af repos , moderator
Alex Rasmussen i tredjebedste tid. Flot kørt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DanishBhoy
er det offenligt gjort hvem det er som Christina watches har skrevet med? skulle være en pro tour rytter ifølge rygterne
Is it cold in his shadow?
Skrevet af SotD
Mærkværdig følelse, at se Giro´en i Herning. Selvom det var stort, så var det egentlig lidt skuffende at følge. Der var ikke vildt mange mennesker. Parkeringshenvisningerne sendte os lang pokker i vold, hvilket var komplet irellevant, da man praktisk talt kunne have parkeret inde midt i byen uden problemer. Ruten var lavet uden mulighed for, at krydse banen, medmindre man ville vade direkte ind over vejen, hvilket jeg ikke vil, så det blev generelt en meget lang gåtur, for at komme rundt og fornemme det hele.

Informationen var heller ikke ret god i starten. Det tog os over en time, at finde ud af hvem der førte. Speakeren sagde konsekvent "Og han slutter som nr. 29, 17 sekunder efter den førende rytter". Det kunne være rart med lidt løbende information.

Nå, men derudover var det sjovt, at se rytterne så tæt på. Fik hilst på Lars Bak og snakkede kort med Alessandro Ballan efter han kom i mål, hvor han lå og tullede rundt på en sidevej.

Resultatmæssigt var det ikke vildt overraskende, dog var det overraskende at Phinney smadrede de andre så stort, som han gjorde. Flot 3. plads til Alex Rasmussen. Skuffende at Bennati ikke kunne køre bedre. Jeg havde forventet at han ville køre en flot prolog.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes omvendt det var et fint arrangement. Og der var rigeligt med muligheder for at komme rundt, hvis man gad lede efter dem.

Jeg fik mig en snak med Hushovd tidligt på dagen, og snakkede med kæmpe machoen Bernie Eisel, da han var kommet i mål, og havde rullet af. Derudover fik jeg også håndtryk fra både Scarponi og Cunego. Alt i alt en optimal dag.

Og vanvittig hurtig "hjemtur" af Phinney. Han var lidt efter Thomas ved mellemtiden, men smadrede igennem på boulevarden. Flot sejr.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Kramer
@ DanishBhoy

Det bliver først offentliggjort på fredag. Med vanlig sans for selviscenesættelse vil CWO da ikke slippe sådan en nyhed en dag, hvor alt hvad der er af cykelinteresse i DK handler om Giroen.

@SotD
Hvorfor i alverden var I i bil, når der kørte toge direkte op til mål nærmest?

Det var godt nok en kold omgang i Herning i dag, men fedt at opleve alligevel. Besøgte en ven der boede oppe i Fonnesbechgade - på 2. sal så perfekt udsyn til rytterne, og generelt et godt arrangement, ingen ballade, i hvert fald ikke hvad jeg så af.
Skrevet af FrækFyr17
Nej, hørte/så heller ikke noget ballade. Der var lidt vand fra springvandet, der var løbet over og ud på Torv-svinget, men det blev fjernet igen rimeligt hurtigt.

Flot og meget gæstfrit arrangement, hvor det var let at komme omkring den 8,7km lange rute og rundt i byen, men "der er jo også en dag i morgen", og den glæder jeg mig endnu mere til at overvære forskellige strategiske steder på ruten. Ikke at glemme karavanen, som nok vil være noget nemmere at komme til på en længere rute.

Lækkert for Alex og Boaro - nogle folk drager håbløse paralleller til Andys gennembrud, men hvad med en ny "Richie Porte"? Boaro virker som en god fyr.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Eklund
Fint arrangement der virkede til glide uden problemer. Men en noget kedelig rute man havde valgt, bedømt ud fra tv billederne. Så hvis det er ment som et reklame fremstød for Dk, så er man da gået benhårdt efter den østeuropæiske nyrige. Så øst tyskere med hang til nostalgi vil sikkert valfarte til Herning :-)
Skrevet af Episk.Bold
Nu er Herning heller ikke en specielt charmerende by ren udseende mæssigt, det er en industriby eller som mange vestjyder siger: Betonhelvede, hvis det skulle være reklame for DK så skulle man nok have lagt det i nabo byen Holstebro.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af SotD
Vi var i bil fordi vi fulgtes tre kammerater der bor i tre forskellige byer. Så det var lidt nemmere at koordinere fælleskørsel i bil. Vi blev først guidet til boxen, men der holdt så en venlig herre, som sagde at set var en tåbelig løsning, at guide folk derud, så han hjalp os en km penge tættere på endnu, men der var stadig en gåtur på 4-5km til målzonen, hvilket for mig at se, er for langt. Men sådan er det jo. Havde det nu været 23 grader kan det være jeg ille havde tænkt over det.
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
Imponerende at kommentatorerne i fuld alvor, forsøger at gøre det spændende, når Lars Bak har 44 sek. med 30 km igen. Selv med 10 km igen, havde han ikke haft en chance med det forspring.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Suverænt af Sky, og især Geraint Thomas. Ham er jeg noget vild med, må jeg nok erkende.

Imponerende hvordan de bokser sig vej frem, og når de bliver lukket af, jamen så finder Thomas bare en anden vej frem, og fragter Cavendish. Og ham er der alligevel ingen der kan slå i en spurt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ahh ja. God dag for mig i manager øjemed. Desværre laver Bos det samme nummer igen, med fuldstændig uprovokeret, at hive i forbremsen.

Mit hold så således ud i dag:
1. Mark Cavendish
2. Matthew Goss
6. Mark Renshaw (K)
8. Daniele Bennati
10. Geraint Thomas

25. Marco Pinotti
44. Thomas De Gendt
51. Taylor Phinney (Maglia Rosa)

100 something Oscar Gatto
Silkeborg IF
Skrevet af DanishBhoy
var i Søndervig og se Giro´en drøne forbi der (kunne lige så godt få en tur til Vesterhavet ud af det)

er sgu lidt imponeret over hvor mange folk det kan hive ud på vejen, vi var i Søndervig ca 3 timer før start og allerede der sad der rimelig mange folk ude ved vejen fra Herning og så vestpå

selve Søndervig var også pænt pakket

så mangler Spanien rundt på et tidspunkt, nu hvor der kan sættes hakker ud fra Touren (på Champs-Élysées for et par år siden) og nu Giro´en (i Søndervig)
Is it cold in his shadow?
annonce
0