Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror ikke nogen af dem bliver aktuelle.

Med det forspring brækket har lige nu, skal feltet virkelig investere noget for at køre dem ind. Og det gør de næppe. selvom Liquigas går frem nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så er Farrar også stået af.

Og hvis meldingerne om Cavendish holder, så er han i alvorlig fare for at gøre ham selskab.

Pozzato har forsøgt en enkelt gang, og nu arbejder Colnago og Liquigas. Men det bør være for sent. 4.30 må Rubiano ikke smide på 24K.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Flamsted
Med Saxo Bank-brillerne på, så er det vel ikke helt skidt med alle de hurtige folk, der udgår? Det øger ihvertfald selvsagt Haedos muligheder i en spurt.
Danmark - BSF og AGF Sverige - Linköpings FC England - Newcastle United Spanien - UD Las Palmas Italien - AC Milan
Skrevet af Il_Preferito
Enig så langt, at mindre konkurrenter giver bedre muligheder.

Jeg har altid været af den mening, at Haedo faktisk er en af de hurtigste i feltet, men det tekniske og intelligensen mangler ganske simpelt.

Hvis han skal slå Cavendish eller Goss(eller de to franskmænd), så skal alt klikke. Og det er der ikke rigtigt folk til på Saxo Bank lige nu, efter min mening.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Folk må have haft travlt i weekenden, med den manglende aktivitet herinde.

Fantastisk med en sejr til Tiralongo i går. En stor personlig favorit, så er sgu ikke helt tilfreds med, jeg missede den sidste spænding. Glæder mig til at se, om han kan følge op på den præstation i dag. Han har i øvrigt dedikeret sejren til Contador. Hvis Contador, som forventet, fortsætter hos Saxo Bank, så ville Tiralongo være en fantastisk rytter at få til holdet næste år. Selvom han måske stiger lidt i pris efter årets Giro, så bør han stadig ikke være voldsom dyr.

Med hensyn til etapen i dag, så bliver det spændende, at få de første fingerpeg om favoritternes niveau. Scarponi var stærk i går, men selve stigningen og den flade afslutning, ligger naturligvis bedst til Rodriguez, hvis formen er der. Fandme nedtur, at de har lagt denne etape samtidig med afgørelsen på PL. Det burde forbydes.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Røvsyg etape i dag. Virkelig skuffende, at favoritterne ikke satte pres på, især når Maglia Rosa var up for grabs. Hesjedal var helt væk op ad hele den afsluttende stigning, og det er bestemt ikke urealistisk, at favoritterne kunne have sat ham et par minutter eller tre tilbage. Cunego kunne også have været rystet godt og grundigt.

Dejligt var det dog, at Pozzovivo tog sejren, og vel melder sig ind i kampen om en top placering. Han har ikke hvad der skal til for, at vinde løbet, men det bliver spændende om han kan klemme sig ind i top 5.

EDIT:

Rujano og en af Sky folkene burde klart have forsøgt sig i dag. De så ud til at sidde forholdsvis problemfrit med. Måske Cataldo også burde have lavet en "Pozzovivo"...
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Spændende afslutning på dagens etape, hvor Lars Bak sidder i et udbrud der går hjem.

Golas fra OPQS er gået alene på næstsidste stigning, og selvom han kører nedad som en juniorrytter, så får de svært ved at hive ham ind.

TV2 har travlt med at tale Lars Bak op, selvom han så stegt ud på næstsidste stigning, og lige nu sidder bagerst i gruppen der jagter. Det ville dog være smukt om han kunne hive sejren, men sidste stigning bliver et problem, især hvis Baekelandts, Casar, Txurruka og Santaromita begynder at køre. På stregen er han nok heller ikke bedste mand, men man kan krydse fingre for han overlever stigningen, og så kan gå fra dem på det flade.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Nu vinder Rolfs bedste ven.

HURRAAAAAAAAAAAA
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af korzika
Sådan, Lars Bak! Det er sgu godt gået. Meget fortjent sejr.
Skrevet af Il_Preferito
For helvede, hvor er han stærk! Voldsomt imponerende.

Den klogeste i udbruddet, og med afstand den stærkeste, da det blev fladt. Suverænt!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af RafaMarquez
Tillykke Lars "hvad´dethedder" Bak. Godt kørt
Carles Puyol: http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/article1781817.ece Rafael Marquez, Verminator, Xavi og Henry
Skrevet af Mikaelletager
Nu hvor sommeren er på vej, vil jeg til at cykle på arbejde, så jeg må ud købe mig sådan en to-hjulet satan. Jeg skal kun bruge den frem og tilbage på arbejde, det vil sige en 20 kilometers penge i alt. Jeg aner ikke så meget om cykler og ønsker blot en der køre "let" på stierne, med forholdvis mange gear (mindst 7).


Jeg har været lidt på udkig i bilka og andre indkøbscentre, men flere af mine venner, fraråder mig deres cykler, men er der nogen grund til det? Er ders cykler ringere kvalitet?

Jeg har siddet og søgt lidt på nettet og fundet frem til denne lækre model - http://www.cykler.dk/kil…e-2011.aspx

Synes nu det er mange penge at smide efter en cykel, jeg havde selv forstillet mig 3.000-4.000 kroner, men hvis det er nødvendt at smide lidt ekstra for at få en cykel der holder i længere tid og med nogen ordenlige gear, er det jo det, der må til. Det er her, jeg håber i cykel-eksperter vil hjælpe mig, med nogen gode råd, så jeg ikke skyder mig selv i foden. Kunne være super fedt med nogen alternativer også. På forhånd tak
Skrevet af Il_Preferito
Prøv i følgende tråd i stedet, Mikael:

http://www.bold.dk/snak/…&start=1300
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mikaelletager
mange tak, jeg vil prøve der i stedet
Skrevet af ardiles
Alberto Contador returnerer til Team Saxo Bank.
Den 29-årige spanier vender tilbage til det danskbaserede World Tour team d. 5. august, når hans karantæne udløber. Alberto Contador og Team Saxo Bank er blevet enige om en aftale, der gælder for resten af 2012 og de kommende tre år.
http://www.team-saxobank…p?n_id=3654
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af repos
I Dauphiné skal de i dag over Colombiere og Joux Plane. Sidstnævnte er en led satan, og det var her Floyd Landis for alvor beviste, at Whisky er effektivt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ardiles
Det gad Andy åbenbart ikke.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af repos
I takt med R-Nissans opløsningstendenser, så ser Team Sky til gengæld uhyggelige ud. Fire mand i frontgruppen på ni ryttere igår var en ren magtdemonstration.
Med de næsten 100 enkeltstartskm. i TdF, og i mangel af Contador, så melder Wiggins sig for alvor ind som en hed vinderkandidat.

Brd. Schleck er et åbent spørgsmålstegn. Forberedelserne har været præget af skader, polemik og de trives ikke under Bruyneel. Det virker også som et ekstremt dårligt match, og Bruyneel må korse sig, når han tidligere har samarbejdet med ultrastrukturerede Armstrong og Contador. Nu har han de humørsyge Schleckbrødre, der har udviklet sig til feltets mest forkælede ryttere med et væld af undskyldninger for egen manglende formåen. Andy Schleck har alle fysiske forudsætninger for at vinde TdF, men til gengæld mangler han i den grad det mentale, hvilket især kommer til udtryk på hans ringe enkeltstart.

Sidste års vinder Evans må være temmelig bekymret over sit store tidstab på enkeltstarten i Dauphine, ligesom det må være bekymrende, at Skys hold er stærkere i bjergene. Og med Froome, Rodgers, Porte og Boasson-Hagen foruden Wiggins, så skal BMC være taknemmelige for, at der ikke er en holdtidskørsel i årets udgave.

Det store spørgsmål er selvfølgelig Wiggins´ holdbarhed i TdF-sammenhæng, og hvordan han klarer presset som favorit.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Meget enig i det du skriver repos. Sky mandskabet er dælme blevet en magtfaktor.

Med det sagt, tror jeg dog ikke Evans ryster i bukserne over Wiggins. Der ligger rigtig mange etaper i halvkuperet terræn hvor Evans notorisk henter sekunder på Wiggins, og så meget bedre er han altså heller ikke på enkelstarten.

Jeg tror Evans fører med noget der minder om halvandet minut inden den sidste enkelstart og så får vi "drama på TV2", fordi man mener at Evans kan risikere at tabe så meget på enkelstarten. Over 100km i Tour sammenhænge vil jeg blive slemt overrasket hvis Evans smider meget mere end et minut til Wiggins. Ikke så meget baseret på form, men på rutine. Evans er bare bedre til de drænende etapeløb, end Wiggins er/har bevist.

Jeg glæder mig dog meget til Tour´en, for alle skal hente tid på Evans og Wiggins for, at gøre sig forhåbninger om noget som helst. Jeg håber dog at der er kommet en del flere ryttere til Tour´en med forhåbninger om, at vinde løbet, end tilfældet var det i Giro´en.
Silkeborg IF
Skrevet af Barbuti
Sky er et fremragende eksempel på, at et nystartet hold har brug for tid til at få sat rammerne, før rytterne for alvor begyner at levere. Eller sagt med andre ord, bygge en holdkultur, et hieraki, og finde de rigtige folk både på og uden for "banen".
Selvom Leopard Trek stjal hele ryggraden af Saxobank virkede det som om det kom som en overraskelse for de fleste (og vist især for bagmanden Becca) at man ikke bare lige skaber et sucesrigt cykelhold over natten.
Ligesom det heller ikke just så ud til at fungere for Saxobank, da Contador kom slæbende med 3 spanske hjælperyttere, der vel dårligt kendte det engelske ord for cykel. Rammerne skal ganske enkelt være på plads.

Jeg mener Sky så dagens lys i 2009, og det var ved gud ikke imponerende resultater, man leverede i den første sæson. Der blev så vidt jeg husker fra flere sider talt om fiasko. De seneste sæsoner har dog vist projektets bæredygtighed, og at tålmodighed er en vigtig faktor. Det er nu man høster frugterne af flere års hårdt slid.

Jeg kan slet ikke holde Schlecks ud længere. De mangler i den grad nosser. Især Andy er vel det største naturtalent siden Jan Ullrich, men som tyskeren, kan Andy slet ikke finde ud af at formidle det. Han virker gennemført useriøs i sin tilgang til træning og forberedelse generelt, fordi han ved at han ikke behøver at "try hard" for at køre eksempelvis en podieplacering hjem. De er simpelthen ikke lavet af vinderstof.

Fsva årets tour synes jeg der er en del ubekendte. Jeg synes terrænet virker lumsk i år. Da jeg først så "hard facts" lignede det en forholdsvist nem tour, men jeg bliver mere og mere overbevist om at den faktisk bliver ganske vanskelig. Der er nogle ikke helt nemme dage i Jura bjergene inden Alperne rammes, og generelt ligner det at man har forsøgt at finde sværere stigningerne i år end tidligere. Grand Colombier fx stiger mange steder mellem 10 og 14%. Det samme med et par af stigningerne lige inden vi tager fat på Pyrenæerne - de er nogle lede sataner, der måske kan hive luften ud af en type som Wiggins, der har det nemmere med lange, regulære stigniger på 6-7%.

Vi savner naturligvis alle etapemål på bjergtoppene, men når det nu ikke skal være, synes jeg dog der er lagt op til en mere spændende og udfordrende tour, end hvad man umiddelbart havde kunnet forvente. Jeg tror iøvrigt Evans vinder igen.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce
0