Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Mht Menchov, synes jeg bestemt den holder, for manden har været kaptajn på rabobank i sæsoner hvor der ikke var en entydig tour favorit (bl.a 2007).

I forhold til ruten, så er Wiggins en større kandidat end Menchov var i 2007. Menchov har trods alt også fine GC-placeringer i TdF, så helt til rotterne har han ikke været.

Desuden så vi også et ret stærkt Sky hold smide det i vueltaen. Jeg siger ikke Sky ikke kan, men vi har før set storhold falde sammen i touren.

Igen, kan der altid findes ekempler på ting, der er gået galt. Det giver blot mere mening at forholde sig til årets rute og mulige konkurrenter. Ocana væltede også, da han endelig lå til at slå Merckx, Schleck smed kæden og sådan kan du blive ved. Uheld og sammenburd kan du altid finde.
Det giver dog langt mere mening at se på, hvad Team Sky lige har præsteret i et forberedelsesløb.
I øvrigt er de langt bedre forberedt på denne opgave, end de var til Vueltaen sidste år.

Voeckler sammenligningen kom på baggrund af noget pref skrev, og jeg vil aldrig nogensinde betegne ham som favorit til en grand tour (det var et fluke år sidste år, akkurat som da Pereiro vandt), derfor er det ikke fjollet.

Det er fjollet, idet du bruger det til at understøtte den manglende tillid til Wiggins´ tidligere GC-resultater. Det er jo netop intet fluke over det, men mere stabil kørsel krydret med en fremragende enkeltstart. Netop i år er det jo mere vigtigt end nogensinde.

Jeg regner som sagt Wiggins blandt favoritterne, men jeg er bare en smule forbeholden ved at kalde det en duel mellem Evans og ham, da jeg stadig mener Wiggins har noget at bevise.

Selvfølgelig har Wiggins i forhold til Evans noget at bevise, for sidstnævnte har vundet TdF, og på den baggrund vil enhver anden i årets TdF blegne.

Jeg vælger at forholde mig til ruten, konkurrenterne og resultaterne i forberedelsen, og her er det mere end vanskeligt at se bort fra Wiggins som førsteudfordrer til Evans.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Igor Anton har kørt glimrende enkeltstarter og et tab på 12-15 min er urealistisk. men som sagt, var det nok mere udtryk for et håb fra min side...
Skrevet af Il_Preferito
Hvis du med glimrende enkeltstarter mener, at han slutter i top-30 her og der, så har du da helt ret.

12-15 minutter er ikke urealistisk. Forhold dig nu til distancerne, og de resultater der blandt andet kom på generalprøven i Dauphine i sidste uge.

En rytter som Menchov tabte 3 minutter. Ryttere som Vanendert og Voeckler tabte 6 minutter. Antons holdkammerat Samuel Sanchez tabte 7 ½.

Edit. Og jeg ved godt Samuel Sanchez eftersigende har trykket et ribben, men det er altså alle ryttere, som man må formode er i form frem mod Touren. Og de blev altså smadret.

Edit2. På den afsluttende bjergenkeltstart i Paris - Nice tabte Anton i øvrigt godt 2 minutter til Wiggins. Og sluttede 15 minutter efter ham samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
@ repos

Du skal nok lige læse det jeg har skrevet om Voeckler igen.
Men alligevel: Indtil sidste år var Wiggins vel et fluke. Han kørte stærkt i 2009 for året efter at ende som nr. 24, 40 min efter, det er ikke særlig stabilt.

@ pref

En ting er at køre fuld blæs i et mindre etapeløb, noget andet er touren, hvor den sidste enkeltstart ligger sent i løbet. Derudover giver en mulig podieplads (eller trøjen) vinger og du kan simpelthen ikke regne med, at efter tre udmagrende uger, så smadrer Wiggins det hele. Det kan ske, jeg tror det bare ikke.
Skrevet af repos
Du skal nok lige læse det jeg har skrevet om Voeckler igen.

Det har jeg læst. Du bruger Voeckler som et eksempel på en fluke, der én gang har kørt i top 5 i et etapeløb. Det har intet med Wiggins at gøre, der har kørt langt mere stabilt i etapeløbssammenhæng. Voeckler profiterede, ligesom Pereiro Sio, af et godt udbrud, og var stærk nok til at holde hjem. Ellers er Voeckler jo den fødte opportunist.

Men alligevel: Indtil sidste år var Wiggins vel et fluke. Han kørte stærkt i 2009 for året efter at ende som nr. 24, 40 min efter, det er ikke særlig stabilt.

Wiggins har jo netop udviklet sig stabilt. At, der kom et dyk i 2010 tager jeg ikke som udtryk for, at han lige nu mangler noget i TdF-sammenhæng. Sidste år var han gearet til TdF, men styrtede og måtte udgå. Som trøst kørte han trods alt en podieplads hjem i Vueltaen.
I år har han målrettet bygget formen op mod TdF, og stort set ryddet bordet i de etapeløb, han har kørt.
Sammenholdt med rutens udformning og konkurrenterne (eller rettere, de som mangler), så er Wiggins svært at komme udenom.

Der er selvfølgelig altid en fare for, at han går kold.

I den forbindelse vil jeg lige minde dig om, at Cadel Evans blev nr. 26 i TdF i 2010. Hvordan var det lige, det gik med ham året efter?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Var det ikke noget med, at Evans slog sin albue i 2010?

Men ellers er jeg i øvrigt enig med dig i, at Wiggins virker som et mere eller mindre safe bet på en top-3.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Hicks
@ repos

Jeg brugte nu voeckler for at tilbagevise det fjollede i noget pref skrev. Det have intet med wiggins at gøre. Desuden har jeg ikke sagt at man ikke skal se mod wiggins når vi snakker favoritter, men stillet spørgsmålstegn ved om han har holdbarheden.

At du bruger Cadel evans Tour i 2010 er i den sammenhæng du bruger det useriøst, da Evans allerede på daværende tidspunkt havde kørt flere top ti placeringer hjem.
Skrevet af Svetlana
Undskyld, jeg afbryder - men er der nogen her der kan fortælle mig hvilken racercykel jeg skal købe, hvis jeg skal en tur til Frankrig og prøve noget bjergcykling af??? Jeg er helt grøn, men skal muligvis med nogle cykel entusiastiske venner derned næste år, på forhånd tak.

S
Skrevet af Il_Preferito
Ok, Hicks. Vi er gået fra at det er totalt urealistisk, til at det kan ske. Så er vi enige.

Svetlana, jeg vil anbefale dig at kigge i "Jeg er begyndt at cykle"-tråden, hvor vi udveksler motionisttips, cykeltips, osv.

Edit. Nu også med et link. Service.

http://www.bold.dk/snak/…&start=1310
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det kan vi da godt kalde det. Jeg mener dog det er urealistisk at wiggins tager et kvarter på Anton på de to enkeltstarter. Det er bestemt ikke urealistisk at wiggins slår Anton på de to enkeltstarter. Det er derimod nærmest naturgivent.
Skrevet af repos
At du bruger Cadel evans Tour i 2010 er i den sammenhæng du bruger det useriøst, da Evans allerede på daværende tidspunkt havde kørt flere top ti placeringer hjem.

Nej, det er da ikke. Wiggins har kørt et par gode Grand Tours, og du bruger selv hans 24. plads, som argumentation. Det er da værd at påpege, at Evans blev nr. 26 året før han vandt. Året inden igen, altså 2009, blev han nr. 30.
Da han fik et hold skræddersyet til ham, og fik optimale forberedelser, så vandt han også. Det minder en del om Wiggins.

Mht. Evans, så gik diskussionen omkring jo også på, at han manglede holdbarheden, idet han ofte havde en halvdårlig dag i bjergene, eller, som da Sastre vandt, ikke kunne stå for presset.

JEg er da enig i, at Wiggins sagtens kan løbe ind i både uheld, skader, og der er et reelt spørgsmålstegn ved favoritrollen. I Dauphiné håndterede både han og holdet det forbilledeligt, men Dauphiné er ganske rigtigt ikke TdF.

Men, igen, savner jeg, du disker op med holdbare alternativer, hvilket Igor Anton ikke er med 100 enkeltstartskilometer uden for Euskatelland.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Det er da useriøst da hele grundlaget for at nævne ans 24. plads var et spørgsmål om fluke. Da Cadel Evans kører sine mindre gode placeringer hjem, har han allerede stået på podiet 2 gange og kørt top 5 yderligere, derfor mener jeg ikke din sammenligning holder.

Og lade mig igen minde om at hele udgangspunktet for diskussionen (min indgangsvinkel til debatten med pref) var om Wiggins havde den fornødne holdbarhed og IKKE om han skal regnes blandt favoritterne, for hvis han kører en tour som i 2010, så er selv Frank Schleck et bedre bud.

Skrevet af Duck
Har USADA virkelig en sag der endelig kan fælde Lance, Bruyneel og Ferrari?
http://online.wsj.com/pu…ing0613.pdf

EPO, bloddoping, steroider, hormoner.
Skrevet af Il_Preferito
Det med holdbarhed er bare ved at være så gennemtærsket nu, og når man selv foreslår Anton, så er det fortsat helt i skoven.

Hvordan kom Voeckler i øvrigt ind i billedet, fordi jeg nævnte to top-10 placeringer fra Wiggins? Den fik jeg aldrig fat i.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det er sÅmænd også helt i skoven at holde fast i diskussionen om Anton, når jeg for indtil flere indlæg siden, selv lagde den i graven. Voeckler argumentet opstod ud af dit eget pjat med, at man kontinuerlig skal have kørt podieplaceringer hjem for at have udvist holdbarhed. Jeg bragte så voeckler på banen, da han jo har kørt lige så mange top ti placeringer hjem i Touren, som wiggins, for at understrege at man ikke bare kan tage det for givet at wiggins kører top ti. Men vi kan vel godt blive enige om at voeckler vel næppe kører top ti igen?

Hverken du eller repos har derimod forholdt jer til om wiggins topper for tidligt. Manden har kørt stærkt i marts, april og nu også juni. Måske har han brugt alt krudtet.
Skrevet af Il_Preferito
Det var for at stikke til dig. Beklager hvis du tog det så bogstaveligt. Sarkasme og ironi er nogle svære størrelser.

Med hensyn til Voeckler, så afskriver jeg ikke en top-10 placering til ham. Vi er enige om han blev nr. 4 sidste år, ikke? Og at favoritfeltet i år så småt er ved at være decimeret?

Det er fint du selv har lagt Anton i graven. Det ændrer bare ikke på at du kastede ham i spil umiddelbart efter du havde argumenteret mod Wiggins med holdbarhed, og manglende top 10-placeringer i Grand Tours. Og så bringer du en rytter der har én mindre, og som ikke kan køre enkeltstart for fem flade ører.

Og du har endnu ikke forholdt dig til ruten, til hvor få løbskilometer Wiggo har i år, eller til hans træningsomlægning.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Jeg ved da godt det var derfor ergo voeckler balladen. Men ok, jeg kan se vi er temmelig uenige om voecklers evner, derfor falder den måske til jorden. Jeg tror ikke på at han kan gentage succesen.

Mht Anton så er jeg jo ikkeenig med dig omkring hans enkeltstart, selvom han naturligvis ikke har topklasse niveau. Han har dog stadig været væsentligt tættere på en gt sejr end wiggins. Men nok om ham.

Nu har jeg faktisk forholdt mig til ruten i et indlæg til repos, i forbindelse med wiggins sejrschancer i år (godt nok lettere overfladisk men ikke desto mindre).
Skrevet af Il_Preferito
Men kan du virkelig nævne 10 du mener der slutter foran Voeckler i år?

Hvordan har Anton præcis været væsentlig tættere på en Grand Tour-sejr end Wiggins? Ved at føre et etapeløb med en uge(!!)igen, og så styrte og udgå?

Beklager, men det er sgu for tyndt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Ja det vil jeg bestemt mene jeg kan, men diskussion gider jeg ikke gå ind i. Det vil bare afspore wiggins debatten endnu mere.

Fint nok du synes det er tyndt. Det kan jeg ikke gøre så meget ved. Jeg tror bestemt han havde vundet var han ikke styrtet.
Skrevet af repos
Jeg bragte så voeckler på banen, da han jo har kørt lige så mange top ti placeringer hjem i Touren, som wiggins, for at understrege at man ikke bare kan tage det for givet at wiggins kører top ti

Så brugte du jo netop Voeckler i den sammenhæng, jeg refererede til. Det benægtede du tidligere. Det er jo tåbeligt, når der er tale om to så forskellige ryttertyper.

Hverken du eller repos har derimod forholdt jer til om wiggins topper for tidligt

Det kan vi jo af gode grunde ikke forholde os til endnu. Til gengæld kan man konstatere, at både Evans og Wiggins kørte efter sejren i Dauphiné, og Wiggins vandt på sin enkeltstart og sit bedre hold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0