Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af alek9000
"He´s becoming a legend"

Oh. My. God.
.
Skrevet af Cabra
Nu skal vi høre på at Anker og at han mener at han er kommet godt igang og at han går efter den prikkede.

Det er det samme hver år. Vi hører han siger at han er godt kørende og i god form og bla bla.
Skrevet af Cabra
dobbelt.
Skrevet af Halil
Prikometret?

Dø uslinge!!!

Der er 0 % chance for Oksen fra Hammel vinder noget som helst.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Black Spider
Der er 0 % chance for Oksen fra Hammel vinder noget som helst.

Det er så ikke sandt. Der er altid en lille risiko for, at alle de andre kandidater til bjergtrøjen misser et sving på en nedkørsel og efterfølgende udgår. Men 25% må siges at være ret gavmildt.
Skrevet af NUFC Dinho
CAS er faktisk favorit til prikkerne, hos næsten alle betting firmaer:).
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af BSZn
Er du sikker på at det ikke bare er danske odds du får? At betting sider differentierer deres odds i forhold til hvilket marked det er, er ikke noget nyt.
Glory, Glory Man United!
Skrevet af NUFC Dinho
Ja, det er klart. Ellers kam det blive rigtigt dyrt for dem. Men jeg har kigget på oddschecker.com, så det er blandet. Jeg kan dog se, at oddsene på S.Sanchez er faldet en smule, så han er foran nu.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Jeg forstår dog godt bettingsiderne. Manden har meldt ud et halvt år i forvejen, at han går efter prikkerne. Holdet melder ud, at man ønsker at have bjergtrøjen fra start til slut, og sender så Mørkøv ud på en selvmordsaktion for 8-9 bjergpoint der sikrer ham trøjen den første uge. Chris Anker har allerede sagt, at han har udset sig tre etaper, som han med garanti går i udbrud på fra morgenstunden af, altså kører også han sig selv ihjel i forsøget. Det kræver i øvrigt ikke den store tankevirksomhed at pinpointe hvilke tre etaper han snakker om.

Når man melder så klart ud, og ovenikøbet beviser, at man mener det ved at dræbe en hjælperytter, så er de selvfølgelig nødt til at tage det seriøst. Der ville være voldsomt røde ører, hvis de overså det og gav ham for lidt kredit, og han så reelt vandt den ved at køre Jalabert-style.

Selvfølgelig er det ikke urealistisk, at han kommer i bjergtrøjen på et tidspunkt, men jeg må indrømme at jeg har mere end almindelig svært ved at se ham få den med til Paris. Nibali er tydeligvis kaptajn hos Liquigas. Sagan smadrer alt på mellemhårde etaper, så hvor ligger Basso? Roadcaptain my ass. Hvis han har benene, så kommer han til at trække Nibali over rigtig mange bjerge hvor så Nibali skal stikke af nedad. Alene det giver Basso et tordnende højt pointtal, hvor han allerede er på 2, så vidt jeg ved. Hvis han vil (det vil han nok ikke), så kunne han snuppe den så let som ingenting.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
http://jyllands-posten.d…4742263.ece

Oksen fra Hammel underspiller sin rolle. Det er nok også bedst for alle.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Chouchou
Skrevet af ThygeM
Er der noget Sagan ikke kan udrette? 22 år og et talent som overgår de flestes.
Jeg må sige at jeg er specielt imponeret af hvordan han tacklede den sidste stigning igår. Som man så under jubelscenen, skulle der ihvertfald også være potentiale til at tabe ihvertfald 5 kg - alene på overkroppen..
Skrevet af Faberge
I mit stille sind håber jeg på, at Henrik Jul en dag bare får nok, beder de über-folkelige TV2-studieværter om at lukke røven og en gang for alle slår fast at de danske ryttere altså ikke er profiler, men grå middelmådigheder.
En fisselatte, tak.
Skrevet af SotD
Han nyder den fame han er kommet til uden egentlig at have nogen form for berettigelse i studiet.
Silkeborg IF
Skrevet af Faberge
Ja, desværre er han suget med ned i elendighedens dynd.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Episk.Bold
http://ekstrabladet.dk/s…1786673.ece


Han pisser sit talent væk, hvis bare han gad at tage sin sport seriøst, så havde danmark en af verdens bedste sprintere.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af Borger Louis
-
Skrevet af stofferc
Han pisser sit talent væk, hvis bare han gad at tage sin sport seriøst, så havde danmark en af verdens bedste sprintere.


Ja, han virker som en kæmpe idiot.
-
Skrevet af SotD
Det er sgu typisk... Så vælger man LANGT om længe at købe Cavendish, sætter ham som kaptajn og så pløjer Hunter ham ned.

Petacchi, som min kammerat har bliver toer. Bah!

Oh well. Greipel så god ud. Var det Veelers som blev 4?
Silkeborg IF
Skrevet af Arsenal F.C
Meget bittert med Cavendish
Veelers blev 3´er
Samir Nasri in 2010 \"I think we have more merit as a club than those who have built their teams with millions of pounds.\" Gael Clichy in 2009 \"If any player only wants money, he will go to Manchester City.\"
annonce
0