Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Alt tyder på at ingen af sprinterne er kommet slemt til skade.

Cav mistede lidt hud, men det er det hele. Han vinder i dag.

Rensham skrev på Twitter at han ikke mistede meget hud, men regner med at hoften er lidt hævet. Mon ikke han spurter med i dag.

Haedo skete der vist heller intet med.

Jeg tror godt du kan regne med de alle er klar til at spurte igen i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
På Rabobanks hjemmeside skriver de følgende: Mark Renshaw came away from his crash with some road rash and a smarting backside. But the crash did not seem to have any significant consequences for Team Rabobank.

Så det tyder ikke på, at det er mere alvorligt end med Cavendish og de andre, der styrtede. Og Cavendish er en hård negl, så han skal nok være der.
Skrevet af Jirya
Så blev der droppet en stor bombe i cykelverdnen. http://www.feltet.dk/nyh…_armstrong/

Hvis dette passer, hvilket jeg tror, så har den mand (Armstrong red.) skjult det rigtigt godt. Jeg har altid troet, at han var et sympatisk menneske (hvilket han dog stadig kan være), der netop ikke brugte doping - og hvis det passer, så er alt den snak om hans kamp ovenpå kræften fis i en hornlygte. Dette vidner dog bare om, at doping stadig findes i tour-feltet og andre cykelløb. Det næste vil så være, at det om fem år kom ud, at Evans, Schleck x 2, Contador og Wiggins brugte doping?

At man så har givet de nævnte ryttere "en rabat" for, at de skal vidne mod Armstrong kan jeg ikke rigtigt forholde mig til. På den ene side, så fælder det jo den mand, der i så fald vil have snydt med doping i den højeste grad i cykelhistorien - og på den anden side, så skal de vel have mere end seks måneder, hvis de har brugt doping over en årrække.

Skrevet af BSZn
Jirya: jeg er enig. Seks måneder er stadig en lille straf, selv hvis det er så stor en fisk som Armstrong der bliver fanget. Et år burde være det absolutte minimum. Og kan det passe at karantænen først begynder efter Vueltaen? I så fald er det jo knap nok en karantæne, da den foregår på et tidspunkt hvor antallet af løb er begrænset. De burde da i det mindste blive losset af helvede til i årets Tour.

Men der er vel selvfølgelig også forskel på om de fire er gået i fælden, og så smider alt hvad de ved og ikke ved om Armstrong, eller hvis de er gået i samlet flok til UCI for at vidne.

Ærligt talt forstår jeg ikke helt hvad der foregår her. Jeg forstår godt at man vil have fanget Armstrong, og UCI, USADA, WADA, mm, føler sig vel godt og grundigt ydmyget efter alle de gange de kom tæt på Armstrong, men alligevel ikke helt. Og det er måske grunden til den latterligt lave straf (som det bliver nævnt), men det ændrer jo ikke ved at cykelsporten endnu en gang bliver trukket igennem sølet, der er ryttere der bliver straffet let, og alt sammen for en mand der ikke har været med i snart 5 år.
Glory, Glory Man United!
Skrevet af dillen
Det er jo helt forrykt, at de for det første kun får 6 måneders karantæne og for det andet får lov til at køre sæsonen færdig. Hvad fanden er det for noget!?
Derudover gør det jo kun mistanken om Armstrongs dopingbrug betydeligt stærkere, og ja, han er vel så tæt på at være afsløret uden at være det. Det giver sig selv, at hvis hele ens hold er dopet og man vinder Touren 7 gange, så er man sgu nok også selv dopet.

Fatter simpelthen ikke hvordan man tidsfastsætter længden på sådan nogle karantæner. Det virker jo helt urimeligt at en mand som Alex Rasmussen så får 18 måneder, "blot" for ikke at have tilkendegivet "where abouts".
Skrevet af Halil
Det næste vil så være, at det om fem år kom ud, at Evans, Schleck x 2, Contador og Wiggins brugte doping?


Contador er blevet knaldet for doping.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af hts!
Utroligt hvis man virkelig smider alle principper i et forsøg på at fange en mand. Han har jo ikke været mere dopet end de andre.
Har Armstrong været dopet (Og det har han jo nok), så skal han have hans straf. Personligt synes jeg dog fremgangsmåden er trist, samt at det smider en sort skygge over triathlon sporten, hvor Armstrong jo er blevet suspenderet. Han har hele året skabt enorm opmærksomhed omkring sporten i hans kamp for at kvalificere til Hawaii
Skrevet af Il_Preferito
Det er jo en fuldstændig absurd måde han fanges og dømmes på(for det bliver han nok nu).

Gevinsten ved at sladre, er jo kæmpestor. Strafnedsættelse? Tjek. Tilpasset karantænedom, så sæsonen kan køres færdig? Tjek.

USADA vil virkelig gå langt for at få ham ned med nakken.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af pukledyret
Det er tilgengæld ufatteligt at han har fastholdt sin uskyld. Det er jo så åbenlyst at han var dopet op til begge ører.

Stort set alle hans toneangivende konkurrenter har enten efterfølgende indrømmet, eller er blevet knaldet for dopingmisbrug.

Men nej, Superman Armstrong var helt ren, og vandt 7 år i rap i ekstrem unfair konkurrence mod EPO og bloddopede topatleter.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at samtlige vindere af Touren siden halvfjerdserne har været dopet. At tro andet er sgu at være for naiv.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af stofferc
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at samtlige vindere af Touren siden halvfjerdserne har været dopet. At tro andet er sgu at være for naiv.


Det er selvfølgelig svært at sige med 100 pct sikkerhed. Tror også doping går længere tilbage end 70´erne. Var det ikke Anquetil der åbent snakkede om at han brugte doping? Det er så indgroet i cykelsporten, at man tror det er løgn.
-
Skrevet af trannel
"Hvis dette passer, hvilket jeg tror, så har den mand (Armstrong red.) skjult det rigtigt godt. Jeg har altid troet, at han var et sympatisk menneske (hvilket han dog stadig kan være), der netop ikke brugte doping - og hvis det passer, så er alt den snak om hans kamp ovenpå kræften fis i en hornlygte."

Så er du simpelthen også alt for godtroende og naiv. Han har da gjort det alle andre har gjort, og så været klog nok til ikke at blive snuppet. Derimod er den heksejagt på manden, der foregår nu dybt usympatisk.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Il_Preferito
Det er ikke kun i cykelsport doping er indgroet. Det er bare i den sport der er absolut mest fokus på det.

Kittel er i øvrigt lige stået af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Puha, godt jeg ikke satsede på ham. Var ellers sikker på i morges, at jeg havde guldkornet ved at vælge ham nu hvor alle andre troede at Veelers skulle køre spurten... Heldigvis for mig kunne jeg ikke få ham presset ind fordi jeg manglede knap 70.000...
Silkeborg IF
Skrevet af Alta Tensione
Hvem er den cykelbøv der er i tourstudiet? Nøj han sejler..
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af bow_down
Jeg er helt pjattet med dagens top 3 af Michael Mørkøv citater. Den kunne man ikke have været foruden.
Skrevet af bow_down
Cykel bøven er fantastisk, smiler uanset hvad han snakker om
Skrevet af Juve!
Nu skal der ikke så meget til, men jeg synes da ikke han er mere bøv at høre på end de tidligere gæster i studiet. Frank Høj har selvfølgelig lidt mere at byde ind med i forhold til Touren, men ellers gør han det da ok.

Iøvrigt ufatteligt at Greipel holder sig på cyklen i det styrt og samtidig tager sejren.
Skrevet af SotD
Iøvrigt ufatteligt at Greipel holder sig på cyklen i det styrt og samtidig tager sejren.


Synes det er endnu mere imponerende, at Sagan holder sig på cyklen så længe, som han gør. Hvis man ser styrtet og udelukkende kigger på ham, så er han jo faktisk styrtet 3-4 sekunder inden han reelt kommer af cyklen. Han bliver bare ved med at dreje den rundt om sig selv og de andre. Det er lige før han når at komme ud af problemerne
Silkeborg IF
Skrevet af Jirya
Den eneste grund til, at han egentligt ryger ned er, at han cykler ind i en anden cykel, der kommer ind foran ham.
Skrevet af SotD
Ja lige præcis. Og det med 3-4km i timen... Når man så på hvor hård afslutningen så ud for Goss og Cavendish så tror jeg Sagan havde snuppet den.
Silkeborg IF
annonce
0