Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg vil igen-igen udbede mig en forklaring på hvordan et managerspil der omhandler et igangværende cykelløb ikke kan være relevant for en tråd og cykelløb?


Meget enig, og ved ærlig talt godt hvad jeg synes der er mest deprimerende at se på. I min bog er der langt fra, at skrive kontinuerligt på i tråden omhandlende selve løbet, krydret med noget tilhørende managerspil om løbet, og så dét kun at stikke næsen ind for at pive over trådens indhold hver 4. dag.

Jeg har i øvrigt Cancellara som dagens vinder, som de fleste andre. Tony Martin kommer formentlig til at køre sindsygt stærkt, men jeg må indrømme, at jeg ser det som for stor en satsning (i managerøjemed), at have ham med i dag. Jeg har derfor satset på hans holdkammerat Levi Leipheimer, som også snart skal have fundet noget tid hvis han skal gøre sig forhåbninger om en samlet top 10. Alternativt kan han jo bare forsvare sin top 15-20 og så forvente at se 3-4 stykker fra top 10 udgå efter styrt - Hold nu op der har været meget asfaltroderi i år. Eller også er min hukommelse bare subjektiv.

Froome hører til blandt favoritterne hos mig, fordi han har virket legende let i en tydelig hjælperrolle. Når man har så meget overskud, så er der virkelig noget at skyde med - Og så lige inden en hviledag. Jeg glæder mig. Også til, at se om Hincapie kan køre en god enkelstart.

Til holdkonkurrencen bør der være no mercy. Cancellara formentlig øverst på podiet, og så kan de måske lige mønstre yderligere 4 i top 20 med hhv. Klöden, Gallopin, Monfort og Zubeldia. Det kunne være en magtdemonstration i hjælperyttere uden kaptajn.
Silkeborg IF
Skrevet af Black Spider
I min bog er der langt fra, at skrive kontinuerligt på i tråden omhandlende selve løbet, krydret med noget tilhørende managerspil om løbet,

Skal jeg virkelig til at gennemgå en bunke af dine indlæg, hvor du stort set udelukkende kommenterer på, hvem du nu havde på managerholdet?

Som jeg skrev tidligere, hvis du blander det har jeg ikke noget problem, men det følgende er simpelthen for sørgeligt:

Vigtigt at have Pinot og Evans, endda som kaptajn. Derudover Nibali, Van Den Broeck og Menchov. Som de fleste andre velsagtens. Det tynder dog gevaldigt ud i feltet efterhånden.

Det er jo bare en længere version af "jubii, jeg fik point!!".
Skrevet af Il_Preferito
Hvis du tjekker mine indlæg der omhandler Tourmanager, så tror jeg du vil opdage at jeg 9 ud af 10 gange kommer med en forklaring for mine overvejelser.

I øvrigt er det jo helt håbløst at sammenligne det med at poste FM-resultater - Det her managerspil retter sig efter virkeligheden, hvor der lige nu køres et cykelløb, som managerspillet omhandler. Jeg kunne forstå du skabte dig, hvis jeg fortalte dig om resultater jeg havde indhentet ved at simulere etapen i Cycling Manager.

Det ville være ligesom at poste resultater og målscorere i en fodboldtråd. Er der ingen der gør det i klubtrådene, mener du?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Det er sgu da mere irriterende med alle de indlæg, hvor folk brokker sig over manager snakken.

Jeg vil vove den påstand at snak om CYKEL-manager er mere relevant end brok, i CYKELtråden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Sir , moderator
Hvordan lyder odds 9 på Rein Taaramae i top6?
Dette er en signatur.
Skrevet af Nerazzurri
Et ok odds.

Cancellara, Martin med brækket hånd, Meschov, Wiggins og Evans er vel med "garanti" hurigere. Så han kæmper vel med folk som Klöden, Levi, Larsson, Zavriskie, Van Garderen, Nibali osv. om en top 6 placering. Jeg skal dog indrømme at mit kenskab til hans evner udi enkeltstart er begrænsede (national mester i Estland en del gange), men han udtalte selv han var bedre her end i bjergene.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Halil
På noget der minder om den samme etape sidste år i TDF, blev Rein Taramea nr. 10.

http://www.roadcycling.c…04488.shtml

Det giver nok et meget fint hint, om chancerne.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Black Spider
Nogen læser altså som vinden blæser.

Hvis du tjekker mine indlæg der omhandler Tourmanager, så tror jeg du vil opdage at jeg 9 ud af 10 gange kommer med en forklaring for mine overvejelser.

Hedder du SotD til mellemnavn, Pref? Kan du i øvrigt huske, hvad jeg sagde om lige præcis det? Jeg gentog det endda for SotD tidligere på dagen. Så længe folk ikke bare smider ligegyldigt manager-lort ind i tråden, så er det ok med mig.

Men når man bare lige vil smide status for et manager-spil ind, så bliver det altså kedeligt. Derfor bad jeg høfligt og velopdragent SotD om at putte mere kød på de indlæg. I den sammenhæng vil jeg i øvrigt gerne lige kvittere for en fin indsats i dennes sidste indlæg.

Og nu står vi så her, hvor du har ondt i røven over, at jeg ikke synes, at managerspil er cykelsport.

I øvrigt er det jo helt håbløst at sammenligne det med at poste FM-resultater - Det her managerspil retter sig efter virkeligheden,

Det er jo ligegyldigt, hvordan "det her managerspil" beregner sine resultater. Det er stadigvæk et managerspil. Om du vinder eller taber point i det er jo ikke mere cykelsport, end det er fodbold at jeg vandt en kamp med det polske landshold i FM.

Derfor bliver det lidt enerverende, hvis 75% af snakken pludselig bare bliver "nu har jeg købt ham her på holdet, og skiftet ham her ud, og ej hvor ser det bare fint ud nu!!" eller lignende. Og andet og mere har jeg vist ikke sagt på nuværende tidspunkt, har jeg?

Det er sgu da mere irriterende med alle de indlæg, hvor folk brokker sig over manager snakken.

Jeg vil vove den påstand at snak om CYKEL-manager er mere relevant end brok, i CYKELtråden.

Nu forsøgte jeg jo så også at begrænse mig til et enkelt brok-indlæg, men tilsyneladende har cykelmanager-folket meget tynd hud.
Skrevet af maarkap
Men det er vel også lidt et spørgsmål om Taaramae er kommet oven på igen, efter det der lignede en temmelig hård etape for ham igår.

Han se meget overbevisende ud på den første bjergetape, men han lignede en der havde givet absolut alt for at sidde med der, da man så etapen igår.

Odds 9 lyder okay, men den skal sgu heller ikke meget længere ned før det ikke er det værd.

EDIT: Bare glem det så - har åbenbart misforstået.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Sir , moderator
Hov det er samlet i touren jeg mener. Det er der man får 9 på esteren.
Dette er en signatur.
Skrevet af Il_Preferito
Fair nok hvis du går efter SotD, det er jeg egentligt ligeglad med. Nu virker det bare som om du er på jagt sådan mere generelt.

Det er jo ligegyldigt, hvordan "det her managerspil" beregner sine resultater. Det er stadigvæk et managerspil. Om du vinder eller taber point i det er jo ikke mere cykelsport, end det er fodbold at jeg vandt en kamp med det polske landshold i FM


Du er jo helt på månen. Hvis jeg vinder eller taber point i managerspillet, er det da fordi der er sket noget specifikt i cykelløbet. Om du så vinder VM med det polske landshold i FM, bliver det sgu da ikke overført til at Polen er verdensmestre herude også. Der er direkte sammenhæng mellem udviklingen i cykelløbet, og udviklingen i managerspillet. Det er da ikke tilfældet med FM. Det kan forhåbentligt selv du se.

75% af snakken har ikke været "jeg har købt, jeg har solgt ham", det har været "jeg har købt ham, fordi... - Jeg har solgt ham, fordi...", "Jeg tror etapen udvikler sig sådan...", "Afslutningen ser sådan ud, og derfor...".

At kalde folk for tyndhudede, når man selv har behov for at gå på korstog, er vist offensivt nok.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Sir , moderator
hold nu kæft!
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Kan Tony Martin virkelig være med fremme i dag i hans tilstand? Er der nogle der har lidt info? Hans hånd er brækket, så vidt jeg kan forstå, men hvor stor betydning har det på sådan en enkeltstart?
Dette er en signatur.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Hvis han er i stand til en finde en okay positur på cyklen og ligge i bøjlen så skal han nok være der. Tror han som min. kører i top 3.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Halil
Overall nr. 6.

Det må blive lige ved.

Viser han kørsel som på etapen, hvor Froome vandt, så ender han indenfor top6.

Men han gik ned igår.

Dem som sikkert ender over ham må være:

Wiggins, Evans, Menchov, Nibali, Van Den Broeck.

Dem som han kæmper med er: Froome, Zubeldia, Monfort og Roche.

Særligt Froome, der allerede er et lille minut foran, kombineret med de mange enkelstartskilometer gør det svært.

http://ekstrabladet.dk/s…en-results/

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
Froome ser stærk ud, men er det ikke sandsynligt at han skal hjælpe så meget at han rent faktisk går død. Jeg ved godt han vandt den anden dag i magtdemonstrationen, men Sky får vel ikke 2-3 mand med ind over stregen hver gang det går stejlt op. Froome kan nemt ofres. Taramaae har bare ikke noget særlig fedt hold til at hjælpe ham så vidt jeg lige kan se. Han skal bare suge sig fast. Det kan godt være at 9 er lige i underkanten.
Dette er en signatur.
Skrevet af Black Spider
hold nu kæft!

Så diplomatisk du dog kan udtrykke dig, SirC. Men ok, jeg lukker den her.

Odds 9 lyder i øvrigt ikke helt ude i skoven for Taaramae på en sjetteplads, for han *kan* jo bestemt gøre det i indeværende felt. Hvis du har en god mavefornemmelse så er det nok en ok satsning, men ellers kan en så relativt ung mand som ham alt for nemt få en nedtur og ryge langt ud af top 6, så jeg ville nok ikke satse. Men jeg er selvfølgelig også en hyper-konservativ fedtspiller.

Hvis du spørger om odds 9 er en foræring på en samlet top 6 for Taaramae, så vil jeg vurdere det til ikke at være tilfældet, men det er mere ud fra en økonomisk betragtning end baseret på cykelekspertise.
Skrevet af Halil
Jeg ved godt han vandt den anden dag i magtdemonstrationen, men Sky får vel ikke 2-3 mand med ind over stregen hver gang det går stejlt op.


Det har du helt ret i.

Men det går bare ikke skide meget op af i årets tour. Ihvertfald ikke med etaper der ender på et bjerg.

Hvis Froome henter 3-4 minutter på de to enkeltstarter på Taramaae, så skal Taramaae henter 4+ minutter på bjergene.

Det tror jeg ikke han gør.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Den helt store fordel for Tony Martin er, at den positur som han har været tvunget til at(halvvejs)have på sin almindelige cykel, er den han skal have på TT-cyklen i dag.

Problemet bliver nok, om han kan presse vægt nok ned på hånden, og derved komme langt nok ned.

Jeg har min tvivl, og en brækket hånd bør spille ind. Jeg tror han kører top-10, men jeg har svært ved at se ham slå Wiggo og Cancellara. Menchov og Evans kan også blive et problem, vil jeg tro.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af gorillapik
Der er heller ingen der kan være sikre på at Froome vil køre sig helt ud i enkeltstarterne hvis ikke han føler han kan køre om sejren. Tror hierakiet på Sky er meget fast, så han kan, uanset hvor god han så ud forleden, ende et godt stykke nede i klassementet.
annonce
0