Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Burro
Og helst via sms-afstemning.
Kosovo je Srbija
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
dobbelt
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Vueltaen kan da gå hen til blive vildt i år. Andy, Contador, jurgen van den broeck, Froome og sidste års vinder Cobo med flere. Det bliver hvis vueltaen der bliver årets helt store løb.

næste års tur kan blive endnu bedre! Andy og frank,Contador,Van broeck,Froome(nyt hold),wiggans,bedre evans,sanchez tilbage(uden crash),Joaquim Rodriguez,Nibali,menchov,rolland... tilbage i storform... og så håber jeg ikke de venter på andre, angrib angrib angrib, det er det vi vil se:)
Skrevet af Zenin
Helt sikkert, men tror dog ikke lige du skal regne med Cadal, til næste år er han 36, og hans tid er vist forbi, det samme med Menshov (jeg er langt fra sikker de overhovede kommer til at stille op). Derudover ser jeg ikke Sanchez som en top 3 kandidat. Så tror egenligt ikke feltet bliver så meget vildere end i touren, men Wiggins bliver naturligvis spændende at se næste år, selvom jeg ikke tror på han kan vinde igen.
Skrevet af Razz
Burro, så det du mangler er en gennemgang af dagens etape før den køres?

Ret beset, så får du netop det undervejs af Rolf, Ritter og Leth og det er for mig et ret velfungerende koncept.

Og så har der vel også været etaper med 4½ times transmission.

Jeg så iøvrigt selv noget af touren på spansk tv og her har man nogle dage ikke et studie.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af repos , moderator
Denne her om tvekampen mellem Lemond og Hinault i 1986 ser interessant ud:

http://www.bog-ide.dk/gr…/p-236287/#!236288
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bjarke
Jeg fangede en uges Tour de France på engelsk Itv4, og de var milevidt efter Tv2´s dækning, som jeg synes har høj klasse. Studiet halter en smule (alt der hedder simulator burde droppes), men Rolf og Leth synes jeg er verdensklasse. Ritter udfylder sin rolle fint.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Kramer
Pressemeddelelse fra Post Danmark Rundt, er lige dumpet ind:Spekulationerne har været der længe, men nu er det officielt. Team Sky kommer til Post Danmark Rundt med blandt andet verdensmester Mark Cavendish og Tour de France vinder og olympisk enkeltstartsmester Bradley Wiggins.

Post Danmark Rundt 2012 tegner til at blive en unik begivenhed. For første gang siden 1996, kan løbet præsentere en nykåret Tour de France vinder i feltet og for første gang nogensinde vil verdensmestertrøjen være repræsenteret i løbet. Det i Tour de France altdominerende Team Sky har nemlig bekræftet, at Mark Cavendish og Bradley Wiggins bliver en del af løbet, der skal køres i sin 22. udgave, den 22. til 26. august.

"At vi kan præsentere en verdensmester i den klassiske trøje og en Tour de France vinder og olympisk mester taler for sig selv. Det er ganske enkel cykelsportens største stjerner, der kommer til Danmark. Det er uden tvivl det stærkeste felt, vi nogensinde har haft, og jeg kan kun opfordre danskerne til helt gratis at komme ud og opleve disse verdensstjerner", siger Post Danmark Rundt løbsdirektør Jesper Worre.

Ud over de to superstjerner kommer Team Sky til Danmark med en række andre store profiler. Med til Post Danmark Rundt er de to olympiske mestre i holdforfølgelse Geraint Thomas og Peter Kennaugh, tidligere verdensmester i enkeltstart Michael Rogers, tidligere vinder af ungdomskonkurrencen i Giro d´Italia Richie Porte samt Luke Rowe og Davide Martinelli.

Cavendish har fået et meget specielt forhold til Danmark, som han meget ofte har rost på sin Twitterprofil. Det var i Danmark han blev verdensmester sidste år, her kan i maj vandt en etape i Giro d´Italia, og så vandt han den afsluttende Post Danmark Rundt etape på Frederiksberg Allé i 2007. Bradley Wiggins har også tidligere haft succes i Danmark. Briten vandt sølv ved enkeltstarts-VM i København i september.

Tidligere har verdensstjerner som belgiske Tom Boonen fra Omega Pharma Quick Step og tyske André Greipel fra Lotto Belisol meldt deres ankomst til Post Danmark Rundt 2012. Løbet indledes i Randers den 22. august og afsluttes på Frederiksberg Allé den 26. august.
Skrevet af Death Cube K
Fedt at få Sky-drengene bekræftet. Det er en helt utrolig startliste for et dansk løb.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Kramer
Det må man sige. Ser frem til at opleve nogen formentlig drabelige spurter mellem Cannonball og Andre Greipel. Og med sådan en startliste burde DCU gå videre med ambitionerne om at blive et WT-løb. Jeg mener, hvis U-landet (i cykelsportstermer) Kina kan have to løb på WT-kalenderen, såeh....
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke det også så småt nærmer sig. Jeg tror at Post DK og Tour of Britain er nogle af de næste der bliver rykket op.

Skal vi gætte på at Wiggins vinder det løb?

Jeg skal i hvert fald have kigget på, om det ikke er muligt at komme ud og se det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Ja, det er nogle ret vilde trupper holdene der kommer stiller med. Ville da være på tide hvis Post-DK ikke snart får plads på World Touren. Det kan godt være der ikke er andre udfordringer end Kiddesvej i Vejle, men løbet er tydeligvis blevet mere attraktivt de sidste år. Hele organisationen, planlægningen og gennemførelsen er der sjældent noget galt med og opbakningen fra tilskuere er enorm. Der er desuden gode forhold for rytterne i alle byer der besøges...

Men er lidt ærgeligt over Radioshack ikke stiller op med Fuglsang, man kan jo kun grine af Johan Bruynell... Må hans urin svige for evigt!
Skrevet af Firefly
@jomic

man kan jo vælge at skabe andre udfordringer i løbet - muligvis med noget fast kørsel ved vesterhavet eller andre områder med stor chance for blæst og sidevindskørsel. Desuden er der jo også en masse små snævre veje i Danmark i småkuperet terræn der vil passe godt til udbrud - og med etappeslutninger i især de jydske byer ved fjordene, vil man udover kiddesvej kunne skabe nogle spændende etappeafslutninger. Det er bare om man tør at tage nogle af de mindre veje i brug inde i byerne. Desuden ville man kunne lave en "grusvej og brostens" etappe - muligvis omkring Mariager hvor der tidligere er blevet udnyttet brostenene i centrum og en ret stejl bakke på vej ud af centrum. Kan man få lavet en løkke dér omkring, vil en sådan afslutning kunne være ret krævende. Desuden med nogle prestigesprinter i de store byer og en længere enkeltstart vil løbet kunne blive endnu mere attaktivt. Det gælder jo bare om at udnytte det terræn vi har.

Derudover så ville det være vildt skønt, hvis løbet kan blive livetransmitteret, hvilket ville hjælpe meget på interessen for løbet og gøre det endnu mere attaktivt for sponsorerene til løbet.
Oceans rise, summits fall Fading fast it won´t be long Everything will be consumed, rendered lost At the hands of fools tomorrow´s gone So say goodbye
Skrevet af dillen
De stiller vel mest af alt op, fordi DCU giver Sky en helvedes masse penge for at stille med dem til start. Det er sgu næppe fordi, der er prestige i at vinde en etape i Danmark Rundt.
Skrevet af repos , moderator
Det kommer da an på, hvilken rytter der vinder. For Wiggins går det formentligt ikke over scrapbøgerne, som karrierens triumf, men for mindre ryttere kommer sejrene temmelig sjældent, så alene det at hive en etapesejr hjem i PDR vil være stort.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dillen
Det er klar ja, men det var et svar til jomiv, der skrev, at løbet var blevet mere attraktivt. Dertil svarede jeg, at jeg er ret sikker på, at de store kanoner udelukkende gør det for pengene, og ikke for at vise sig frem.
Skrevet af jomic...
@Firefly,

Jeg kunne ikke være mere enig. Mulighederne er der bestemt, der er bare ikke sket den store udvikling, siden Kiddesvej blev inddraget.

Ellers kunne man overveje at stoppe med 2x ½ etaper på 4. dagen. Synes det er latterligt at man kører ca. 100km landevejs løb og så enkeltstart om aftenen.

@Dillen,

Selvfølgelig betaler de kassen til holdet. Det er vilkårene, men de gælder alle steder og selv i de større løb er der en væsentlig mønt at hente bare ved at stille op.

Men synes stadig det er stort at PDR kan tiltrække dem...
Skrevet af repos , moderator
De er vel væddeløbere trods alt, og ser man de tidligere vindere af PDR, så er det store navne, der har vundet løbet gennem årene: Argentin, Millar, Rolf, Hamilton, Basso, Cancellara, Gerrans etc. Det er jo ikke rene novicer, der ender øverst på podiet.

Det plejer at være en god blanding af kendte ryttere og morgendagens stjerner, der stillet til start. I år får løbet selvfølgelig et gevaldigt løft med Skys stærke hold. På sprintersiden bliver det jo fedt med kampen mellem Cavendish, Greipel, Boonen, Renshaw, Haedo m.fl. Det skal nok blive interessant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Ellers kunne man overveje at stoppe med 2x ½ etaper på 4. dagen. Synes det er latterligt at man kører ca. 100km landevejs løb og så enkeltstart om aftenen.

Hvorfor er det latterligt?

Det er jo kutyme i de mindre etapeløb, og netop længden af enkeltstarten betyder jo, at det er ret logisk at smide en etape ind tidligt på dagen. Der skal jo være en enkeltstart i PDR, men samtidig må den ikke være for lang, så alt står og falder med den. Det puslespil løser man fint.

Mht. til ruten, så er det altså svært at lave det store udskilningsløb herhjemme, for bakkerne er simpelthen for lette at komme over for sprinterne. Kiddesvej er selvfølgelig møgstejl, og de helt tidlige udgaver af løbet kørte man bl.a. en rundstrækning i Aalborg over Skovbakkevej, som rammer 17-20 % på det stejleste.

Det handler jo også om infrastruktur, rytternes sikkerhed etc, så man kan jo ikke bare smide dem ud på små markveje, grusstykker, og hvad man eller kan finde af forhindringer. Fylder man ruten med den slags, så er det ikke sikkert de store ryttere gider stille til start.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Må erkende latterligt ikke er et velvalgt ord. Det hænger nok mere sammen med at jeg altid har tænkt det på den måde og bare har set det som upraktisk og besværligt.

For er sådan set enig med dig i at enkeltstarten bør være kort og i så fald er der ikke så mange andre alternativer end at smide en kort formiddagsetape ind. Har aldrig haft det indtryk at 100km er nogen udfordring, hvorfor jeg har betragtet den første del som tæt på ligegyldig.

På den anden side ville en 40km enkeltstart, specielt med øje på deltagerne i år, smadre løbet.

Men synes nu stadig man burde overveje flere sidevindsløb og kørsel over de stejle bakker der er flere steder i byerne. Du nævner selv en. Men selvfølgelig er rytternes sikkerhed essentiel.
annonce
0