Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Hvordan kunne ham Cobo vinde sidste år?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af W-Ham
Doping må umiddelbart være svaret ellers er han uhyggelig ustabil.

Rodríguez er flyvende!
Vest Skinke.
Skrevet af De La Barca
En lille anmeldelse af The Secret Race, der udkommer om nogle dage:

http://www.outsideonline…ml?page=all
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Il_Preferito
Det er alment kendt, at Cobo lider af psykiske problemer, og at han derfor er en ekstrem ustabil cykelrytter.

Derudover skal man tage højde for et holdskifte, hvor han ikke længere er nr. 1, og at han som forberedelse har kørt Tour i år. Mange ændringer for en lidt skrøbelig rytter, er ikke ligefrem det bedste.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Seifert
Mit tunge bet på Froome er jo historisk ringe.

Djævelsk.

Kom nu Contador. Selvom jeg under Rodriques en flot sejr
Skrevet af NUFC Dinho
De kører flot i dag Saxo bank og Moreno er ikke med fremme, hvilket selvfølgelig er en klar fordel. Rodriguez har dog overrasket mig gang på gang, så det forventer jeg egentlig også i dag. Uanset hvad, bliver det sgu en vild afslutning. Etapesejren tror jeg ikke kommer i spil for favoritterne, så mon ikke De Gendt nupper den.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af gorillapik
Rodriguez har dog overrasket mig gang på gang, så det forventer jeg egentlig også i dag.

Hvordan skal det forstås? :)
Jeg tror han er stærkest igen idag
Skrevet af NUFC Dinho
Ja, den var vidst pænt tvetydig. Jeg mener at Rodriguez formentlig igen sidder med hele vejen til toppen og Contador igen må angribe forgæves.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af B4E
Vild afslutning! De stod jo nærmest stille det sidste stykke.
Skrevet af Halil
Fandme en fed etape.

Laaaang tid med angreb fra Contador på det sidste bjerg. Aldeles glimrende underholdning.

De sidste tre km. var jo vanvittige! Det gik satme op ad.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Burro
Det var ligefør, de blev nødt til at stå af og trække. Gad godt se billederne fra når nogle af de tunge drenge skulle op af der.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Il_Preferito
Jeg ved ikke om folk her set følgende:

http://www.youtube.com/w…eEvX_vKDYEw

På trods af sangen, synes jeg sgu det er ret skægt. Især Simon Clarke på podiet i sin bjergtrøje er overskud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Haha, det er fandme godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af W-Ham
Haha de australiere har fandeme god humor ;)
Vest Skinke.
Skrevet af Razz
Gad vide, hvordan den her sag med Riis i forbindelse med Tylers bog lander.

Noget af retorikken er ret pinlig fra særligt BT´s side.

"Tyler: Riis lokkede mig til doping"

Mig bekendt har Tyler i sit vidneudsagn netop talt om doping fra før tiden på CSC, så han er vel ikke blevet lokket til noget ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af repos
Min tiltro til Riis er ikke stor, og jeg kan ikke se, hvorfor Hamilton etc. skulle opdigte disse historier. Problemet er igen igen, at det er eksryttere, der udtaler sig, og derfor fremstår som regel som en bitter mands erindringer.

Riis har talt vidt og bredt om antidoping, nyt kapitel etc., men fakta er, at en stor del af hans profilerede ryttere er blevet knaldet for doping; Basso, Hamilton, Jaksche, Kolobnev etc. Det er næppe tilfældigt, og Riis kan selvfølgelig undskylde sig med, at nogle af sagerne ikke stammer fra rytternes tid hos ham, og i det lys kan han vaske hænder.

Hamiltons bog bliver dog nok endnu en stor møllesten om halsen på Riis, og spørgsmålet er, om det tipper læsset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Razz
Hamilton er personligt konkurs og har brug for pengene. Omtale af Riis sikrer salg og omtale uden for USA.

Hør nu Jaksche idag. Han siger, at han aldrig har hørt Riis omtale Fuentes eller Fuentes omtale Riis, men alligevel er han sikker på, at de kender hinanden. Det står lidt i kontrast til, at Riis skulle have været den der introducerede Fuentes til Tyler.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af repos
Ok, jeg vidste ikke Hamilton var så meget ude at skide. Jaksche har tidligere langet hårdt ud efter Riis, så noget forkromet forsvar er der næppe tale om. Han fortæller i samme ombæring, at Hamilton altid skulle omkring Madrid inden løb.

Fränk Schleck var også involveret i noget omkring Fuentes, men her fik Riis afværget ballade.

Jeg skal selvfølgelig ikke kloge mig på, hvorvidt Riis har samarbejde med Fuentes eller ej, men blot, at der er en del, der tyder på, at Riis næppe er den frelste antidopingforkæmper, som han har givet udtryk for. Dertil er der efterhånden for mange eksempler på eksryttere med dopingsager i bagagen.

Alt det her er en udløber af Armstrongsagen, og meget tyder på, at man cykelmiljøet var mindst ligeså inficeret i hans æra, som i de glade 90´ere.

Den helt store skandale lurer under overfladen; nemlig, hvis det viser sig, at UCI har holdt hånden over Armstrong, selv om man kendte til positive tests. Man kan sagtens foranlediges til at tro, at UCI havde motiver til dette, når man tager i betragtning, hvor meget i knæ sporten var efter TdF i 1998.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke for en døjt på Tyler Hamilton. Han har været en notorisk løgner de sidste mange år, og er det ikke noget med at de skal betale massiv erstatning til UCI når de bliver knaldet for doping? Tyler er testet to gange positiv, derved er manden en ruin.

Noget af det skal nok passe, men hvad vides ikke, fordi manden har løjet så mange gange at hans troværdighed er lige nul, men jeg er sikker på at det nok skal være spændende læsning.

Kurt-Asle sagde igår at man naturligvis bliver mistænksom på Riis, men at han aldrig har oplevet Riis sådan, det var nærmere i den anden grøft.

UCI ønsker jo ikke en sag mod Armstrong, fordi så kan de komme til at skulle åbne for posen af de massive "bidrag" han gav til forbundet. For mig ligner det i den grad bestikkelsespenge. Den organisation er for mig utroværdig, og korrupte.
Skrevet af Lentini
Her er hvad Jaksche snakker om i Ekstra Bladet:

Mens Bjarne Riis stædigt fastholder, at han ikke kender og aldrig har mødt den berygtede dopinglæge Eufemiano Fuentes, er der ifølge en tidligere Riis-rytter og klient hos Fuentes ingen tvivl om, at Fuentes udmærket kender Riis.

Tyske Jörg Jaksche kørte med stor succes for Riis på Team CSC i 2004, og da han skiftede til spanske Liberty Seguros i 2005, blev han klient hos Fuentes i Madrid under dæknavnet Bella. Snart stod det ham klart, at han delte læge med indtil flere af sine tidligere holdkammerater.

– Under et af mine allerførste møder med Fuentes sagde han, at han undrede sig over, at jeg ikke allerede året før var blevet sendt på besøg hos ham af Team CSC, siger Jörg Jaksche til Ekstra Bladet.

– Jeg kunne ikke andet end antage, at han allerede havde modtaget besøg af adskillige ryttere, som var blevet henvist til ham af ledelsen på Team CSC. Og han havde altså også forventet at se mig på klinikken noget før.

– Jeg fik det klare indtryk, at adskillige CSC-ryttere var blevet sendt til Madrid for at besøge Fuentes. Det var ikke noget individuelt. Det var en organiseret ting med en automatik, der betød, at ryttere på et vist niveau blev sendt til Fuentes.

– Netop derfor var Fuentes forbløffet over, at jeg ikke var kommet året før, siger Jaksche, der i sit ene år på Team CSC, nemlig 2004, vandt det betydningsfulde etapeløb Paris-Nice og altså i høj grad var en rytter på ’et vist niveau’.

Jaksche understreger, at han aldrig har set Riis og Fuentes sammen, og at han aldrig har hørt en af de to omtale den anden ved navn. Men at de kender hinanden, er han ikke i tvivl om.

– Bjarne Riis er ingen antidoping-korsfarer. Det er godt for hans og holdets image at iværksætte et internt antidoping-program, og det er fint at kunne fortælle, hvor mange dopingprøver der har været negative, siger Jaksche.

– Men hvad nytter det at teste 500 gange, hvis der ikke findes en test for det, en rytter bruger, siger Jaksche med reference til, at det er umuligt at påvise doping med eget blod, mens doping med andres blod let lader sig spore. Det var, hvad der overgik Tyler Hamilton i 2004. Han havde formentlig ved en fejl brugt en fremmed persons blod.

Jaksche fortæller, at Liberty Seguros-manager Manolo Saiz sendte ham til Fuentes for at blive bloddopet, da Jaksche tiltrådte på Liberty Seguros i 2005. Han kørte da på hold med blandt andre de nuværende Riis-ryttere Alberto Contador, Jesus Hernandez, Daniel Navarro og Sergio Paulinho.

Han blev aldrig afsløret af en positiv test, men blev fældet af vidneudsagn og anden efterforskning, da bloddopingskandalen Operación Puerto rullede. Han tilstod i 2007. I centrum af sagen stod Eufemiano Fuentes, som har stået i forbindelse med mindst fire ryttere, der har kørt på CSC, nemlig Jaksche, Ivan Basso, Tyler Hamilton og Fränk Schleck.

– Jeg har ingen grund til at tvivle på, at Tyler Hamilton fortæller sandheden. Eller Floyd Landis, for den sags skyld. Vi har alle oplevet det samme. Tylers fortælling er historien om, hvad der skete i cykelsporten dengang, siger Jörg Jaksche.

Han kørte aldrig på hold med Tyler Hamilton, men amerikanerens eftermæle levede på holdet, da han tiltrådte på Team CSC i 2004. Blandt andet gik der på holdet historier om, at Hamilton altid skulle flyve via Madrid, når han skulle ud til cykelløb.

– Alle, der har været mere end to år i professionel cykelsport, ved, hvordan cykelsporten virker. Det er det samme på alle hold, siger Jörg Jaksche.

– Bjarne Riis har måske ikke direkte fortalt alle, at de skulle dope sig og gøre sådan og sådan. Men de har alle vidst, at de måtte gøre visse ting for at være succesfuld og bevare deres position i sporten. Jeg har aldrig haft en team-manager, der har sagt til mig: Brug ikke doping!

– Alle accepterede, at det var en del af forretningen, siger Jaksche.

Bjarne Riis besvarede ikke opkald fra Ekstra Bladet i aftes. Saxo-Tinkoffs pressechef, Anders Damgaard, slog siden fast, at Riis ikke agter at kommentere Jaksches udtalelser.
annonce
0