Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Jeg har bare tyret Paulinho væk fra en af de andres forslag.

Det er da også meget fint at du ser Majka og Hernandez som wildcards, selvom de lige var nogle af de stærkest kørende hjælperyttere i en hård Vuelta, sådan ser jeg det bare ikke.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Og det er fint, at du bruger Vueltaen 2012 som sandhedsvidne.

Jeg har allerede anført, at jeg også tror Majka bliver stor, men hvordan du kan mene han er andet end et wild card, kommer lidt bag på mig. Du har måske en dybdegående analyse af hvad han har vist inden da? P.S. Han er 2 og fucking 20(23 lige om lidt, men det er fortsat meget, meget ungt).

Hernandez er måske ikke et wild card, men så en lottokupon. Det har alle dage været op og ned med ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Var det ikke sjovere at diskutere holdenes interne styrkeforhold når de er endeligt på plads?

Var det noget med 8-9 ryttere Saxo skulle have fat i? Jeg har svært ved, at se den nuværende trup komme i nærheden af Sky. Måske den er stærk, men så er den fanme heller ikke mere. Den kommer imo ikke i nærheden af Rabobank og Radioshack. Rabobank lider bare af, at de altid har en skadet eller ringe kaptajn, mens Radioshack er en historie i sig selv.

Hvis Saxo Bank får Tiralongo, og 4-5 stærke ryttere som det måske spåes, så kan de matche Sky på navne og styrke. Det kan de ikke nu. At mene de kan er naivt efter min mening. At Contador er stærkere end Froome er i øvrigt også et fladt argument. Jeg er enig, men hvordan skal det vurderes? Efter Froomes anden plads i tour´en som han burde have vundet? Efter hans "kollaps" i vueltaen? Efter Contadors heldige Vuelta sejr, eller efter hans monstersejr i Giro´en et par år tilbage?

Jeg glæder mig til at se hvilke ryttere Riis og Co. får hentet ind. En rytter som Tiralongo presser jo nok en af de nævnte ud af en Tour opstilling. Det samme ville Kiryenka eller Ignatiev gøre, hvis de kommer til.
Silkeborg IF
Skrevet af Inuk.
Chris burde være selvskrevet efter sin præstation på Tourmalet tilbage i 2010.

Hans seje træk før Andys angreb isolerede alle kaptajnerne hos de konkurrende hold.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Barbuti
Tiralongo har så vidt jeg husker forlænget med Astana. Ham får Riis næppe.

Kiryenka har vist også skiftet til et andet hold (netop SKY?) - ærgeligt, for jeg er helt tosset med ham som rytter.

Ligeså vel som der er lottokuponer på Saxo, er der det også på SKY. Porte kørte elendigt for Saxo i touren i 2011 men var på et helt andet niveau i 2012 for SKY. Det er vel også udtryk for ustabilitet?
Derudover er der Froome, som aldrig har kørt touren som kaptajn. Hvordan håndterer han dét pres? Interessen i UK er vel næppe blevet mindre. Endnu en ubekendt.

Hvorom alting er - lad os tage diskussionen når ruten er kendt. Det kan jo være ASO vælger en Tour med 20 enkeltstarter - så kan Hernandez og Henaos styrke opad være ligegyldig.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af qanatoli
Derudover er der Froome, som aldrig har kørt touren som kaptajn. Hvordan håndterer han dét pres?


Det synes jeg er en rigtig interessant overvejelse. Alt andet lige, så må det have været noget "lettere" for Froome end for Wiggo i Touren i år. En rytter i Froomes situation kan tillade at køre på kanten af kogepunktet hele vejen op af hver eneste stigning - selvom han skulle koge over, så er det ok, for det er ikke ham der er den primære spiller i klassementet. Wiggins derimod er nødt til at rationalisere, på bjergene kan han tillade sig et mindre tab, men han må ikke eksplodere.

I den situation kommer Froome nemt til at se meget stærkere ud end Wiggins. Hvis Froome er førstemand næste år, så er han nødt til at rationalisere mere, og så virker han måske ikke helt så overlegen på stigningerne.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Inuk.
En rytter i Froomes situation kan tillade at køre på kanten af kogepunktet hele vejen op af hver eneste stigning - selvom han skulle koge over, så er det ok, for det er ikke ham der er den primære spiller i klassementet.

Men det gjorde han jo ikke. Det var jo Wiggo som hele tiden holdt den lige under syregrænsen når de ramte bjergene. Man havde tilgengæld fornemmelsen af at Froome havde et ekstra gear han kunne give af. For han kørte jo faktisk fra Wiggo et par gange eller 3. Om det var med vilje eller det skyldes uopmærksomhed fra Froomes side det aner jeg ikke.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af qanatoli
Vi ved jo ikke hvordan Froome havde det.

Men selvom han havde det overskud som det så ud som, så er der stadig en verden til forskel på at komme hen til et bjerg og kunne køre frit, og på at vide at man på den ene side skal æde sig selv, men på den anden side være opmærksom på ikke at ødelægge hele sin sæson ved at køre for hårdt på når man bliver presset.

Vi har til gode at se hvordan Froome håndterer presset ved at være førstemand og samtidig være i form. I starten af vueltaen kørte han klogt, men vi ved ikke hvordan han præsterer under maksimalt psykisk pres.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Il_Preferito
Kiryienka er ganske rigtigt rygtet til SKY(jeg har ikke set de har bekræftet ham, men den kan være smuttet for mig).

Mon ikke at så markante forstærkninger er lig med at Cavs løn er regnet fra i budgettet.

Jeg er i øvrigt enig i at vente til ruten er kendt. Det jeg protesterede mod indledningsvis var blot, at Saxo Bank nu pludselig skulle tales op til at matche SKY. For det kan de(i min verden)ikke. Endnu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Begge hold kan jo også stadigvæk nå at forstærke sig yderligere.

Sky har et fantastisk hold, ligesom ONCE havde i sin tid, dog uden at vinde TDF. Det er vigtigt at have et hold omkring sig, som kan beskytte og presse, men op af en bjergafslutning er det dog kaptajnerne, som skal svinge sablen. Jeg håber/tror på en mere "festlige" TDF 2013, efter hvad man har set i år.

Jeg synes man skal prisværdige at Froome er der, fordi så kan Andy og Alberto ikke køre det ulidelige start/stop op af bjerget uden at tage hensyn til konkurrenterne.

Skrevet af repos , moderator
Froome er også en lottokupon som TdF-kaptajn.

Årets TdF var historisk svagt besat, og ruten var skræddersyet til Sky.
Den største trussel mod Sky var et halvforkølet forsøg fra Nibali, og det fortæller alt om kvaliteten.

Contador indretter sig formentligt 100 % efter TdF næste år, og så skal Froome stå tidligt op, hvis han vil kæmpe med om sejren.
Jeg er enig i, at man ikke kan bruge Vueltaen som et retmæssigt referencepunkt om det direkte styrkeforhold, men det var dog alligevel tydeligt, at Froome ikke har det godt med de eksplosive ryk, som Contador og Andy Schleck (hvis han kommer i betragtning) er garant for.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Kreuziger er en spændende forstærkning
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Zola
Sammen med Roche er det klare forstærkninger til et tdf-hold, hvor Contador bestemt må ses blandt favoritterne, skulle han stille op. Der var desuden flere ryttere der viste gode takter under dette års Vuelta.

Dertil kommer Bennati og Breschel. De to kombineret med en skadesfri Nuyens, så begynder Saxo Bank at have et slagkraftigt hold igen.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af repos , moderator
Nuyens kører formentlig ikke for Riis næste sæson. Han har i hvert fald været rygtet væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Hans agent har faktisk mere eller mindre bekræftet, at han skifter.

Og som jeg skrev tidligere i dag, styrtede han i går under en træningstur, og er færdig.

Alt peger vist på Garmin.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, VM i enkeltstart i dag.

Wiggo, Froome, Cancellara og Rogers er ikke med, så måske der er penge i at oddse på et par outsidere som Contador, Kessiakoff og Westra?

Tony må være storfavorit.

Phinney, Chavanel og Velits er måske også værd at nævne.

Så fik jeg også skrevet et rigtig FF-indlæg fyldt med name dropping.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ja, det var egentlig meget flot. Mon ikke vinderen ligger i den bunke :)

Tony Martin SKAL vinde, det ville være en katastrofe for ham ikke at vinde i år. Jeg tror på Phinney som toer i øvrigt.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Kessiakoff må være den helt store dark horse. Han har fyret nogle fyret et par fantomenkeltstarter af i kuperet terræn i denne sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også ret stor fidus til Kessiakoff.

Der er nogle eksperter, der fortæller at ruten i dag, er nogenlunde sammenlignelig med første enkeltstart i Touren. Den kørte(hvis jeg husker korrekt)Peter Velits ganske fint på.

Tony så fornuftig ud på Cauberg forleden, men tabte omvendt næsten halvandet minut til Contador på den semi-kuperede rute i Vueltaen. Det bliver måske lidt tættere end jeg først gav udtryk for.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Kan nogen berige mig med en startliste med tider?

Jeg har forsøgt at google. Jeg indrømmer gerne at mine google kundskaber er meget begrænsede.
Silkeborg IF
annonce
0