Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Så siger jeg tak...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det bliver spændende om Thomas de Gendt sætter et godt benchmark. Han er umiddelbart den første rigtigt spændende rytter efter hvad jeg lige kan vurdere. Andriy Grivko kører sig med næsten 100% sikkerhed et stykke ind i top 10. Hans ivrighed efter at præstere er næsten for voldsom.
Silkeborg IF
Skrevet af Lentini
Fuglsang i top 5, og Ritter eksploderer i kåde jubelscener.
Skrevet af Il_Preferito
Det bliver så ikke aktuelt, kan vi konstatere.

Contador ligner ikke en medaljekandidat efter 1. mellemtid. Tony, Phinney, Chavanel og Tejay ligner gode bud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hitmebadboy
Contador bliver vel nærmest hentet af Tony Martin hvis det fortsætter sådan her.

Jeg må indrømme, at jeg havde forventet en del mere af Contador, især på denne type rute.
Skrevet af Lentini
Så er Oliver Zaugg blevet bekræftet hos Riis.

Samtidig har Giroen en etape næste år, som slutter på Galibier efter man har været henover Telegraphe forinden. Fed etape.
Skrevet af Nerazzurri
Kom til at se lidt klip fra de gamle TdF løb i starthalvfemserne.


Så kom jeg i tanke om Indurains kørsel på La Plagne etapen i 1995. Den dag var han et monster, mens Riis blev sat grundigt.


PS. Zülle vandt.


http://www.youtube.com/w…ture=g-vrec
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af repos
Skuffende løb af de danske U/23-ryttere. Det endte nærmest i en massespurt, og en rytter fra Kazakhstan kørte sejren hjem. Ingen af de danske ryttere var i nærheden af medalje.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
VM-titlen skal uddeles i dag, og forhåbentlig sker der mere end igår hos U/23.

De tre store forhåndsfavoritter må være Gilbert, Rodriguez og Sagan.

Spanien ser stærke ud, og de kommer med top tre fra Vueltaen, så hvis Rodriquez ikke har dagen, så er Valverde og Contador gode bud, selv om jeg tvivler på sidstnævnte. Sanchez er desuden også et stærkt kort.

Hvem skal man ellers kigge efter?

Jeg har fidus til Norge. Afslutningen passer perfekt til Lars Petter Nordhaug, der kommer med en frisk sejr på en lignende afslutning i Montreal. Boasson Hagen er også en kandidat, men spørgsmålet er om, han kan sidde med, når de tunge drenge åbner på Cauberg.

Af de store nationer, så er det påfaldende, at de ikke har de helt store favoritter. Italiens bedste bud må være Moser og Nibali, men selv om italienerne traditionelt er stærke til VM, så har jeg svært ved at se dem hamle op med Belgien og Spanien.

Frankrig er endnu værre stillet, for Chavanel virker ikke på toppen, og man vil formentlig se Voeckler forsøge sig i noget optimistisk inden de store spiller ud.

Holland har hjemmebane, men desværre for dem ingen oplagte VM-vindere. De har en flok ryttere, der sagtens kan køre stærkt op ad Cauberg, men de formentlig satse på at komme favoritterne i forkøbet. De mangler en stærk afslutter, men har til gengæld nogle gode lokomotiver i Gesink, Mollema og Ten Dam.

Australien plejer at køre gode mesterskabsløb, og deres klart bedste kort er Simon Gerrans. En hurtig afslutter, der kan køre godt opad. Han kan snyde både Gilbert og Rodriquez, hvis han kan holde hjul op ad Cauberg.

Outsidere fra de øvrige nationer kan være de velkørende colombianere Uran og Henao, Van Garderen fra USA og Hesjedal fra Canada. Endelig vil Kolobnev også stikke sit mesterskabsfjæs frem.

Hverken Tyskland, Schweiz og Storbrittanien tror jeg på. Froome og Wiggins har udtalt, at man kører for Tiernan-Locke, og selv om han er velkørende med en frisk sejr fra Tour of England, så ligner han ikke et seriøst mesterskabsbud.

Danskerne får det svært. CAS skal nærmest alene hjem for at have en chance for vinde. Breschel er ikke i form til at vinde, selv om han officielt er vores bedste kort. Cauberg er for voldsom for ham, men han kan klynge sig til håbet, om at kunne vride den op over sammen med en lille gruppe, og så udnutte sin hurtighed til sidst. Jeg har dog mere end svært ved at se det ske. Fuglsang bliver formentlig skudt afsted som første danske rytter i et udbrud, og ruten bør egentlig passe ham. Desværre så tvivler jeg på, han kan stå distancen i så langt et løb.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af W-Ham
God analyse...

Ved ikke om det er sandt eller ej men Sagan skulle ikke være i topform.

Hvad med Tom Boonen, kan han måske få hægtet sig over og hvad beslutter ham og Gilbert sig så om?

Spanien har et skide stærkt hold med, og måske Daniel Moreno og Joaquin Rodriguez kan gøre det som de har gjort så mange gange før.

Spørgsmålstegnet om Valvere er om han ikke er ved at være alvorligt slidt efter en så lang sæson, men hvis han skulle være i samme form som i Vueltaen tror jeg virkelig på ham.

Oscar Freire er der også stadigvæk, og da der er næsten 2 kilomter efter Cauberg, har han måske en chance... man skal i hvertfald ikke udelukke ham.

Degenkolb er også i fremragende form, men mon ikke stigning er lidt for hård for ham? Han er dog skidestærk, så hvis løbet ikke bliver kørt så hårdt kan det måske være..Vest Skinke.
Skrevet af Al-Andaluzz
Fremragende klip Nerazzurri! Han var satme et moster....
"Primero dejar de ser, que dejar de ser revolucionario" "Valdés siempre ha sido y siempre será Papa Noel..."
Skrevet af NUFC Dinho
@Nerazzurri

Det var en fed etape. Så vidt jeg husker, så var Bo Hamburger faktisk sidste man, der sad med Zülle fra udbruddet. Da de havde kørt alene noget tid, ville Zülle have Hamburger frem og føre, hvortil Hamburger svarede "Så må du sætte farten lidt ned". Zülle accelererede så bare i stedet og så ved vi jo, hvordan det gik.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Nerazzurri
En af nørderne i forummet har beregnet, at han trådte ca. 600 W i snit.


Jo, Hamburger var vist med i det udbrud.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af W-Ham
Voeckler er tændt, kom så!

-edit

Breschel skulle være udgået.
Vest Skinke.
Skrevet af repos
-
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Breschel færdig. Som ventet langt fra mesterskabsform, men havde alligevel ikke regnet med, han hoppede af. Fuglsang skal bare sørge for at holde sig til ilden fremme uden at bruge alt for mange kræfter. CAS skal lune sig bagved, og holde sig til de store navne dernede.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Breschel skadet. Same old story.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Optimal situation for Spanien. Tyskland og Australien skal åbenbart lukke hullet.

Chris Anker fanget i styrtet, og der røg hans VM formentlig. Tåbeligt, han ikke kan placere sig fremme i feltet. Så er Fuglsang eneste skud i bøssen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kemjo
Breschel har bare ikke niveauet. Han skal virkelig forbedre sig hvis Riis skal kunne bruge ham til noget. CAS kan jo slet ikke være med når ruten er således her. Contador ser klar ud, gad vide hvad han kan gøre selvom ruten ikke ligefrem ligger til ham.
[b]Unterhose ist gut[/b]
annonce
0