Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ardiles
Det var en tynd omgang, Oprah var jo ikke særlig kritisk.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Bosse1983
Tjah, det er vanskeligt når manden ligger sig flad. Oprahs rolle er jo ikke at fordømme ham, men at få historien ud og lade folk danne deres holdninger. Hun er nok bare interesseret i at skovle ind. For Lance er hendes skulder den optimale at græde krokodilletårer på hvis han skal vinde noget tilbage. Amerikanere er snotdumme, så nu hvor han har lagt kortene på bordet, er han en stærk personlighed, som indrømmer og går bodsgang. Nu kan han få skrevet en bog, som det offer for gamet han er, og skovle ind på det. Fesen omgang, som beviser at han kun har én testikel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Il_Preferito
Hvordan interviewet har noget med hans testikelbeholdning at gøre, er svært at få øje på.

Hvis du havde regnet med mere, er du for naiv.

Manden har løjet hele sin karriere, hvorfor helvede skulle det ændre sig nu? Bøger og politik er det han sigter efter, og den vej er åbnet igen nu(og belagt med guld).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Jeg har kun hørt og læst om interviewet, men indtil videre har jeg ikke hørt omtalt en undskyldning til Simeoni og Bassons.

Enhver af de dopinghyklere, der står frem bør donere til de to ryttere, for de har ofret deres karrierer.

Armstrong er en cunt, og håber retssagerne kan trække afsløringer om den bagvedliggende organisering af misbruget frem. Indtil videre er der ikke mere kød på dette end på de sædvanlige indrømmelser fra eksryttere.

Et twist er selvfølgelig, at det øger sandhedensværdien af Tyler Hamiltons bog, som efterhånden står stærkere og stærkere i billedet. Det kan komme temmelig ubelejligt for Riis, der lige nu kan dukke sig under radaren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Narildsen
Åh hvor ville jeg dog ønske at de gjorde det lovligt at dope sig, så kunne vi slippe for alt det unødvendige drama og bare se god cykelløb!
Skrevet af Bosse1983
@Pref

Nu skulle det være en joke, da det er ret oplagt at han valgte et totalt ukritisk program og nationens mest folkelige og måske største meningsdanner, at levere "bomben" til. Hvis Oprah siger det er OK, så er det. Mon ikke han senere kan få sine skriblerier med i hendes bogklub også. Måske med endnu en optræden, så vi kan se hvor langt den fortabte søn er kommet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Il_Preferito
Beklager reaktionen, i så fald. Og enig i, at det var oplagt.

Der venter med næsten 100% sikkerhed en bog, og jeg tror som nævnt, at han også vil forfølge den politiske karriere mange har talt om. USA er lynhurtigt ovre det her, cykelverdenen er sikkert ikke.

Hans samarbejde, eller snarere mangel på samme, vil jeg tro fortsat kommer til at koste ham udelukkelse fra triathlon.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Borger Louis
Lance - The Movie, med Tom Hanks i rollen?
Skrevet af repos , moderator
http://www.sporten.dk/cy…ffet-nok-nu

Jeg er ved at være træt af Jens Voigt. Han er gået fra at være en sympatisk rytter til nærmest at fremstå som en hykler af rang. Hurtigt ude med fordømmelser, men har aldrig selv set eller hørt noget trods sine mange mange år i feltet.
Da Frank Schleck så blev snuppet, så var fik piben pludselig en anden lyd. Ingen fordømmelse eller noget, for det var jo en holdkammerat.

Voigt dummer sig hver gang, han åbner munden. Mon ikke det er på tide at realisere drømmen om en café i Berlin, og så undgå at ødelægge eftermælet mere end højst nødvendigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Inuk.
Voigt kører stadigvæk klovn stilen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Stodderkongen
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af J.M
Oprah ser ud til at gå i stykker, sådan rent fysisk.

Synes der er utroligt mange reaktioner fra den almene amerikaner (sådan, Twitter og Facebook mæssigt) - enten interesserer de sig mere for cykelsport end hvad jeg troede, eller så er det bare den typiske dumhed.

Kan dog ikke forstå at folk er så pissed, især lige over Lance.
Synes ikke det er så fandens meget værre end alle de andre, og her er der stadig en god historie, eller et godt resultat, hvis man ser positivt på det.
Skrevet af Mercenary
Det skyldes vel den organisationsiver og mobbetilgang han har lagt for dagen.

Og den vamle måde han lige får nævnt at han også er filantrop, velgører og alt muligt andet godt.

His name should have been Damian.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis
Lance har altid virket som en små-sociopatisk størrelse. Det kommer også til udtryk i selskab med Oprah. Hele mimikken og reptilblikket. Han skulle have forsøgt at køre en kunstig gråd op, som Stein Bagger med Reimer Bo. Det havde været skægt.
Skrevet af Il_Preferito
Grunden til det her er så meget værre end andre dopingtilfælde, hedder blandt andet Emma O´Reilly og Betsy Andreu.

Personer der efter eget udsagn har fået ødelagt dele af deres liv, fordi Armstrong og hans følge har mobbet og sagsøgt dem, selvom de(efter eget udsagn)fortalte sandheden. Amerikanere er ikke vilde med den store, stærke tyran, der mobber de små og svage.

Derudover er der hele organiseringen af dopingen, som Armstrong selv siger er løgn, men som USADA har dømt ham for. Der virker det til fortsat at være ord mod ord, og hvor det før var Landis og Hamilton der ikke så pisse troværdige ud, så er det lige nu Armstrong der har svært ved at overbevise folk om hvor troværdig han er.

I anden del i nat, var han især inde på sin livstidskarantæne fra al sport, som han mener er uretfærdig. Hvis han kun var dømt for doping, ville han temmelig sikkert heller ikke få karantæne fra al sport. Jeg kan til dels forstå frustrationen, for man kan da undre sig over at folk der har indrømmet har fået lov at fortsætte som ryttere, sportsdirektører og ledere af cykelhold. Dernæst er hele "organiseringen af og tvang til brug af doping", som nævnt, ord mod ord.

Men ok, han er god til at lyve.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Den hollandske avis NRC anklager i deres papirudgave i dag Michael Rasmussen for at have kørt Touren 2007 på en cocktail af 5 blodposer, og 100.000 enheder EPO, kortison og væksthormon.

Derudover fortæller avisen hvordan Bjarne Riis i 2003 advarede Jan Raas(daværende teammanager for Rabobank)imod at skrive kontrakt med Michael Rasmussen.

Nettet strammes igen om Kyllingen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Kyllingen var med statsgaranti dopet i 2007. Hans etapeløbsudvikling var voldsom, og jo nærmest på niveau med Chiappuccis tigerspring.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lentini
Jeg må sige, efter at have set interviewet med Lance Armstrong, at det var en tynd omgang te. Han virkede underligt uforberedt, som om han bare havde forventet at det var nok at sige "Jeg har taget doping, punktum slut." Det blev bare en omgang ovefladisk ævl i 90 stive minutter.

Jeg tjekkede CNN, for at se hvordan amerikanerne ser på alt det her. Og det overraskede mig lidt at høre, hvor nedladende man snakkede om Oprah´s network. De jokede med at de ikke engang anede, hvor hendes kanal befandt sig i deres programoversigt, og der er tilsyneladende "kun" 30-50.000 som ser hendes kanal. Har ingen anelse om seertal osv., men på dem lød det som om det var meget lavt.

De mente at det var perfekt PR for Oprah at gøre opmærksom på hendes kanal, og gøre et comeback ind i amerikanernes sind om at hun stadigvæk levede.

Mon ikke hun har en finger med i spillet, når den uundgåelige bog af Armstrong kommer en dag.

Det eneste der sådan får mig til at tænke, er hvem der lyver af Hamilton og Armstong mht. UCI. Armstrong siger at han aldrig har bestukket nogen i den organisation, og Hamilton siger at det har han. Så hvem skal man tro af de to mennesker, som har løjet i tredive år tilsammen om deres brug af doping.

Mht. Rasmussen ved vi da alle, at manden har brugt ulovlige midler. Han smadrede Contador på en afgørende bjergetape, hvor selvsammen Contador også havde bloddoping i sig. Så det ville vel ikke kunne lade sig gøre andet, at slå Contador. Rasmussen bragede jo også en super enkeltstart afsted i samme Tour de France.

Men det giver da lidt positiv kredit til Riis, hvis han vitterligt har advaret andre om Rasmussens pludselig store evner, ovenpå det stormvejr som Hamilton har sendt ham i, og har gjort at han er som sunket i jorden.

Der må i øvrigt være en lidt sær stemning på Saxo Bank med de beskyldninger, der er rettet mod teamejer Riis. Det kan vel næppe undgåes.
Skrevet af Il_Preferito
Nu blev interviewet vel ikke kun vist på Oprahs egen kanal(?), så mon ikke en del har set det.

Hvis man skal følge USADA´s måde at dømme på, så er det selvfølgelig Hamilton der lyver. UCI og Armstrong har begge benægtet det, og det synes jo at være nok, at man har den slags vidneudsagn. Men så åbenbart alligevel ikke for USADA.

Med hensyn til Rasmussen, Contador og Touren 07, så husker jeg ikke Contador blev anklaget for bloddoping. Werner Franke mente ud fra Operaction Puerto-dokumenterne, at kunne dokumentere at Contador havde brugt testosteron. Og omkring den omtalte enkeltstart - Ja, han overpræsterede(ganske givet pga. doping), men jeg mindes nu også at han var en af dem der undgik regnvejret(det gjorde de øvrige topklassementfolk selvfølgelig også, men det har nok alligevel fjernet nogle stykker af dem der normalt ville have distanceret ham).

Hvordan du kan spinne den til at give positiv kredit, kan jeg ikke helt få øje på. Hvis det har sin rigtighed at Riis har advaret andre hold om at tage Rasmussen ind, og det pga. dopingmisbrug, så har Riis jo altså været bekendt med dopingbrug på holdet, og det endda i samme periode som Hamilton optrådte for holdet.

Det er da tværtimod et seriøst los i kronjuvelerne. Det er vist efterhånden de færreste der kan tro på, at Riis ikke har været bekendt med hvad Jaksche, Hamilton, Vande Velde, Zabriskie, Rasmussen og Basso foretog sig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Hvordan du kan spinne den til at give positiv kredit, kan jeg ikke helt få øje på. Hvis det har sin rigtighed at Riis har advaret andre hold om at tage Rasmussen ind, og det pga. dopingmisbrug, så har Riis jo altså været bekendt med dopingbrug på holdet, og det endda i samme periode som Hamilton optrådte for holdet

Jeg synes det er vigtigt at se på, at der er forskel mellem at være direkte bekendt med doping, end at have en mistanke til en af sine ryttere pga. mistænlige udsving i blodværdierne, men at man ikke har konkrete beviser. Jeg synes der er en forskel.

Og ud fra den tanke, synes jeg ikke det skaber negativ værdi for Riis, at han har fortalt Rabobank at Rasmussen har mistænkelige blodværdier. Det synes jeg snarere er kollegialt, da Rabobank på den måde kunne have trukket følehornene til sig ift. at signe Rasmussen.

Hvis Rasmussen vinder sin sag mod Rabobank, kunne det jo tyde på at man i Rabobank har set stort på den advarsel, fordi lederne i så fald har vidst at Rasmussen snød med sine where-abouts.
annonce
0