Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Not That Duncan
Det virker umiddelbart som en ret fornuftig beslutning.

Riis er om man kan lide det eller ej en belastning for CSC. Uanset om nogen skulle mene, at han her optræder som en kylling, så er det utvivlsomt i holdets interesse.
Skrevet af Razz
Det er en trist men fornuftig beslutning.

Alle 3 uger ville dreje sig om Riis og ikke cykelløbet, så som seer er det også en fordel.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Fernando M.
hvorfor tror I, at han fastholder, det er hans egen beslutning?

Hvorfor ikke bruge Razz´ forklaring om, at det ville henlede opmærksomhed på hans person i stedet for cykelløbet? Ville det være at indrømme hans rolle, og at der er noget om Jaksche-snakken?

Nogle gange savner jeg bare, at kommunikationspolitik ikke skal bestå i håndvask og forblommede omskrivninger af sandheden.

Måske er det naivt, men det havde da været befriende at læse et Riis-udsagn a la "jeg er træt af al polemikken og for at give mine ryttere ro til at træde i pedalerne har jeg valgt at blive hjemme fra Touren, så min tilstedeværelse ikke ødelægger koncentrationen. Allerhelst sad jeg dog i bilen, men det må vente til næste år"
Skrevet af Sloth77
hvorfor tror I, at han fastholder, det er hans egen beslutning?


Hvad skulle han ellers sige han er jo chef for holdet.

Nogle gange savner jeg bare, at kommunikationspolitik ikke skal bestå i håndvask og forblommede omskrivninger af sandheden.

Måske er det naivt, men det havde da været befriende at læse et Riis-udsagn a la "jeg er træt af al polemikken og for at give mine ryttere ro til at træde i pedalerne har jeg valgt at blive hjemme fra Touren, så min tilstedeværelse ikke ødelægger koncentrationen. Allerhelst sad jeg dog i bilen, men det må vente til næste år"


Fuldstændig enig
Skrevet af auri12
http://www.feltet.dk/index.php?id_parent=1&id=28&i...

"Der har stort set ikke været et roligt øjeblik i pressen efter jeg selv stod frem. Men jeg respekterer selvfølgelig, at alle har ret til at have en mening om den slags, men jeg ønsker samtidig ikke, at mit hold – som ikke har noget at gøre med de fejl, jeg har begået i min karriere – skal være skydeskive på et uberettiget grundlag. De arbejder benhårdt for at opfylde vores ambitioner, og de er som altid meget høje i forbindelse med Tour de France."


Dermed siger han vel også noget af det i efterlyser.
Skrevet af Razz
Den strategi ville kunne koste bestallingen for en dansk advokat.

http://www.bt.dk/article/20070706/SPORT03/70706039...
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Burro
Jeg tror tvært i mod, Riis´ udeblivelse vil sætte endnu mere fokus på ham. Jeg kan lige forestille mig diverse stupide danske sportsjournalister stille rytterne spørgsmål så som:

Var sejren til ære for Bjarne?
Hvad tror, du Bjarne tænker nu?
Hvordan er det at køre TDF uden Bjarne?
Hvordan er ledelsen, når nu Bjarne ikke er med?
Har I telefonisk kontakt til Bjarne?
Hvem vasker nu jeres cykler?

osv. osv.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Fernando M.
Michael Rasmussen boykotter JP. Noget af en overreaktion på baggrund af en udmærket artikel. Udeladelsen af Michael Rasmussens mexicanske giftermål i artiklen er dog en klar mangel.


Mere om kommunikationsstrategierne med kloge ord fra Brian Nygaard i følgende artikel. http://jp.dk/sport/cykling/article1006648.ece

Det kan dog undre, at han ikke i tide har oplyst Bjarne Riis om det. Det har han måske også, men i hvert fald virker det ikke til, at det hjalp før i allersidste øjeblik.

Han siger i artiklen bl.a.:
»Generelt skal vores ryttere vænne sig til det, men jeg prøver at sige til dem, at de skal forstå, at medierne er i den samme kamp for at være bedst, som de selv er på cyklerne. Det betyder, at man går til den. Og derudover så siger jeg, at de skal forstå, at de spørgsmål, der måtte blive stillet, er stillet på den undrende befolknings vegne. At rytterne taler med offentligheden, når de taler med journalisterne. Jeg siger, at de må stikke fingeren i jorden og prøve at forstå, hvad folk også tænker om dem og deres sport,« siger han og kalder det direkte uklogt at nægte særlige dagsordener.

»Rent kommunikativt kan jeg på ingen måde se ideen i at forklare, hvad folk må spørge om. Man må vise klassen og overskuddet og være klar til det, der kommer. Når det er sagt, så mener jeg godt, at man på et tidspunkt kan sige, at man har svaret på de samme spørgsmål så mange gange, og at man derfor henviser til tidligere svar,« mener han og slår fast, at rytterne ved holdenes pressemøder er forpligtet til at tale med journalisterne - også journalister, de ikke bryder sig om.

»De må godt sige, at de ikke har lyst til at tale med vedkommende, men det skal de, for de er på arbejde i de situationer.«

Hos T-Mobile er manager Bob Stapleton enig med Nygaard i, at nægtelserne af at tale om doping er helt forfejlet.

»Så kommer man først til at se suspekt ud. Det er i det lys en helt fejlagtigt - og tror jeg ineffektiv - strategi. På vores hold får rytterne at vide, at de naturligvis bliver opfattet som individer, men som holdledelse har vi også en forventning om, at de som vores ansatte er vores repræsentanter. Og en del af arbejdet er at tale åbent med medierne - og dermed også med fansene,« siger han.
Skrevet af Barbuti
Team CSC hamrede sig igår til sejr i holdtidskørslen af Tyskland Rundt, foran luderholdet Discovery og Gerolsteiner.
Voigt fører nu løbet 1 sekund foran Fabian Cancellara, Andy Schleck har ungdomstrøjen i samme tid som danske Chris Anker Sørensen, mens Team CSC meget naturligt også fører holdkonkurrencen.
Dagens etape byder på lidt bakker, men ender flat. Måske en mulighed for JJ Haedo, der som eneste CSC mand måtte slippe holdkammeraterne undervejs igår.

ARD sender direkte fra 13.45.

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Barbuti
http://www.berlingske.dk/sport/artikel:aid=930930

Tillykke til CAS. Fortjent udtagelse efter nogle fornemme præstationer i Dauphine og Tyskland Rundt.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Hicks
Glæder mig meget til at se hvad Chris kan i et af de større etapeløb. Han har jo tidligere vist at være ganske habil når det går opad. Og det må man sige han får brug for. Vueltaen i år er udstyret med ikke færre end 8 bjergetaper, hvoraf de 4 slutter opad (Andorra etapen ser ganske interessant ud).

Derudover er der en række etaper der minder én om etapeprofiler a la Massif central. Der er også to enkeltstarter, den ene midt i løbet på 53, den anden næstsidste dag på kun 20.
Skrevet af mortand
Så er Vuelta a Espana i gang og 1. etape blev en succes for Daniele Bennati, der meget overbevisende afviste Oscar Freire og Alessandro Petacchi i massespurten.

Sådan mere overordnet ligner det et opgør mellem:

Cadel Evans (Lotto) - nu med et hold der rent faktisk bør kunne støtte ham. Spørgsmålet er så hvor formen befinder sig på nuværende tidspunkt.

Denis Menchov (Rabobank) - der skal revanchere et, på alle måder, besynderligt Tour de France. Han har jo vundet Vuelta før, kender løbet og kører traditionelt godt i sit andet hjemland.

Carlos Sastre (CSC) - skal igen forsøge sig med en Tour/Vuelta-double, og selv om hans fjerde-plads i TdF var tilfredsstillende, så fik han aldrig rigtig sat sit præg på topstriden. Motivationen til at ´revanchere´ sig burde være i orden, og han har været konstant med i toppen af løbet i mange år efterhånden.

Blandt outsiderne finder vi folk som:

Samuel Sanchez (Euskaltel) - der har satset stort på en topplacering i Vuelta. Han forekommer mig ikke som værende en udpræget tre-ugers-rytter, og vil muligvis få problemer på de længere stigninger. I hvert fald når det går opad - nedad er han måske feltets skarpeste. Sanchez har Tour-femmeren Haimar Zubeldia og den talentfulde klatrer Igor Anton til at støtte sig.

Jose Angel Gomez Marchante (Saunier Duval) - havde oprindeligt Tour de France som sit sæsonmål, men måtte omprioritere da han, grundet sygdom, ikke kom til start i det fransk/engelske. Han er en eksplosiv og underholdende fyr på stigningerne, men har som regel problemer med udholdenheden. Han blev nummer fem sidste år, og er dermed næstbedst placerede rytter fra det løb, der stiller til start i år - efter Sastre.

Endelig, en flok ryttere jeg ikke tror på som potentielle vindere, men som ikke bør undervurderes:

Oscar Pereiro (Caisse d´Epargne), Damiano Cunego (Lampre), Stijn Devolder & Janez Brajkovic (Discovery Channel). Derudover er der formentlig også andre der fortjener at blive omtalt, ligesom der sikkert dukker et par overraskelser op undervejs. Alt i alt ligner det et meget åbent løb, uden en helt soleklar vinderkandidat.
Skrevet af Wobbie
Er der nogen af disse ryttere fra Discovery som man kan forvente at se hos csc næste sæson, de er alle uden kontrakt.

Levi Leipheimer, Fumiyuki Beppu,Volodymyr Bileka, Steven Cummings, Allan Davis, John Devine, Vladimir Gusev, Fuju Li, Jason McCartney, Uros Murn, Benjamin Noval, Pavel Padrnos, Yaroslav Popovych, Jurgen van Goolen og Brian Vandborg
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af mortand
Leipheimer og Popovych tror jeg ikke rigtig på. Førstnævnte ville jo være en glimrende investering, da hans evner rækker langt inden for stort set alle etapeløb. Men han er formentlig en dyr herre, og vil vel gerne være sikker på at være enerådig kaptajn i ´sine´ løb. Jeg tror heller ikke CSC har nogen planer om at trække en rytter af den kaliber ind her og nu. Popovych har vist, på rygtebasis, en aftale med Quickstep. Han ville ellers være en luksushjælper af den skarpeste karat.

Allan Davis er en glimrende og alsidig sprinter der ville pynte på ethvert hold, men tilknytningen til Operacion Puerto huer næppe Riis og Andersen.

Så er der Gusev og Vandborg, som jo begge har kørt på holdet før, men om det er en fordel ved jeg ærligt talt ikke. Gusev ville dog være en kanonsigning, og Vandborg er jo ej heller ueffen.

John Devine er en talentfuld ung rytter, der har vist fine etapeløbsevner, men om det rækker til interesse fra CSC-side tvivler jeg på.

Van Goolen har jeg altid godt kunnet lide - en aggressiv og ganske alsidig rytter, men han lader til at være gået lidt i stå de sidste par år. Jeg tror mere på han ryger til et belgisk hold.

Så er der Jason McCartney, som er en rytter efter Riis´ hoved: Han kører en glimrende enkeltstart, og er en rigtig solid hjælper. Desuden er han halvgammel, så han ville passe fint ind. Men endnu en anonym hjælperytter - det kan vist være ligemeget.

Uros Murn er en fin sprinter, men vel næppe meget bedre end det man har i forvejen.

Resten er fyld, omend Padrnos og Noval da er flerdobbelt Tourvinder-fyld.

Alt i alt er Brian Vandborg nok den mest oplagte her. Popo, Leipheimer og Gusev skulle selvfølgelig også være velkomne. Resten...tjaah.
Skrevet af Unicef
Nogen som har en side, hvori der vises alle etaperne?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af ca$h
Vises = livestream = ?

Men på f.eks http://www.cyclingnews.com/ er der liveupdate i tekst
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af mortand
cycling.tv sender vist direkte hver dag. Det koster et eller andet beløb at se med, hvis man vil have billeder af bedste kvalitet. Men hvis man kan nøjes med en lidt ringere karat billeder, så er det gratis.
Skrevet af Hicks
Fantastisk etape af Chris Anker Sørensen igår.

I udbrud på næsten hele dagen, og alligevel har han kræfter til at trække Sastre til sidst, og endda køre en 11. plads hjem. Smukt!!!
Skrevet af Barbuti
Måtte bruge en halv time på at støve denne tråd af og finde den frem fra gemmerne.

Sæsonenens første klassiker til Spartacus Cancellara (takket være MIN gode karma, da jeg hilste på ham ved Piazza Castello inden starten!), og en masse gode sejre til Team CSC i blandt andet Tirreno-Adriatico, Criterium International og et eller andet belgisk løb, som jeg har glemt navnet på, her i weekenden.
PÅ søndag køres Flandern Rundt, og så går det ellers løs. April måned er fyldt med gode løb som førnævnte, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Fleche Wallone og Amstel Gold Race.

Jeg har imidlertid fundet et nyt favoritløb. Det hedder Monte Paschi Eroica og køres fra Radda in Chianti gennem Toscana i forårsfarver til Siena - med opløb på Piazza del Campo, som et andet palio. Det køres i starten af marts måned og også det løb vandt Cancellara.

Video herfra findes her i linket. Det er jo ren nostalgi:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/Monte%...

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Razz
Det var sgu´ meget hyggeligt lige at se de små smalle gader igen.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0