Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dillen
Så er Giro-holdet klar:
Team Saxo-Tinkoffs Giro-hold:

- Rory Sutherland (Australien)
- Mads Christensen (Danmark)
- Matti Breschel (Danmark)
- Karsten Kroon (Holland)
- Daniele Bennati (Italien)
- Manuele Boaro (Italien)
- Rafal Majka (Polen)
- Bruno Pires (Portugal)
- Evgeny Petrov (Rusland)

Det må først og fremmest være et hold, der jagter etapesejre. Nu kender jeg ikke de andre holds profiler, men jeg havde håbet på et lidt større klassementshåb end Rafal Majka, som måske kan køre top 15-20.
Det bliver et uhyggeligt hold, de stiller med i Touren!
Skrevet af pharzon
Vær hilset cykelnørder.

Jeg går og overvejer at købe en ny city bike, da jeg har fået et nyt arbejde, der kræver længere cykelture internt i KBH.

Jeg overvejer en cykel fra Treks Zektor serie. Er det fornuftigt? Jeg har hørt en del godt om dem.

Derudover er jeg i tvivl, om jeg bør købe en cykel med internt eller eksternt gear. Jeg ved godt, at eksternt gear giver mindre energitab, er lettere osv. Men omvendt hader jeg vedligeholdelse, hvorfor et indvendigt gearsystem måske er det rigtige.

Hvad bør jeg prioritere?

På forhånd tak.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Il_Preferito
Du skal nok have fat i denne tråd i stedet, pharzon.

http://www.bold.dk/snak/…&start=1760

Hvis du ikke er vild med vedligeholdelse, er det nemt nok at svare på gear-problematikken - Klart indvendige gear.

Uden vedligeholdelse tvivler jeg på udvendige gear holder til en omgang i stil med den vinter vi havde i år(og sidste år, selvfølgelig).

Trek laver rigtigt fornuftige bycykler, der mere og mere begynder at minde om MTB´er. De er, efter hvad jeg ved, slidstærke, og der sidder gode komponenter på dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af pharzon
Hov for helvede - ja, du har sgu nok ret, Pref. Jeg læste egentlig kun lige overskriften på tråden.

Og tak for kommentarerne, det lyder jo rigtig fornuftigt!
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Halil
http://ekstrabladet.dk/s…1963780.ece

Fuentes får tid i fængslet til at skrive på sin bog.

for at for at have ´bragt den offentlige sundhed i fare´ ved at udføre blodtransfusioner på adskillige atleter uden for den sterile hospitalsverden.


Det er en noget funky paragraf, at blive knaldet for.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Det er, som ventet, en helt håbløs dom.

Spanien er mere eller mindre et fristed for den slags. De er pisse ligeglade.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
En fin detalje, at domstolen ikke vil videresende materialet med blodposer osv. til WADA.

Spanien, når det er bedst...

Fuentes bog må forventes, at få rekordomsætning for en "cykel" bog...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Geddar , moderator
Nej, det er nærmest grotesk. Det stinker langt væk.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Il_Preferito
Spanien er en joke, og de er et u-land, når det handler om dopingbekæmpelse.

At blodposerne skal destrueres er alligevel noget af det vildeste jeg har hørt om nogensinde. Det er jo helt sort - Men fed vennetjeneste til Valverde og Contador.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Zola
Naturligvis kan materiale brugt i straffesag ikke bruges i privatregi. Det giver god mening.

L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Il_Preferito
Hvem taler om privatregi?

WADA ønsker jo at få udleveret blodposerne, så man kan åbne sager mod de involverede atleter.

Jeg er ikke noget der minder om jurist, men det virker da en kende sært at poserne ikke kan udleveres, og i stedet skal destrueres.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Målkongen
Sygt at det har været lovligt at dope sig i Spanien i alle disse år.

Håbløs dom i dag!
Der er heldigvis nogle der stadig vil gøre meget for at få de poser frem i lyset:

http://www.dr.dk/Nyheder…0170107.htm
Skrevet af Il_Preferito
Giro-start på lørdag, og det lugter af at blive en af de gode.

Jeg(og alle andre, vil jeg tro)har 3 store favoritter til den samlede sejr.

1. Bradley Wiggins - Team SKY
Den forsvarende Tour de France-vinder vil have både Giro og Tour i år. Sidstnævnte får han ikke, men han er topfavorit i Giroen. Folk med trang til konspirationsteorier vil mene at ruten er designet for at lokke Wiggins til Giroen, især fordi der allerede i første uge er 55km enkeltstart, der med største sandsynlighed sætter Wiggins og SKY i solid kontrol.
Stigningerne er anderledes i Italien, og det er ikke til Wiggins´ fordel. Der er skrappere procenter, og vejene er eftersigende bedre, hvilket selvfølgelig gør farten højere. Samtidig er der bonussekunder på stregen, og det har tvunget Wiggo ud i at forberede sig anderledes - Rygterne vil vide han er mere eksplosiv, og kritikere har anført at holdet er markant svagere end det der vandt Touren, men på stigninger som i Italien er der brug for klatrere som Henao og Uran, og faktisk også Sioutsou, ikke folk der kan kværne uendeligt som Porte og Rodgers.
Positivt er enkeltstarterne, og det faktum at ingen af konkurrenterne i Touren sidste år tog tid fra Wiggins i bjergene. Derudover var det vel kun mekaniske problemer der forhindrede ham i at blande sig for alvor i Trentino, og manglende enkeltstart der gjorde han ikke vandt i Katalonien(hvor han i øvrigt flere gange angreb med stor effekt). Det mekaniske problem har i øvrigt fået Wiggins til at køre med mekaniske i stedet for elektroniske gear.

2. Vincenzo Nibali - Astana
Første mand til at udfordre Sir Bradley og SKY, bliver som altid Nibali. Han har slået både Froome og Wiggins i år i mindre etapeløb. Hans største svaghed bliver enkeltstarten(jeg gætter på han taber 2.45 - 3.15), men stigningerne er til hans fordel. Bonussekunderne er både godt og skidt for Nibali - På den positive side er det "gratis" tid at tjene på Wiggo og co., både den negative tvinger det ham til at bruge sit hold til at eliminere rigtig meget, rigtig ofte.
Skiftet til Astana har gjort Nibali mere seriøs, og han er godt forberedt i år. Rygterne vil vide at Nibali satsede "alt" på at vinde Touren sidste år, men tog det så afslappet, at han ikke gad køre recon på nogle af etaperne inden. Det betød blandt andet at italieneren indtil et par dage før, troede at den første enkeltstart var en holdkørsel.

3. Ryder Hesjedal - Garmin
Den forsvarende mester kommer under skarpere opsyn i år, og han får det svært. Han placerer sig sjældent rigtig højt på enkeltstarterne, og taktikken fra sidste år, kommer ikke til at fungere. Han har set meget skarp ud i klassikerne, og er godt kørende. Jeg tror ikke han vinder, men podiet er ikke utænkeligt.

Af andre interessante ryttere, kan vi nævne 4 gamle travere og et evighedstalent. Evans, Basso, Scarponi, Samuel Sanchez og Gesink.
Ingen af dem kommer til at vinde løbet, men flere af dem kan gøre ondt via angreb, der skal elimineres pga. bonussekunderne. Der er basis for masser af ravage.

P.S. Der er i øvrigt managerspil på holdet.dk, hvis nogen har lyst.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Kan man andet end at elske Giro de Italia !!
Skrevet af La La La
Det og vueltaen er altid langt bedre end touren
Skrevet af La La La
Holy moly en undervurdering af Hesjedal, ill pref.
Skrevet af Il_Preferito
Kan du være mere specifik?

Jeg synes da egentligt ikke jeg i de 5 beskedne linjer undervurderer ham specielt.

P.S. Der er kørt 7 etaper, og han ligger nr. 3.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det var noget af en etape i går. Wiggins så skæmt ud må man sige. Nibali fik sig en lille en over nallerne for at være lidt overmodig, hvilket var ærgerligt. Han kunne have åbnet løbet fuldstændig med sit angreb.

Men når selv Samuel Sanchez holder sig tilbage ved man det er glat.

I dag må Wiggins vel være favorit i og med han skal hente meget tid. Jeg glæder mig til at se de to andre Sky klatrere, som imo blev spildt og misbrugt på at vente på Wiggins i går. Uran skulle selvfølgelig have lov til at køre efter Maglia Rosa.

Jeg tror i øvrigt at den lille basker, Intxausti kører i top 10, måske endda top 5 i år. Man så tegningerne til et snarligt gennembrud på klassementscenen allerede sidste år under Giro og Tour (mener jeg det var).
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Men den ITT viste sig at være noget sværere end folk havde forventet, kunne noget tyde på.

Cykelskiftet koster Wiggo sejren, men han har kørt usandsynligt stærkt mellem mellemtid 1 og 2, og forceret den sidste stigning næsthurtigst(kun Evans var hurtigere). Han er helt tydeligt bange for våde nedkørsler(som den også var i går), og nu skal han pludselig angribe. Noget rygterne vil vide han har trænet, men som mange har til gode at opleve. Jeg kan have min tvivl, men columbianerne bliver meget vigtige i den ligning.

Nibali er selvfølgelig den store vinder i går, og han er som forventet manden de andre skal slå. Det bliver spændende at se hvordan holdet reagerer, når det nu for alvor kommer under pres. Gasparotto slog sig i starten af løbet, og er ikke noget der minder om 100%, Kesiakoff har været syg, og floppede stort på enkeltstarten i går. Derfor bliver unge Aru og næsten ligeså unge Kangert de vigtige hjælpere lige nu. Men de er heldigvis for Nibali virkelig godt kørende.

Den store taber blev manden jeg eftersigende har undervurderet helt historisk(ved kun at spå han slutter i top-3, ak og ve). Hesjedal gik totalt kold efter mellemtid 1, og på stigningen var der helt tydeligt intet tilbage. Som jeg har skrevet er han ikke ret meget mere end top-15 materiale på de her enkeltstarter, og i år hvor han har tabt sig, vil det være endnu sværere for ham. Han skal angribe, og det har heldigvis for ham set ret solidt ud, når han har gjort det. Han er godt kørende, og han bliver giftig allerede på tirsdag, kunne jeg forestille mig.

En anden vinder i går, er selvfølgelig gode, gamle Cadel. Han virker kørende, og selvom hans hold er elendigt, placerer han sig gang på gang. Om han stadigvæk kan klatre med de bedste, vil vi begynde at se svar på. Han røg af på en kategori 2 forleden, og kom først op på nedkørslen. Det ville bekymre mig, men opkørslen i går aftvinger respekt. Han vinder kun løbet, hvis Nibali(og sikkert også Wiggo)går helt kold, men podiet er måske tættere på end mange af os havde regnet med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ja, der er gået ren Zülle i Wiggins i de her dage. Jeg har egentlig aldrig anset ham som en besværet nedkører. Det bliver et kæmpe problem for ham i den her regnvåde Giro. Det kan være hans held at Nibali væltede nedad i regnen, for ellers var han stukket af på nærmest hver eneste nedkørsel fordi det energimæssigt er et relativt gratis angreb.
Silkeborg IF
annonce
0