Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Nu så jeg det ikke desværre, hvad gik galt for Alex Rasmussen? Lå den ikke lige til højrebenet - Matti Breschel vel også i virkeligheden. Var spurten hård, var den lang, var den "indsæt andre penisrelevante superlativer"?
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Alex Rasmussen smed kæden i spurten. Han sad eller, ifølge ham selv, perfekt placeret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Alex Rasmussen tabte kæden i spurten. Han sagde i øvrigt bagefter, at han havde vundet uden problemer, var det ikke sket.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Okay, tak.
Silkeborg IF
Skrevet af NickRomano
Så røg Laurent Jalabaert også lige i dopingfælden.

Mangler der efterhånden nogen ?

Var der ikke én, der hed Volpi ! Ham har jeg ikke læst afsløret.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Halil
Får alle doping synderne frataget deres titler eller er det kun specielle tilfælde som Armstrong der bliver knaldet?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Det bør jo egentlig være fælles for alle, men det ville nok være et adminstrativt omfattende arbejde.
UCI er gennemsyret af subjektivitet og usaglighed hvad den slags angår. Lance har jo fået fjernet ALT af betydning. Bjarne har stadig sin tour sejr fra 1996, og Bernardh Kohl har også sin tour bjergtrøje fra 2008, på trods af at han blev dopingfældet et par dage efter sidste etape.

Derudover er det også specielt, hvorfor nogle dopingsyndere efterfølgende bliver dæmoniseret og lagt for had af UCI i resten af deres aktive karriere, mens andre efter 2 års karantæne, har præcis den samme anseelse og de samme rettigheder som før. Heriblandt Millar, Basso og Valverde.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Il_Preferito
Det handler i store træk også om hvordan den individuelle rytter opfører sig efterfølgende, og selvfølgelig om de indrømmer. Når man tænker på hvordan Lance Armstrong opførte sig både under og efter sin karriere, så kan det nok ikke komme bag på ret mange, at han ikke hænger på væggen i UCI. Selvfølgelig især kombineret med pres fra medier og nationale forbund.

Der er i øvrigt lige kommet rygter om Michael Rasmussens retsag mod Rabobank. Han skulle have tabt sagen, og skal nu betale 579.000€(!!!).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det passer nu ikke at Kohl stadig har sin trøje. Jeg er nu heller ikke helt enig i at Basso og Valverde er "helgendyrket" og grunden til at Millar er tilgivet er fordi han har angret og gået aktivt ind i anti doping kampagnen.
Skrevet af Hicks
Jeg mener så også det er hyklerisk at Armstrong har fået frataget sine sejre mens andre dopingsyndere stadig kan prale af deres meritter...
Skrevet af Fussbal 4ever
Kan alle fortidige og fremtidige ryttere ikke bare indrømme dopingmisbrug, så vi kan få det overstået og fokusere på cykelløbene.
Skrevet af Hicks
Og det er så ikke længere et rygte: http://ekstrabladet.dk/s…2022449.ece
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
"Jeg er nu heller ikke helt enig i at Basso og Valverde er "helgendyrket" og grunden til at Millar er tilgivet er fordi han har angret og gået aktivt ind i anti doping kampagnen."

Men der bliver ikke længere stillet spørgsmålstegn ved deres deltagelse i Grand Tours, og deres tidligere dopingdomme har tilsyneladende ikke vanskeliggjort deres professionele karriere i særlig høj grad.

Mange dopingsyndere er tvunget til at indstille karrieren, fordi de hverken kan finde hold eller få løbsdeltagelser. Heriblandt Ricardo Ricco, Stefan Schumacher og Floyd Landis.
Det er ikke de mest chamerende skikkelser, men det er stadig ubegribeligt, hvor langt man kan komme med anger og lefleri.

Desuden har den samme underkastelse gjort sig gældende for ryttere som Michael Rasmussen og Mancebo (disse var end ikke testet positiv)
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Hicks
Det har som Il pref siger også noget at gøre med hvordan de opfører dig efterfølgende. Basso og Valverde har holdt rimelig lav profil, ja Basso har endda angret flere gange offentligt, mens flere af de ryttere du nævner har benægtet alt stædigt eller endda fortsat i samme spor (ricco vel som det mest tydelige eksempel på at man ikke er blevet klogere)...
Skrevet af Hicks
Desuden er Schumacher stadig aktiv og ricco har stadig kontrakt selvom han har karantæne til 2024
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Det er rigtigt at Schumacher køre for Christina Watches, og Ricco gentagne gange er testet positiv.

Et bedre eksempel er Iban Mayo. Mig bekendt fandt han aldrig et nyt hold, trods han stadig var i en rigtig god cykelalder, og iøvrigt blev han da vidst kun snuppet den ene gang?
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Il_Preferito
Mayo valgte selv at han ikke ville genoptage sin karriere. Han var træt af behandlingen af sin person, og følte(som alle spanske cykelryttere)at sagen mod ham var uretfærdig, og derfor ønskede han ikke at være med igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af ca$h
Tråden, der hylder MR (og hader JW)


http://ekstrabladet.dk/s…2022783.ece

NY OVERSKRIFT er vel påkrøvet i dagens anledning :)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Steve Highway-61
Haha, det havde jeg da regnet ud at MRs whistleblowing ville medføre. Dommere er kun mennesker. Bare de ville indse det selv.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af vb-lfc-fan
Er det en bitter advokat der skriver?
annonce
0