Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg forstår bare ikke hvorfor jura kræver uddannelse.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Der Kaiser
http://www.sporten.dk/cy…nmark-rundt

Så er det offentliggjort at det opblæste Christina-hold ikke kommer med i Postdanmark Rundt.

Nu bliver det så spændende at se, hvor lang tid der går, før en ildsprudlende og rasende Claus Hembo melder sig på banen med sin galde over dette og hint med diverse, kinesiske handelsdelegationer og hvadvedjeg. Kunne man også forestille sig, at han hiver stats- og kulturministeren ind i sagen, som han tidligere har inddraget i sine pressemeddelelser?

Nåh, anyway - det overrasker jo ikke stort, at Hembo-mandskabet ikke kommer med efter deres langvarige krig mod DCU og Jesper Worre.


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Hicks
Eller når man tænker på deres pauvre resultater, og deres konkurrenters (til pladsen) fremragende forår...
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er helt ok, at CWO ikke kommer med. Begrundelsen med at ville give de mange danske talenter chancen er fin, og de øvrige danske hold har vist mindst lige så højt niveau.

Desuden så giver det ringe mening at tilgodese CWOs sammenrend af udlændinge.

Fint valg, men Hembo skal selvfølgelig nok himle op.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Skrevet af SotD
Så en lukning af holdet kan stadig komme på tale?

- Jeg har ikke flere kommentarer til det lige nu. Vi tager en velovervejet beslutning i næste uge. Mere siger jeg ikke.


Det lyder sgu dejligt. Det ville være den bedste nyhed for dansk cykelsport i meget lang tid hvis de drejede nøglen om. Det kunne tilgengæld være fedt at få nogle af de stærke sponsorere til at smide penge i nogle af de talentmaskiner vi har rundt omkring. Der er et par rigtigt dygtige hold, som jeg tror man kunne drive langt hvis man gav dem midlerne til at holde på, og videreuddanne rytterne til et højere niveau.

Bl.a. kan jeg godt lide Concordia og BlueWater. Det er vel også de næststørste medmindre jeg har glemt noget helt åbenlyst.

Det kunne under alle omstændigheder være interessant med et dansk hold, som kan fordre udviklingen af yderst talentfulde ryttere som Lasse Norman Hansen, Rasmus Guldhammer, Thomas Riis (med fars hjælp), Casper von Folsach, Christopher Juul-Jensen, Thomas Vedel Kvist, Sebastian Lander, Rasmus Quaade, Mads Würtz Schmidt og André Steensen.
Silkeborg IF
Skrevet af Hicks
Glemmer du ikke cult?
Skrevet af Duck
Der har været et tydeligt billede af, at disse fire teams er de stærkeste af de danske kontinentale teams, siger løbsdirektør Jesper Worre


- Jeg står med en helt aktuel verdensrangliste, og her ligger vi nummer to. Men det er åbenbart ikke nok, siger Claus Hembo til tv2.dk.


Hvad er det for en rangliste Hembo henviser til og har han ret?
Er Worre afskediget pga. det dårlige forhold til CWO?
Skrevet af Der Kaiser
Som altid er Hembo en skovl:

- Jeg synes, det er en fuldstændig uanstændig beslutning. Og vi er vrede over det. Det er helt uforståeligt i mine øjne, siger Claus Hembo, der ikke har tænkt sig at gør alvor om truslerne om at lukke holdet, som det ellers var blevet varslet, hvis adgangen til Post Danmark Rundt ikke ville komme. I hvert fald ikke lige nu.
- Det var nogle ting, jeg sagde til Herning Folkeblad. Nu vil vi lige tænke over konsekvenserne uden at lade temperamentet løbe af med os. Vi har i fællesskab med holdets fire store sponsorerer besluttet at drøfte holdets fremtid i næste uge. Og det gør vi ud af respekt for de 22 folk, der har deres ansættelse på dette cykelhold.


Han burde være klog nok til at vide, at hvis det er sagt til ét medie, så bliver det naturligvis snuppet af alle medier. Der er jo ikke tale om et menighedsrådsblad, som ingen læser...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Målkongen
Tror måske lige Fuglsang kan køre en top 10 hjem.
Men mest realistisk er vel placeringerne 10-15, i mine øjne.

Total ringe at Chris Anker ikke er med og det håber jeg Bjarne kommer til at bøde for.
Skrevet af Der Kaiser
Værsgo, Hembo - en lige højre fra Jesper Worre:

http://ekstrabladet.dk/s…2023578.ece

Team Watches-Onfone har kørt en del løb uden for Europa for at høste point hjem til ranglisten. Men det tæller ikke i Jesper Worres bog.

- Vi har ikke skelet til etapeløb i Nordafrika eller i Korea. Det er umuligt for os at se niveauet, hvis vi ikke er til stede, siger han.


Christina Watches-Onfone har selv annonceret, at de er det bedst rangerede danske hold, ifølge CQRanking. Den rangliste giver Jesper Worre dog heller ikke meget for.

- De ligger nummer 58 på den officielle liste, og de er ikke det bedste danske hold. Hvad der ligger af uoficielle ranglister på forskellige hjemmesider kan vi ikke bruge til noget, siger han til Ekstra Bladet.Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Il_Preferito
Målkongen, kan du ikke kort redegøre for hvorfor det er "total ringe" at CAS ikke er med?

Det kan vist kun blive interessant.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hjorten
Det er jo også et stupidt svar Worre kommer med der. Nej de er ikke det bedste hold i DK og de ligger ikke nummer 2 for alle. Men det er jo en lam drejning af Hembos respons. Selvom jeg ikke kan lide CWO, så virker det godt nok som en hetz at de ikke er med.

http://www.cqranking.com…p?current=1

Skrevet af Hicks
Hjorten: hvem skulle de i givet fald erstatte af de udtagne?

Mr: jeg tror faktisk at fuglen kommer til at køre et ganske godt tdf, og jeg tror (hvis alt flasker sig) at han ender i top 10. Han virker til at være i super form, til trods for hans styrt for nylig. Han kørte virkelig hurtigt længe, da han ved dm satte sig i front af feltet...
Skrevet af DonPersson
I stedet for Concordia.

Worre har da klart en pointe i, at CWO ikke har præsteret på den hjemlige scene, men jeg synes mildest talt det er besynderlig, at PDR prioriterer som de gør.

Der er altså ingen tvivl om, at det er et stærkt hold, samt at deres kaptajn kunne køre med om sejren i dette løb.
Den der ler sidst, fatter joken for sent!!
Skrevet af Hicks
Men eftersom concordia og trefor (som vel reelt er de hold de har kæmpet om pladsen med) begge har leveret bedre resultater i post cuppen (som var et af udtagelseskritierierne) er der vel ikke så meget at sige til at cwo er fravalgt.

Mr: fuglen blev 4´er i Dauphine efter dejlig offensiv kørsel, men ja det altafgørende (og det er det der er spændende) er hvor holdbar han vil være over 3 uger. Han gik jo lidt ned i sidste uge af vueltaen...
Skrevet af Fussbal 4ever
Sikke et cirkus, godt JW bliver skiftet ud. Fuldstændig tåbeligt ikke at udtage et dansk hold pga personfnidder.
Skrevet af repos , moderator
Hvorfor er det absolut pga. personfnidder?

Hvis du endelig vil anlægge den danske vinkel, så giver det da ringe mening at kritisere udvælgelsen af de fire hold. De indeholder en stor dansk talentmasse, og har, efter de opstillede kriterier, præsteret bedre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fussbal 4ever
Med den omtale/interesse holdet trækker på både godt og ondt samt kvaliteten af deres ryttere og til sidst at det er et dansk hold burde være grund nok til at være med i løbet.

Så jeg ser det som en forlængelse af det fnidder der har været siden dengang kyllingen kørte TDF.
Skrevet af Hicks
Det ville da i den grad være mere tåbeligt at udtage cwo, udfra den danske vinkel, fremfor de hold de er udtaget. Cwo ville stille med en måske to danskere, mens vi kan regne med en bred vifte af danske ryttere (hvoraf flere har et stort potentiale), fra de hold der er udtaget.
annonce
0