Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hicks
Jeg tror helt ærligt at langt de fleste cykelsportsinteresserede danskere, hellere vil se den blomstrende danske talentmasse fremfor et par afdankede udenlandske ex-dopere.
Skrevet af repos
@ Fussball

Har du overhovedet sat dig ind i, hvilke hold der blev udtaget på bekostning af CWO?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fussbal 4ever
Nej og jeg er heller ikke ude på at det skal være på de andre danske holds bekostning de skal være med, men undrer mig bare over at der ikke kan blive plads til dem i løbet.
Skrevet af Hicks
Men for lige at snakke cykelløb engang, så glæder jeg mig helt vildt til at se cult og blue water op imod Pro Tour holdene. Der er virkelig meget talent på på de to hold.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, det er fedt nok at beklage sig, når man ikke aner et klap om hvilken baggrund holdene er udtaget på.

Det glæder mig CWO ikke er med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
@ Fussball

Ok, men det var måske en god idé at sætte sig blot en smule ind i sagerne, inden du kommenterer.

De fire hold, der blev udtaget i stedet for CWO indeholder enormt meget dansk talentmasse, og har kørt fornemt på den hjemlige scene, hvilket netop var et af kriterierne fra PDR-arrangørernes side.

CWO har ikke de helt store at byde ind med af danske ryttere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fussbal 4ever
Ja kan se de ikke er udtaget på deres samlede resultater, men på hvordan de har klaret sig i de danske amatørløb og på hvor mange danskere de har på holdet.
Skrevet af Duck
Set ud fra et kommercielt synspunkt er det en komplet hovedløs beslutning at undlade at udtage CWO. Besynderligt hvis bestyrelsen lader Worre slippe afsted med det.

Omvendt burde CWO måske have gjort en kende mere for at leve op til udtagelseskriterierne, også selvom de af landstræner Bonde var blevet oplyst at resultaterne i udenlandske løb også ville tælle med.

Jesper Worre er en orm af rang og hader tilsyneladende Michael Rasmussen, men det vilkårene for CWO.
Skrevet af repos
Ja kan se de ikke er udtaget på deres samlede resultater, men på hvordan de har klaret sig i de danske amatørløb og på hvor mange danskere de har på holdet.

Jo, på deres samlede resultater i danske løb. CWO har kørt nogle halvobskure udenlandske etapeløb i Marokko og Sydkorea, som de selv har talt op.

Herhjemme er CWO blev udkonkurreret af de de fire udtagene danske hold.

Der er intet i vejen med undladelsen af CWO, og i dette tilfælde kan Worre ikke klandres for at tilgodese de danske hold med mest talentmasse, der endda samtidig har levet op til de udstukne kriterier mere end CWO.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fussbal 4ever
Det er fair nok hvis det er en objektiv vurdering, men svært at tro med Worre. CWO får mere omtale end resten af de omtalte hold tilsammen og det er vel også noget værd for løbet.
Skrevet af Hicks
Det er noget vrøvl at cwo får mere omtale end de andre hold. Lasse Norman kører for blue water og han har vel fået en del mere omtale end cwo´s ryttere tilsammen. Den omtale cwo har fået har handlet om doping eller Helmbos ego. Hvis man fulgte bare et lille gran med i cykelsport ville man vide at også team cult energy også blevet behandlet en del i pressen, eftersom deres ryttere har kørt den ene super resultat hjem efter den andet...
Skrevet af Hjorten
Men Worres svar til Hembo viser da tydeligvis at han har et horn i siden på holdet og personerne omkring det.

Jeg anfægter ikke udtagelsen, men viser blot en forståelse hvorfor Hembo er undrende over den.
Skrevet af Der Kaiser
Hembo har et ego der er større end Eifeltårnet, og i hans egocenterede verden er CWO-holdet en blanding af Guds gave til menneskeheden og verdens bedste mandskab.

At han forsøger at tale afdankede doping-proffer op på et niveau, hvor de næsten er lige så gode som Armstrong i hans Tour de France-æra siger jo noget om hans realitetssans. Desværre har han jo fundet en god medspiller i TV2, der stadig ikke har tilgivet, at Michael Rasmussen blev kylet ud af løbet i 2007. Derfor hopper Kvægtorvet jo glædeligt og ukritisk med på alt hvad Hembo måtte have en mening om.


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Hertug Gal
Nogen der skal lave tour manager? Jeg kunne godt bruge et lille fif eller 2, da jeg sikkert kommer en smule bagud pga. Roskilde. Hvem har I jeres fiduser til?
Skrevet af SotD
Maxime Bouet og Ian Stannard...

On a serious note. I hvilket terræn tænker du på? For de skal vel gerne udtages så de passer ind.

Jeg skal selvfølgelig selv spille med, selvom det efterhånden er et par år eller tre siden jeg sidst fik et resultat jeg kunne være tilfreds med. At ligge i top 7-10% er ikke godt nok. Jeg skal op og drille Il Pref for det er noget ved, og det kommer jeg næppe til :)
Silkeborg IF
Skrevet af Duck
Selvfølgelig får CWO mere omtale end de fire andre danske kontinentalhold, Hicks. Måske endda tilsammen. Hvem andre end hardcore fans kan nævne, hvilket hold Lasse Norman kører for? Hvem kan nævne bare én rytter fra de fire andre hold der?

Post Danmark Rundt lever af familien Danmark. Det er dem, som kommer ud på ruten og kigger, og dem som ser det på DR om aftenen. For disse er løbet uendeligt mere interessant, når CWO og Michael Rasmussen er med. På godt og ondt.

Kriterierne for udtagelse var sportslige, og CWO´s manglende udtagelse kan derfor forsvares - også selvom man kørte top 10 sidste år.

I det her tilfælde virker det dog som om Jesper Worre fuldstændig har set bort fra kommercielle hensyn, hvilket for en løbsdirektør kunne være noget nær diskvalificerende.
Skrevet af Hicks
Duck:

Det tror jeg ikke er en selvfølge. Men det er klart at når Rasmussen er så stort et navn, så lægger man måske mere mærke til det, end når Michael Valgren vinder LBL for u-23 for andet år i træk. Jeg er selvfølgelig også en nørd, så jeg læser det meste og jeg tror helt ærligt ikke cwo har fået så meget mere presse end f.eks blue water og cult, det sidste års tid.

Men nu snakker falder på Rasmussen, så er du vel godt klar over at han ikke kan stille op i år? Og forklar mig engang hvorfor løbet er så meget mere interessant når cwo vil komme med en tidligere dopet tysker som det største navn?

Desuden tror jeg ikke, såfremt du har ret i at cwo ville betyde så stor en forskel for fremmødet (du glemmer vist at der også vil være flere Pro Tour hold tilstede) at danskerne ender med at blive så skuffede over det de får. Både cult og bluewater vil komme med danske ryttere der på gode dage kan køre med om topplaceringerne.

Edit: Saxo bank er Danmarks største hold, og folk er langt mere interesseret i, hvad der foregår der, end hvad cirkusklovnen Hembo nu har fundet på. Desuden er der gode muligheder for at de andre store hold har stjerner med, der klinger noget bedre i folks ører end Angelo Furlan og constantino zaballa. Med andre ord, giver jeg ikke meget for at det skulle være en kommerciel katastrofe at cwo ikke er med.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Man er godt nok blind hvis man ikke kan se at CWO, er det hold der samler næst mest interesse i Danmark, når man er ude og se post danmark, er det også tydeligt at det er det hold efter saxo bank der får mest opbakning. Nu fik Worre endnu en mulighed for at straffe kyllingen, og den tog han!
Skrevet af Hicks
Valencia:

Og du tror det samme vil være tilfældet nu hvor Rasmussen er ude med karantæne og største danske navn på holdet er Jimmy Sørensen? Jeg snakker ikke om hvordan det så ud for et år siden, jeg snakker om hvordan det ser ud nu...
Skrevet af Duck
Hicks, ja, jeg er selvfølgelig godt klar over at MR ikke er med:) Men for mange mennesker ER han CWO. Tror jeg.

Det er meget muligt, at jeg overvurderer CWO´s kommercielle aftryk på løbet.
annonce
0