Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kong Hulk XI
Han var ikke i nærheden af 110 kilo sidst jeg så ham. Alm. af bygning.

Han blev da vist også gift og skilt kort efter. Den slags koster
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af Kong Hulk XI
"Jesper Skibby kaster i dén grad et lille lys over mange års formodninger og rygter om det professionelle cykelfelt.

I sin nye selvbiografi "Skibby Forstå Mig Ret", som Ekstra Bladet mandag bragte uddrag af, fortæller Skibby åbent om sit store forbrug af ulovlige stoffer i sin karriere, der primært foregik på det hollandske hold TVM, som han kørte for fra 1989 til og med 1997.

- I begyndelsen af 1993 gik jeg i gang med min første epo-kur, tilrettelagt af min kontakt. Kuren gik ud på, at jeg hver dag i en fastlagt periode fik en indsprøjtning med epo lige under huden, og så skulle jeg ellers bare fortsætte min intense træning. Effekten var næsten øjeblikkelig. På cyklen havde jeg et enormt overskud, og jeg følte mig stærkere end nogensinde, men når jeg stod af, mærkede jeg ingen synderlig forandring. Jeg kunne ikke mærke, at jeg havde fået flere røde blodlegemer. Overhovedet ikke, skriver Jesper Skibby.

Han fortæller, at han ingen synderlige bivirkninger eller gener havde af nogen art, men at det gav ham de sidste to procent på cyklen.

Jesper Skibbys normale hæmatokritværdi beskriver han til at ligge på 43, men i det meste af karrieren fra 1993 lå den omkring 47.

- Jeg havde mere luft og kunne lettere holde trit med det konstant stigende tempo i feltet, skriver Skibby og forklarer, at han aldrig havde dårlig samvittighed eller gjorde sig store overvejelser om ret og vrang.

Skibby oplyser, at han ofte selv stod for indsprøjtningerne.

- Som regel stak jeg mig lige under huden på ydersiden af overarmen - naturligvis så langt oppe, at min cykeltrøje dækkede for de små stikmærker, der kunne anes, hvis man vidste, de var der. Jeg tog fortsat kortison og væksthormon efter et nøje fastlagt skema, og da jeg også snart udvidede viften af dopingmidler til at omfatte testosteron og anabole steroider, blev planlægningen endnu vigtigere, skriver Skibby.

Jesper Skibby oplyser, at han blev introduceret for dopingen i begyndelsen af 1991 ved at kontakte en person med den nødvendige viden i feltet.

Skibby kalder denne person for "min kontakt", men vil ikke oplyse, hvem personen er.

- Han har ikke gjort mig noget, og jeg vil ikke risikere at ødelægge hans liv, fordi jeg engang bad om hans hjælp. Kunne jeg med god
samvittighed lægge skylden for mit dopingmisbrug over på andre, ville jeg ikke tøve et sekund med at gøre det. Men det ville være endnu en løgn, fortæller Skibby."
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af repos , moderator
Ærgeligt, at han ikke røber sin kontakt, når han nu alligevel lader munden løbe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Rene(OB)
Thumps up til skibby fordi han indrømmer det...uanset hvad motiverne måtte være til det.
Skrevet af Not That Duncan
Men kan man stadig med god samvittighed blive eller lade som om man bliver overrasket over sådanne indrømmelser?
Skrevet af Razz
Nej det kan der være noget om.

Når han brugte old school doping som Cortison og anabole steroider kan det virkeli undre, at han aldrig er blevet taget.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af faxklo
selvfølgelig har man "vidst" det hele tiden, men derfor er det jo fedt at han indrømmer. holm har indrømmet, og nu også skibby. nu mangler vi riis og hamburger, og så ligner det noget. jeg forstår ikke hvorfor man bliver ved med at leve i en løgn.
man kan håbe at Skibbys skrifte kan få nogle flere ud af busken...
"Billy Corgan, smashing pumpkins." "Homer simpson, smiling politely."
Skrevet af Slettet(092102201308)
Hvad har Holm indrømmet ?
Ifølge denne artikel, afviser han at have brugt doping:
http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-54148...

Og så kan man undre sig over udsagnet, om at bogen mistænkeliggør Holms egen cykelgeneration. Den generation har været mistænkeliggjort, siden de stadig kørte cykelløb.

I hear Glenn Hoddle has found God, that must have been one hell of a pass
Skrevet af Kong Hulk XI
Uddrag af Jesper Skibbruds erindringsbog:

»Aftenen før mit sidste løb følte jeg et stik i hjertet samt tre i venstre balde og ét i armen«.

»Da jeg først var kommet godt i gang med dopingen, var jeg umulig at stoppe. I 1993 kørte jeg for eksempel Spanien Rundt to gange«.

»Selvfølgelig kørte jeg hurtigere, da jeg tog epo, men der var nu også ulemper. For eksempel gav kanylerne en del ekstra vindmodstand«.

»Uanset hvad jeg kommer til at fejle i fremtiden, har jeg besluttet, at jeg aldrig skal have akupunktur«.

Rolf Sørensen:
http://politiken.dk/sport/article202445.ece
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af Kong Hulk XI
Fra Sjællandske:

Cykling: Jesper Skibbys tidligere træningsmakker i Næstved Ole Erichsen var udmærket klar over, at Skibby benyttede sig af dopingmidler. Netop derfor blev Erichsen aldrig professionel.

Det er bestemt ikke småting, der er blevet lagt for dagen af den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby, som i går præsenterede sin bog "Skibby - Forstå mig ret".
Her beskriver han detaljeret, hvordan han i en periode på 10 år fra 1991 benyttede sig af præstationsfremmende midler som epo, testosteron og anabolske steroider. Dopingstofferne hjalp ham til at blive en mindst to procents bedre cykelrytter. Tidspunktet for udgivelsen er velvalgt, for der skal nok være mange, der har lyst til at spendere 248 kroner på en bog-julegave.
- Jeg synes, det er lidt til grin, når jeg ser på ham som person. Det lugter langt væk af, at han mangler penge, siger Ole Erichsen, der er tidligere dansk holdmester med Næstved Bicycle Club og gammel træningsmakker i starten af 90´erne med Jesper Skibby, som i en årrække boede i Karrebæksminde.

Udelukket uden doping
Ole Erichsen var én af de betroede "kolleger" til Skibby, men Næstved-rytteren valgte aldrig selv at blive professionel.
- Vi var jo godt klar over, at Jesper dopede sig. Blandt andet af samme årsag blev jeg ikke professionel. Det var nemlig udelukket, hvis ikke man ville dope sig. Så har man været professionel cykelrytter i den periode, kan man nok ikke undsige sig, forklarer Ole Erichsen, der i dag har et tømrerfirma i Sandved.
Det overrasker til gengæld Ole Erichsen, at humørsprederen og spradebassen Skibby brager ud med sit dopingmisbrug nu.
- Det vil heldigvis aldrig berøre mig. Men ét er, at han dengang tog røven på os ryttere - noget andet er, at han nærmest bliver kåret som helt i dag, fordi han offentliggør den slags. Jeg har aldrig været imponeret over hans levevej, og jeg har heller ingen kontakt med ham mere, siger Ole Erichsen. <>
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af repos , moderator
Enig i, at udgivelsen lugter langt væk af et pengestunt.

Skibbys forsøg på at smide masken, er sgu lidt ynkelig.
Hvis han virkelig har noget på hjerte, andet end hurtige penge, så burde han sgu skære ind til problemets kerne.
Lad os få nogle navne på bordet, og løft sløret for, hvordan tingene i feltet virkelig er foregået.

Det skriger jo til himlen, når Riis, Sørensen og Holm er så vage i deres udmeldinger.
De tager jo ikke afstand var selve dopingen, men beklager, at cykelsporten igen skal trækkes igennem møllen, og det er jo påfaldende.
Mon ikke de sidder med reel frygt for at blive hevet med i faldet.

På Skibbys tid var alt med statsgaranti sovset til i doping, så jeg forventer mere af sådan en bog end en personlig bodsgang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Rene(OB)
Holm vandt jo aldrig noget, så han kan jo være en af de få rene ryttere. Selvfølgelig skal der talent til. Det havde både Skibby, Hamburger og Rolf Sørensen, men de var næppe nået så langt uden doping.
Skrevet af repos , moderator
Hamburger var uden tvivl proppet med doping.
Manden blev jo kun frikendt på en teknikalitet.

Rolf var givetvis den mest talentfulde af de danske ryttere, men hans stærke italienske forbindelser, må vække mistanke.

Holm er ligeledes den jeg bedst kunne forestille mig var ren.

Riis med tilnavnet Mr. 60 % siger vist alt.

I øvrigt er det pudsigt, at CSC i deres antidoping-korstog, har en mand som Kim Andersen i staben. Han blev snuppet to gange, og det blev enden på hans karriere.

DCU kan heller ikke sige sig fri for brodne kar. Jesper Worre har også været i dopingfælden, dog vist med mere harmløse præparater (koffein).
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Razz
http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-54245...

Det virker sgu´ lidt søgt at kræve det af Skibby.

Angående om de andre er dopede, så har Holm da vist i sin bog indrømmet et enkelt tilfælde af doping.

Hvis man er mistænkelig overfor Riis, så er det da opplagt at være det overfor Rolf.

Begge var jo store talenter og vandt alt i ungdomsårene. Riis blev bare i modsætning til Rolf låst på et traditionelt cykelhold og slog derfor først meget senere igennem som stor rytter.


Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Borat
Hvis alle var dopede, var det vel stadigvæk de bedste, der klarede sig godt...
Skrevet af repos , moderator
De seneste rygter sender Alexandr Kolobnev til CSC.

Han har en enkelt sejr i sidste sæson, nemlig første etape af Comunidad Valenciana.

Formentlig en rytter til bredden, da det er tvivlsomt, om det er en ny Gusev, som Riis her har spottet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Streetfreak
Holm er ligeledes den jeg bedst kunne forestille mig var ren.

Man skal ikke glemme michael Meinert, han kunne også sagtens være meget ren
Skrevet af repos , moderator
Og hans mere kendte bror, Peter Meinert.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Razz
Meinert er iøvrigt et godt bud på en ren rytter.

Da han var amatør var han blandt de bedste i Europa, mens hans som prof vist nærmest ikke vandt noget af betydning.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af repos , moderator
Og så er han vejlenser, Razz.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0