Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
van der Poel er et af de største talenter hollandsk cykelsport har set i et pænt stykke tid. Han bliver satme god.


Ja. De skal vel tilbage til Thomas Dekker for at finde en rytter med så meget potentiale - Og han var så desværre proppet op med ufine stoffer.

EDIT:

Jeg glæder mig rigtig meget til løbet i morgen. Jeg tror det bliver hurtigt, og enormt aggressivt kørt. Efter U23 løbet har de fleste set, at det bliver voldsomt svært at køre fra Sagan, så der SKAL angribes udefra, for ellers triller han dem ind på nedkørslen og slår dem i spurten.

Så jeg glæder mig til at se om nogen kan/vil angribe på "bjerget" og køre kontra på den sidste skarpe stigning. Hvis Gilbert er i form kan han vel passe glimrende med den lille skarpe stigning, men jeg glæder mig også til at se om Rodriguez og Moreno kan holde kribledyrerne ude af benene. De kunne meget vel stikke på kryds og tværs, og Valverde får i bedste fald bronze på den rute her tror jeg. Han skal af med både Sagan, EBH, Gerrans og Gilbert for ikke at kæmpe om sekundære placeringer, og der er sikkert andre jeg også har glemt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
van der Poel virker dog til at ville satse på cykelcross en godt stykke tid endnu, så der går måske "lidt" før vi for alvor får ham at se.

Jeg er også med på Sagan-vognen, men inden du snakker alt for meget om at han "triller dem ind", SotD, så husk på at han ALDRIG har vundet et cykelløb der var længere end 250km. Og han bliver alene i morgen, når det spidser til.

Jeg tror personligt stadig på ham, men jeg er ikke nødvendigvis så sikker på han "bare" fanger nogen nedad, og da i hvert fald ikke fyre som Cancellara og Nibali. Og de kan sætte ham på knolden efter Fiesole, for den er ok stejl.

Valverde kan jeg sagtens se slå både Gilbert og Edvald Boasson Hagen i spurten. Jeg tror dog du har ret i han får svært ved at slå Simon Gerrans. Der er trods alt ret langt til Gerrans´ sofa i Monaco.

Edit. Jeg har i øvrigt også lidt fidus til Vichot. Han er i god form, og hurtig på stregen. Der kunne godt falde en top 10 ud af ham. Og hvis de helt store kanoner måske låser hinanden på de afsluttende omgange, så kan det være "frie mænd" som Ulissi og Moreno der kan komme i spil.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Jeg har Cancellara som favorit. Måske også baseret på, at jeg virkelig kan unde ham titlen. Ruten bør passe ham fint, og som vi så i Flandern, så kan han altså smide Sagan på en stejl stigning, og har han først skilt sig af med Sagan i slutfasen, så fanger slovakken ham altså ikke igen.

Ligesom med Sagan, så er Cancellara hæmmet af, at holdet omkring ham ikke er vanvittigt stærkt.
Schweiz ser dog mere solide ud en Slovakiet, og ryttere som Albasini, Elmiger og Frank bør trods alt kunne sidde med langt hen i løbet og yde den nødvendige beskyttelse.

Endelig skal man huske på, at Cancellara ikke er helt ueffen i en spurt, og især efter et så langt løb, så vil hans chancer øges i en afsluttende spurt i en mindre gruppe. Det kræver selvfølgelig, at han er sluppet af med de allerhurtigste konkurrenter, som Sagan, Gerrans og Valverde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
I min bog er slovakkernes hold ret dårligt, Peter Sagan undtaget selvsagt. Jeg giver ikke specielt meget for evighedstalenterne Velits 1 og 2, og resten af hjælperne er nærmest ikke værd at nævne.

Jeg tror stadig han får problemer på distancen, og jeg er helt enig i at han ikke får fat i Cancellera, hvis han sætter ham på den afsluttende knold. Løbene indtil videre peger dog bare på, at det er svært at komme afgørende væk, og modsat junior- og U23-løb bliver der ikke givet ved dørene i morgen - Det bliver benhårdt med det samme de kører ind i Firenze. Det må og skal være både England og Italiens taktik at smadre de hurtige folk.

Og bare for lige at pensle den helt ud - Gerrans er ikke med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Havde sgu ikke set Gerrans manglede. Han havde ellers været et stærkt kort. Australian ser faktisk halvtynde ud, så dem regner jeg ikke med. Evans skal selvfølgelig nok sidde med i finalen, men kan slet ikke se ham lave samme nummer, som da han vandt titlen.

I øvrigt har Tjekkiet en mulig dark horse i Zdenek Styrbar. Han kørte godt i PR, vandt Eneco Tour, en etape i Vueltaen, og er tidligere dobbelt verdensmester i cykelcross. Med tanke på van der Poels sejr i dag, så er det netop den disciplin ikke den værste tilgang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Stybar er god, og enormt holdbar, men jeg tror simpelthen ikke på, at han kan følge med når de allerbedste begynder at rykke på kryds og tværs. Jeg ville blive meget overrasket hvis han sad blandt de 10 bedste på den rute.

Men, som du nævner kan han være en Dark Horse. Jeg tror dog König ville være et bedre bud, hvis det endelig skulle være. Jeg aner ikke om han er med dog.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg forstår ikke helt argumentet med, at Sagan aldrig har vundet et løb over 250 km. Han har kun kørt som kaptajn i klassikerne de sidste to sæsoner, og det er vel +- 3 løb pr sæson der er "over 250 km". Han har da i disse løb netop vist at han har holdbarheden til at være en del af finalen, og at han endnu ikke har vundet en af de store skal vel mere tilskrives manglende erfaring.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, så tjek sgu da startlisten. König er ikke med.

Stybar holdt legestue med Gilbert i Vueltaen, og var voldsomt dominerede i Eneco. Ham har jeg også fin fidus til. Generelt kunne jeg godt se for mig, at en outsider kunne få muligheder i morgen. Jeg synes dog Italien og Storbritanniens udmeldinger tyder på, at man vil køre løbet virkelig hårdt - Og så har den slags outsidere selvfølgelig markant mindre chance.

Edit. Argumentet er ganske simpelt - Sagan har aldrig vundet et cykelløb der var over 250km langt. Det er rimelig vigtigt i morgen, eftersom ruten er ekstremt krævende. Det udvides så med at hans hold er så tilpas elendigt, at han kan risikere at være isoleret relativt tidligt. Undervejs i Grand Prix´erne i Canada så man senest at det er muligt at slide ham ned. Det skete også i klassikerne i år(og sidste år), og det skete på Tour-etapen Gerrans vandt.

Og der vil være nogle folk som Sagan ikke kan lade køre i morgen. For så kører de hjem på den her rute.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Marianne Vos bliver verdensmester. Igen.

Jeg kan ikke forestille mig der nogensinde kommer en cykelrytter, mand eller kvinde, der er mere talentfuld indenfor sporten end hende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, start om lidt. Jeg ender sikkert med at se hele lortet.

Distancen og antallet af højdemeter får det til at lugter lidt af LBL, og det bliver spændende at se hvem der kan og vil noget. Jeg gætter fortsat på at Italien og især England har interesse i at det kommer til at foregå i et højt tempo, når feltet rammer Firenze. Jeg har stadig en fornemmelse af at favoritterne kan risikere at låse hinanden i afslutningen, og at vejret(det regner allerede let dernede)kommer til at skræmme nogle af dem fra at agere for tidligt.

2 bud - Et med favoritter, og et med outsidere:

1. Peter Sagan
2. Alejandro Valverde
3. Fabian Cancellara

-

1. Rui Costa
2. Arthur Vichot
3. John Degenkolb
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Virtuality
Det skal kraftedme være løgn; TV3+? Skal vi så sidde og høre på Carsten Werge hele eftermiddagen?
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af SotD
Frisk bud at smide Degenkolb ind i ligningen. Jeg synes han har været skrækkeligt skuffende når feltet har været tilpas stærkt til, at jeg kan forestille mig han overhovedet sidder med i finalen.

Han har de rette kompetencer, men oftere end ikke skuffer han mig. Jeg kan dog godt lide ham, så jeg håber du har ret.

Jeg er lige på mobilen lidt endnu. Har du et link til startlisten? Så vil jeg da også give mig i kast med en lille gætteleg :)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Men vejret er til John Degenkolb, og i år har han vundet en Giro-etape, han kørte top 10 i Flandern, og han vandt Vattenfall(hvor Greipel og Kristoff altså var med). Og han blev nr. 4 sidste år, mind you.

Der er en startliste her:
http://www.toscana2013.i…s%C3%A9.pdf


Jeg ser i øvrigt løbet på BBC´s livestream. Jeg har ikke 3+, men jeg ville alligevel ikke kunne holde de kommentatorer ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(210124201401)
Det er også ynkeligt på tv3. Håber sgu tv2 snart får det igen, for de reklamer kan fandme ødelægge alt.

Og fandme om man ikke skal trækkes med Jes Dorph her også. Værste VM tv mæssigt til dato.

Regnvejret skal nok gøre det spektakulært.
Skrevet af Urco
Nogen der ved hvor man kan se ruten i profil? Altså med hvilke stigninger der kommer osv?
Skinbarlig virkelighed; men både Tito og Tata har gjort brug af tiki taka.
Skrevet af SotD
Det kan du finde på cyclingnews.com - Det er jo en rundstrækning, så det er den samme passage de kører igen og igen.

Den ligger vist til Wiggins i dag kan jeg se.
Silkeborg IF
Skrevet af Skjold99
Jeps ruten er her: http://www.cyclingnews.c…n-road-race

Jeg tror så ikke, at Wiggins kan være med, når de skal over de stigninger så mange gange.

Tror mere det ligger til typer som Nibali og Valverde. Men som altid ved VM afhænger det nok mest af, hvem der kan gemme sig længst tid nede i feltet.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke SotD joker lidt, fordi det pisser ned? Jeg tror det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Skjold99
Mon ikke SotD joker lidt, fordi det pisser ned? Jeg tror det.

Åh jo...røg så lige hen over hovedet på mig...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, jeg bryder mig nu heller ikke om når folk joker med min elskede Wiggo. Det hører ingen steder hjemme.

Det vælter ned, og det lyner og tordner over Firenze. Det ruller langsomt Nibalis vej.

Og Rodriguez vandt Lombardiet i lignende forhold sidste år.

Jeg er vægelsindet igen nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0