Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Når den første eufori over Costas sejr har lagt sig, kan vi vist godt evaluere lidt.

Distancen og antallet af højdemeter slog klassikerfyrene ihjel. Dan Martin havde været meget farlig, hvis han ikke var udgået i dag.

Valverde gigant dummer sig i finalen ved ikke at dække Costa af. Han var blevet hevet lige til en guldmedalje. Costa skal til Lampre om en måneds tid, så det kan næppe være holdfølelse han har i klemme(det tror jeg nu heller ikke det svin ville have alligevel), og efter at være blevet taxiet af Nibali så længe, må han have haft kræfter til at gå med. Klodset lavet.

Kunne Nibali have vundet, hvis han ikke skulle have brugt kræfter på at komme tilbage på næstsidste omgang? Måske. Hvis det regner i Frankrig i juli 2014, tror jeg Nibali vinder Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Den oprindelige fejl blev dog begået af Nibali synes jeg. Han må sgu ikke lade Rodriguez gå på nedkørslen. Det ville sandsynligvis have gjort finalen helt anderledes, da Rui Costa i forvejen var den svageste på stigningerne, og Valverde tilsyneladende ikke ville føre.

Så kunne Nibali og Rodriguez have hjulpet hinanden til 1-2 og Valverde kunne have sakset bronze fra Costa.

Når det nu endte, som det gjorde, er jeg helt enig i at Valverde fejlede. Omvendt kunne Rodriguez også have accepteret, at han havde haft chancen og han ikke kom væk, og i stedet bruge sine kræfter på, at køre Valverde til stregen.

Der er mange forskellige scenarier. Uanset hvad må man dog tage hatten af for Costa, som altid holder hovedet koldt. Det er ikke første gang man har set ham med sådan et svendestykke. Han gjorde vel noget lignende (ikke identisk dog) i Tour´en både i år og sidste år (Eller var det to år siden?).

Uran kunne have gjort afslutningen spændende tror jeg. Han havde været nødt til at hjælpe med at lukke huller - Omvendt kunne det have foræret Valverde sejren. Imponerende hvor mange gange han kan pisse VM væk i øvrigt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Nibali var tydeligt nervøs på de sidste nedkørsler, og det kan man egentligt godt forstå, når man tænker på han havde hilst på asfalten. Men enig, han skulle have klemt på, og håbet på det bedste.

Purito og Valverde kører mere mod end med hinanden i sådan en situation. Som altid ved VM betyder nationalitet ikke en skid, når stregen nærmer sig. Og så tror jeg heller ikke man skal undervurdere at de to ikke ligefrem er bedste venner, og ikke rigtig har været det siden Purito forlod Caisse d´Epargne. Under hele pressemødet lignede en ekstremt skuffet Purito en, der ikke kunne komme væk fra Valverde hurtigt nok.

Rui Costa er en macho, og han holder ganske rigtig altid hovedet koldt, også selvom verdens bedste cykelryttere sidder og råber og skriger af ham(det var i øvrigt forrige år, nemlig 2011 han også sejrede i Touren). Han er en af mine favoritter, og jeg håber virkelig ikke regnbueforbandelsen sænker sig over ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Højdepunktet var, da Costa nåede op til Rodríguez, og i den forb. stillede et ansigtsudtryk op, der vidnede om, at han havde tømt sig fuldstændigt; hans ansigt nærmest rystede og man fornemmede, at den yderste kraftanstrengelse var blevet opbrugt.

Og så, 10 meter efter, 10 sekunder senere, ventede selve VM-finalen; ikke et øjeblik til at puste ud eller samle tankerne.

Det var en fantastisk sekvens at observere.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Så ruller lavinen, SKY er fucking dopet!! ;) http://www.bbc.co.uk/spo…ng/24321502
Skrevet af Il_Preferito
Jeg gider ikke læse artiklen, men det fremgår ret tydeligt af sagen, at det drejer sig om perioden før han skiftede til SKY.

At det så temmelig sikkert er SKY der har fået David Walsh til at lække det til resten af pressen, er en anden side af historien.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Urco
LATTERLIGT! Sky (og froome) har intet bevis på de doping. Hvorfor siger du sådan noget? Doping er satme det klammeste der findes, og ødelægger sporten.

Hvis de virkelig var dopet, tjaaah.. så havde de sku nok taget ved en dopingkontrolle. Andet er påstå det ville være en skændes for sagligt debat.
Skinbarlig virkelighed; men både Tito og Tata har gjort brug af tiki taka.
Skrevet af SotD
Hehe.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
VM-løbet blev temmelig specielt pga. vejret. Der var helt forståeligt ikke den store lyst til de vilde udbrud, så derfor kunne Huzarski og Barta holde sig i front så længe.

Vejret og distancen betød også, at folk simpelthen blev tappet for kræfter, så derfor var der ikke de voldsomme taktiske udspil. Derimod var det uden tvivl de stærkeste på dagen, der skulle afgøre løbet. Desværre for Nibali og Italien kom han til at sidde isoleret i finalen, og skulle hele tiden lukke huller.

Rui Costa blev en smuk og fortjent verdensmester, og dejligt med én verdensmester, der gennem sæsonen har leveret fine resultater.
Valverde havde ganske rigtigt været modbydelig at se i den regnbuefarvede, og han sender ikke mange varme tanker til Purito, der vel næsten gjorde alt for at spolere Valverdes sejrschancer med sine gentagne angreb.

Omvendt, så havde Valverde heller ikke kræfterne til at sidde med Rui Costa til sidst, og portugiseren kørte finalen til topkarakter.

Danskerne gjorde, hvad de kunne i finalen, men der var slukket for Fuglsang til sidst, hvilket man tydeligt så.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Er der i øvrigt nogle meldinger omkring Uran? Hans styrt så virkelig grimt ud, med ansigtet direkte ned i den der dræningsrende. Han var da heller ikke oppe på cyklen som et lyn, så det har alt andet lige været et grimt slag.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Ud over skader på hjelm og hudafskrabning på venstre knæ havde han det fint.

Han blev nr. 41.

Jeg er i øvrigt nået frem til hvorfor Rui Costa vandt - Tanken om den lilla og lyserøde dragt har motiveret ham voldsomt. Nu kan han udskyde det frygtelige scenarie i et års tid.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Kaffe
Alt andet lige?
Niddets arkivar
Skrevet af SotD
Alt andet lige?


Prøv her:

http://www.bold.dk/snak/…t=2340&vis=

Herinde snakker vi cykling - Sprogblomster eller ej.
Silkeborg IF
Skrevet af Kaffe
Det er da også hyggeligt, og jeg læser gerne med, når de kloge folder sig ud.
Selv gider jeg ikke deltage. Der er grænser for, hvor meget interessant, der kan siges, og der er rigeligt med ivrige skribenter.
Du slår mig dog som lidt af en sproglig sjuskedorte, der bruger unødigt mange floskler. Det tillader jeg mig at påpege for at hjælpe dig til at komme bedre igennem med dine ellers så skarpe og kloge analyser.
Det var så lidt.
Niddets arkivar
Skrevet af Okocha
Kaffe er (alt andet lige!) en af hverdagens helte, og det har man saftsusemig bare at sætte pris på.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af SotD
Det tillader jeg mig at påpege for at hjælpe dig


Det behøver du nu ellers ikke. Hvis du derimod har noget klogt at forholde dig til i selve indholdet, imødeser jeg gerne dine bidrag, men det har som oftest ikke snerten af indhold det du skriver herinde, hvorfor jeg tillader mig at lade din "hjælp" flyve ind ad det ene øre og ud ad det andet. Jeg håber i øvrigt, at jeg fik brugt den floskel korrekt.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Kaffe er (alt andet lige!) en af hverdagens helte, og det har man saftsusemig bare at sætte pris på.


Holder han fri i weekenden, eller hvad?
Silkeborg IF
Skrevet af Kaffe
Den dag du holder op med at pumpe dine indlæg med betydningsløst affaldssprog, lover jeg at begynde at skrive saglige indlæg her i tråden.
Min mavefornemmelse siger mig alt andet lige, at det trods alt på et eller andet plan for så vidt har, hvad jeg ville betegne som lange udsigter, hvis du forstår, hvad jeg mener.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Dø!
Dette er en signatur.
Skrevet af UdAfBusken
Rodriguez kørte da det perfekte løb i forhold til Spaniens chancer. Når han angriber giver det jo Valverde muligheden for at sidde på hjul og spare sig, mens hans konkurrenter skal bruge kræfter på at køre Rodriguez ind (at Costa så overhovedet ikke førte mens Nibali kørte hårdt på, kunne han jo ikke have forudset). Alt Valverde skulle gøre var at holde sig på Costas hjul, så havde Costa enten slået ud eller også havde han foræret Valverde sejren. Valverde fuckede ud, men at sige at Rodriguez kørte i mod Valverde ved at angribe er jo helt sort. Han kørte sin egen chance, men det var stadig det klogeste at gøre i forhold til holdets chancer.


Derudover kan jeg ikke forstå hvordan man kan afsky Valverde for hans kørestil, men være glad for at Costa vandt.
annonce
0