Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Derudover tror jeg også at vi skal holde øje med Duarte, specielt længere henne i løbet. Når han allerede viser nogenlunde form i starten af giroen (og egentlig også i Trentino), tror jeg han kan blive giftig i den sidste uge.
Skrevet af SotD
Så får vi endelig fart på drengen. Quintana er vel den helt store favorit til at røre på sig, da han skal hente en del tid på Evans og Uran. Evans kan omvendt køre præcis sådan, som han gerne vil og det er ikke en stor katastrofe at smide et halvt minut til Quintana. Morabito så stærk ud sidst og han bliver velsagtens nøglefiguren for Evans´ chancer for Maglia Rosa i dag. Matthews må vel efterhånden strække gevær, selvom han har kørt fabelagtigt opad.

Jeg glæder mig til at se Colombia, som jeg har en idé om kører lidt a lá Kelme i "gamle" dage og sender 2-3 mand afsted i dag på forskellige tidspunkter. Rubiano Chavez er min favorit til at overtage bjergtrøjen, og så glæder jeg mig til at se om Pirazzi er hvor han var sidst. Pozzovivo ligger vel også fint til etapen i dag.

Top 3 efter etapen i dag er:

1. Cadel Evans
2. Rigoberto Uran
3. Rafal Majka

Det er billigt kaldt, I know. Jeg har hhv, Quintana og Kelderman på 4 og 5 pladsen, bare for at give mig selv yderligere muligheder for at blive til grin :)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også stor fidus til Pozzovivo, som jeg tror vinder etapen - Forudsat der ikke går et udbrud hjem.

Jeg kan ikke se et scenarie, hvor Evans ikke fører løbet efter i dag. Jeg nægter at tro på han taber et minut til Uran, faktisk tror jeg han kommer til at køre en rigtig fornuftig etape, den gamle. P.S. Morabito? Prøv med Samuel Sanchez, på sådan en stigning som i dag.

Quintana er x-faktoren der kan ødelægge planerne i dag. Angriber han på et af de stejle stykker, tror jeg kun det er pianoøkonomen Pozzovivo der kommer med. Måske også Arredondo, men han virker til at have så tilpas meget kløe i benene til, at han angriber længere ude.

I øvrigt pænt enig omkring din top 5, selvom jeg er usikker på hvorvidt Kelderman kommer forbi Aru - Og hvorvidt han kan holde Pozzovivo bag sig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, det blev så Morabito - Godt kaldt. Nu må han så gerne bare tage at få hevet Arredondo ind.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er da lidt små-røvsygt at de ikke åbner nogle af segunda kaptajnerne for etapen. Hvem er hurtigst af de forreste? Ulissi?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Voldsomt imponerende af Ulissi, der vel er storfavorit igen i morgen - Især fordi etapen ikke er frygtelig lang.

Gode, gamle Cadel lugter blod nu. Ingen af de små klatrere viste voldsom form, og det er den næste uge de for alvor skal have kniven så. Især på enkeltstarten, hvor han kan skabe sig en god buffer til Quintana får fundet løbsbenene.

Jeg havde lidt penge på Rolland, så bittert han skulle hentes så sent. I managersammenhæng var det dog rigtig stort at Arredondo ikke fik lavet point i dag, også selvom jeg ikke havde en eneste fra dagens top 3.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hvis man nu lægger managerbrillerne for en stund var det drønærgerligt at hverken Arredondo eller Rolland holdt hjem, men sådan er sporten jo. Jeg synes dog stadig at det var en voldsomt imponerende præstation af Arredondo, som vel, bortset fra Cancellara, har været klart bedste rytter på trek holdet indtil videre.
Skrevet af SotD
Arredondo laver vel lidt point qua hans mange bjergpoint. Så han har næppe været dum at have. Jeg havde Pirazzi, som gjorde noget lignende, og jeg forventer da det giver plus på bogen. Eneste fejl var Wellens, som blev hentet på hans GC placering og en forhåbning om, at han måske kunne møve sig med i et udbrud.

Alt i alt var det OK. Jeg havde ikke fået råd til Pozzovivo fordi jeg ville have Evans, Quintana, Kelderman, Uran og Majka. Og det gav vel egentlig hvad jeg ville fordi Pozzo ikke var super stærk i afslutningen. Jeg havde Ulissi på tegnebrættet, men fjernede ham igen fordi jeg tænkte at stigningen var for lang. Det tror jeg egentlig også den var/er, men når den bliver kørt så passivt så forærer man ham sejren. Jeg tror dog ikke han vinder i morgen. Der må de så småt begynde at røre på sig.

Jeg har Kelderman som en af de helt store favoritter. Han ser temmelig letbenet ud, og han triller bare med uden de store ryttere har meget fokus på ham. Kampen ligger lige pt. imellem Quintana, Evans og Uran tror jeg og det giver Kelderman en fordel. Evans kører godt med Morabito som hare, men han plejer jo gerne at have en "off day" hvor han smider et minut eller to. Hans buffer er dog imponerende!

Managermæssigt er jeg super tilfreds med mit hold i dag:

3. Kelderman
4. Quintana (K)
5. Evans
6. Uran
8. Majka
9. Aru
22. Vuillermoz
37. Pirazzi (gode bjergpoint)
116. Wellens (dårligt valg)
Silkeborg IF
Skrevet af MUSSEN
Syntes det er lidt bekymrende for Quintana at Movistar ser så svage ud og BMC samt AG2R og saxo ser stærke ud.
Skrevet af UdAfBusken
SotD er det ikke lidt selvmodsigende at han er valgt pga han ligger godt til OG kan komme i udbrud?
Skrevet af SotD
Vilde sidste 10km. Det blev et godt race. Synd, at Farrar mente at han skulle smadre spurten, de sad der bare allesammen. Evans viser kæmpemæssigt overblik og kører sig flot med i top ti på etapen. Det er høj høj klasse.

Viviani røg ned hårdt så det ud til, jeg tror også det var Appolonio jeg så i asfalten, og var det Ruffoni, som også blev siddende længe?

Mezgec mistimede sin spurt helt vildt og endte ikke engang i top 10, Bouhanni er bare en klasse over resten.

I forhold til mit Giro hold, så fuckede jeg i dén grad op ved ikke, at have Evans, men jeg gik efter at få alle de bedste sprintere i top 15 og få lidt bonus, og det så faktisk ud til at lykkes, indtil Farrar røg ned. De ryttere jeg havde, sad ellers i en glimrende position hvilket 1,2,3,4 og 8 også indikerer, sammenlagt med at jeg også havde Mezgec, Viviani, Ferrari, Farrar og Appolonio. De lå allesammen blandt de første 25 da styrtet indtraf. Øv.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
SotD er det ikke lidt selvmodsigende at han er valgt pga han ligger godt til OG kan komme i udbrud?


Jo, det var måske også lidt forkert udtrykt. Jeg mente et sent ryk. Han hang jo flot på Evans på den etape hvor han tog 40 sekunder. Så jeg havde håbet på noget lignende, hvor han ville få nosset sig med i et eller andet :)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Mezgec? Han sad jo lige omkring styrtet, så det er da ret naturligt han taber så mange placeringer. Resultatlisten afslører da også at han sad med en af sine folk, så uden styrtet havde han nu nok været der.

Jeg overvejede også det enorme gamble med Evans, men med tanke på dagen i morgen, droppede jeg det igen. Og heldigvis for det, når han nu blev nr. 9.

Jeg havde for første gang i 3-4 år Farrar på et managerhold, og selvom han ikke skal have hele skylden for styrtet, er det formentlig sidste gang jeg gider ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ja, det var nok Timmer og ikke Mezgec kan jeg se på resultatlisten. Men timingen var i hvert fald ringe :)

Jeg har det på samme måde med Farrar. Jeg vælger ham typisk 0-1 gang pr. managerspil, og han skuffer altid.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Det er i så fald Timmers timing den er gal med. Mezgec sad som sagt med en holdkammerat, Preidler.

Generelt har toget jo slet ikke fungeret for Giant, og det er fordi de mangler én bestemt mand.

Farrar er irriterende, men efter at have set styrtet et par gange, vil jeg ikke sige han nødvendigvis skuffer. Han er lidt en væltepeter, men i dag var han ikke alene om at være skyldig. Fyren der totalt undervurderer svinget, trækker ind og rammer Farrars styr, ville nok stå til et busbesøg, hvis Farrar stadig var den rasende fyr han var i 2012.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg glæder mig i øvrigt til at se hvad folk gør i morgen.

Der går med 99% sikkerhed et udbrud, og det ved hele feltet. Det betyder så også at det kræver en helt grotesk portion held at ramme ret meget mere end et par stykker der kommer med.

Det åbner muligheden for at polstre holdet med folk der både er med i klassementet, og som kan gøre sig på TT´en torsdag. Og det tror jeg bliver rigtig svært, eftersom der ikke er ægte specialister med, og det kan blive hvad som helst med flere af folkene i den samlede top 10.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Der er vel ikke andet for end at prøve at ramme folk til udbruddet. For mig at se er der kun to (måske tre) klassementryttere, der kan forventes at hente point ind på enkeltstarten, og så er det ikke så interessant (for folk som mig, der ikke nåede at få skiftet inden anden etape, og derfor har usandsynligt langt op til de sjovere placeringer) at nøjes med de små point, der ligger til top 10-rytterne efter i morgen. Så der bliver spillet offensivt. Men for folk der ligger og flotter sig omkring den samlede top 10, kan der selvfølgelig være lidt mere at tabe ved at ramme helt forbi.

Og hvor var det da typisk, at Evans skulle køre i top 10 i dag... Rookie mistake at satse på ni mand i top 15 - det lykkes jo alligevel aldrig.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg forventer at spille den mere sikkert. Jeg kan uden problemer nævne de første 25 jeg tror vil forsøge at gå i udbrud i morgen. Chancen for at ramme mere end et par stykker der kommer til stregen, betragter jeg som ret lille.

Der er nogle åbenlyse kandidater, men de bliver markeret meget, meget tæt i morgen.

Jeg kommer med sikkerhed til at vælge Uran og Kelderman til i morgen. Men jeg er så også pænt nervøs for at tabe alt for meget i morgen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg gider ikke have Urán. Der er ingen garanti for at han kører i top 15 på enkeltstarten, og han skal alligevel ud på fredagens etape. Og så vil han næsten være dyrere i transfersum end hvad han kan give af point. Men jeg kan sagtens forstå din catenaccio-taktik.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg har efterhånden givet op på managerspillet. Det er umuligt at følge med i toppen, når man er begrænset til 9 udskiftninger løbet igennem, og jeg lavede den fejl at tro, at det ikke var umuligt, og jeg skiftede derfor for meget ud i starten af løbet.

Dagens etape er ret interessant, og jeg tror også på at et udbrud tager etapen. Den sidste stigning er en hård en af slagsen, så vinderen skal være en god klatrer, men samtidig gør den lange nedkørsel at det godt kan blive samlet lidt igen, så det bliver nok en rytter, der både kan køre opad og afslutte godt. Som Pref skrev er det noget nær umuligt at spå om, hvem der kommer med i udbruddet, da der nok er en milliard ryttere, som har udset sig etapen. Et bud kunne være Rubiano, men som sagt er det svært at spå om. Derudover kunne Matthews være et bud, hvis han forsøger at gå med, men det tvivler jeg på at han vil, da han nok hellere vil spare på kræfterne.
annonce
0