Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Med den på er der jo ingen garanti for at nogen kører top 15 på enkeltstarten.

Der er én specialist, og ham er der ingen der aner hvor står.

Uran blev trods alt nr. 4 på TT´en i Romandiet, kørte top 10 på begge i sidste års Giro, og virker generelt voldsomt godt kørende. AleJet har også fortalt flere i Italien, at Uran nærmest førte halvdelen af holdløbet. Derudover kan jeg ikke forestille mig hvem der bag ham, skulle køre ham ind i samlet - Derfor vil han stadig være nr. 2 samlet efter TT´en.

Men som sagt, det hænger også ligeså meget sammen med at i dag bliver et mareridt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg kommer til at lave en blanding af "Go with the luck" og hente klassementfolk, som kan køre en god enkelstart.

For mig handler managerspillet om, at have en spænding mere i selv løbet, og ikke så meget om at vinde (det er alligevel også udspillet nu kan man sige). Så derfor har jeg ALTID nogen til selve etapen, så jeg kan sidde og glæde mig over at ramme rigtigt, eller irritere mig over at en holdkammerat i stedet løber med sejren :)

Jeg kommer derfor til at have 3-4 udbrydere (til dagen), muligvis en enkelt sprinter eller to, som kan sidde med over og snuppe de der 8-12 pladser på etapen, samt de bedste enkelstartsryttere, som også scorer klassementpoint.

Og hvor var det da typisk, at Evans skulle køre i top 10 i dag... Rookie mistake at satse på ni mand i top 15 - det lykkes jo alligevel aldrig.


Hehe nej præcis, men det skal prøves :) - Jeg har ramt det nogle gange i Tour sammenhænge, men meget sjældent på de flade etaper. Og så havde jeg nok også undervurderet den sidste knold en smule.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Uran blev trods alt nr. 4 på TT´en i Romandiet, kørte top 10 på begge i sidste års Giro, og virker generelt voldsomt godt kørende. AleJet har også fortalt flere i Italien, at Uran nærmest førte halvdelen af holdløbet. Derudover kan jeg ikke forestille mig hvem der bag ham, skulle køre ham ind i samlet - Derfor vil han stadig være nr. 2 samlet efter TT´en.

Men som sagt, det hænger også ligeså meget sammen med at i dag bliver et mareridt.


Helt enig med Uran. Han kommer til, at køre en god enkelstart, og jeg tror personligt han ender i top 10 på dagen, måske endda top 5. Evans skal også nok køre sig op i den del af løbet, Majka og især Kelderman skal også nok bide fra sig.

Morabito har faktisk også tidligere vist ganske OK evner på en enkelstartscykel, det ligger noget tilbage, men mon ikke han også kommer til at køre sig ud for at holde sig til i klassementet. Det er dog mere en satsning, da han også kan tage helt fri for at være frisk senere. Kiserlovski har med hans nuværende form også god chance for at køre ind omkring top 15 på den enkelstart. Monfort ligeså. Derudover forstiller jeg mig at Rogers kører fuldt blus da han ikke er førstehjælper til Majka, og holdet endnu ikke har fået noget med sig af værdi.

Vedr. udbruddet i dag, så skyder jeg lige 5 navne afsted, som jeg tror meget på - Men ligesom Il Pref kunne jeg også nævne 25-30 stykker, som anser etapen som MEGET interessant:

Edvald Boasson Hagen
- Holdet har ikke fået ret meget ud af, at køre for Swift og med den styrke han viste i går bør man snart give ham fri til at køre. Han virkede ikke god på den sidste bjergetape, men etapen i dag passer ham glimrende.

Lars Bak
- Meldte offensivt ud, at han ville vinde etapen så sent som i går, både igennem Chris Anker og selv. Han vinder næppe etapen, dertil tror jeg alligevel at der er et par for gode klatrere med, men han skal nok komme afsted tror jeg. Alternativt gør hans holdkammerat Adam Hansen.

Julian Arredondo
- Tja, det giver vel sig selv. Der er bjergpoint på spil og han var tæt på sidst. Han mangler den etapesejr mere end nogen anden.

Stefano Pirazzi
- Hvis han skal have en chance for bjergtrøjen er han nok nødt til, at køre med i dag. I sær hvis Arredondo kører afsted.

Andrei Amador
- Han er ved at være så langt inde i løbet, at han nok snart vil ud og prøve benene af. Jeg er ikke sikker på, at hans form er til noget som helst, men det ville undre mig hvis han ikke snart giver det et skud. Der er næppe meget at køre for for Quintana i dag, da nedkørslen sørger for at alle konkurrenterne nok kommer retur.

Jeg har valgt ikke at tage Rolland med, da han er for tæt på i klassementet til, at han for alvor får lov til at køre væk. Jeg kunne også være i tvivl om hvorvidt Brambilla, Cunego og Hesjedal også er for tæt på. Hesjedal kunne ellers være spændende fordi han også kan køre godt i morgen. Alternativer kunne være Cataldo og Scarponi, som ligger tilpas langt bagved. Ulissi gider jeg næsten ikke nævne, men han kunne også være interessant. 1) Fordi han jo kører suverænt i øjeblikket og 2) Fordi bjergtrøjen potentielt kunne være hans nye mål med de point han har hentet på afslutningerne. Han holder næppe i klassementet og det ved han godt. Men om han hellere vil forsøge at hente en etapesejr (eller to) mere er nok det helt store spørgsmål. Og dertil er han selvfølgelig også for tæt på i klassementet til, at få lov til at gå med i et stort bræk.

Derudover har jeg besluttet at beholde Bling, fordi han måske kører en top 10 hjem. Det er et sats, men tja...
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror ikke Morabito får lov at køre sig ud på TT´en i morgen, ligesom jeg heller ikke tror Amador skal nogen steder i dag.

BMC mistede en mand i går, og det kaldte Evans "et kæmpe slag", så at lade Morabito spilde ligegyldige kræfter på en TT, for at bevare en placering han alligevel ikke kommer i nærheden af at holde - Det virker skørt.

Amador og Movistar har nok at gøre med at sidde på cyklen, og Quintana får brug for alle de folk han kan få, når vi rammer grimme bjerge igen. Jeg bliver overrasket, hvis de sender nogen ud, men enig i at profilen ville passe Amador fint i alle andre løb.

Og lad mig så give dig et råd, som du ikke havde fået, hvis vi lå side om side - Sælg Bling.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg ved godt, at Bling skal sælges. Jeg vælger dog at gå imod min egen overbevisning og beholde ham. Alternativet er, at jeg skyder imod en udbryder mere og jeg tror ikke jeg kan ramme bedre end dem jeg allerede har valgt. Så jeg har Bling af den ene årsag, at hvis etapen bliver kørt ENORMT lallet, så kan han komme med hjem. Det sker ikke, det ved jeg. Og han taber formentlig 15-25 minutter på etapen, men som sagt så spiller jeg nu udelukkende for at hygge mig endnu mere med etaperne. Jeg ligger på min sædvandlige "acceptable, men udenfor chance"-plads som jeg selv er skyld i fordi jeg ikke kan spille sikkert. Om jeg ender nr. 180 samlet eller 400 er derfor totalt underordnet.

Havde jeg ligget hvor du ligger havde jeg ikke haft ham. Men så havde jeg heller ikke haft ham i går.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Kiserlovski i top 15 på en enkeltstart virker godt nok optimistisk. Jeg tror aldrig han har præsteret noget lignende (med undtagelse af bjergenkeltstarter, som er noget helt andet), og det er heller ikke fordi, at han har taget et massivt spring op i niveau i denne sæson. Uran ser rigtig stærk ud ja, hans klatreevner har dog set en smule svingende ud tidligere i denne sæson, men han har selvfølgelig heller ikke ramt noget nær topform tidligere, så det er svært at sige.
Skrevet af SotD
Jeg synes nu, at Kiserlovski har vist bedre klatreevner i dette års Giro end jeg har set fra ham på det niveau tidligere. Han har været habil over en enkelt etape, eller i mindre løb, men han kører rigtig godt i dette års Giro og jeg har en formodning om, at han ender omkring 6-7-8 pladsen samlet. Og jeg mindes nu at han har kørt "OK" enkelstarter tidligere i sin karriere. Jeg kan dog have forvildet mine tanker med ham og en anden. Det er sket før :)

Uran er for mig at se den KLART bedste TT rytter af klassementfolkene. Og når jeg siger klart, så er det måske 30 sekunder bedre end Evans/Kelderman typer. Jeg har svært ved, at finde 10 ryttere som jeg vil forvente en bedre enkelstart fra. Jeg kan måske mønstre 5 eller 6, men så begynder det også at knibe.

Vedr. Morabito så har du sikkert ret Il Pref. Jeg er nok bare faldet for meget for den evindelige "taktiske andenviolin", som Rolf og Ritter har mæsket sig i så længe. De sammenligner jo Morabito med Fuglsang i Nibali/Fuglsang konstellationen til TdF. Morabito kommer ALDRIG igen i nærheden af så flot en GT præstation, så jeg har dog svært ved, at se ham give helt fortabt i enkelstarten. Det var noget bedre om Samuel Sanchez ville tage en slapper mere, så han har lidt energi i bjergene. Det er godt nok en slap præstation fra ham indtil videre.

Synd i øvrigt med Yannick Eijzen, som jeg godt kan lide. Det så grimt ud da han røg ned i går.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Kiserlovski har til gode at levere et top 30-resultat på en "rigtig" TT de sidste 3 sæsoner. Den eneste han har været i top 30 i, er enkeltstarten i Paris - Nice sidste år. Det var så bare opad Col d´Eze, og der blev han trods alt "kun" nr. 25.

Jeg tvivler også ok meget på ham, men som jeg har skrevet et par gange - Der er kun én specialist i løbet, så derfor er det oplagt at klassementfolkene blander sig højt oppe.

Med hensyn til Bling, så kan jeg sagtens forstå ræsonnementet(jeg har Swift af samme årsag - Og så fordi han satser på dagens etape, har jeg fået fortalt), men når han ikke stiller til start, er der alligevel grænser for hvor mange point han kan lave.

Edit. Og omkring Morabito, så er jeg som sådan helt enig. Jeg tvivler bare på BMC(og Cadel Evans)tager chancer, bare fordi Morabito måske kan blive nr. 15 eller 20 i årets Giro. Han bliver jo parkeret, når vi rammer de rigtig grimme bjerge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nå, jeg havde ikke fanget at han ikke stillede til start. Nå, nu er det også ligemeget kan man sige, var lige på indkøb da du skrev. Han stod højt på diverse bettingsites også, og jeg kunne ikke læse mig frem til, de steder hvor jeg nu læser med, at han ikke var med i dag. Det undrer mig lidt, når han nu kørte sig til en 3. plads i går. Han var inden i går helt i kulkælderen, og jeg troede egentlig at den 3. plads fik ham løftet lidt derfra igen, så han kunne begynde at jagte en etapesejr el. lign.

EDIT:

Vedr. Kiserlovski så har jeg måske taget fejl med de resultater jeg havde "checket" oppe i hovedet, men jeg husker ikke at han nogensinde har været SÅ godt kørende, imod SÅ gode ryttere. Som du også nævner, så er enkelstarten ikke oplagt til enkelstartsryttere - Fordi de er der ikke. Og dem der er er af tvivlsom karakter, eller bundet af andre opgaver. Eksempelvis kan Castroviejo jo køre en brand enkelstart af, men én ting er helt sikkert. Jeg skal IKKE have ham i morgen. Lidt på samme måde, som at Morabito måske nok kunne have kørt i top 20-25 i morgen, men næppe gør det. Selvom jeg synes han burde gøre det. Kiserlovski nævner jeg fordi 1) Han virker i enormt solid form, og 2) Fordi han for første gang nogensinde har en reel chance for at "slå igennem" på den store scene. Han virker til, at være peaket på et ganske godt tidspunkt. Han var ikke super kørende i Baskerlandet, han var ligeledes heller ikke super kørende i Katalonien. Han var fint kørende i Tirreno, uden det for alvor blev prangende. Han har sæsonen igennem ligget omkring 30-40 på enkelstarter, og der har ofte været mærkbart bedre TT ryttere med, og derudover har han ikke reelt haft noget at køre for - Tirreno var der en prolog på 9km, og i Baskerlandet var det en blandet TT med noget bakkeværk/bjergværk og der lå han til at køre omkring en 20 plads hjem.

Sidste år blev han nr. 17 i Vueltaen og kørte også da omkring 30-40 i sin enkelstart. Både i Vuelta og en i Giroen i øvrigt. Da lå han slet ikke i den position han gør nu, og viste ikke nær samme form.

Anyway, så bliver han næppe nogen etapevinder, eller endsige top 5 på enkelstarten i morgen, men jeg vælger dog at købe ham fordi jeg tror han ender omkring nr. 15 - Om det så bliver nr. 12 eller 18 ved jeg ikke, men han skal nok ende deromkring (ellers må jeg jo igen løfte på fejlhatten :) ). Og ender han der, så ryger han formentlig også op på 5 pladsen i løbet, hvilket er det jeg satser lidt på. Han tager formentlig 4 sekunder fra Quintana, selvom han heller ikke er dum. Ulissi har han kun 6 sekunder op til, Aru har han 10 sekunder til. Morabito er 18 sekunder foran og Pozzovivo er 29 sekunder foran. Der er ingen nævneværdige trusler bag ham. Basso kunne på en god dag overtage en plads, men Rolland er et minut efter og kører ikke super stærkt, Monfort er næsten to minutter efter og Hesjedal 3.

Hvis ikke Monfort kører i udbrud i dag, så er han en god mand til enkelstarten vil jeg tro. Han ligger fint til, lige udenfor top 10 (som altid), og kører ganske habilt på både enkelstarter og bjerge, uden dog nogensinde at blive god.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Uran klart stærkere end Evans på enkeltstarten? Det var alligevel et vildt bud. Evans har ikke set svagere ud end sidste år, og der blev han 7´er, over et minut bedre end Uran, så Uran skal have forbedret sin tt drastisk på et år.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, der. er nogle lidt sjove udmeldinger her og der.

Jeg bliver i hvert fald noget overrasket, hvis Uran kværner Evans i morgen, og egentligt også hvis Kiserlovski går forbi Pozzovivo samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og må jeg så også lige tilføje, at Kiserlovski var i mindst ligeså god form i sidste års Giro. Der var feltet så bare det stærkere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, Kiserlovski var godt kørende sidste år også, specielt i starten af Giroen, hvor han så fadede lidt mod slutningen, og jeg tror at det samme kommer til at ske igen. I øvrigt sluttede Quintana som nr 20 på den flade tt i TA i år, 6 sekunder bedre end Kiserlovski på 39. pladsen. Så de 4 sekunder henter Kiserlovski kun, hvis Quintana stadig ikke er kommet sig helt oven på styrtet.
Skrevet af Il_Preferito
Enig, og han henter heller ikke en skid på Pozzovivo i drømmeform. Se resultaterne fra de TT´er Pozzovivo kørte sidste år.

I øvrigt interessant cykelløb lige nu. Androni er nogle fjolser - De ender med at lave SKY og Lampres arbejde, hvis de først henter dem med 30 til mål.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Androni fører vel kun som straf for at have misset udbruddet, de har i hvert fald ingen, der kan vinde en spurt i et reduceret felt.
Skrevet af Nerazzurri
Tak for spillet. Jeg missede handlen i dag, så jeg er definitivt ude af kampen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Seifert
Man bliver jo sindsyg af de 16-nyheder...
Skrevet af Il_Preferito
Forståeligt, især fordi udbruddet er ved at eksplodere lige nu.

Feltet har dem dog. Pisdag, hvis Edvald vinder.

Edit. Og nu angriber Arredondo fra feltet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Australien ejer ret meget Giroen i år. Fantastisk sejr til Rogers på en gennemført vanvittig etape.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Flot sejr til Rogers. Der var lidt Riis i Albi over det...
annonce
0