Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg må også indrømme, at jeg har svært ved at se Kwiatek blive 5 eller 6. Alene ud fra startlisten, er det ret nemt at finde 5, som jeg godt ville turde oddse på sluttede foran ham samlet.


Men det er der jo altid. Tour´en sprudler ofte af stærke ryttere der bør blande sig i top 5-10 inden det for alvor går igang. Så falder de fra igen... Sidste år med Valverde, van den Broeck, Evans/van Garderen, Schleck/Klöden/Zubeldia (igen troede vel for alvor på Schleck), Rolland, Brajkovic, Pinot, Rodriguez/Moreno og sikkert flere endnu.

Men du har da ret. Man kan snildt finde 5 navne der hører til foran ham i klassementet, det sker bare nærmest ALDRIG at bare halvdelen af dem præsterer på det niveau man forventer. Eksempelvis var der store forventninger til Valverde, Rodriguez, van den Broeck, van Garderen og Rolland sidste år. De burde vel alle have været i betragtning til en top 10, hvis man skulle tro på medier og bookier, og i sidste ende var det kun Rodriguez der præsterede på det niveau man havde forventet. Tilgengæld slog Quintana, Kreuziger, Mollema, Fuglsang, Navarro, Talansky og Kwiatkowski til, selvom der ikke var mange der havde forventet at de var i stand til at slutte hvor de gjorde. Måske var det ikke en sensation, men de endte trods alt alle bedre end hvad jeg havde forventet (omend med nogle enkelte drejede det sig kun om et par pladser eller tre).

Hans helt store fordel bliver enkeltstarten på næstsidste etape, men jeg tror ikke han kan sidde med de 10-15 bedste på eksempelvis 17. og 18. etape, så på det tidspunkt kan hans top 5 allerede været fløjet. 5. etape kan også spille ud til hans fordel, hvis favoritterne, som det jo ventes, bliver delt på brostenene, og han kan følge med vennerne på OPQS hjem.


Helt enig, han får det svært på de helt store bjerge. Tilgengæld er han, som du er inde på, enormt stærk på nogle terræner hvor de fleste klassementfolk har nok at se til med, at undgå deciderede tidstab. Der kan Kwiatkowski jo så let som at klø sig i nakken sidde med blandt de forreste uden frygten for styrt og tidstab.

Derudover er der massespurterne, hvor jeg håber han får fribillet i år - men det tvivler jeg bare lidt på, for Cavendish får brug for ham og Tony Martin i højere grad end tidligere.


Jeg både håber og tror han får fribillet i spurterne. Alt andet vil være en katastrofe. Måske bliver han brugt i et af de to første toge, men ellers tror jeg faktisk ikke han gør. Det handler nok også lidt om at jeg ikke har den helt store fidus til Cavendish længere. Han skal nok vinde en etape eller to, men han er langt fra så suveræn som han har været, og det er godt nok en tossestreg af holdet at bruge deres, måske, bedste etapesejrskort på at slide sig selv ihjel for Cavendish.

Men jeg håber han vinder hele lortet, så tager meget gerne fejl i den her.


Så har vi da et fælles fodslag her, om ikke andet :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Godt indspark omkring Dauphine, og jeg er meget enig i dine betragtninger. Især omkring Spilak og Peraud. Jeg glæder mig også meget til at se König, som jeg godt kan li´.

Ligesom du, så håber jeg at vi får Nibali at se i storform. Tour´en har virkelig godt af at have et intakt spændingsniveau indtil tingene bliver sat på plads på landevejen. Vi gider ikke et Dauphine hvor Froome vinder stort ned til Contador og de andre. Eller endnu værre, at han vinder foran Porte.

Det ville være helt optimalt hvis han vandt på enkelstarten og ellers ikke for alvor kunne ryste posen i bjergene, hvor både Contador og Nibali kan følge ham. Så får vi et interessant setup til Tour de France.

Jeg er lidt ked af, at Quintana ikke er med i år, men det er vel også fint nok at se Valverde som dedikeret kaptajn i stedet for, at han bliver trumfet af en hjælperytter halvvejs igennem løbet.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er som sådan ikke uenig(og jeg håber som sagt at tage fejl), men der er alligevel lidt ting at tage fat på.

For det første tillægger du åbenbart ikke Kwiatkowskis gentagne kollaps i de høje bjerge specielt stor værdi - Det gør jeg, og det bliver et problem.

Dernæst havde du forhåbentligt ikke store forventninger til van den Broeck, Brajkovic, Rolland, Pinot og Moreno sidste år(de 3 fra Trek gider jeg ikke engang tage med). Og hvis de endelig skal regnes med som folk man troede på, så udgik over 50% af dem som følge af styrt.

Valverde tabte hele sin Tour på etapen, hvor Saxo-Tinkoff trak feltet i stykker i vinden. Jeg vover pelsen og siger at han havde sluttet tæt på podiet(hvis ikke på), hvis det ikke var sket. Rui Costa havde også slået Kwiatkowski, hvis han ikke pænt måtte aflevere hjulet til Valverde den dag. Fra samme hold synes jeg heller ikke Quintana var en kæmpe overraskelse, selvom han selvfølgelig profiterer stort ved at Valverde har nævnte uheld. Men klart, nr. 2 havde man nok ikke set komme.

Problemet for Kwiatkowski er at han ikke har vist sig holdbar i år, og i perioden 13. - 18. etape, tror jeg han får problemer. Store problemer.

Og bare lige for at få det på det rene: Han er selvfølgelig ikke OPQS´s måske bedste etapeløbskort. Det er Cavendish - Også selvom jeg godt ved hvor du vil hen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Nu begynder det altså at blive lidt spændende med Matti og TdF. Han tog også anden etape i Luxembourg. Hvis han er i god form, hvilket man må sige det ser ud som, kan jeg godt se ham få en rolle.
Skrevet af Barbuti
Der ligger en del udsnit af Froomes bog på cyclingnews.com forum.

I guder han virker helt væk. Og han er ikke bange for at sende svinere til højre og venstre. Han skal passe på han ikke få en gevaldig røvfuld af hele feltet - altså koporligt. Derudover synes jeg især hans besættelse af Contador virker nærmest syg.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Nerazzurri
@Cambi
Link?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Hicks
@ nerazzurri

http://forum.cyclingnews…php?t=22364

Han får nok ikke mange venner på den bog. Citaterne fra bogen kommer fra omkring side 20.
Skrevet af UdAfBusken
Tja, som sagt håber jeg at Breschel ikke kører Touren og i stedet sparer på krudtet. Mørkøv har også vist god form og kan tilbyde det samme ift at beskytte Contador.
Skrevet af Hicks
Jeg er ikke helt enig i og med vi har brostensstykker i år. Såfremt Matti er i god form, så vil han være at foretrække på disse stykker, men klart; Mørkøv er en aldeles glimrende rytter at have med for Alberto.
Skrevet af Nerazzurri
Takker.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Barbuti,

Helt enig. Jeg ryster noget på hovedet af Froome - også hans afvisning af et skifte til Riis, som ville være et skifte til den mørke side. Kommer fra en mand, der knap har sved på panden efter at have kørt op af Alpe d´ Huez og banket sine modstandere med flere minutter - alle ryttere med blakket fortid. Han fremstår i min verden hyklerisk og er der noget jeg ikke kan snuppe i cykelsport er det lige den slags opførsel fra Froome jeg ikke bryder mig om. Jeg har for længe siden accepteret dopingen i den sport fordi jeg kan lide tvekampene og det psykiske spil samt historierne. Men der er sgu en grænse når man fremstiller sig selv som den kvalmende hellige helt som Froome gør. Var jeg i feltet lavede jeg sgu en "Barredo", og gav ham en ordentlig omgang med et cykelhjul.
Skrevet af UdAfBusken
Nååh, Froome som forventet, Contador også god og Nibali med en overraskende god tid, han ser umiddelbart okay ud til Touren, men vi skal selvfølgelig se hvordan han kører opad også.
Skrevet af Schelden
Ja som forventet vandt Froome. Ganske klart endda, taget den relativt korte distance i betragtning. I fare for forhastede konklusioner, så ligner han en mand, der ikke er til at slå - Det ser så legende let ud. Men skal man tro Riis, så er det en fornyet Contador, som stiller til Touren 2014.

- Ved ikke hvorfor, men troede faktisk, at TV2 ville dække løbet.
København.
Skrevet af UdAfBusken
Fuglsang kørte egentlig også en god tid, 19 sekunder efter som nr 23. Det bliver spændende at se hvordan han sidder med når vi rammer bjergene.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kan forstå at Froome Dog ikke er kommet for at danse.

Må hellere få set genudsendelsen, når den rammer Eurosport 2 i aften.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Men skal man tro Riis, så er det en fornyet Contador, som stiller til Touren 2014.


Hæhæ, mener Bjarne ikke, at det er den "gamle" Contador, som stiller til touren 2014?

Så kan man jo ligge i det, hvad man vil...


Mht. Wiggins og SKY tourholdet, så er LeMond m.fl. ude og galpe op om det mulige fravær. De er ikke begejstrede.

Hvorfor kører Wiggins og Froome ikke Douphine sammen? Det kunne give et fingerpeg om styrkeforholdet og kemien på holdet. De har jo trods alt ikke kørt på samme hold i et løb siden OL i London 2012.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Det korte svar er, at de hader hinanden.

Og netop fordi Froome(og hans forlovede især)opfører sig som en tosse i medierne. Det er sjovt at han har ry for altid at behandle journalister og lign. så pænt - For han pisser gerne på sine kolleger.

Og Wiggins ved du aldrig rigtigt hvad kan finde på. Så han kan tage til Schweiz og hygge sig næste uge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Froome´s kæreste lever jo fuldstændig i sin egen verden, og det skal hun da have lov til. Men noget af det hun lukker ud på Twitter er så dumt og respektløst at jeg helt mister lysten til at leve nogle gange.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, hun sejler afsted. Jeg har det også noget stramt med hende.

Jeg tror faktisk at Froome har blokeret mig på Twitter, fordi jeg for noget tid siden fik skrevet et par knap så pæne ting om netop Cound.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Hvad hedder konen på twitter? @michellecound. Tak.(Hende gider jeg vist ikke blive spammet af)

Det er herligt frisk med en som giver den gas med alle mulige funky udsagn.

Særligt i en cykel verden, hvor hykleriet altid er to positive prøver væk...


Well, jeg ville nu gerne have set Wiggins og Froome i et løb sammen. Det kunne blive fin underholdning.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0