Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror faktisk at Froome har blokeret mig på Twitter, fordi jeg for noget tid siden fik skrevet et par knap så pæne ting om netop Cound.


Haha, hvor er det flot. Jeg forstår dog slet ikke, at Froome ikke selv har prøvet at få hende til at skrue lidt ned.
Skrevet af Hicks
Efter at have læst passager af hans bog, tror jeg ikke manden er mere diplomatisk. Hold da op nogle tåbeligheder han får fyret af.
Skrevet af Halil
http://forum.cyclingnews…php?t=223-64

Han får nok ikke mange venner på den bog. Citaterne fra bogen kommer fra omkring side 20.


Haha, så utrolig meget bitterhed fra brugerne.

Det er fandme herligt.


Froomes stil er underholdende synes jeg. Flere beskyldninger og intriger!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Schelden
Kommentatorerne på Eurosport 2 er intet mindre en fantastiske! Som forventet vandt Froome, men Contador sad fint med. Det lignede dog, at han led lidt på de sidste 2 km, men ikke desto mindre, så sad han på hjul hele vejen til stregen. Som jeg allerede har sagt, så ligner Froome en ny Armstrong ift. dominans og styrke!

- Minder Froome´s stil ikke meget om Jan Ullrich´s? Sidder i sadlen med absurd høj gearing.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Imponerende ridt fra Froome, og Contador understreger at han er noget tættere på at være på omgangshøjde, end han var sidste år. Og så snakker vi ikke om hvor vanvittigt det er at de to kan accelerere/angribe på den måde, igen og igen.

Peraud skuffer endnu engang stort, og Nibali ligner også en mand der er under pres for at nå at blive rigtig Tour-klar. Det samme med Porte. Måske Brailsford og co. alligevel skulle se lidt på hvad Wiggo kan kontra hvor irriterende han er.

Og lad mig så lige nævne at førsteårsproffen Adam Yates blev nr. 8. De to knægte bliver vilde og hvor var det godt de valgte OGE.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schelden
Froome lavede jo et "konstant" angreb 1.5 km fra mål!? - Han er vild den mand!

Og ja, Adam Yates bliver spændende at følge!

- Er det virkelig ikke muligt at ændre overskriften som menig bruger?
København.
Skrevet af UdAfBusken
Adam Yates har kørt glimrende i år, han vandt jo også Tyrkiet Rundt samlet med 1 sekund ned til Taaramae, og efterfølgende kørte han godt i Californien. Simon kørte flot i Baskerlandet, men styrtede desværre i Tyrkiet Rundt. To virkelig talentfulde knægte.

Nibali mangler, ganske forventet, stadig noget når det går op af. Kwiatkowski røg vist af ret tidligt, og han skal vist i første omgang koncentrere sig om top 10.
Skrevet af leonardio
Når man ser den måde Froome angriber på så henleder det tanker på dopede ryttere som Rasmussen, Armstrong og Ricco. Lige bortset fra at det ser vildere ud når Froome gør det. Sjældent har en rytter været så åbenlyst dopet.
Skrevet af Emerald
Man skifter navn på tråden ved at slette det forgående og skrive et nyt:)
Skrevet af Halil
- Er det virkelig ikke muligt at ændre overskriften som menig bruger?


Nope. Det er trådstarter der kan det. En bruger kan kun ændre overskriften i det indlæg man laver, så overskriften bliver vist iblandt de seneste 10 indlæg.

Når man ser den måde Froome angriber på så henleder det tanker på dopede ryttere som Rasmussen, Armstrong og Ricco. Lige bortset fra at det ser vildere ud når Froome gør det. Sjældent har en rytter været så åbenlyst dopet.


Glem ikke Contador blandt de tre!

Porte blev smidt af feltet tidligt. Wiggins incoming!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Schelden
@Halil

Porte skal bare sidde der, når evt. udbrud skal hentes hjem. Froome klarer den selv opad, manden kunne jo køre baglæns fra de andre.

Tror sku ikke på at Froome vil have Wiggins med - ligemeget hvad.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Når vi nu i går var forbi Froomes forlovede, Michelle Cound, så var hun i vælten igen i går. Endnu engang fordi Twitter og det onde internet var efter Chris Froome.

Der florerer et klip, hvor Froome i løbet af gårsdagens etape tilsyneladende bruger en inhalator(jeg har set det et par gange, og kan ikke umiddelbart afgøre om det er redigeret og/eller om det er en inhalator). Det fik - ganske forventeligt - Twitter og dens fornemste konspirationsteoretikere til at gå i selvsving.

Cound var hurtigt på banen, fortalte at Froome har astma og at alle de onde mennesker på internettet var nogle trolls. Case closed - og helt fair, hvis han har astma - men hun håndterer det hele lidt morsomt. Stærkt pressehold Froome har med Cound og David Walsh. Carsten Jeppesen må frygte han bliver arbejdsløs.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Porte skal bare sidde der, når evt. udbrud skal hentes hjem. Froome klarer den selv opad, manden kunne jo køre baglæns fra de andre


Jeg tror nu Porte er tiltænkt rollen som nr. 2 efter Froome. Derfor må det også være lidt bekymrende, at Porte ryger så hurtigt af opad. Da han ryger sidder der stadig 3 hjælperyttere omkring Froome.

Hvis Wiggins sidder med dynamit i benene, så ville det, i mine øjne, være fjollet ikke at tage ham med. Had eller ej.

Så får man det til at virke, så resultatet bliver sejren i TDF.

Twitter og dens fornemste konspirationsteoretikere til at gå i selvsving.


Haha, det tror jeg gerne.

Ud fra det jeg har læst af bogen og kommentarene fra den tidligere linkede hjemmeside, så sidder der en del med en meget flot sølvpapirshjelm derude.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Schelden
@Halil

Det var sagt lidt i sjov. Men det ændrer ikke på meningen bag, da jeg er et hundrede procent sikker på, at Froome hellere vil se Porte ryge tidligere af, end at have Wiggins på holdet. Det tager ikke mange sekunder at finde udtalelser, der viser, at de ikke er perlevenner, tværtimod. Videre, så kan Porte snildt nå at køre sig i form i løbet af denne Dauphine.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Halil ved godt at de hader hinanden, er jeg ret sikker på. Det ændrer dog ikke på det valide i hans indspark.

Det er nemlig fjollet at Wiggins ikke kommer med, når han er så godt kørende. Der er bare et par men´er der skal med i ligningen:

1. Årets Tour-rute ligger faktisk ikke så skidt til Wiggins(jeg tror ikke han ville kunne vinde den, men top 3 eller 5 er ikke urealistisk med den form han viser), og man vil fra SKY´s side meget gerne undgå et scenarie, hvor der kan blive tvivl om hvem der er bedst - Og det kan der efter 5. etape, hvor Froome potentielt kunne være 2 minutter efter Wiggo.

2. Der er ingen, og jeg mener ingen, ud over Wiggins selv, der ved hvor meget man skal ligge i udtalelserne om at han vil hjælpe Froome. Som jeg har skrevet før, så er han en lose cannon, og selvom Froome vidt og bredt fremstilles som skurken i det her, så tænker Wiggins kun på én ting - Sig selv. Ellers havde han heller ikke lagt sådan et pres på ledelse og kolleger, ved at græde i henholdsvis verdens største cykelavis og et af de største formiddagsprogrammer i hjemlandet.

Det skal også anføres at Sir Dave Brailsford faktisk har gjort rigtig meget ud af at fortælle folk der gider lytte(og det er overraskende få)at det altså ikke er Chris Froome der sætter Tour-holdet, og at Wiggins stadig er blandt de 13 mand der er i spil til den endelige udtagelse.

Jeg har måttet revurdere fra hvad jeg tidligere har skrevet(måske også herinde), og jeg tror ikke han kommer med. Men hvis han kører et topresultat hjem i Schweiz Rundt, så bliver det endnu sværere at forsvare en manglende udtagelse. Især med tanke på Portes kørsel i går - For det er et problem for Froome, og det på flere fronter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Det var opløftende at se Van den Broeck igår, og Lotto kan faktisk stille et habilt hold til TdF, såfremt de rigtige ryttere rammer formen.

Van den Broeck som kaptajn med støtte fra Monfort, Gallopin, Vanendert og Wellens i bjergene. Hvorvidt de to sidstnævnte er i Tourform må stå hen i det uvisse, men det kan blive godt.

Der skal selvfølgelig også tages hensyn til Greipel, men har har man Henderson, Bak, Roelandts, Adam Hansen etc. at byde ind med.

Wilco Kelderman så også ret godt ud igår, og det vidner om, at det trods alt ikke var en nobody, der vandt Post DK sidste år.

Belkin vrimler også med gode klatrere, men problemet er, at de som aldrig rammer tourformen: Kelderman, Ten Dam, Mollema, Kruijswijk og Gesink ser i det mindste godt ud på papiret. Det fungerer dog sjældent i praksis.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
@Il_Preferito

Hvis Froome ikke ønsker Wiggins med, så kommer Wiggins ikke med - Uagtet hvad sportsdirektøren mener. Og selvfølgelig skal Dave Brailsford sige, at det er ham og kun ham, der styrer teamet og dets ageren, men man skal være godt naiv, hvis man rent faktisk tror på, at hvis han ønsker Wiggins med, så trumfer han den igennem overfor den absolutte stjerne i cykelsporten.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Er det en påstand du ønsker at uddybe en smule?

P.S. Dave Brailsford er ikke sportsdirektør på SKY.

Edit. Froome er i øvrigt heller ikke "den absolutte stjerne" i cykelsporten. Kommercielt tvivler jeg på han er større end netop Bradley Wiggins.

Som du kan se, har jeg også skrevet jeg ikke tror han kommer med, og naiv er alligevel noget af en udlægning, hvis det kun strander på hvorvidt man tror Brailsford kunne tænke sig at få Wiggo med eller ej.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schelden
Troede faktisk stadig han var genereal manager i SKY, men det kan jeg så høre, at han ikke er længere. Du vil have mig til at uddybe det, men jeg kan ikke rigtig se hvordan, da det jo ikke er et fact, men blot min mening og overbevisning. Jeg tror fuldt og fast og er faktisk et hundrede procent sikker på, at det er Froome, der har den absolutte magt ift. hvem der skal stå på det holdkort, når touren starter. Hvis den absolutte stjerne ikke ønsker en rytter med til touren, så tror jeg simpelthen ikke på, at man i SKY trumfer det over hoved på en af de absolutte stjerne i cykelsporten og videre ens eget tour-håb.

- Ift. markedsværdi er Froome en af de absolutte stjerner, det behøver vidst ikke engang beregnes.

- Det hele bygger desuden ikke på Dave´s mening, men derimod på Froome´s egen.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Det er han også stadig, og netop derfor er han ikke sportsdirektør. Det var Bjarne Riis heller ikke på Saxo-Tinkoff, indtil Tinkov købte holdet.

Froome har ikke den absolutte magt, og hvorfor i alverden skulle han også have det? Han aner intet om hvordan holdkammeraterne er kørende og hvordan deres træningstal ser ud - Lige med undtagelse af Portes, selvfølgelig.

Du har ret travlt med at kalde ham den(nu er det så blevet til en af de)absolutte stjerne i cykelsporten. I 2012 tilhørte den titel Bradley Wiggins, og allerede dengang var de to ryttere på kant, og du kan finde en del i cykelmiljøet der er overbeviste om at Wiggins ikke ville have Froome med. Kan du huske om Froome var med?

Holdet bygger ikke på Froomes mening, det bygger på ledelsens, og den står Brailsford i spidsen for. Han går i øvrigt for at være ganske kompromisløs, hvor et godt eksempel også er fra Touren 2012. Wiggins ville på rygtebasis ikke have Mark Cavendish med, og utilfredsheden hos både Wiggins, Froome og Cavendish i løbet af Touren taler også sit tydelige sprog. Med 6 etapesejre og samlet sejr(plus 2. plads), vil jeg mene han håndterede den situation ok. Jeg tvivler på han ikke også tror på at kunne håndtere en situation med Wiggins og Froome i år.

Selvfølgelig vejer Froomes ord tungt, når det handler om udtagelsen, men du udlægger det som om han i sidste ende peger på 8 mand der skal med, og kan ekskludere den ene og den anden - Det kan han ikke.

Hvis du tænker markedsværdi som i hvad han koster at købe fri, så er vi nok tættere på sandheden, end hvis du snakker markedsværdi som i PR og image.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0