Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Fra det lidt mere vanvittige hjørne af cykelsporten, kan det berettes at Carlos Betancur endnu engang er i problemer.

Han er ikke stillet i Europa, som han ellers skulle(d. 3 juni), AG2R aner ikke hvor han er, og hans arbejdstilladelse/visum er vist udløbet som følge heraf. Derudover går rygterne på at han vejer 4.5kg mere end hvad planen er.

Cykelsportens Nicklas Bendtner.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
Kelderman, Ten Dam, Mollema, Kruijswijk og Gesink ser i det mindste godt ud på papiret


Er Gesink ikke mere eller mindre stoppet som følge af hjerteproblemer? Desværre, han var engang et stort talent, men formåede aldrig rigtig at indfri det - måske på grund af den opdagede sygdom.
Skrevet af Il_Preferito
Gesink er tilbage på cyklen, og det er planlagt at han skal køre Vuelta som støtte for Kelderman.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
Super.

Men det er da ikke meget mere end en måneds tid siden at han nærmest havde indstillet karrieren? Godt han er tilbage.
Skrevet af Schelden
@Il_Preferito

Lad os bare slutte den, da vi nok ikke bliver enige. Jeg er sikker på at hvis Froome ikke ønsker Wiggins på sit tour-hold, så er han ikke med. Du tror de benytter sig af de rationelle argumenter, som at Wiggins selvfølgelig vil være en kanon hjælperytter og derfor vil være oplagt at have med. Alt taler for at han burde være med, da han formmæssigt og kvalitetsmæssigt burde være en af de første på holdkortet, men alligevel er han en af de mest usikre - Grundet hans og Froome´s forhold og sammenspil, eller mangel på samme. Hvis han ikke kommer med, kan det skyldes to ting: Enten vil Froome ikke have ham med, ellers vurderer teamet, at det, taget historien i betragtning., vil indebære for mange risici at have dem begge med.

Du argumenterer desuden for, at han ikke blot kan pege på sit tour-hold. Var det ikke nogenlunde den strategi, som Contador benyttede sig af på det daværende Saxo-Bank? Med det mener jeg selvfølgelig ikke at det er ren coutume, at kaptajnerne vælger deres hold, men at det ikke er så fjernt, som jeg synes du får det til at lyde. Igen taget Froome´s rolle på SKY i betragtning, så mener jeg ikke, at det er urealistisk, at han mere eller mindre vælger sit hold - mere eller mindre.

-Apropos Gesink, var det ikke noget med, at han stoppede, fordi der var nogle hjerteproblemer?
København.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, Betancur er noget af en special case, og han har altid været kendt for at have problemer med vægten som følge af dovenhed og en god appetit. Talent har han ellers oceaner af. Da han vandt Paris-Nice tidligere i år var han også et par kilo over kampvægt.

Man kunne ellers være fristet til at tro, at en så succesfuld debutsæson på et World Tour hold, som han havde sidste år, ville føre til at han måske ville tage det hele lidt mere seriøst, men det fik nærmere den modsatte effekt. Ærgerligt.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror du misforstår hvad jeg vil frem til, alternativt læser du ikke hvad jeg har afsluttet med at skrive et par gange: Jeg tror heller ikke længere på Bradley Wiggins bliver udtaget.

Det jeg protesterer imod, er at du gang på gang har skrevet at det er fordi Froome ikke gider have ham med, og det fortæller simpelthen bare ikke hele historien.

Ja, det er et tungtvejende argument at holdets kaptajn ikke ønsker en rytter på det hold der skal hjælpe ham til at forsvare sin Tour-titel, men det handler også om usikkerheden omkring Wiggins og måske i endnu højere grad om Froomes psyke og status.

Oprindeligt var etapeløb slet ikke noget Wiggins´ sæson skulle dreje sig om - faktisk havde han rettet blikket mod VM i enkeltstart og bane-OL i 2016 - men nu er han kommet i tvivl, og har senest givet udtryk for at han stadig tror på han kunne have en stor GT-sejr i sig. Her er Touren eneste mulighed, og derfor er man bange for hvad Wiggins kunne finde på i løbet af dette års Tour, især hvis han vil hævne sig over episoden på Belles Filles i 12, men også fordi han ganske simpelt er i bedre form end forventet, fordi transformationen fra tung brostensrytter til etapeløbsrytter er gået hurtigere end man troede på.

Froomes psyke er som sagt et andet problem. Hvad gør det ved ham, hvis Wiggins pludselig er 2 minutter foran ham efter 5. etape på brostenene? Og hvad gør det ved hans status som kaptajn på holdet og i feltet? Han er i forvejen ikke en leder og er ikke videre populær i feltet. Der er et kæmpe mentalt minus ved Froome, og det var også derfor man fra ledelsens side insisterede på at han skulle køre masser af etapeløb sidste år, og at man fortsat gerne ser Froome føre den slags løb så tidligt som muligt. Han mangler nemlig en masse erfaring og omtanke i de situationer - Senest illustreret i går.

Jeg forstår heller ikke hvorfor du tidligere fik skrevet det er uproblematisk at Porte er skidt kørende. Det taler netop for at Wiggins er tættere på holdet end først antaget.

Jo, Contador pegede på enkelte ryttere han gerne ville have med, og det er skam kutyme at kaptajner gør det. Froome har gjort det samme i år.
Men det er ikke lig med at Froome, Contador og andre, kan udelukke folk fra Tour-hold, eller at de sætter de 8 resterende pladser. Da Contador var verdens bedste etapeløbsrytter - på Astana - ville han hellere have solgt sin mor til slaveri end at have haft Lance Armstrong med. Alligevel var LA med(og fik endda et par af sine bedste venner med også), og selvom Armstrong selvfølgelig havde voldsom pondus i forhold til de ledende personer på Astana, så er situationen ikke ulig den på SKY - for Wiggins har også en fod indenfor.

Og jo, det er urealistisk at han - mere eller mindre - vælger sit hold. Jeg vil tro han har 2 eller 3 fyre han meget gerne vil have med, og som bliver sat op til ca. samme (trænings)program som ham. Men i en situation, hvor usikkerheden omkring hans helbred og løbsform har været så usikker, er det tåbeligt at tro på, at han får lov at vælge og vrage mellem rytterne i SKY´s trup.

Jeg siger ikke at Froomes modstand ikke bliver det der gør at Wiggins ikke kommer med, men det bliver ikke den eneste grund.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Van den Broeck som kaptajn med støtte fra Monfort, Gallopin, Vanendert og Wellens i bjergene. Hvorvidt de to sidstnævnte er i Tourform må stå hen i det uvisse, men det kan blive godt.


Hvis Wellens og Monfort kører stærkt i Tour´en så ville det overraske mig meget. De var begge på noget nær 100% i Giro d´Italia, hvor Monfort endte som nr. 14 - En Monfort Classic at ende med at køre sig ind omkring top 15 uden nogen opdager ham. Jeg tror det tog lidt hårdt på kræfterne dog. Wellens var her der, og alle vejne i Giro´en og jeg har svært ved at tro, at han kan følge med når Tour-kongerne sætter tempo. Gallopin skal nok være der, Vanendaert er et stort spørgsmålstegn for mig. Både Hansen og Bak kan dog godt sidde med i en rum tid også hvis det bliver nødvendigt.

Wilco Kelderman så også ret godt ud igår, og det vidner om, at det trods alt ikke var en nobody, der vandt Post DK sidste år.


Kelderman er et kæmpe stort talent. Det kan der ikke være tvivl om :)

Belkin vrimler også med gode klatrere, men problemet er, at de som aldrig rammer tourformen: Kelderman, Ten Dam, Mollema, Kruijswijk og Gesink ser i det mindste godt ud på papiret. Det fungerer dog sjældent i praksis.


Kruijswijk fuckede totalt op i Giro d´Italia. Kelderman fadede imod slutningen. Det ville være ret fantastisk hvis han allerede kan finde et peak igen. Jeg tænker, at han kører på de sidste dampe, og så falder han ellers i niveau i løbet af Dauphiné, og Tour de France bliver i bedste fald som 3. bedste hjælper. Laurens Ten Dam bør altid være hjælper for mig at se. Han har ikke kaptajn potentiale, selvom han kørte et flot Tour de France sidste år. Robert Gesink har jeg efterhånden afskrevet som noget brugbart. Tilbage står Bauke Mollema, men i et stærkere Tour-felt end sidste år (er min personlige vurdering). Han skal nok være der, men han forbedrer ikke sidste års resultat tror jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af Schelden
Det virker som om vi er mere enige end først antaget, så ingen grund til at diskutere hans tour-chancer nærmere. Vi kan vidst også blive enige om at det er synd, at man grundet intern rivalisering, ikke ser en mand af hans kaliber i Touren 14. Mht. til min Porte udmelding, så var det ment ironisk - At Froome kunne køre baglæns fra de andre, uagtet hvilke hjælperyttere, der er med - Hvilket selvfølgelig ikke er min overbevisning. Det er problematisk, hvis Porte ikke kan sidde med, men lad os nu lige give ham et pusterum. Det kan ha´ været en absurd dårlig dag i går eller lign. Vi kender alle hans relativt høje niveau, hvorfor jeg ikke er i tvivl om, at han nok skal være der, når det går løs i Touren.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Hård nok bedømmelse af Steven Kruijswijks Giro, når man tænker på han var involveret i massestyrtet på 6. etape til Montecassino, eftersigende brækkede flere ribben - Edit. glemte lige at han også brækkede albuen - og slog skulderen voldsomt, og senere stod af på 9. etape. Men klart, det er dumt at styrte.

Kelderman skal ikke køre Tour, hans program har hele tiden drejet sig om Giro og Vuelta.

Mollema slår Kwiatkowski i årets Tour.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Kelderman skal selvfølgelig ikke køre Touren nej. Det er vel ikke kun i Giroen i år at Kruijswik ´fuckede op´. Han har ikke på noget tidspunkt siden ramt et niveau, der minder om det han havde i Giroen og Tour de Suisse i 2011.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror nu heller ikke Kruijswijk bliver til noget særligt - og jeg regner ham ikke i samme kategori som Kelderman og Mollema - men at mene han "fuckede op" i årets Giro, er alligevel ret vildt. Han fik jo ikke mulighed for at vise noget som helst.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg fangede ikke han styrtede. Jeg troede at han udgik pga. dårlig form.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det er en smule bemærkelsesværdigt med Kruijswik. I Giroen 2011 kørte han fantastisk, og han blev stærkere og stærkere for hver dag der gik. Efterfølgende i Schweiz kørte han også fremragende, og han lignede den næste hollandske etapeløbsrytter. Men siden da har han godt nok aldrig vist noget. Han har da haft sin andel af styrt osv, men alligevel.
Skrevet af UdAfBusken
Flot sejr til Trofimov i dag. Jeg blev dog lidt skuffet over Jungels og Bakelants, jeg havde troet de kunne mere i sådan et udbrud. Forståeligt at der ikke blev risikeret noget for klassementsrytterne. Spændende etape i morgen, som godt kan gå til udbruddet igen.
Skrevet af SotD
Er det ikke i dag der er bjerg etape i Dauphine? Jeg tjekkede lige TV planen for Eurosport kanalerne, og der ser det ikke ud til de viser det.

Er jeg galt på den, eller hvor kan man se det?
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
Den kommer på Eurosport 2 18.30-19.45. Det er fandme skuffernde, når det drejer sig om så fed en etape. Måske man kan finde noget stream. Jeg skal i hvert fald ikke misse afslutningen med de 28%.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af NUFC Dinho
Inde på feltet.dk´s debat side er der en tråd, hvor der bliver spurgt til streaming af dagens etape. Der har jeg fundet et stream med UK Eurosport.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Skjold99
NUFC Dinho: Og virker endda fint!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Jirya
Det bliver en fed afslutning. Håber de åbner langt ude fra.
annonce
0