Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Det er vel mere Froome der er ringe, end Contador der for alvor er superhuman. Det er selvfølgelig et stærkt angreb, og han har hentet noget tid ind - Men han har dog ikke bare hentet dem alle, selvom han har haft 20km til det. Sådanne psyko-ridt er jo set før, hvis den ene har været markant stærkere end resten.

Men flot kørt, selvom det nu kun bliver til en 2. eller 3. plads samlet. Han fik dog vist både Froome og Nibali at han er kongen - Hvilket vel var målet med det hele. Så fuck det, at Talansky vinder.
Silkeborg IF
Skrevet af Schelden
Det lader op til at blive en fantastisk Tour 14!
København.
Skrevet af Skjold99
Jeg tror så ikke et er afgjort endnu, hvem der vinder samlet.

Og jo...det er det så.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af SotD
Det var en lækker optakt til Tour de France, tillykke til Talansky med en stor sejr for ham, og tillykke til Contador for at vise han var den stærkeste. Det må give en masse i forhold til opstarten.
Silkeborg IF
Skrevet af Skjold99
Jeps TdF kan kun blive totalt vild efter det her. Contador må bare få så meget moral, og Froome et ordentligt gok i nøden!

Gad nok vide, om Sky fortryder at Wiggens ikke skal være med?

Edit: Og Contador må være pissed på de andre på holdet. Det er bare ikke godt nok!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af SotD
Jeg tror, som sagt, ikke at Contador er utilfreds med sit hold pga. det der skete i dag. Det er klart, at de skal være klar til Tour´en, men mon ikke Kreuziger sidder hvor han skal til den tid.

Spørgsmålet er hvor mærket Froome er af styrtet. Det er klart, at hvis han fysisk har store smerter, så er det nok knap så stort et mentalt slag at blive slået af Contador.

Nu må vi lige se Wiggins i Schweiz Rundt førend det er relevant, at snakke om ham.
Silkeborg IF
Skrevet af Barbuti
Ret beset er det vel også kun Paulinho og Hernandez, der for alvor er inde i billedet til Touren, af det hold, Contador havde med til DL?

De to svigter så totalt, må man sige.

Bruno Pires og Nicki fik i hvert fald vist at de intet har at gøre i touren, og Beltran mangler også en del endnu. Ikke at nogen for alvor havde troet, at han skulle med, men der har været lidt spekulationer på diverse fora. Dem kan vi vist godt lukke nu.

Sutherland har også været nævnt som seriøst bud på en tour plads, især fordi Roche ikke virker specielt interesseret i eller motiveret for at være hjælperytter. Sutherlands kandidatur har jeg svært ved at støtte efter denne uge, men der er jo en del vi som TV seer ikke har chance for at se - så who knows.

Mon ikke det bliver følgende:

Contador
Kreuziger
Rogers
Paulinho
Hernandez
Bennati
Mørkøv
Tossato
Roche/Sutherland
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af UdAfBusken
Så er det vist ved at være tid til at konkludere lidt på Dauphine:

Man må sige, at Contador vandt den mentale duel forud for Touren. Selvom Froome nok var mærket af styrtet i går og i lørdags tror jeg egentlig, at hans "kollaps" mest skyldes at han var rystet mentalt. Jeg tror egentlig at Contador rystede ham allerede på første bjergetape, hvor Froome ikke kunne sætte ham. Jeg synes nemlig det så ud som om Froome gik rigtig dybt i sit angreb, og at Contador stadig sad i baghjulet på ham var ikke noget han regnede med. Froome er som forsvarende vinder stadig favorit, men Contador har i den grad lagt sig op på siden af ham.

Derudover så Talansky virkelig stærk ud, så ham jeg tror godt vi kan se forbedre tiendepladsen fra sidste år. Nibali mangler stadig en del, og jeg tror ikke han bliver 100% klar til Touren. Det kan dog være han kan ramme topformen i den sidste uge af løbet. Valverde ligner for mig favoritten til den sidste podieplads, men nu er det jo Valverde, så sådan går det nok ikke. Fuglsang så dog igennem løbet god ud, og jeg håber at han holder sig fremme i klassementet så han muligvis kan komme i spil i taktiske manøvrer.

Van den Broeck er også tilbage i god form, og han kommer nok til at køre med omkring top 5. Van Garderen så bedre ud løbet igennem, men i Touren er der altså ikke råd til at have så dårlige dage. Adam Yates fortsætter i øvrigt med at imponere, hold da op hvor er der krummer i den knægt.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har ikke set etaperne lørdag og søndag, men i går lyder meldingerne fra England på at Froome var skidt kørende og ikke ville tage chancer med et helbred der eftersigende er lidt under pres. Havde det været Touren havde han formentlig minimeret tidstabet til Contador, og det med en hel del.

Han var mærket af styrtet i lørdags, og mentalt har det temmelig sikkert også sat sine spor. Men enig, han virkede rystet og lettere frustreret, da han ikke kunne komme af med Contador på 1. etape(havde den været lidt længere, tror jeg så Contador var røget. Der var optræk til det kort før mål).

Men som jeg har sagt hele foråret - Contador er tilbage på omgangshøjde, og det bliver meget tættere i år. Desværre bekræftede Dauphine så også bare at det kun er de to der er i spil til at vinde Touren(medmindre Valverde hiver noget helt vanvittigt op af hatten).

Jeg tror stadig de 54km på næstsidste etape bliver udslagsgivende, og jeg vil fortsat mene det er klart i Froomes favør, også selvom Contador kører enkeltstart som 2009 og 10-versionen af Bertie.

Men jeg synes ikke længere Froome er større favorit end Contador. De sidste 2 år har alle gjort meget ud af at dele favoritværdighed ud på baggrund af resultaterne i foråret. Der er Contador favorit by a country mile lige nu, og Froome lever på at han virker til at have et overmenneskeligt gear, som han bare ikke har vist i år endnu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er fair nok, at han kunne have lukket tidstabet ned i Tour´en, men han kunne reelt set ikke holde Portes hjul da han forsøgte at trække ham. Og på det tidspunkt kørte Contador allerede mærkbart hurtigere end det tempo som Porte satte.

Så han havde nok ikke tabt 3-4 minutter, men 2 havde han da i hvert fald tabt. For han var virkelig nede.

En sådan dag i Tour´en koster sejren.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tænker at enkeltstartens placering i løbet er utroligt fordelagtig for Froome. Contador ved ikke reelt hvor meget han kommer til at tabe på enkeltstarten, og han skal derfor ud og hente tid, som han reelt ikke har tabt endnu, hvilket kan blive svært. Det havde været nemmere hvis han på de sidste par bjergetaper havde et bestemt tidstab, som han skulle ud og hente.


Sky har dog bestemt fået noget at tænke over, for jeg tror ikke at Froome kan forbedre sig mere end Contador kan inden Touren.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes egentlig heller ikke jeg skriver andet, SotD.

Det vigtige i det her - inden euforien stikker helt af i Contadors favør - er at forholde sig til at Contador ikke kunne slå Froome mens de begge var friske. Nu får Froome 20 dage til at forberede sig endnu mere(han er i Pyrenæerne i dag med Porte og G), og Contador har altså spillet sin hånd. Det her er det bedste han kan, også selvom han inden Dauphine havde travlt med at fortælle at det ikke var et vigtigt løb. Et løb han endnu engang præsterede ikke at vinde, selvom han var den stærkeste.

For halvanden uges tid siden snakkede vi om at superhjælperen Porte kunne blive problemet for Froome. Nu meldte han sig så kraftigt ind, kombineret med at Nieve ligner en mand der kunne køre top 10, hvis han var kaptajn. Mon ikke Froome kan komme tilbage fra det her.

Men det skal nok blive godt. Og det skal også nok blive tæt, og som jeg antydede i det tidligere indlæg - Jeg synes det er 50/50 lige nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det sjove i det her, er at vi rent faktisk sidder og er lidt i tvivl om hvem der er den bedste i år. Det var vi jo reelt ikke sidste år - Ikke hvis vi tænkte os lidt om i hvert fald.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Så Froome er ren, nu hvor Contador kørte fra ham?

Vi må få Schelden på banen med en analyse.

Der kan spekuleres i, om Froome godt viste den var gal med fysikken, siden Nieve fik lov at køre med og sidenhen vinde etapen.

Spændende bliver det under alle omstændigheder.

"Wiggins i touren" snakken bliver næppe mindre, hvis Wiggins giver den gas i Schweiz.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af leonardio
Så længe Contador ikke træder 6.3 watt/kg over en periode på 40 minutter, så er der en mulighed for at Contador ikke er dopet. Bjarne Riis og Lance Armstrong lå omkring 6.7-7 w/kg over perioder på 40 minutter når de var bedst.
Skrevet af UdAfBusken
"Det vigtige i det her - inden euforien stikker helt af i Contadors favør - er at forholde sig til at Contador ikke kunne slå Froome mens de begge var friske."

Ja, men jeg tror egentlig at Froome gik en smule dybere end Contador gjorde. Froome lignede en der ville gøre alt hvad han kunne for at sætte Contador, og selvom Contador selvfølgelig var på grænsen, tror jeg bare ikke at han ville gå så dybt som Froome gjorde i et opvarmningsløb, da Contador er så rutineret og kender sig så godt som han gør. Det er selvfølgelig ikke til at vide, blot det indtryk jeg fik af situationen.
Skrevet af Il_Preferito
Leonardio, er du seriøs? Det er en diskussion, der hører en anden tråd til, men det var da en helt absurd udmelding.

Vi er ikke uenige, Busk. Det var sådan set også bare ment som en løftet pegefinger, og jeg er nu ret sikker på Contador har kørt på sit yderste. Han var som sagt tæt på at knække med et par 100m til mål - Det ville være underligt om han ikke sad ligeså meget på grænsen som Froome gjorde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schelden
Det ser svære og svære ud for vores britiske ven.

http://sporten.tv2.dk/20…e-knust-her
København.
Skrevet af Il_Preferito
Wiggins kunne nemt have kørt videre i løbet, hvis han gad. Løbet er alt for blødt til at det ville have gjort alvorligt ondt.

Han har valgt at fokusere på de nationale mesterskaber - og respekt for det - men så ved han også godt selv at han er helt ude af det.

Der er efter alt at dømme kun 2 ledige pladser tilbage, og som jeg har været inde på tidligere, er det ikke sikkert han ville kunne tilbyde noget de andre hjælpere ikke allerede kan. Især ikke når han er "syg" og tydeligt ikke gider Tour de Suisse. Bradley Wiggins i en nøddeskal, og grunden til at jeg både elsker og hader ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det så nu temmelig besværet ud i går da han styrtede. Det lignede han havde mere end bare "forslået" ondt i sit ene knæ. Han kunne næsten ikke rejse sig op fra jorden, og da han forsøgte at rejse sig i sadlen lignede det at han knækkede sammen og satte sig i stedet hurtigt ned.

Det er muligt, at han kunne være kommet igennem, men det virkede ikke - baseret på de billeder - hensigtsmæssigt. Han kunne måske nok godt, men jeg tror egentlig det er klogt nok at lade ham komme hjem, få tjekket kroppen igennem, restituere og så komme afsted i løb senere. Han skal jo næppe køre Tour´en alligevel.
Silkeborg IF
annonce
0