Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Endnu et doping-tilfælde, og denne gang hos favoritholdet.

Daryl Impey er blevet taget for probenicid - et sløringsstof(medmindre han er helt hjernedød).

Det forklarer samtidig 1. hvorfor han ikke var med på Oricas Tour-hold, og 2. hvorfor de trak udtagelsen så længe.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det er jo også højsæson for afsløringerne. Æv... Ja ja Vaughters, jeg giver ikke meget for dit renere felt...
Skrevet af Il_Preferito
Jeg giver ingenting for Jonathan Vaughters generelt, og efter min mening huser hans hold nogle af cykelsportens største hyklere og snydere.

Jeg tror feltet er blevet renere, i hvert fald på den måde at dopingmisbruget ikke er ligeså hidsigt som tidligere, men at det skulle dreje sig om mellem 80 og 90% der er rene(som Vaughters og andre har påstået), er helt hen i vejret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det er netop hans udtalelse fra 2006 omkring de 85% rene ryttere, jeg heller ikke giver en skid for. Jeg så ham forsvare dem på cyclingnews´ forum så sent som i sidste uge. Jeg vil naturligvis heller ikke afvise at feltet er blevet renere, men jeg tror slet ikke på de tal han præsterer.

Føler lidt vi har haft denne samtale før...
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, vi rammer i hvert fald gerne samme spor ret hurtigt, når der lander endnu et tilfælde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af leonardio
Jeg tror de fleste tager doping, men i mindre potioner end før. Det ses også på gennemsnitstiderne.
Skrevet af Il_Preferito
Er du ironisk?

Tiderne på bjerge og TT´er har jo aldrig været hurtigere. De allerbedste kører jo jævnligt lige op med proven dopers, målt på tiderne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det er marginal gains, il pref. Det ved du vel.
Skrevet af Il_Preferito
Selvfølgelig, og udelukkende fordi de er stoppet med at æde Nutella på SKY. Og fordi Hannah Grant laver stenalderglutenfriråkosttosse mad til Contador og co.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af leonardio
Jeg ved ikke hvorfor du ikke gider tjekke dine facts inden du bare slynger svaghukommelse påstande ud.
Skrevet af Il_Preferito
Hvad er det præcis du gerne vil have mig til at tjekke?

Jeg kan frit fra hukommelsen nævne 3 eksempler på tider, hvor nutidens "rene" ryttere har slået folk der beviseligt har dopet sig.

Froomes tid på Ax 3 sidste år, Froomes tid på Madone(omtalt i hans bog), og Cancellaras Paris - Roubaix sidste år der var det næstehurtigste ever.

Jeg mener også både Orica og OPQS har leget med omkring tider for den hurtigste TTT ever.

Jeg er med på det er svært at sammenligne direkte(noget jeg i øvrigt var inde på under sidste års Tour), men det er altså beviseligt at feltet stadig kører voldsomt hurtigt. Den hurtigste Tour var 2005, og sidste års Tour var "kun" 1 km/t langsommere. Og 2005-2008 er altså de helt vilde dage med bloddopingen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Guldfugl
Nu begynder touren på lørdag, og jeg har selvfølgelig planer om at oprette et tour hold, men hvem siger trådens eksperter man skal have have på holdet - Jeg kan se de første 6 etaper er sprinter-etaper. De åbenlyse sprintere kender jeg, men hvem kan man få til billige penge? Jeg har kigget på følgende:

S. Dumoulin
Van Poppel
Lemoine
Feillu (?)
Cimolai
Din moar!
Skrevet af SotD
S. Dumoulin
Van Poppel
Lemoine
Feillu (?)
Cimolai


Uden, at hjælpe dig alt for meget synes jeg du skal tage et kig på etape 5, inden du konkluderer at den er en sprinter-etape.

Derudover vil jeg anbefale at kigge holdene efter når du vælger sprintere. Det er altsammen meget fint med hurtige folk, men hvis holdet har en bedre sprinter er der stor sandsynlighed for, at segundasprinterne (nogle af dem du nævner) blot er med for at køre deres sprinterkaptajn frem i feltet.

Eksempelvis tænker jeg at Davide Cimolai virker som en ret oplagt sådan for Sacha Modolo - Jeg har dog før taget fejl!

Ryttere som Julien Simon, Heinrich Haussler, Roger Kluge, Jens Keukeleire, Kevin Reza, Yohann Gene og flere andre kan godt finde på at lave point, hvis 1) De får lov og 2) De er placeret fornuftigt.

Jeg er så småt begyndt at sætte mit Tour-hold, og det kommer da også primært til at indeholde sprintere på de første etaper, jeg overvejer hvorvidt det kan betale sig allerede at tage Sagan på holdet, men ender nok med at vente lidt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Well, jeg vil, som sædvanlig, helst ikke give alt for meget væk, men jeg kan sige at jeg personligt forventer 1. etape bliver noget hårdere end mange umiddelbart forventer. Etapen minder mig lidt om 5. etape til Saint-Quentin fra 2012-udgaven.

Og 2. etape kommer sprinterne ikke i nærheden af. Edit. Og med "sprinterne" sigter jeg selvfølgelig primært på typer som Cav og Kittel.

Priserne i år er helt afsindige, så det gælder virkelig om at hive et par interessante ryttere op af hatten. Jeg vil dog sige, at jeg endnu ikke har deltaget i en udgave, hvor det ikke kunne svare sig at skifte fuld mølle, når etapeprofilen ligger til noget helt specifikt, så at spekulere i at købe nogen til 2 eller 3 etaper ude i fremtiden, er ikke noget jeg gør i.

Godt spil til alle!

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Duck
Jeg undres lidt over, at der igen i år ingen prolog er. Det er da den mest geniale start på et løb, som giver kommentatorerne chancen for at knytte et par ord til hver enkelt rytter, når de sendes afsted.
Skrevet af Il_Preferito
Og hvis vi så ellers skal udvide stjerne-vurderingen fra forleden, vil jeg give et lille preview på favoritterne:

Chris Froome, Team SKY:
Holdet og Froome selv har været ramt af en stribe af uheld og problemer i år, men det er alligevel lykkedes Sir Dave og co. at sammensætte et slagkraftigt hold til årets Tour. Som jeg har nævnt flere gange, er Froome ikke den fødte leder, og derfor er man 1. gået med masser af erfaring omkring ham, og 2. bevidst gået uden om Bradley Wiggins da den forsvarende Tour-vinder formentlig ikke ville kunne kapere alt det pres fra medierne. Froomes træningsresultater har været på samme niveau, hvis ikke bedre, end sidste år, og han bliver farlig. Jeg har skrevet det før, og da blev det fejet lidt til side, men Alberto Contador har kun slået ham i direkte duel, efter Froome havde været nede i Dauphine.
Jeg tror stadig han er den bedste og jeg tror også han vinder. Det vil være meget få, hvis overhovedet, gange han bliver sat opad, og han smadrer konkurrenterne i toppen på TT´en. 5. etape er x-faktor, men det er derfor Bernie og G er med - Det må og skal være nok til at passe på ham, ligesom Zandio og Danny Pate bliver uundværlige på et par af de fladere etaper, 2. etape som den første.

Alberto Contador, Tinkoff-Saxo:
Contador har haft en drømmesæson og er, efter eget udsagn, bedre end han nogensinde har været. Jeg gider ikke lave en dårlig joke om 2009 og 2010, men det er alligevel tankevækkende. Han er tilbage som den Contador der kan trampe store gear op af bjergene, der danser let og elegant af sted, og som pludselig kan køre enkeltstart på et mere end acceptabelt niveau igen. Han bliver farlig, og hans angrebslyst bliver det der skal slide Froome ned. Holdet er stærkt, men Kreuzigers fravær bliver markant. Der er no way in hell at Majka kan være på et niveau der minder om Kreuzigers - Han har kørt ét løb siden Giroen(det polske landevejsløb, som han ikke gennemførte), og jeg bliver meget overrasket, hvis han kan gøre fra eller til opad. Også selvom han er virkelig god. Rogers bliver en nøglefigur, og det er nok kun en lille overdrivelse, hvis man påstår at det er ham der skal vinde Touren for Contador.
Jeg tror han bliver nr. 2. Sæsonen har vist at næsten alle andre er et niveau under, og at han er markant tættere på Froome end folk troede muligt.

Vincenzo Nibali, Astana:
Intern uro på holdet, en nyfødt baby og en række præstationer under par, det er Nibalis sæson opsummeret i en linje. Skuffelsen efter VM på hjemmebane var stor og Nibali tog en lang pause(selvfølgelig kombineret med en lille ny). Vino har klaget over manglende resultater, men jeg tvivler på det nødvendigvis er måden man motiverer Nibali. Han tankede heldigvis nødvendig selvtillid ved at ødelægge næsten alle ved de italienske mesterskaber, og har et godt hold med sig til Touren. Kangert, Scarponi og Fuglsang bliver vigtige - Og selvom Lars Bonde siger det, så er Fuglsang ikke bedre end Nibali.
Han kommer til at slås for sin 3. plads, men repræsenterer to ting jeg godt kan lide: x-faktor og never say die-attitude. Han skal angribe, og han skal være den smarteste, for enkeltstarten bliver nok dyr, også selvom den ligger som næstsidste etape. Jeg håber han bliver nr. 3(faktisk håber jeg han vinder, men man må jo være realistisk), men tror nok nærmere han bliver 4. Det bliver formentligt(og forhåbentligt)ligeså tæt som kampen om 1 og 2.

Alejandro Valverde, Movistar:
Personoficeringen af alt jeg hader, men en urimelig god og elegant cykelrytter. Ligesom Contador har han haft en drømmesæson, og det her er sidste skud i Tour-bøssen. Næste år kommer der nemlig en lille columbianer, og ham er der ingen der kan køre fra opad. Kan Valverde undgå det obligatoriske uheld undervejs, så tror jeg han er den 3. bedste. Det er dog svært at sige, for han har i det store hele holdt sig fra de "klassiske" opvarmningsløb. Kører en god enkeltstart, er blandt de 5 bedste opad, og har et uhyggeligt hold med. Jeg tror det bliver her eller hos Astana holdkonkurrencen lander, og så har jeg også lidt fidus til at Ion Izaguirre vinder den hvide trøje.
Jeg tror han bliver nr. 3.

I laget efter følger der en lang række ryttere:
Rui Costa, Lampre - Er godt kørende, hvilket blev understreget med et par suveræne etaper i Schweiz. Kommer potentielt til at dele rampelyset med frygtelige Chris Horner, men har et par godkendte hjælpere i Rafael Valls og Jose Serpa. På holdet er også Modolo, der har fået sig et par hjælpere. Der bliver kamp om ressourcerne på Lampre.

Jurgen van den Broeck, Lotto - Er tilbage i pole position til at være "best of the rest" efter et stort Dauphine. Skal som sædvanligt dele rampelyset med Andre Greipel, men hvis han - mod forventning - kan holde sig på cyklen 3 uger i træk, så tror jeg han bliver nr. 5 eller 6.

Bauke Mollema, Belkin - Bedste hollandske bud på et topplacering, og det på et hold der potentielt lukker ved udgangen af den sæson. Kan køre med de bedste opad, men virker - som mange af de andre hollændere - til at køre som nat og dag. Har et fornuftigt hold med, men eftersom Ten Dam slet, slet ikke har ramt niveauet fra sidste år, er et forsigtigt gæt at Mollema bliver mutters alene, når det spidser til.

Tejay van Garderen, BMC - Når man taler om ustabil skal TJ med. Kører som en drøm den ene dag, taber 20 minutter den næste. Det har hjulpet at få sin rolle klart defineret, og de spanske etapeløb giver løfter om noget stort. Indsatsen i Dauphine var dog noget under par, selvom sidste etape giver grund til optimisme. Hvis Atapuma ikke får visum, er det et ret alvorligt slag.

Andrew Talansky, Garmin - Et andet amerikansk wild card, der kommer med selvtillid i cykeltasken. Et forsigtigt gæt er at han forbedrer 10. pladsen fra sidste år, men det bliver ikke ret meget.

Jeg kunne også have nævnt: Thibaut Pinot, Michal Kwiatkowski, Romain Bardet, Jean-Christophe Peraud, Leopold König, Mathias Frank, Dani Navarro, Rein Taaramae og Franck Schleck.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Dybt skuffende, at Horner ikke er nævnt blandt de tre første i previewet.

Jeg er rystet og i chok.

Du er sådan en mega hater!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hicks
Hold da op hvor den manglende udtagelse til PDR, har sat gang i en lavine. Der bliver virkelig skudt med skarpt fra begge sidde i denne sag: http://m.feltet.dk/nyhed…deltagelse/
Skrevet af repos
Kamp har jo ret i, at Chr-Kuma ikke har leveret resultater, der kvalificerer til udtagelse. At Hembos hold ikke er et sted for danske talenter bør efterhånden også være åbenlyst. Hembo har fundet en niche, hvor han satser på ex-dopere, og det kan jo være fint nok, da de jo har udstået deres straf.

Nu er Zaballa så blevet snuppet igen, og Gavezzi har åbenbart sniffet coke midt i sæsonen. Det er sgu et cirkus, og det er svært at fatte sympati for projektet, når man samtidig ser hold som Cult, Trefor og Blue Water buldre frem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Den er jeg også med på. Igen i år har de valgt at lægge deres fokus på løb i udlandet, og det koster altså, når man ved at udtagelseskravene er at gøre det godt i de hjemlige løb. Så jeg forstår udmærket hvorfor DCU har valgt holdet fra.
Men det er da en ligeledes en tåbelighed af de større at Alexanders far, Tommy Kamp, vil diskutere kontraktlige forhold i en tråd på feltet. Der er ingen af dem, der virker særligt afbalancerede i denne debat.
annonce
0