Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Er der en bold tour gruppe?

EDIT: Altså på holdet.dk.


Jep.

Bold.Tour
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Interessant for Kwiatkowskis chancer, at Cavendish allerede er ude.

Jeg tror de kommer til at køre mucho-aggressive i dag med Bakelants, Martin og Kwiatek.
Silkeborg IF
Skrevet af Lundos
SotD:
Bold.Tour

Tak. Så mangler bare kodeordet.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Schelden
Hvis du kigger lige ovenover, så er der en anden, der har skrevet koden, tror jeg.

"Der er en gruppe på holdet.dk der hedder bold.Tour, og koden er vist det samme."
København.
Skrevet af Lundos
Ah, så man skal bare åbne øjnene og læse lidt.

Tak.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Schelden
Henrik Juul har sku lånt Thomas Kristensen´s trøje fra i går!
København.
Skrevet af tobi
@ Schelden

Kittel gad ikke engang hente point i pointspurten i går, så jeg tror ikke du skal regne med, at han går efter den. Det er han heller ikke skarp nok til at køre opad for at kunne.

Pointen er, at Sagan nu nærmest er sikret en top tre-placering på alle flade etaper, da der nu kun er to sprintere, der er konsekvent hurtigere end ham. Derfor får han endnu flere point end han ellers ville have gjort. Og nu er det kun Greipel (og Coquard), der går op i konkurrencen udover Sagan, men tyskeren blev sat grundigt tilbage i går, da han ikke fik nogen point i mål. Og da han ikke er hurtig nok til at slå Kittel i spurterne vil han ikke have en chance for at få nok point til at true Sagan.

Især ikke når han efter i dag sandsynligvis er omkring 60 point efter Sagan.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, Sagan kan vel kun undgå at vinde pointtrøjen, hvis han udgår. Coquard er en rytter, som i fremtiden vil være et godt bud på trøjen også, tror jeg. Han er stadig ung og har ikke kørt en GT før (?), men han kører bedre opad end de fleste sprintere, så når han får lidt mere rutine og udvikler sig lidt fysisk, tror jeg han Vil være er godt bud.
Skrevet af Narildsen
Hehe, det var den iPhone!
Skrevet af Randersc Freja FC
Skal der aldrig ske noget i denne opreklamerede etape?
Pokalmeister 2021
Skrevet af Frygah2
Jeg er lige kommet over fra F1-ræs. Men ser man lige det halve Tinkof-Saxo hold ikke kunne følge med på dagens etape?
Skrevet af UdAfBusken
Nu bliver der lagt lidt pres på, godt at se.
Skrevet af Narildsen
Flot Astana taktik!
Skrevet af Schelden
Selvom det på så korte stigninger ikke har den store betydning, så er det tankevækkende, at Contador sidder helt alene.
København.
Skrevet af UdAfBusken
Det er lidt skidt at hverken Rogers eller Roche er med helt fremme. Flot af Astana og godt arbejde af Fuglsang, der så stærk ud opad.
Skrevet af SotD
Fuglsang ligner i hvert fald ikke en der er i dårligere form end sidste år. Nibalis angreb var virkelig et powerhouse, og man var vel aldrig for alvor i tvivl om han ville vinde da han strøg afsted. Men meget interessant etape hvor vi så nogle små angreb fra de helt store, og der blev lagt pres på fra flere forskellige fronter. Det var virkelig spændende.

Van Avermaet er i sit livs form. Hold da helt op!
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Van Avermaet var lige så stærk i foråret i år, vil jeg mene, men han er stærk i år ja. Jeg forstår dog ikke helt, at man ikke sender Van Garderen frem for at føre? Godt nok var Sagan der, men hellere tage chancen end at give sejren væk.
Skrevet af SotD
Det er et kæmpe problem for Sagan at han ikke har bare én rytter, som kan sidde med blandt de 30 bedste på en etape som i dag. Han kommer til at vinde så uhyrligt mange løb, når han skifter over på et hold som kan varetage hans interesser. De Marchi gav alt hvad han havde i dag, men han er jo på ingen måde en top rytter. Havde Sagan en Thomas, Bardet, Gallopin eller lign. på sit hold så ville han jo være i stand til at vinde 3 gange så meget på en sæson, som han gør lige nu.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
I øvrigt formåede den spanske mester at tabe et kvarter i dag, så ham kan I nok godt glemme alt om i forbindelse med ungdomskonkurrencen.

Og så tillader jeg mig altså at bringe Kwiatkowski på banen som en af de største favoritter til den. Det er muligt, at han ikke har været prangende i de højeste bjerge, men han blev trods alt nummer 11 sidste år i Touren, så helt umulig er han ikke. Her fik han blandt andet en højere placering end Bardet, der også så godt ud i dag.

Pinot mistede seksten sekunder, men det er næppe nok til at afskrive ham i konkurrencen - kan han ramme en form, der minder om den, han havde for to år siden vil han også kandidere kraftigt til trøjen.

Derudover var der fire ryttere, der er med i ungdomskonkurrencen, som kom ind inden for 35 sekunder af Nibali: Sagan, Tom Dumoulin, Reichenbach og Rudy Molard.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, han blev kørt flot ud af klassementet. Jesus Herrada var den eneste af Valverdes folk der magtede at tabe mindre end 10 minutter i går(1.45).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0