Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Ja, Kwiatkowski så stærk ud i går, og hvis han rammer formen vil han helt klart være en kandidat. Jeg tvivler bare på, at han kan følge med Bardet og Pinot i de høje bjerge.

Ifølge Riis var det en del af planen, at de 5 Saxo hjælpere alle sammen slap samtidigt for at spare kræfter. Det kan selvfølgelig bare være spin, men det ville nu ligne Riis ret godt.
Skrevet af UdAfBusken
Pref, hvordan var det derovre? Kunne du få en god plads? At dømme ud fra TV-billederne var der fantastisk stemning.
Skrevet af UdAfBusken
Det er som sådan ikke mærkeligt, at tiderne bliver hurtigere og hurtigere gennem årene. Samme udvikling følger langt de fleste sportsgrene, fx er de krav, der bliver stillet til fodboldspilleres fysiske formåen, også øget markant. Det er dog rigtignok bemærkelsesværdigt at toprytterne skulle være i stand til at slå rekorder fra Armstrong tiden allerede i dag uden brug af nogen som helst form for præstationsfremmende midler.
Skrevet af Il_Preferito
Det var intet mindre end vanvittigt. Politiet estimerede vist at der var op mod 2 mio på ruten og i mål- og startområder bare den dag.

Jeg stod 150m fra stregen og spurten er noget af det vildeste jeg har oplevet. Først Cancellara der kommer til syne omkring 400m-skiltet, så Cavendish og Gerrans der vælter godt 50m fra os, og dernæst Kittel der smadrede forbi. Han er et kæmpe drøn i levende live, kan jeg godt afsløre.

Og da vi så efterfølgende gik rundt i målområdet, var Peter Sagan lige ved at lykkedes med at køre mig ned, men han smuttede lige mellem mig og deres holdbus. Jeg hilste også på Koen de Kort, men han var omringet af mediefolk, desværre.

Logistisk var det dog et mareridt. Jeg tror at arrangørerne havde undervurderet hvor mange der egentligt ville være. Der var i hvert fald slet ikke toge nok. Da vi skulle fra Leeds til Harrogate stod vi som nogle af de forreste i en kø til togene - Da vi kørte ud af Leeds kunne jeg konstatere at køen blev ved i godt 2km. Det var sindsygt.

At være derovre de 2 dage har så omvendt været rigtig dyre managerspilswise. Der er jeg allerede helt, helt ude af det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Lyder sgu fedt, Pref.

Min største cykeloplevelse er VM i København, hvor der var tætpakket. Det her lyder endnu mere voldsomt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Det har godt nok også set helt vildt ud...

Har du ikke fået sat dit managerhold, eller hvordan har det fucket dit managerspil op, at være derovre?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jo, har bare slet ikke haft tid til at læse nyheder, vurderinger, etc. Så det har været på mavefornemmelsen begge gange.

Den er normalt også rigeligt til at spille godkendte runder, men styrtet på 1. etape ødelagde det hele for mig, og i går stak Garmin og især favoritternes angreb en voldsom kæp i hjulet på mit hold.

Kittels spurt i Harrogate er i øvrigt voldsomt imponerende. Ville gerne vide hvor mange watt han ydede i den - For det var en stejl bakke. Havde Cancellera angrebet 2-300m senere, så tror jeg han var kørt hjem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Seifert
Kittel også nede i odds 1,55 i dag. Også svært at se hvem der skal slå ham i dag med tanke på det tog han også har foran sig.

Lyder som en fed oplevelse.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, der skal uheld til, hvis han ikke skal vinde. Deres tog er også helt sindsygt. Da Veelers eksploderede i lørdags, leverede Koen de Kort lige det vildeste stykke arbejde for at holde Kittel inde i det, og så var det ellers 800-1000+ watt til stregen.

Greipel kommer måske tæt på, men jeg er efterhånden der hvor jeg betragter Kittel som et niveau over ham*. Og Cavendish er tæt på at havne i Greipels æske også.

Jeg vil i øvrigt gerne lige knytte en kommentar til Garmin, taktikkens mestre, der kørte Tom Slagter totalt i jorden for Talansky - uden at få noget ud af det. Idiotisk taktik, når Slagter eftersigende sad med diamanter. Mon ikke han kunne have blandet sig i spurten i går. Lorte Garmin.

*. Disclaimer. Nu vinder Greipel selvfølgelig i dag, når jeg så effektivt har jinxet det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Helt enig omkring Slagter. Jeg troede han kørte sig selv ihjel fordi Navardauskas sad der, og man håbede på at kunne køre Sagan og van Avermaet ihjel ved det. Men nej...
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det lyder fedt, Pref. Det har også set fantastisk ud på TV. Du var nu ikke den eneste, der fik fucket dit hold op på første etape, da jeg også havde sat min lid til Cavendish (og Greipel). Jeg synes at Greipel har en tendens til at trække sig, når det bliver meget kaotisk og lidt risikabelt, hvilket ellers er synd, da han klart må være den mest intimiderende sprinter af fysisk fremtoning (Kittel kommer tæt på).
Skrevet af J.M
Prøver hende TV-2 værten at få folk til at se deres ikke-cykel relaterede indslag, med den trøje hun har på?
Skrevet af ardiles
Lidt offtopic, men ret vildt, og synd for favoritten igår til ½ ironman at blive kørt ned af en idiot i bil, men det er fandme noget af et pletskud det billede
http://www.bt.dk/sites/d…helvede.jpg

http://www.bt.dk/danmark…fra-helvede
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af dillen
"Usmukt er et godt ord, og et sjældent brugt ord" - ja, men nok mest fordi, at det ikke er et ord.
Skrevet af UdAfBusken
Regnen kan godt gøre det farligt. Lad os håbe, at vi undgår slemme styrt.
Skrevet af UdAfBusken
Kittel igen. Selvfølgelig. Igen har Greipel ikke det, der skal til, når han virkelig skal kæmpe for positionerne. Coquard imponerer igen.
Skrevet af Il_Preferito
Det må være fantastisk at køre på hold med Marcel Kittel - Gør dit arbejde ordentligt, og så skal han nok levere kirsebærret.

Fantastisk sprinter. Demare og Sagan bliver farlige i morgen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hennedk
Hvorfor Demare?
Skrevet af UdAfBusken
Igen viser Sagan, hvor utroligt dygtig han er til at manøvre i feltet. Viviani er ingen steder at se, men alligevel sidder han klistret til Kittels hjul med 800 meter igen, og derfra kan han bare følge hjulet så godt som muligt og køre ind på en sikker andenplads
Skrevet af Il_Preferito
I morgen bliver det lige en lille tand hårdere end i dag, han er i bedring, de er så småt ved at klikke i at bringe ham frem og i dag blev hans spurt spoleret af den svej Navardauskas slår, netop da han skal til at kicke. Uden det vil jeg tro han var avanceret ind i top 10 i dag.

Og han bør være 3. hurtigst, måske i hård konkurrence med Kristoff.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0