Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Jeg glæder mig afsindigt meget til onsdagens etape. Jeg håber at nogle af klassementsrytterne vil forsøge at udnytte svaghedstegn hos hinanden (tror godt at Saxo kunne forsøge at sætte Froome under pres), og så glæder jeg mig til at se en kamp mellem specialisterne. Jeg håber og tror at Fabia giver den gas, nu når han ikke skal babysitte Schleckerne.
Skrevet af SotD
Det var meget begrænset hvad jeg fik set af etapen i dag, men jeg går ud fra at det var en klassisk flad etape. Jeg så et par ryttere ryge i asfalten, bl.a. relativt langt nede i feltet i den afsluttende spurt. Nogen status på skadede/udgåede ryttere?

Kittel kører den hjem fra spids i bedste Cavendish-stil fra da han var bedst. Managermæssigt var det endnu en tæt på perfekt etape med 1 til 4 - Især er jeg glad for at ramme Renshaw, som var lidt et sats. Ser man bort fra Cimolai og Keukeleire så gav alle mine ryttere point, og jeg havde godt læst at Sagan potentielt ville hente flere point end Kittel selvom han ikke vandt etapen, så ham havde jeg som kaptajn. Cimolai blev i øvrigt nr. 17 så det var ikke meget galt, at han hentede point. Keukeleire var en satsning, som slog fejl. Ham skifter jeg i morgen. Jeg har mulighed for at købe en til 4mio, hvilket gør det hele lidt nemmere.

van Avermaet og Albasini kan potentielt være lidt dyre at beholde, men så længe de holder fast i deres 3. og 4. plads (hvilket det bør kunne i morgen også), så er det jo fint...

Jeg kender ikke ret meget til Coquard i forhold til hans styrke, bør han problemfrit sidde med i morgen? Jeg vil egentlig gerne have fat i både Greipel, Kristoff og Demare til i morgen, men de er godt nok dyre i forhold til hvor lidt de har præsteret indtil nu.

Hvem tager den gule trøje på 5. etape i øvrigt? Er det Sagan, van Avermaet, Kwiatkowski eller kan Nibali beholde den?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tvivler på at Nibali kan holde den, så det bliver vel mellem de robuste ryttere, der var med fremme i går.
Skrevet af UdAfBusken
Nåå, SotD, er du skiftet over til dit reservehold? Det er lidt nemmere, når man har flere heste at spille på, hva?
Skrevet af SotD
Det gjorde jeg allerede efter første etape. Ligesom Il Pref døde mit hold også fuldstændig af at Cavendish styrtede. Så i stedet for, at irritere mig grusomt, så tog jeg det andet og ser hvor langt jeg kan nå med det, og mit oprindelige hold bliver så brugt til, at jagte rundesejren i stedet - det sker nu nok ikke alligevel.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg lå selv endnu længere nede efter første etape, så jeg ved godt hvordan det er at få ødelagt holdet pga uheld. Men når man spiller i en pulje er det måske et lidt billigt trick at have to hold med, og så satse på det, der kommer bedst ud af de første par runder? Ingen har jo mulighed for at rykke synderligt på de flade etaper, nu da Cavendish er ude og sprinternes hierarki er sat.
Skrevet af Hicks
Jeg ville ønske jeg havde et reservehold. Havde en katastrofal 2. etape, som jeg gerne så slettet.
Skrevet af UdAfBusken
Sådan havde jeg det også selv, men det er jo en del af spillet. I hvert fald for mit vedkommende.
Skrevet af Nerazzurri
Mange blev sat efter Cavendish´ tåbeligheder, men det er jo gamet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Xavierz
Dagens etape vinder Sagan synes den ligger ret meget til højre benet, hvad mener i?
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Skrevet af SotD
Du kan jo bare forholde dig til mit dårligste hold, hvis du føler dig snydt. Ellers kan jeg tage det ene ud, hvis det får dig til at føle dig bedre tilpas.
Silkeborg IF
Skrevet af Schelden
http://tour2014.tv2.dk/2…je-mit-knæ’

Det er sku en smule tragikomisk hvordan Frank og Andy´s karriere har udviklet sig siden bruddet med Riis.
København.
Skrevet af Seifert
Hvorfor ? Stiger 8 højdemeter de sidste 5 km...

Bookmakerne er helt nede i 1,45 på Kittel.

Jeg har lavet en enkelt handel i dag... ind med billige Dempster i håb om at han køre i top 15 igen.
Skrevet af Il_Preferito
Uden uheld(og selvfølgelig med forbehold for et splittet felt pga. evt. vind)vinder Kittel, og folk der tror andet er ikke rigtigt kloge.

Afslutningen har ikke voldsomme sving - det skarpeste kommer omkring km-porten, og så er der et blødt et med 4-500 igen.

Som jeg skrev i går - Demare bliver farlig i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg kan heller ikke se, hvorfor Kittel skulle komme i vanskelligheder i dag. Han har vundet mærkbart sværere etaper/løb i år. Han er sågar ganske habil på brosten. Dermed ikke sagt, at jeg tror han vinder i morgen.

Jeg har Kittel som storfavorit i dag, og mon så ikke vi får Greipel at se i dag. Det bør snart ske...

Demare ligger, som Il Pref nævner også ganske godt til en etape som i dag, jeg kan dog godt have mine tvivl om hvorvidt han kommer i spil til etapesejren. Jeg synes godt nok han har placeret sig som vinden blæser indtil videre, og så længe Sagan og Coquard blander sig for at få point - selv hvis de ikke kan vinde, så tror jeg at han kan få svært ved at møve sig forbi fra sin 10-11 position. Det kræver en helt anderledes placeringsevne fra ham og holdkammeraterne hvis han skal gøre sig gældende...

Managermæssigt synes jeg han er for dyr i forhold til risikoen for, at han ender et eller andet sted imellem nr. 6 og 15. Det samme gør sig gældende med Kristoff, som jeg egentlig også tror på. Ham tror jeg i øvrigt på i morgen sammen med Demare og Degenkolb. Et friskt bud på etapen i morgen kunne i øvrigt være Gallopin, som ligger godt til i klassementet.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Demare kører top 3 i dag.

Hvis Gallopin, der aldrig har gennemført Paris - Roubaix, vinder i morgen, så får du lov at sælge mig mit første hus.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg skrev også, at det var friskt ;)

Han har dog kørt nogle solide brostensløb i denne sæson. Og det kunne for mig ligeså vel være, at han snapper den gule, som at han vinder etapen. Jeg tror i hvert fald, at jeg skal have ham på mit hold i dag.

Demare i top 3 i dag alligevel... Tja... Jeg tror ikke for alvor på det, men jeg håber da du har ret.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Kittel vinder nok igen. Jeg kunne dog godt tænke mig at se Greipel udfordre ham, han har skuffet fælt indtil videre.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror nu egentlig også at Gallopin godt kunne blande sig i morgen. Han vinder nok ikke nej, da der er større specialister med, men jeg tror godt, at han kan sidde med fremme længe.
Skrevet af Il_Preferito
Gallopin vinder ikke i morgen, og han kommer ikke i gult. Han skal distancere Sagan og Van Avermaet ret voldsomt(i en evt. spurt, selvfølgelig), og må samtidig ikke blive slået af Kwiatkowski. Og det er bare de 3 jeg forventer han får ret svært ved at danse med på stenene.

Når det er sagt, så tvivler jeg generelt på han kommer med hjem. Hvis vejret holder, så bliver det kun de allerbedste på brostenene, der kan være med.

Edit. Jeg gad dog godt det skete. Tiltrængt succes for Lotto.


Med hensyn til Greipel, så er han bange i spurterne - Marc Sergeant bekræftede det i går. Det er et ret stort problem, især når man i forvejen maksimalt er den næsthurtigste og har det næsthurtigste tog - Så skal man slås lidt ekstra.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0