Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fussbal 4ever
Hvis der ikke skal være lidt hype om en dansk rytter efter en etape som idag, så ved jeg snart ikke hvornår.
Skrevet af UdAfBusken
Hvis der ikke skal være lidt hype om en dansk rytter efter en etape som idag, så ved jeg snart ikke hvornår


Prøv nu at læse hvad der bliver skrevet.
Skrevet af SotD
Definer det store gennembrud. Han blev nr. 15 i Touren sidste år. Han tager nok et skridt op, men er en 8-9. Plads et stort gennembrud, eller en naturlig udvikling?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
@Jonasnygaard

Nu var det primært vejret, der sendte ryttere i asfalten og ikke brostenene. Jeg synes det er fantastisk for løbet med sådan en etape, da det hylder de mere alsidige klassementsrytter og dem, der tør tage chancer. Det er vel heller ikke "unfair" at Contador, der formodentlig er den bedste klatrer, nu er 2,30 efter, fordi hans konkurrenter er bedre i dette terræn?

Jeg tror godt du kan have ret ift Bardet. Jeg tror dog ikke at han kommer til at køre 100% efter klassementet, men vil nok gå med i et par tidlige angreb for at jagte etapesejr, men jeg tror godt at han kan klemme sig Ind i top 10 alligevel.
Skrevet af hjst
Meget medrivende etape igår. Ruten og de forhold der blev budt var til gunst for nogle og til ugunst for andre (flere ?)- men sådan er det jo hele vejen, det hele kan jo ikke være enkeltstart eller kørsel i flere kilometers højde. Der skal helst være etaper/ stykker af etaper for alle. Og som det rigtigt noteres ovenover så var det ikke brostenene der var den afgørende faktor. Tilsat regnvejr - som ASO vel ikke regerer over - fik vi som seere en dramatisk etape, men nogle ryttere måtte betale prisen. Ærgerligt med og for Froome, men løbet ruller videre.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af jonasnygaard
Men mon dog, der havde været lige så mange styrt, hvis det ikke havde været for de forestående brosten. Rytterne panikede jo totalt, fordi der skulle køres fuld fart hele dagen. Jeg siger ikke, at der aldrig skal være brosten i Touren, men for mig at se, så står vi med et mindre interessant cykelløb nu end før etapen i går og der er surt!

Met gennembrud kan både være en stor etapesejr eller en top 7-8 stykker og jeg tror faktisk at han kan gøre begge ting, alt efter hvor ærekær Peraud er.
Skrevet af Hicks
Jeg er ikke enig. Jeg mener at brosten er en fed tilføjelse, og det eneste ærgerlige i forhold til igår, er at Froome er ude. Dog kunne noget tyde på at han allerede var det, inden gårsdagens etape blev kørt. Sidst vi havde brosten med, blev der også kørt væddeløb dagen igennem, og jeg mener bestemt det bringer en fed dimension ind i løbet. Som Tour vinder skal du være dygtig all round, nu også på brosten.
Skrevet af Moller
Jeg kunne forstå kritikken, hvis rytterne var udgået direkte pga. brostenene, men Touren skal jo også vindes med hovedet. Såfremt Froome væltede pga. udsigten til brostenene har han jo åbenlyst været mentalt svagere end konkurrenterne.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af repos
Froome var jo skadet på forhånd. Styrt eller ej, så havde han nok smidt Touren igår alligevel.

I øvrigt er der alt mulig grund til at hylde Fuglsang for ridtet igår. Det var simpelthen absolut topklasse. Han er jo brølstærk, kører taktisk sublimt og er det i hele taget vokset helt enormt hos Astana.

Han og Nibali er en stærk duo, og det ser lovende ud.

Tinkoff-Saxo ser til gengæld skidt ud. Det bliver et gevaldigt handicap at undvære Kreuziger, og man må håbe at Majka får kort sig nogenlunde i form undervejs, eller så kommer Contador til at sidde temmelig isoleret i bjergene. Jeg tvivler på, at Roche og Rogers kan gøre noget for alvor.
Hernandez er vist med, fordi han læse godnathistorier for Contador. Mørkøv blev kørt i hegnet igår, hvor han ellers skulle agere støtte, og Bennati er den eneste, der kunne være sin indsats bekendt.
Både Breschel og Valgren ville have været brugbare igår.

Løbet har åbnet sig helt op, og selvfølgelig er det trist, at Froome er udgået, men det åbner samtidig for Porte og SKY, der skal til at køre meget mere offensivt.

I det hele taget er det enormt positivt med sådan en etape, hvor der kommer tidsforskelle mellem favoritterne, for det vil gøre bjergene mere interessante. Nu skal alle andre end Astana i offensiven, og hvis Nibali har benene, så vil han ikke være bleg for at angribe i gult heller.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Det er i hvert fald svært at vinde Tour´en med et brækket håndled. Men det er jo gisninger om han kunne have gjort det eller ej. Faktum er dog, at han er ude.

Etapen i dag ligner en helt flad Kittel etape, men hvad med i morgen? Den ser lidt bumpy ud imod afslutningen bl.a. med en knold på 1,3km med 8% lige før mål (5km fra mål).
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Froome sad efter alt at dømme med et brækket håndled i går, og så er det altså svært at styre sin cykel. At han 2 ud af 3 gange han er i asfalten væltes af andre, gør heller ikke ligefrem opgaven nemmere. Dermed ikke sagt at han er lavet af jern mentalt - For det er han ikke, og det er netop en af de ting jeg har skrevet om flere gange herinde.

Med hensyn til Contador og enkeltstart, så må vi nok bede enkelte om ikke at referere til 2009, når det handler om netop ham. Vi er på Armstrong-niveau i hans dopingindtag det år, vil jeg gætte på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
http://ekstrabladet.dk/i…4917471.ece

Froome var næppe helt i gear til gårsdagens etape...

Fuglsang og Nibali har rigtigt gode kort. De virker begge to rigtigt stærke, så de andre hold skal angribe hårdt og meget for at knække dem begge to.

Med hensyn til Contador og enkeltstart, så må vi nok bede enkelte om ikke at referere til 2009, når det handler om netop ham. Vi er på Armstrong-niveau i hans dopingindtag det år, vil jeg gætte på.


Hæhæ, så det mener du...

Nibali og Contador på enkeltstarten er svær at vurdere. Herligt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af UdAfBusken
Alt tyder jo på, at det var styrtet i tirsdags, der hæmmede Froome voldsomt, og uanset om han ikke var styrtet i går havde han tabt meget tid og nok også klassementet.

Ift. Contador skrev jeg jo netop, at man burde ekskludere 2009, da resultaterne i dette år af gode grunde ikke er sammenlignelige.
Skrevet af Il_Preferito
Hvilket jeg jo også skriver - At han formentlig kørte rundt med et brækket håndled.

Det var nu heller ikke nødvendigvis dig jeg sigtede efter. Synes måske bare at nogen herinde skal være forsigtige med at gøre Contador til en gigantisk TT-mester igen, blot fordi han har kørt topplaceringer hjem i nogle ret kuperede TT´er.

Er han en bedre enkeltstarter end Nibali? Klart. Er der reel mulighed for at TT´ens placering og dens hårhed gør det mere lige? Helt klart.

Og lad mig så lige, når det nu er så populært at referere til Contadors tidligere resultater på enkeltstart, bede folk rette blikket mod Nibalis ditto sidste år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
I øvrigt interessant, at både Boom og Vanmarcke havde fripas igår. Det gav bonus i form af etpapesejren, men Mollema blev til gengæld kørt et godt stykke bagud. Endda på en etape, hvor Belkin nok havde forventet at kunne køre Mollema frem i klassementet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror ikke de decideret havde fripas. De tog bare fri.

Belkin lukker med 99% sikkerhed efter denne sæson, og de kører for nye kontrakter. De var iskolde i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Det har Vanmarcke nu selv udtalt, så går ud fra, det er rigtigt.

Han og Boom har frit lejde til at køre efter sejren, medens resten skulle passe på Mollema.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Okay, det har jeg ikke set. Der var ellers bred enighed blandt "eksperterne" i går.

Det virker helt absurd at give dem fri til det, når Mollema sad alene.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Ja, det undrer også mig, men tiltroen til Mollema er måske ikke så stor, ellers også mener man, at en placering samlet mellem 5 og 10 ikke er videre interessant, hvis man kan hente en etapesejr.

Men et hold, hvor rytterne skal køre sig til nye kontrakter, vil altid være præget af individuelle dagsordner, selv om hverken Vanmarcke eller Boom bør have problemer med at finde nye arbejdsgivere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Belkin havde måske regnet med, at folk som Wynants, Leezer, og hvem de ellers har med, var nok til at holde Mollema ude af problemer. Og nu er Mollema jo heller ikke ligefrem en podiekanfidat, så at gå efter etapesejren, på det, der nok er deres bedste chance, kan godt forsvares, selvom det kommer til at koste Mollema en enkelt placering.
annonce
0