Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg vil nu sige at hans styrt så ubehageligt ud. Han lignede næsten Horner den dag han kørte i mål uden at vide hvor han var...

Men han var blevet meldt klar, så jeg satsede på ham med det ene hold. Om han selv blev sat, eller om det udelukkende var pga. Pinot ved jeg ikke. Med tanke på at nogle andre sprintere også røg agterud, så vil jeg tro at han også selv var i problemer, men det vides jo ikke med sikkerhed. Han kører som vinden blæser.

I morgen bliver spændende managermæssigt. Der kan godt komme til at være pæne forskydninger holdene imellem.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Kittel punkterede åbenbart ikke, men blev bare sat. Lidt skidt at han ikke kunne få beskyttelse i sidevinden. Det var jo i hvert fald ikke de voldsomme stigninger, der skulle forceres i løbet i dagen, så skidt arbejde fra holdet.
Skrevet af UdAfBusken
Specielt med tanke på at Veelers sad i frontgruppen.
Skrevet af Il_Preferito
Demare blev ikke sat i dag, han styrtede. Tror det var i styrtet Silin udgik ved.

Han får behandling ved lægebilen da feltet knækker første gang. Da de så når op sidder hele FDJ i bunden af feltet, og er på vej op gennem - Så knækker det igen, og Pinot sidder endnu længere tilbage. De sadlede op, da de blev smasket 2. gang.

Jeg er ikke uenig i at hans placeringsevne ikke er topklasse, men selvfølgelig betyder det noget at han var nede 2 gange i går og må ned en gang mere i dag. At holdet så er elendigt til at beskytte og fragte ham, er endnu en side af sagen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det kunne jeg, som sagt, ikke se. Jeg fulgte løbet på feltets live ticker, og de meddelte blot, at Demare ikke var i frontgruppen (som en af de første af de prominente navne).
Skrevet af mich9415
Fedt med en tråd om touren!!

Hvad tror folk på i morgen?? - Bliver det et udbrud som holder hjem eller kan Sagan vinde sin første etape, og er bakkerne tæt på mål for hårde for folk som kristoff og coquard?

Spørger af hensyn til besætningen af mit tour-managerhold, hvor jeg er en smule i vildrede også med tanke på weekenden i vogeserne :-)
Skrevet af UdAfBusken
Spørger af hensyn til besætningen af mit tour-managerhold


Det tænkte jeg nok du gjorde.

Jeg tror at det bliver en sprint fra et reduceret felt, Sagan vil helt sikkert være der, måske også et par af de slidstærke sprintere. Hvis Cannondale bliver overladt til sig selv kunne et sent udbrud godt gå hen og holde hjem.
Skrevet af mich9415
Har lidt samme tanke. Er bare ret splittet omkring særligt Kristoffs vindrchancer. Synes at kunne huske at han vandt årets Milan - San Remo, hvilket etapen imorgen godt kunne minde en hel del om, både ift. distance og terræn.
Skrevet af Il_Preferito
Nu skriver jeg hvad jeg tror, og så gør du bare det modsatte. Dem jeg vælger har det nemlig med at styrte, punktere, smide kæden, få ondt i maven og hvad fanden ved jeg.

Jeg har to topfavoritter, og jeg synes egentligt ikke yderligere forklaring er specielt nødvendig: Sagan og Kristoff.

Efter de to er der en lang række folk der måske/måske ikke kan gøre sig gældende. Uden styrtene de sidste dage ville jeg også mene Demare var oplagt og landsmanden Coquard tror jeg også godt kan kapere de sidste stigninger.

Greipel kan også klatre på en god dag, og Kittel har været bedre opad end nogensinde før i 2014 - Jeg tvivler dog på de to.

Kwiatkowski, van Avermaet, Gallopin, Slagter, Dumoulin, Gerrans, Albasini og Rojas.

Jeg er dog ikke sikker på det bliver en reduceret spurt. Rygterne vil vide at det her er en af etaperne Kristoff satser på, men har Katusha nok saft til at køre udbrud hjem. De får selvfølgelig nok hjælpe af Cannondale, men de kan jo ikke finde ud af noget alligevel. Så er der OPQS der reelt har muligheder i både Kwiatkowski og Trentin, men gider de? Jeg har nævnt to fra Orica, men de er jo efterhånden legendariske for ikke at gide deltage i føringsarbejdet.

Jeg satser dog på den reducerede spurt, så tag og gå efter 9 udbrydere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Mon ikke Cannondale trods alt kan formå at trække feltet i løbet af etapen. Det var de trods alt ret gode til på 7. etape sidste år. Og så dårlige, som du gerne vil gøre dem til, er de altså heller ikke (selvom de er dårlige).

De får vel også hjælp af Katusha (eller omvendt, om man vil) og Omega Pharma - måske også Orica, så jeg tror ikke et udbrud holder hjem. Selvom det altid er en supergod og sikker taktik at vælge ni udbrydere.

Rojas bliver nummer fire.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg skal gerne indrømme at jeg selvfølgelig overdriver, når det handler om Cannondale. Men jeg står ved at de er World Tourens ringeste hold - Og jeg synes heller ikke deres Tour-hold er noget at råbe hurra for.

Det bliver sundt for dem at smelte sammen med et andet hold.

Og med hensyn til hjælpen, så skriver du vel reelt bare det jeg også spekulerer i, i mit indlæg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Navardauskas
Er jeg den eneste der pt. har en følelse af "Et eller andet" er anderledes i denne års tour?

Froome ude, Cav ude, Contador håbløs bagude efter 5 etaper.

ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af tobi
Hov ja. Jeg havde faktisk overset dine to linjer om Omega og Orica, som du skrev efter din kommentar om Cannondale. Så jeg kan godt se, at mit indlæg ikke ser alt for selvstændigt ud.

Edit: Og nej, Cannondale er ikke for gode, men når the Breakaway Killer aka. Cheng Ji kan køre udbrud ind nærmest egenhændigt dag ud og dag ind, så kan Cannondale med vedhæng nok også lige klare det. Medmindre selvfølgelig det bliver en væsentligt stærkere udbrydergruppe i morgen, end hvad vi hidtil har set (femte etape fraregnet).
Skrevet af mich9415
Er jeg den eneste der pt. har en følelse af "Et eller andet" er anderledes i denne års tour?

Froome ude, Cav ude, Contador håbløs bagude efter 5 etaper.

Både og. Selvfølgelig er det trist at de to britiske stjerner har været nødsaget til at forlade løbet, men præmissen omkring at Contador er håbløst langt bagude er jeg dog lodret uenig i. Så sent som sidste måned var han i stand til at distancere, en om muligt noget formsvagere Nibali med adskillige minutter. Derfor er jeg overbevist om at Contadors chancer stadig er til stede, især når man ser på hvor mange bjergetaper der reelt er i år-
Men ja, noget er helt anderledes i årets tour, og faktisk synes jeg at det er enormt forfriskende at der ikke er udsigt til et mekanisk og monotont væddeløb til Paris, men til gengæld et løb som fra start til slut er både uforudsigeligt og overraskende!
Skrevet af UdAfBusken
Cannondales hold er elendigt. De Marchi har gjort det udmærket, Koren og Bodnar har også været lidt med. Resten er, mildt sagt, elendige.
Skrevet af tobi
Marcato har nu også været okay. Og Viviani har da også siddet lidt fremme i pointspurterne og leget med.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, men Sagan har været overladt til sig selv i alle spurter. Det er skidt, når man har leadout man, der hedder Viviani.
Skrevet af tobi
Enig, men Sagan er så meget bedre til positionskampen end Viviani, at det sandsynligvis vil have negativ effekt at benytte ham som leadoutman - hvis de skulle gøre det skulle de køre et decideret tog, så Viviani ville slippe for positionskampen, men det har de slet ikke materialet til.

Hvorfor Viviani så har fundet berettigelse til at komme med i Touren kan undre.
Skrevet af Seifert
Gallopin kom vel igennem 5. Etape uden skræmmer og sad også med fremme igår.

Han kunne få lov til at ryge med i et udbrud og snuppe den gule trøje.

Betsafe har ikke engang odds på Demare i dag.... Så han må være godt smadret.
Skrevet af SotD
Ligesom flere af i andre, har jeg også lidt svært ved helt at greje dagens etape, så jeg har i stedet for købt ind til,hvem jeg tror der kan gøre en god figur i morgen, dette inkluderer nogle folk, som bør score lidt point i dag. Målet er dog at skulle minimere mine omkostninger til i morgen. De seneste par dage, havde det været bedre for mig slet ikke at ændre mit hold. Holdet fra etape 4 skulle således have kørt både etape 5 og 6 for mig og så havde mit hold ligget 700 pladser bedre.
Silkeborg IF
annonce
0