Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jonas, det er altid skægt med folk der ikke læser det der bliver skrevet.

Enig, Hicks. Jeg tror nu også Vino er iskold, hvis en sådan situation opstår. Men der er nu også ret kraftige italienske stemmer på holdet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kunne godt forestille mig at Fuglsang får lov at køre med i angreb på en etape som 9. Etape, hvor vi nok vil have et lille felt
over sidste stigning, men samtidigt er der så langt til mål fra toppen, at favoritterne ikke tør angribe. Der kunne man vel godt forestille sig Fuglsang få lov at køre med i ryk på nedkørslen for at lægge pres på de andre hold.

Ellers er jeg helt enig i, at bliver Nibali sat bliver Fuglsang sendt tilbage, medmindre Nibali er i problemer tidligt på etapen.
Skrevet af jonasnygaard
Pref

"Der opstår aldrig en situation, hvor det er en fordel for Astana at Fuglsang kører væk."

Rimelig vildt at kunne se ind i fremtiden.

"Taber Nibali et kvarter om en uge, gør Fuglsang også."

Hahaha, ja han gør så...
Skrevet af Hicks
Udafbusken

Og det mener du også vil være tilfældet, hvis Nibali står Bugno-stille på sidste bjerg?
Skrevet af Il_Preferito
Jonas, det er jo blevet uddybet og vendt op til flere gange.

Og så skrev jeg ikke "hver dag".

Vil du seriøst sidde og benægte at Fuglsang formentligt smider 4-5 minutter, hvis Nibali skulle blive parkeret med det om en uges tid?

Der er ingen der taler om første bjerg, at Fuglsang ikke må flytte sig fra Nibalis side, og hvad ved jeg. Men Nibali er kaptajn og holdet er sat sammen om ham og hans Tour-chance. Så længe den chance kan holdes i live, så er Jakob Fuglsang hjælper. Og Nibali er et stærkere og bedre bud på en Tour-vinder.

Ændrer det sig, eller melder Nibali ud at han er færdig, så er det sgu da logik at Fuglsang får lov at køre sin chance, og selvfølgelig også får kaptajnstatus. Der er vist ingen der har påstået andet.

Edit. Det gør jeg i hvert fald, Hicks. Hvis det er i en etapeafslutning, så tror jeg ikke på Fuglsang bare får fripas. Ikke så længe Nibali er i spil til at vinde løbet(eller få en podieplads).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hicks,

Hvilken del af det? Og nu er det jo heller ikke sådan, at cykelryttere knækker fra det ene sekund til det andet. Hvis Nibali står helt stille på sidste stigning er han nok så skidt kørende, at man tidligt har kunnet se at han vil få problemer.
Skrevet af Hicks
Men hvis Nibali står Bugno-stille vil han jo netop ikke være i spil, med mindre han fører løbet suverænt. Jeg tror ikke Astana ofrer så meget for kaptajnen, som i åbenbart gør.
Skrevet af Hicks
Udafbusken

Det er nu ikke helt rigtigt. Hvis manden ikke har spist ordentligt, kan han godt blive ramt af hammeren.
Mit indlæg var et svar på den sidste del af dit indlæg.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg skeler muligvis for meget til Martinelli og co., men det er mit indtryk at Nibali er Astanas projekt(det bliver nok snart Fabio Aru i stedet).

Jeg tror ikke de ofrer ham, medmindre der er klare indikationer på at han simpelthen ikke kan.

Men som jeg har skrevet et par gange, så tror jeg slet ikke det bliver aktuelt. Nibali virker til at være i hopla - blandt andet illustreret ved 5. etape, hvor hans snit-watt vist var vildere end på flere bjergetaper han har kørt i karrieren. Den primære bekymring er selvfølgelig den slitage førertrøjen har skabt allerede nu, men det prøver man vist også aktivt at gøre noget ved i dag eller i morgen.

Jeg synes i øvrigt Fuglsang virker rigtig loyal og som en mand der tror 100% på Nibali vinder Touren - Og har gjort det i en længere periode. Også selvom interviewet i Euroman giver en smule kritik af selvsamme Nibali.

Jeg håber loyaliteten kommer fra at Astana har lovet ham en chance næste år(som de jo så desværre også gjorde op til denne sæson). Giroen virker oplagt, men måske Aru står lidt i vejen der nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Didier
Som andre skriver, så er Nibali en klasserytter, som i sine seks seneste Grand Tours kun er endt uden for top tre én gang. Jeg forventer i hvert fald ikke, at andet end et styrt kan være grund til, at Fuglsang får sin egen chance for seriøst klassement.

I dag står der Sagan på etapen!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Hicks
Jeg tror som sagt heller ikke det bliver aktuelt, men jeg tror nu heller ikke, som jeg skrev tidligere, at Astana vil være tilfredse med en 8. og en 12 plads samlet, hvis man har muligheden for en podieplads til løjtnanten.
Skrevet af UdAfBusken
Hicks,

Det er klart, at hvis Nibali pludseligt knækker fuldstændigt og nærmest ikke kan træde i pedalerne længere skal Fuglsang ikke ofre sine egne chancer. Men hvor sandsynligt er det? Jeg tænker mere på, at hvis Nibali bliver sat med en 4-5 km til mål får Fuglsang nok besked på at hjælpe Nibali, selvom han potentielt kunne sidde med.

Og så er en anden ting, at Fuglsang nok vil have tabt lidt tid til Nibali, medmindre situationen opstår på en af de allerførste bjergetaper.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er også på Sagan i dag.

Gerrans har meldt ud at han går efter den, og ham samlede jeg heldigvis op på oddset i går.

En sejr til en af de to, og weekenden ser pludselig meget fornuftig ud. Udbruddet ligner et der kan kontrolleres, hvis man vil.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Æh, jeg troede vi diskuterede en højst hypotetisk situation? Derfor er det jo i sagens natur ikke særlig sandsynligt. Desuden er jeg ikke sikker på at fuglen vil smide særlig meget tid på de første bjergdage, sådan som han er kørende.
Skrevet af Hicks
Jeg overvejede kraftigt Gerrans til dagens hold, men lod ham være, så for min skyld må han gerne køre baglæns.
Skrevet af UdAfBusken
Selvom det er en hypotetisk diskussion kan man jo godt tage udgangspunkt i de mest sandsynlige scenarier. Vi kan også diskutere hvad der sker, hvis det viser sig at Fuglsang er den eneste i løbet, der kan følge Contador opad, men det virker heller ikke videre sandsynligt, vel?
Skrevet af UdAfBusken
Jeg håber også at Sagan endelig får den sejr, som han mangler. Sidste år havde Cannondale jo også én god etape (var det ikke syvende?), så det kan være de kan gentage kunststykket i år.
Skrevet af Il_Preferito
Det var noget deromkring, i hvert fald. De var også tæt på, på 3. etape da Gerrans snød Sagan.

Bakkerne burde være hårde nok til at få parkeret Greipel og Kittel. Så skal han koncentrere sig om at slå Kristoff, og selvom det virker som en ok svær opgave lige nu, burde distancen udligne spurtforskellene i det lag.

Jesus Hernandez bliver i øvrigt hos Tinkoff-Saxo-holdet et par dage endnu. Man er ikke sikker på han er rask nok til at kunne tage flyet - Det lyder som om han har slået hovedet kraftigt i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Jo jo, men nu ville du jo bare understøtte dit argument, med at scenariet ikke er særlig sandsynligt, hvilket jo har været den underliggende præmis fra starten. Derfor var det overflødigt. Men ikke desto mindre, mener jeg helt bestemt at Astana vil give fuglen frihed tidligere i scenariet end i gør. Så er den ikke så meget længere.
Skrevet af Jirya
Fuglsang har den samme rolle på Astana-holdet som Porte/Kreuziger havde sidste år (eller i år for den sags skyld).
annonce
0