Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Ja, den har nok været hård i de 18km.

Fuglsang støtter i øvrigt op om van den Broecks historie. Contador er satme en klovn hvis han ligger og kører markant stærkere end resten af feltet på en regnvåd nedkørsel.

Han styrtede åbenbart 2 gange. Crash-prone.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Tosset af ham i så fald. Jeg sidder sgu med en mat følelse, fordi hvor havde jeg set frem til en dyst mellem Nibali, Contador og Froome. Og inden det så bliver sjovt ryger to af dem i svinget. Hvem i alverden skal sætte sig op mod Nibali, sådan for alvor? Valverde? Tsk tsk... Der var endda ekstra spændende fordi alle tre virker/virkede til at være toptrimmet. I der mindste får Nibali sit hattrick, som dog kun er et lille plaster på såret ift det højspændte drama jeg havde set frem imod.

Vueltaen kan blive rigtig fed, men Vueltaen er bare ikke det samme i min verden.
Skrevet af Episk.Bold
Jeg har fidus til T.J i 3 uge, der kan han godt blive farlig, det samme gælder porte, især pga. enkeltstarten.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af Hicks
Nej Vueltaen er ofte langt federe rutemæssigt end touren, og i år ser det ud til at vi kan få et vildt slagsmål.
Skrevet af UdAfBusken
De sidste par år har Vueltaen ikke været så meget andet end nogle bjergtoppe/ bakker med utroligt høje stigningsprocenter, hvor der ikke sker noget før de sidste tyve minutter af etapen. Touren har da en fremragende rute i år.
Skrevet af Hicks
Enig i at Touren har oppet sig i år. Skrev vist også "ofte". Og nu vi er ved det, er det da også sjældent der sker noget på tourens etaper før den sidste halve time.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes bare personligt ikke, at Vueltaen har taget en specielt god drejning rutemæssigt de seneste par år. Der har været alt for mange afslutninger opad, og terrænet har ikke været varieret nok. I år har Touren ramt en rigtig god balance, synes jeg, men det er bestemt ikke hvert år, nej.
Skrevet af Hicks
Det kan jeg sådan set godt være enig med dig i. Mit første indlæg skal heller ikke tages så bogstaveligt, men jeg mener at vueltaen i mange år, havde en bedre ruteplanlægning end Touren. Især i 00´erne var Touren en evig gentagelse af sig selv.
Vi kan dog godt blive enige om at vueltaen måske har alt for mange (ligegyldige) stigninger i finalerne efterhånden.
Skrevet af Seifert
Så meget vildt ud da Sagan krydsede stregen i dag. På baghjul uden hænder på styret...
Skrevet af UdAfBusken
Hicks,

Jeg er bestemt enig i, at Touren i mange af de sidste år har været sit sædvanlige, mondæne jeg. Det virker dog som om, at de i år har prøvet at eksperimentere lidt mere og de har også bragt nogle nye stigninger ind i løbet.

De sidste par år synes jeg dog at Giroen har haft de mest interessante ruter.
Skrevet af Hicks
Jeg er enig. Og jeg mener brostenenes genkomst, både i 2010 og i år, har været en kæmpe gevinst for løbet. Desuden har man også leget med grimme stigninger i den første uge, hvilket også har tilført løbet mere spænding i den første uge. Men vi skal ikke ret mange år tilbage for at finde et løb, der først gik i gang langt inde i anden uge, og hvor det eneste argument for at kalde det verdens hårdeste cykelløb, var at det var den eneste GT man kunne samle eliten. Derimod har vueltaen og giroen (som du selv nævner), været præget af ruter, hvor man skal være vågen fra starten. De udviklede sig så desværre til (mere eller mindre) interne spansk/italienske opgør i en del år. Der er dog heldigvis ved at komme en del fokus på giroen igen.
Skrevet af SotD
Nå. Det bliver vist en formsag for Nibali nu. Han er bedst på brosten, bedst ligeud, bedst opad og bør være bedst nedad...

Det er svært at forestille sig nogen tage (de formentlig nødvendige) 3-4 minutter fra ham noget sted. I forhold til etapen i går var det håbløst, at der ikke var en af de franske ryttere der angreb før Nibali. Hvis de vil have etapesejren, så er det altså ikke nok bare at sidde og vente på at etapefavoritten stikker af. Både Peraud, Bardet og Pinot havde OK chancer for at vinde etapen hvis de ellers bare havde turde angribe en km før Nibali gjorde det. Især Pinot, som jo kender stigningen ud og ind.

Porte skuffede mig en smule, men han er måske også bedre på de lidt længere, seje afslutninger. Valverde så god ud i forhold til at køre en podieplads hjem, spørgsmålet er så bare om det skal være nr. 2 eller 3.

Mikel Nieve kunne formentlig køre sig selv op som nr. 7-8 stykker i klassementet hvis han fik lov.
Silkeborg IF
Skrevet af Hicks
Lyder lidt som en vandhane der åbnes over en håndvask:

http://m.feltet.dk/nyhed…_armstrong/

Hvad mener i? Jeg kan godt se han har en pointe i forhold til heksejagt, men betyder det at det var forkert at gå efter manden?
Skrevet af Narildsen
Porte skuffede mig en smule, men han er måske også bedre på de lidt længere, seje afslutninger. Valverde så god ud i forhold til at køre en podieplads hjem, spørgsmålet er så bare om det skal være nr. 2 eller 3.


Porte trak jo forfølgergruppen helt til 1 km før mål. Der var ingen af de 5-6 ryttere der gad hjælpe. Det er tydeligt at alle har opgivet at gå efter den samlede sejr.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det er lidt trist, at alle undtagen Porte tilsyneladende helt har opgivet at gå efter sejren.

Hvem ser I som de stærkeste efter Nibali? Porte er min favorit til andenpladsen, da han er stærk opad og en af de bedste på enkeltstarten. Valverde tror jeg også ender på podiet. Af de øvrige har jeg en fidus til Pinot, som bliver rigtig farlig, når de rammer de høje bjerge i tredje uge.
Skrevet af Nerazzurri
Pinot og Bardet, hvis de kan tage min på Valverde i bjergene. TJ og Talansky er desværre for langt bagud.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af SotD
Jeg har også en fidus til Bardet. Han virker enormt stabil. Han er temmelig defensiv i sin kørestil, så det kræver jo at folkene omkring ham går ned lidt på skift, men det er heller ikke helt usædvanligt. Bardet har sjældent en offday.

Men han skal nok bruge et par minutter inden enkelstarten for at være helt sikker på at ende på podiet - Altså medmindre forfølgerne hedder Pinot/Rolland el. lign.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nå. Det er en god punchy etape i dag og Sagan vil vel gøre hvad som helst for at vinde den. Spørgsmålet er om ikke det er klogest for ham at gå med i et udbrud hvis han realistisk set skal gøre sig forhåbninger. Det lugter meget af et udbrud i dag, og med den sene - MEGET svære nedkørsel, så har Sagan alle chancer for at køre alene til mål.

Kwiatkowski er et andet bud, men han holder sig nok i skinnet i dag, trods alt. Gerrans kunne være en mulighed, men nedkørslen til sidst er jeg lidt bekymret for på hans vegne.

Hvem ellers?
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Mon ikke vi får at se et Saxo bank hold, der meget gerne vil med i et udbrud idag. De har intet andet tilbage, end at gå efter etaper som idag. Er forsigtigt bud ville være at Roche kommer med idag. Han kan selvfølgelig ikke vinde en spurt imod Sagan eller Kwiatkowski, men han er da ikke helt langsom?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Ja mit bud ville så være Rogers. Etapen ligger ikke helt fjernt fra den han vandt i Giroen, og han er efter min mening både klogere og bedre nedad end Roche.

Roche er OK hurtig, men vinder næppe etapen hvis han sidder i en gruppe med 5 andre. Så skal han i hvert fald være meget heldig at dem der sidder tilbage er relativt langsomme. Og det sker nok ikke. Men han kunne sikkert nok køre sig i top 3-5 på etapen. Spørgsmålet er bare om det er relevant. Jeg tror nærmere at Mørkøv ville kunne vinde etapen hvis det endelig var - Enten i dag eller i morgen tror jeg han kommer med og gør en god figur.
Silkeborg IF
annonce
0