Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Ingen odds desværre. Jeg havde heller ikke luret at det var den her måde han vandt på. Jeg troede måske han ville komme med i dagens udbrud og også hapse en placering eller to i klassementet. Jeg havde dog ikke ret meget andet godt. Sagen selvfølgelig men ellers ikke.
Silkeborg IF
Skrevet af Narildsen
Flot kørt. Bliver hentet, og kører igen.
Skrevet af UdAfBusken
Skal vi lige vende Sagans taktiske evner igen?


Kan vi da godt. Hvad mener taktikkens orakler, at han skulle have gjort, for at vinde denne etape?
Skrevet af Il_Preferito
Jeg så kun de sidste 20 - Hvad er der sket med Rui Costa? Så han kom ind 1.36 efter Gallopin.

Edit. Kan forstå han bare blev sat af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Han skulle igen-igen-igen-igen have spillet den mere køligt. Og det ved du sikkert også godt, Busk.

Det var helt til grin igen i dag. Jeg ved godt du igen vil sige at Orica og OPQS ikke havde bragt det til samling, men de kører altså ikke så langt for bare at lade folk køre hjem - Gallopin overlever jo kun med en halv længde i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Costa sad jo nok for langt tilbage da Tony Martin knækkede feltet. Og så sad han i en gruppe, der aldrig lukkede hullet.

Sagan kunne jo ikke vide om feltet ville lukke hullet. På den anden side var han jo også med til at skabe et hul til feltet. Var han blevet siddende der, så kunne han måske have vundet. Han var nok overgearet og det bliver sværere at vinde i morgen, især med det hold han har til at hjælpe sig.
Skrevet af Il_Preferito
Når alt er sagt om Sagan, så er jeg dog helt på linje med at den i dag ikke var ligeså grim som etapen Trentin vandt.

Men han dummede sig også i dag. Reaktionen efter etapen peger igen på at han godt ved den er gal.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes at hans problem er at han kører for ubeslutsomt, ikke for aggressivt. Og hvis feltet ikke kunne lukke hullet, selv når Sagan sad ude foran, hvorfor skulle de så have lukket hullet med Sagan i gruppen?
Skrevet af Mr_bum
Til gengæld forstår jeg ikke, hvad Rogers laver. Hvis han skal lukke hullet for Bennati, så skal han sidde sammen med ham. Hvis han vil vinde etapen så skal han selv angribe og ikke fører i en gruppe, hvor han klart er den langsomste.
Skrevet af Il_Preferito
De skulle lukke hullet fordi det er tydeligt for enhver at Sagan ikke bare holder legestue som han gjorde for et års tid siden. Jeg kan, som sagt, lidt nemmere tilgive ham fejlen i dag, men han må stole på at feltet gør det færdigt for ham - Det har de gjort 2 gange nu. Og hvis han vil ud og sidde i den gruppe, så må han aldrig give Gallopin den luft som han gjorde, da franskmanden gik afsted.

Han må efterhånden være en presset mand. Kan han vinde i morgen? Sikkert, men det ligner en etape Cannondale får noget sværere ved at kontrollere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Ikke fordi jeg har noget imod Nicolas Roche, men burde Martin Elmiger ikke have fået det røde rygnummer? Han startede det lange udbrud og formåede at sidde med da de blev indhentet bagfra. Men ok Tinkoff-Saxo skal selvfølgelig også have deres bid af kagen.
Skrevet af Hicks
Det skal også med i vurderingen af Sagans kørsel i dag, at Degenkolb sad med hjem. Jeg tror ikke Sagan havde slået Degenkolb i en spurt, selvom han ikke var gået med i Rogers acceleration. Var de 4 kørt hjem sammen, havde Sagan jo rent faktisk siddet det rigtige sted.
Skrevet af UdAfBusken
Hvordan kan du komme til den konklusion, at feltet har gjort arbejdet for ham to gange nu, når Gallopin netop kørte hjem? Lige da Gallopin angreb gik den jo også i stå, fordi der ikke var nogen, der gik frem og tog over efter Sagan selv havde taget en føring.

Som sagt synes jeg, at han er for ubeslutsom. Hvis han ikke stoler på, at feltet lukker hullet, skal han køre igennem, når han siddet derude. Der må han acceptere, at han kommer til at lave størstedelen af arbejdet. Halve løsninger fører i hvert fald ikke til noget.

Jeg synes dog igen at Cannondale kører helt horribelt. De har ikke samme styrke som de andre hold nej, men de disponerer godt nok deres løb skidt. Det er fuldstændig unødvendigt at køre SÅ stærkt med 20-30 km til mål, når udbruddet er så tæt på, som det nu engang var. Hvorfor ikke bare én mand til de sidste 10 km?
Skrevet af Mr_bum
Jeg tvivler på, at Sagan vidste hvem, der sad i feltet. Degenkolb kom først op til fronten efter Sagan var kørt væk.
Skrevet af Hicks
Selvfølgelig ved han Degenkolb er der eller i det mindste i nærheden. Degenkolb er ikke hvem som helst.
Skrevet af Il_Preferito
Bevares, Busk. De har gjort det én gang så, når i dag åbenbart ikke tæller. Jeg vover dog pelsen og siger at Gallopin ikke var kørt hjem, hvis Sagan og co. ikke var kommet op og havde 1. hjulpet til og 2. ladet ham køre gratis væk. De mangler en halv cykel, så har de ham i dag.

Han er ubeslutsom og han stoler 100% ikke på sin spurt længere. Det er en tendens der er begyndt at vise sig i år. At han så også dummer sig, da Gallopin får lov at køre væk, er endnu et minus i karakterbogen.

Jeg synes Cannondale gør hvad man kan forvente. De har et lortehold, men kontrollerer alligevel etapen sammen med OGE, så vidt jeg kan forstå. Hvis de ved de ikke er holdbare, hvad er så pointen i at efterlade en mand, der bare sidder med for at blive parkeret, når tempoet bliver skruet op?

De Marchi(tror jeg det var)leverer jo en monsterindsats da Roche og co bliver bragt tilbage, og kørte han ikke også Gallopin så godt som ind? Hvorefter Sagan så bestemmer sig for at gå på togt nedad.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Medmindre sportsdirektøren fortæller ham det, så ved han det ikke. Og med den form Degenkolb har vist indtil nu, så burde Sagan ikke være bange for ham.
Skrevet af UdAfBusken
De Marchi leverer en god præstation igen, jeg kan bare ikke forstå hvorfor han skal brændes af så tidligt. Og nej, han kørte ikke Gallopin ind, Sagan var selv fremme og føre, lige efter Gallopin angreb. Jeg er enig i at det er en kæmpe fejl at lade Gallopin køre væk på den måde. Når han sidder derude må han lige ofte sig en smule og lukke sådan et hul, selvom Kwiatkowski ikke vil tage lige så meget del i føringsarbejdet.

Jeg synes dog på ingen måde at man kan sige, at feltet havde hentet Gallopin. Med Sagan i gruppen havde der været mere tøven i gruppen, hvilket vi jo allerede så inden Sagan selv gik efter Rodgers.
Skrevet af Il_Preferito
Man kan selvfølgelig, som vist er et tilbagevendende tema herinde, ikke konkludere på et hypotetisk scenarie. Men skal vi ikke gætte på at Gallopin havde været noget mere stegt, hvis han havde fået lov at sidde og dingle derude alene? Han sidder jo gratis med, da Kwiatkowski, Rogers og Sagan når op.

Men som sagt, jeg synes heller ikke den var ligeså slem i dag. For Trentin-sejren var katastrofal.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Han var nok overgearet og det bliver sværere at vinde i morgen, især med det hold han har til at hjælpe sig.


Han er ALTID overgearet. Hvis han bare gider at slappe af i morgen, lade hans hold hjælpe i jagten og så ellers stole på at det er nok, så har han en chance. Der er flere hold som angiveligt vil give et godt nyk med i morgen. Giant i særdeleshed efter Degenkolb-raketten viste at der var mere at skyde med. Omega er sikkert også rimelig interesserede i at hjælpe Trentin, som virker OK kørende, og hvis ikke situationen er meget anderledes i morgen end i dag, så sidder Coquard også med til mål. Jeg vil smide en lille mønt på netop Coquard i morgen, såfremt oddset er acceptabelt. Han kom i mål med Costa gruppen, så han må være godt kørende. Han skal "kun" igennem i morgen, så kan han få et par fridage.
Silkeborg IF
annonce
0