Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Det er sådan en dag man bliver træt af TV2´s Saxo-Tinkoff bias. Majka kører flot, ingen tvivl om det. Men der findes faktisk andre ryttere og hold
Skrevet af XorpiZ
Kraftedeme imponerende af Majka.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Zaptech
Mon ikke han får straf for sit motorcykel stunt.


Majka, oder?
Skrevet af Ill
Ja, Zaptech. Rolf, Ritter og Leth snakkede om det i flere omgange.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Dalsjoee
Er der nogle der ved hvordan Majka´s enkelstart er? For som de snakker om, så kører han jo op med de bedste opad bjergene. Og er han en som man vil kunne forvente og se som kaptajn og mulig tour vinder engang i fremtiden?
Skrevet af Zaptech
Ok, tak. Jeg fik først ild i flimmerkassen, mens de snakkede om det sidst.
Skrevet af Fussbal 4ever
Hvor er det dog overskudsagtigt at blinke til kameraet.
Skrevet af Jirya
Nibali kan vel stadig vinde bjergtrøjen, hvis han gider?
Skrevet af master8
Er der nogle der ved hvordan Majka´s enkelstart er? For som de snakker om, så kører han jo op med de bedste opad bjergene. Og er han en som man vil kunne forvente og se som kaptajn og mulig tour vinder engang i fremtiden?

Som jeg husker det, kørte han fine enkelstarter i årets giro. To top 10 placeringer mener jeg. Bestemt en mulig kommende kaptajn på tindorf-Saxo
Gunners
Skrevet af UdAfBusken
Majkas enkeltstart er ganske god for en klatrer, men ikke i naerheden af de tempostaerke klassementsryttere.

Hvad skulle han egentlig faa en boede for? At han angreb samtidigt med, at motorcyklen overhalede?
Skrevet af XorpiZ
At han satte af på motorcyklens antenne.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Narildsen
10 sek straf, minus 5 point ift. den grønne trøje og 50 Schweizerfranc er straffen ifølge TV2.
Det er da til at leve med.
Skrevet af Sheriffen
Hvad er det egentligt, der er gået så galt, siden han er langt, langt efter i klassementet - er det på flade etaper, der er gået helt galt?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Zola
Han har slet ikke kørt klassement. Han var med som hjælperytter, og havde med garanti ikke vundet to etaper, hvis Contador fortsat havde været med.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Lassokongen
Man kan vel glædes over Majka hvis man ukritisk holder med russer-holdet sammen med TV2.

Han var oprindeligt slet ikke i form, ville ikke køre Touren og tabte over en time på flad vej. Men da hans kaptajn forsvinder fra løbet, er han pludseligt i bedre form end nogensinde før og overgår langt sine bedrifter i Giroen, der var hans sæsonmål.

Den enorme mængde overskud han viser med bl.a. kiksede blink til kameraet viser, at han endda gør det hele uden at overanstrenge sig. Det skriger doping.

Champagne er åbenlyst ikke det eneste Tinkov fylder sine ryttere med. Måske en stor bøf?
Skrevet af Sheriffen
Nej, det er klart, men jeg undrede mig bare over, hvor langt han var efter.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Duck
Stærk, stærk start på bold.dk-karrieren, Lassokonge!
Skrevet af Halil
Skuffende med Nibali.

Han bliver ikke presset nok og kører sig derfor ikke helt ud. Det ville nok have krævet Froome og Contador.

Michael Rasmussen er ude at skrive, at Nibali kunne tænkes at sætte alle på plads imorgen og vise, at han er den bedste bjergrytter med en sejr imorgen. Det håber jeg sker. Det er nu engang sjovest, når det er topklassementet der giver den gas mod hinanden om sejren.

Sjærif:

Som det er blevet forklaret, så tabte Majka voldsomt meget tid i løbet, mens Contador stadig var med. Han fik besked på at spare sig. Havde han ikke gjort det, havde han næppe fået lov at trille afsted som han har gjort.

Flot kørsel af Majka idag. Dog meget dumt det stunt med motorcyklen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Lassokongen
Efter sagen med Contador er Bjarne´s moderne doping metode åbenlys.

Contador blev testet positiv for clenbuterol, et middel man bruger til at tabe vægt. Dette er ikke effektivt at bruge i løbet af en Tour, men det afslører dog meget mere end det umiddelbare.

Clenbuterol er et fantastisk middel at bruge i sæonnstarten, hvor man skal træne sig i form og skabe den optimale fysiske ramme til præstere senere i sæsonen. Denne mulighed har Contador benyttet sig af, men hvorfor bliver det så opdaget i Juli?

Contador begår den fejl, at han får lavet en blodstransfusion kort tid efter at have benyttet clenbuterol. Grundet blodpas kan man ikke længere tage store doser af bloddoping, så Contador tager små doser doping mange gange i løbet af Touren, da dette ikke giver nogle udsving på passet. Men han har så valgt at bruge en dosering der indeholdte det middel han brugte til at tabe sig i starten af sæsonen. Halveringstiden på stoffet har gjort at der ekstremt lidt tilbage at spore, men det var altså nok til han blev fældet. Det viser dog at man stadig kan benytte bloddoping uden at blive fanget - hvis man gør det fejlfrit.

Majka er uden tvivl på samme opskrift, og man kan da håbe han har begået den samme fejl. Men mon ikke Darth Riis har lært noget af tidligere fejl.
Skrevet af Akatora
Det er da flot, at du åbenbart ved så meget mere om, hvad der er foregået med Contador, end både WADA, UCI og resten af cykelverdenen.

Majka har ikke vist betydeligt mere i løbet end han har gjort tidligere. Flere af de ryttere, der kører om top 5 i årets tour er ganske enkelt ikke bedre end dem, som han har ligget og kæmpet med i Giroen de sidste 2 år. Forskellen er så bare, at Majka i touren har kunnet spare på kræfterne på mange af etaperne samtidig med, at han naturligt har fået mere plads, eftersom han ikke kører klassement. Jeg kan ikke se hvad, der er så mistænkeligt i det..
annonce
0