Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Narildsen
@Lasso

Og i øvrigt findes der en "dopingspøgelset i cykelsporten" tråd hvor man kan komme med alle de teorier man lyster, både med og uden kilder!
Skrevet af Seifert
Horner fik en enkelt chance igår på mit drømmehold... farvel igen.

Tror Nibali meget gerne vil vinde dagens etape og lige sætte trumf på.

Igen en dag hvor jeg ikke kan se etapen :-(
Skrevet af Gasbarroni
Mon ikke Nibali ærgrer sig lidt over, at han gav trøjen fra sig i starten af løbet?

Han må vel være tæt på toppen, når det gælder flest dage i gult i Touren?

Altså hvis han undgår uheld.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Hicks
Jeg tror sgu han er ligeglad. Det kan være at han om et par år, vil ærgre sig over den slags, men idag er han nok mest opsat på at vinde. Også dagens etape. Jeg ærgrer mig i øvrigt gul og blå, for det er anden dag i træk jeg ikke har mulighed for at se etapen.
Skrevet af Halil
http://jyllands-posten.d…legenderne/

Her Gas:

Jeg tvivler på han bekymrer sig specielt meget over det.

I nyere tid er han alligevel den rytter der har båret den gule trøje i flest dage i en tour.

Desuden er det kun en dag, hvor han realistisk set kunne have båret trøjen yderligere.


Hæhæ, den rene Bjarne har kørt stærkt på den afsluttende stigning.

https://twitter.com/Risa…33795006464
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hicks
RENE Bjarne? Den forstår jeg ikke...
Skrevet af Liv'pool
Jeg tror ikke de andre ryttere på den liste er blevet forfordelt mht doping på den liste. Så Bjarnes tid er stadig virklig flot.
Skrevet af Mr_bum
Nu afhænger tiderne jo meget af vejr og etapernes udformning. I 96 var Hautacam det eneste bjerg på etapen.
Skrevet af Gasbarroni
Tak Halil.

Jeg har indtryk af en mand, der sætter en ære i at lave de helt særlige præstationer, hvorfor jeg også forventer, at han går efter etapesejren i dag. Det er derfor, jeg tror, at han fortryder lidt. Han står stadigvæk i skyggen af piraten.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Duck
I 94 faldt Hautacam som afslutning på en 263 km. lang etape. Hverken i 94 eller 96 kørte de over Tourmalet først (som i dag). I 2000 varmede Armstrong op til Hautacam på Aubisque.
Skrevet af Il_Preferito
Han vinder med 99% sikkerhed i dag. Hans udtalelser i går bærer også præg af et "Jeg smadrer jer i dag*". Edit. *Hvilket så reelt er et "i morgen", I know.

Vejret bliver vist også sådan lidt dodgy, så det er lige i favnen på ham.

Sæt hele børneopsparingen på ham. Og på Nieve til at køre top 3.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Haha, fantastisk indledning af Dennis Ritter omkring Riis og Hautecam.
Skrevet af Hicks
Jeg tror også på Nieve i dag. Og så tror jeg på Schleck den ældre. Desuden har jeg taget Valverde af mit tourhold i dag. Jeg tror han går ned idag.
Skrevet af SotD
Det er farligt at Majka ikke kommer med i udbruddet i dag. Det kræver at han er i stand til at køre med klassementfolkene i mål i dag, da han jo "kun" har 31 point at give af til Nibali. Nibali vil formentlig gå efter etapesejren, og der ligger 50 point på Hautacams målstreg. Så vidt jeg lige kan regne mig frem til kræver det så, at Majka bliver minimum nr. 6 på etapen.

Havde man i stedet kastet ham ud i udbruddet kunne han have hentet 20 eller 25 point på Tourmalet og dermed kommet 51-56 point foran Nibali og dermed lukket bjergtrøjen.
Silkeborg IF
Skrevet af Jirya
Det er nemt nok at sige. Jeg tror ikke Astana havde ladet Majka komme med i et udbrud. Nibali går helt sikkert efter bjergtrøjen (hvorfor han også spurtede på opløbsstrækningen i går), så eneste mulighed for Majka er, at han kan få en top-placering på det sidste bjerg.
Skrevet af Mr_bum
Jeg tvivler stærkt på, at Nibali er videre interesseret i bjergtrøjen. Men hvis han går efter etapesejren, så er den da inde for rækkevidde.

Jeg er i øvrigt stor tilhænger af, at reglerne for bjergpoint skal laves om. Dem, der kæmper mange dage for, at få pointene har også fortjent trøjen. Og det er ligegyldigt om det er en "stor" rytter eller ej. Men det er ASO så ikke enig i.
Skrevet af Duck
Jeg så lige et par tweets med sammenligninger af tider.

De sidste 10 km. af Pla d´Adet:
2001 Armstrong 29:21
2005 Armstrong, Basso 29:59
2014 Nibali, Peraud 30:05

Og så nogle watt-tal på Nibali på samme stigning:

VAM 1669 m/h
~5.80 - 5.90 W/kg
Skrevet af Il_Preferito
Nibali er sgu da ikke interesseret i bjergtrøjen. Falder den i skødet på ham - fordi han er den bedste - så tager han den selvfølgelig med. Spurten i går handlede ligeså meget om at han skulle være den første af topfavoritterne i mål. Sådan er han nemlig.

Modigt af Tinkoff-Saxo ikke at sende ham med. Får han, som det ser ud til lige nu, 0 point på Tourmalet, så skal han blive 6 eller bedre på Hautacam - Selvfølgelig forudsat at Nibali vinder etapen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Nibali skal så minimum blive nr. 3 på etapen for at overtage bjergtrøjen. Men mon ikke både AG2R og FDJ vil hjælpe med at hente udbruddet.
Skrevet af SotD
Det er nemt nok at sige. Jeg tror ikke Astana havde ladet Majka komme med i et udbrud. Nibali går helt sikkert efter bjergtrøjen (hvorfor han også spurtede på opløbsstrækningen i går), så eneste mulighed for Majka er, at han kan få en top-placering på det sidste bjerg.


Nibali er, som udgangspunkt, ikke fokuseret på bjergtrøjen. Havde han været interesseret i den så havde han ikke ladet Majka vinde to etaper. På samme facon ville han heller ikke have beordret sit hold til at hente Majka på Tourmalet i dag. Han vil vinde etapen i dag, det tror jeg alle er enige om, men han skal ikke køre de andre ind allerede inden nedkørslen af Tourmalet. Der er det fint hvis de har et par minutter, så må de sætte pres på opad Hautacam og så skal han stikke med hvor mange km til mål der nu er behov for. Mit bud er 4km fra toppen - Men det er selvfølgelig ikke til at spå om allerede...

Det kræver således at Majka sidder med ryttere som Peraud, Bardet, Valverde, Pinot og Tejay van Garderen op til mål i dag. Det er ikke umuligt, men dog en målestok han ikke har prøvet kræfter med endnu i år. Han har siddet med König, men han er trods alt også et niveau under de som nævnes. Og så skal han selvfølgelig også være både dygtig og heldig med, at de bedste fra udbruddet ikke får lov til at blande sig i top 10 også, så han får det yderligere besværligt.

Jeg synes det er en mærkværdig taktik fra Saxo må jeg sige. De har vundet 3 etaper, så nu må den tørst ligesom være slukket, så hvorfor helvede vil man nu til at gamble med bjergtrøjen for, at vinde nr. 4? Det forstår jeg ganske enkelt ikke. Nibali kan ikke slåes - Det tror jeg simpelthen ikke på. Så, at man tager kampen op nu er mig en gåde...

Majka i mål som nr. 4-6 er realistisk, men har han kræfterne? Det er sgu et sats.
Silkeborg IF
annonce
0