Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
@ Pref

Er det udelukkende et DCU-dekret, eller kommer det fra UCI også?
Men, ja, det er fjollet, at Bak og Fuglsang ikke kan køre VM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lundos
Lars Bonde fra DCU:
I Danmarks Cykle Union har man for adskillige år siden besluttet, at ryttere, som ikke stiller op til DM heller ikke kan blive udtaget til VM.
Lars Bonde ærgrer sig over, at de to Tour de France-ryttere nu ikke bliver aktuelle til de to begivenheder, men siger samtidig, at han forstår dem.
- Jeg accepterer og forstår deres prioriteringer. Alligevel synes jeg, at vores regel er god. Du ser mange idrætsgrene, hvor det danske mesterskab er devalueret. I cykelsporten har vi en god tradition, som vi skal værne om.


Det er vist kun fra DCU.

Hvilke sportsgrene med et devalueret DM er det, som Lars Bonde sammenligner cykelsport med?
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Il_Preferito
Jeg mener ikke det er noget UCI pålægger forbundene, men jeg kan tage fejl.

Hvis det er, kan Rui Costa i hvert fald ikke forsvare sin VM-titel, og det mener jeg at have læst han har planer om.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er en fuldstændig vanvittig regel. Og at han mener DM ikke er devalueret når vores to mest profilerede ryttere skider på det, velvidende at de ikke må køre det efterfølgende VM, viser jo blot at det ikke har den ønskede virkning. I stedet kommer vi som land til at fremstå, som at VI devaluerer VM. Det er uhensigtsmæssigt, både som signalværdi overfor UCI, og i forhold til reklameværdien af cykelsport i Danmark.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Har Cancellara ikke også ved flere lejligheder droppet landevejs løbet, for at satse på enkeltstarten for derefter at jagte VM medaljer i begge discipliner?
Silkeborg IF
Skrevet af Lundos
Ja, det virker ualmindelig uigennemtænkt fra DCU´s side, hvor deres argument næsten er omvendt af, hvad effekten ender med at blive. Men vi er jo nærmest vant til mærkelige argumenter fra deres side.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Nerazzurri
DCU har næsten lige så længe jeg kan huske, været nogen klaphatte.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af elendil
Nedenstående indlæg omhandler damecykler i den billige ende. Sig til hvis der er en bedre tråd til den slags.

Jeg skal bruge en damecykel. Den skal være let, letkørt og helst med 700x23c-dæk, da jeg har en masse dæk og slanger i den størrelse. Den må gerne være brugt. Og billig. Der er ingen yderligere krav til gear og udstyr. Den skal erstatte en gammel Centurion, hvor baghjulet er færdigt. Har I nogle mærker og modeller jeg skal søge DBA igennem efter?
Findes der en eller anden generel side, hvor man kan finde ud af hvilke størrelser hjul forskellige cykler har? Det står aldrig i annoncerne, og indtil nu er det kun Kildemoes der har været så venlige at oplyse den ellers temmelig relevante parameter.
fck-medløber.
Skrevet af repos
http://www.bold.dk/snak/…&start=2230

Ovenstående tråd er nok bedre, men ellers så tænker jeg umiddelbart, at damecykler har samme hjulstørrelse.
Men der bør være rigeligt med muligheder på DBA. For 500 kr. bør det være muligt at finde noget solidt, der kan holde et par sæsoner.

Ellers så kan du prøve at smide dit indlæg på feltet.dk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Selvfølgelig. Tak. Jeg er i øvrigt klar til at gå op til et par tusind (jep, flottenheimer), så det må godt koste mere end 500 kr.

Jeg smutter over i den anden tråd.
fck-medløber.
Skrevet af tobi
Horner i top 3 til 3.25 er vist ikke længere et must play, da han sandsynligvis ikke kommer til start på grund af sygdom.

Ikke den mest bedrøvelige non-start i cykelsportens historie, hvis det viser sig at være rigtigt.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, jeg har også lige læst det. I det mindste får jeg pengene tilbage, så bedre end hvis han var udgået undervejs.

Pinot er også syg, men FDJ virker fortrøstningsfulde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Årsagen er lavt cortisol niveau, hvilket kan indikere doping med kortison. Rolland har været involveret i en lignende sag i Dauphine.
Skrevet af Il_Preferito
Bizar sag, hvor Horner - havde han kørt på et andet hold - kunne være stillet til start i morgen.

Cykelsporten er i stenalderen på så mange områder. Der er intet at sige til at sponsorer ikke altid kan tage det seriøst.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr. Juve
Godt nok fremragende kørt af moviestar idag. Alligevel en lidt sløj tidskørsel pga. distancen, ikke så mange svar man får som hvis den bare havde været lidt længere.

Vuleta´en bliver godt nok hidsig i år håber jeg.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Nerazzurri
Jeg savner allerede Horner.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Hicks
Så er vueltaen sat i gang, og det med en imponerende Movistar sejr. Det imponerende ligger ikke i at de vandt. Det imponerende ligger i at de havde alle mand med hjem, selvom de var suveræne. Nu var ruten selvfølgelig ikke så lang, men de skulle køre igennem, især på den sidste del, da de var 5 sekunder efter Cannondale ved mellemtiden. Desuden får vi også en første uge hvor man må regne med at Sagan og Matthews slås om den røde trøje. I hvert fald indtil 6. etape. Måske kan Degenkolb blande sig, men jeg tror ikke han overlever tredje etape. Sky skuffede og det kan ikke være tilfredsstillende for Froome at sætte 27 sekunder til Quintana på førstedagen.

Tour de L´Avenir startede også igår, og det var med en godkendt dansk indsats. Asbjørn Kragh viser stadig lovende takter og blev nr. 8, 8 sekunder efter australske (selvfølgelig) Campbell Flakemore. Mads Würtz skuffede en smule med en 31 plads, mens Cort blev 38 og Mads Pedersen 40. Men det danske hold er nu også primært kommet for at vinde etaper. Vi har ikke de store håb for det sammenlagte klassement.
Det har Norge tilgengæld. De kommer med 3 mand, som de regner med kan gøre sig i klassementet, men gårsdagens åbning udviklede sig til ikke mindre end en katastrofe for dem, med Eiking som den bedste af deres klassement drenge på en 98.(!!) plads, med et tab på 37 sekunder. De to andre Svendsen og Lunke endte blandt de ti sidste, med et tab på omkring de 50 sekunder. Ikke ligefrem en ønskestart for dem.
Skrevet af repos
Og i USA cementerede Van Garderen sin førsteplads, og så er det "dejligt", at se en ukendt moldover fra et amerikansk gøre sig gældende helt fremme.

Majka kørte forøvrigt en god enkeltstart.

I Vueltaen har jeg store forventninger til Valgren, eller i hvert fald store forhåbninger. Han beviste igår, at han er en rigtig powerrytter, og han har bare en enorm motor.
For pokker for jeg dog bare håber, at han slår igennem hos de professionelle, for han vil kunne vinde korte etapeløb, og kunne gøre sig gældende i forårsklassikerne.

Han skal køre Ardennerklassikerne næste år, og gerne som en af de mere beskyttede ryttere. Jeg håber ikke, han bliver syltet på Saxo-Tinkoff, for han fortjener langt bedre.
De få gange, han har fået lov at lukke op for posen i år, har han leveret. Dansk Mester, Dunkerque og senest i Post Danmark.

Jeg er fan.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Jeg er også fan. Det har jeg været siden han viste at han ikke bare var en døgnflue, ved at vinde U23 L-B-L to år i træk. Han virker desuden som en fyr med det rette fokus. Han virker i hvert fald solid mentalt, i de interviews jeg har læst/hørt med ham.
Jeg ser meget frem til at følge ham og Cort næste år. Og så ser rækken af store talenter ud til at fortsætte. Mads og Casper Pedersen, Michael Carbel, Magnus Bak Klaris osv osv. Forhåbentlig varsler Cort og Valgren nye tider for dansk cykelsport, hvor man både kan være et stort talent og samtidig overføre det til prof-rækkerne.
Skrevet af Il_Preferito
Bouhanni nærmer sig et niveau, hvor jeg vil mene at han kandiderer til Greipels plads blandt de 3 bedste sprintere i verden. Helt suveræn igen i dag, selvom Degenkolb kom farende bagfra.

Fremragende holdarbejde, og især Geoffrey Soupe viser hvor vigtig han er - Godt han får ham med til Cofidis.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0