Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Haha, Contadors cykelkørsel er slet ikke mistænkeligt...

Voldsomt styrt af Quintana. Der var skrald på. Bliver herligt at se ham give den gas i bjergene.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Schelden
Den er vel ikke mere mistænkelig end så mange andres. Hvis man konstant skal mistænkeliggøre succesfulde præstationer, så kan man ikke bestille andet.

Ikke at jeg er uenig, da det er relativt sindssygt, at man på to uger kan køre sig i den form, som han tydeligvis er i nu. Omvendt er jeg måske bare nået til det punkt, hvor jeg ser cykelløb for underholdningens skyld - hvor jeg ikke har accepteret doping, men blot nedprioriteret det.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Shhh, det må du ikke skrive herinde, Halil.

Men ja, forhåbentligt er lille Nairo klar til virkelig at gå i offensiven i bjergene - Om ikke andet for at hjælpe Valverde.

Men det ser stramt ud med at vinde lige nu. 3.25 finder han ikke på Contador, når sidstnævnte er i den form han åbenbart er i.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Schelden:

Nej. Det er rigtigt.

Men var det f.eks. Froome der havde kørt som Contador havde diverse brøleaber fundet herind og kæftet op.

Contadors troværdighed er meget lille, mindre end andres endda grundet hans historie, i mine øjne.

Men hvad helvede. Så længe jeg bliver underholdt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hicks
Årh hold nu kæft med det der. Skal det udpensles hver gang det ikke er Froome der kører mistænkeligt? Var det virkelig så hårdt sidste år? Jeg er hverken Froome eller Contador loverboy, men jeg er seriøst træt af de der små stikpiller. Det samme gælder den anden vej. Jeg har gjort min holdning til det her klart flere gange. Og vi oprettede så vidt jeg husker også en anden tråd til den slags, netop af samme årsag.
Skrevet af hårdtype
Nu vil jeg ikke sige at Contador umuligt kan være dopet men så fantastisk form har han ikke vist endnu i mine øjne. Det skal heller ikke glemmes at hans form næppe peakede i første uge af touren og med kun to uger pause og forholdsvis friske ben er det vel ikke umuligt at omlægge så peaket først kommer senere.
Skrevet af Halil
Hicks:

Føler du dig ramt? Det forstår jeg ikke. Du er da ikke en af brøleaberne.

At jeg undrer mig højlydt over Contadors ganske suveræne kørsel under de omstændigheder er der ikke noget særligt ved.

Det er vel egentlig, hver gang, at Contador bliver gokket på et bjerg, at brøleaberne finder herind.

PS. Jeg er sgu ligeglad med Froome, så du behøves ikke tro, at jeg havde det "hårdt" sidste år.

Jeg ser cykling fordi jeg vil have pain og drama opad. Som tidligere skrevet: Jeg vil fucking underholdes!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hicks
Var det det du fik ud af mit indlæg? I så fald bør du lige læse det en gang mere.
Jeg skrev at jeg var træt af de stikpiller og de skjulte hentydninger. Tag dem i den tråd vi oprettede til formålet. Det var det der var min besked. Jeg er måske lidt irritabel på det her punkt efterhånden, eftersom billedet er det samme på feltet.dk når snakken går på toprytterne.
Skrevet af Halil
Det kan du starte med at glemme.

Der er fint plads til et indlæg som mit her i tråden, da det ikke er en ligegyldig oneliner fra en eller anden artikelbums, som skulle pointere det efter hver etape sidste år.

At du er irriteret over det her på bold.dk, fair nok, men forvent ikke jeg begynder at poste i den anden tråd med mindre der er tale om en reel dopingsag.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hicks
Well, det må du om. Jeg finder det dog latterligt at stille sig på bagbenene over det. Tråden blev oprettet netop til den slags, så det hører hjemme derinde.
Skrevet af UdAfBusken
Det bliver godt nok anstrengende i længden, hvis vi, hver gang enten Froome eller Contador moser den anden, skal høre på stikpiller og sarkastiske kommentarer. Det er fint, at du ikke kan dy dig Halil, men lad os da prøve at holde det på et minimum.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kan huske forkert, men jeg erindrer ikke helt samme harme, da tråden havde besøg af et eller to båthorn, da Froome fløj afsted på 1. etape i Dauphine.

Og det her er ikke en stikpille, men Bjarne Riis har i Tv2 Sporten netop sagt at ".. man tror det er løgn" om Contadors evne til at regenerere. Det er sgu da skægt.

Og jeg synes i øvrigt der skal være plads til at tale om hvorvidt givne ryttere er dopede eller ej, være mistænksom omkring præstationer og gøre lidt grin med det, uden man skal mødes med at man holder med modparten eller at det er en stikpille.

Man skal være ret stor Contador og/eller Tinkoff-Saxo fan, hvis man ikke kan se Contadors præstation de sidste par dage er suspekt. Og lad os da nu have det lidt sjovt med det, samtidig med at vi nyder han er god til at køre på cykel.

Edit. Og det er ikke min måde at blåstemple one liners eller tossede kommentarer, men jeg synes sgu der skal være plads til at drille folk der er så pro-Contador, som det ofte er tilfældet herinde. Og ligeså med mig, der holder med andre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kan da godt se, at det virker for godt til at være sandt. Men hvad er pointen i at udpege det, når godt ved (eller tror), at de andre ryttere er lige så dopede? Det bliver bare lidt irriterende, hvis gode præstationer altid skal ledsages af kommentarer omkring doping osv. Den ene er jo ikke bedre end den anden, og når ingen bliver snuppet, er de vel nogenlunde lige gode til at dope sig eller lige rene, om man vil. Jeg havde også lidt svært ved at lade Froomes kørsel gå ubemærket hen i starten, men jeg er efterhånden nået til det punkt, hvor jeg ikke gider at spille min tid på at bande og svovle over ham, da de andre jo nok ikke er et hak bedre selv.

Der er selvfølgelig intet i vejen med at stikke lidt til hinanden eller drille hinanden lidt, det kan bare godt blive lidt belastende (synes jeg), hvis man skal høre på det hver gang Contador eller Froome smadrer de andre ryttere.
Skrevet af Il_Preferito
Indrømmet, det bliver da lidt sjovere med Contador, når så mange(der normalt ikke er aktive i tråden)kommer hoppende til hans forsvar i søndags, da jeg stak lidt til det.

Og "virker for godt til at være sandt" er lidt en anden formulering end den du brugte i søndags.

Selvfølgelig skal hver præstation ikke ledsages af stikpiller om doping, og jeg synes så heller ikke jeg personligt er efter specielt mange ryttere. Den eneste gang jeg for alvor har harceleret er vel mod Chris Horner sidste år - Og det står jeg gerne ved.

Det jeg beklager mig over i denne situation er ikke at Contador er dopet, det er det signal han og cykelsporten sender til omverdenen. Det er svært at tage snak om ny generation og renere felt seriøst, når et brækket skinneben(og efterfølgende infektion) og 14 dages let træning(hvor han ikke måtte køre opad), er nok til at man kan føre et så stærkt besat cykelløb og det med så overbevisende kørsel.

Og når man så mødes med ting som at 14-21 dages total pause fra cyklen jo ikke er ret meget og at Contador jo i forvejen var i sit livs form, så er det desværre nemt at forfalde til bare at drille lidt i stedet. Beklager.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Well, det bliver påpeget nu og eftersom denne tråd holdes i gang af 5-6 brugere, hvoraf ingen synes at være specielt Contador liderlige, synes jeg du skyder forbi målet. Det virker mest af alt som om i driller de selv samme artikeltosser, vi ønskede at sende over i den anden tråd. Det her handler ikke om hvorvidt Contador er krudtet eller ej, for jeg er helt enig i synspunktet omkring det. Jeg ser bare det her er ved at udvikle sig til en art Barca vs Real diskussion og det giver mig hovedpine. Jeg holder i den forbindelse med Vorbasse If og er derfor udenfor, men jeg er alligevel irriteret over at skulle læse den slags. Jeg troede vi havde en form for fælles fodslag, i forhold til at den slags blev nappet i den anden tråd. Således at vi kunne diskutere cykelløb herinde.
Skrevet af Hicks
Men nu jeg reflekterer lidt, kan jeg selvfølgelig godt forstå behovet for at skyde på de knoldesparkere, der lige dukker op i tråden, når Saxo Tinkoff kører stærkt.
Skrevet af Schelden
Uden at være sikker, overhoved, var det så ikke dig, Il_Preferito, der brugte 23 dage i juli måned på at forsvare folks spydige kommentarer vedrørende NIbali og doping? I så fald, så er det da en smule ironisk, at du finder det interessant at stikke til de "Contador-lovers", der eventuelt forsvarer ham i denne tråd.

Hvis ikke, ja så undskylder jeg på forhånd.

Jeg finder det dog alligevel, som jeg har sagt allerede, hamrende gabende at diskutere dopingen i cykelsporten. Ikke fordi det er Contador, der emnet lige nu, men fordi at det er et spørgsmål, hvor vi ingen slutstreg kan tegne, blot gisne. Det kan i og for sig også være meget interessant, men nu er det snart blevet debatteret i 15 år + det er svært at gøre det over for personer som Il_Preferito, der er tydeligt præget af subjektivitet.

- Lige for at slutte af, så er jeg ligeså overrasket over konkurrenternes form - eller rettere mangel - som jeg er overrasket over, hvor hurtigt Contador er kommet i omdrejninger!

- Lige til aller sidst, så er jeg hverken fan af Contador eller Tinkoff-Saxo. Jeg er fan er god underholdning.
København.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg husker ikke at Nibali og doping blev vendt specielt meget undervejs i Touren? Og hvis der gjorde, kan du være sikker på at jeg har tilhørt den del af folk, der mener Nibali er dopet - Og det ganske uden at skele til hvem jeg holder med og den subjektivitet som du mener jeg er præget af.

Du har i øvrigt fortsat til gode at deltage ret meget i det du kalder "debattere", Schelden. Du var netop en af dem der stod stejlt på et forsvar af Contador overfor Nibali undervejs i Touren - Hver gang endte med at du stak halen imellem benene, når der kom watt-estimater og tidsudregninger på bordet. Derfor er du også lidt svær at tage seriøs nu.

Og for en der efter eget udsagn ikke er fan af hverken Contador eller Tinkoff-Saxo, så bruger lige præcis du ret meget spalteplads på at forsvare begge. Først da jeg(og andre)mente at Astana var et bedre hold og havde kørt stærkere i den første uge, og nu kommer du så igen-igen hoppende til Contadors forsvar(ligesom du også gjorde i søndags, efter ikke at have deltaget i flere uger). Som sagt, du er svær.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes heller ikke det virker til, at nogle af de andre klassementsryttere er i superform. Både Froome og Valverde taber til til Sanchez og Evans, der har været helt anonyme hidtil i løbet. Desværre styrter Quintana så, som i min optik var den eneste, der kunne true Contador (målt på den første uge).
Skrevet af Il_Preferito
Det synes jeg bestemt heller ikke(med den note at Purito virker ok kørende), men det undskylder jo ikke Contadors udvikling.

Det skal ikke lyde frelst - eller som et forsvar af Froome - men hans form virker markant mere troværdig, når man tænker på han styrtede og var ude af stand til at træne en kort periode.

Og det handler ikke om at jeg ikke kan lide Contador, havde Nibali, Froome, Alejandro Valverde, etc., leveret samme mirakelkørsel, så havde jeg også kommenteret det.

Men fra et synspunkt, der handler om at se godt cykelløb, så er jeg kun glad for at Contador leverer. For det har været flot kørsel indtil videre, om det så har været opad, i vinden eller på hans TT-cykel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0