Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg så ikke etapen i går, men kan læse mig frem til at Purito og Valv.Piti dummede sig. Hvad gjorde de? For hvis man ikke har kræfterne til at gå med i et ryk så handler det jo ikke om at dumme sig.

Fortæl, fortæl :)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hvem skriver de dummede sig i går?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Det mest positive er, at der ikke, som i Armstrongs dage, tegner sig en entydig favorit i de store Grand Tours.
De bedste virker til at være ret tæt på hinanden, og det varierer dagligt, hvem der smider hvem i bjergene.

Det vil vi forhåbentligt se gentaget i næste års TdF, hvis alle de store navne timer formen, undgår uheld og stiller til start.
Satser Froome, Contador, Nibali og Quintana alle på TdF, så bliver det virkelig interessant. Sammen med den nye generation af franske etaløbsryttere, så er der lagt op til et godt løb.

Vueltaen har endeligt bevist, at hverken Valverde eller Purito for alvor kan køre efter den samlede sejr i TdF, for selv med optimale forberedelser halser de bagefter de to store.

Ruten bliver afgørende i næste års TdF, for afhængig af enkeltstartskilometer og bjergafslutninger, så vil det afgøre Quintanas muligheder.
Froome og Contador ser jeg som meget lige både på enkeltstart og i bjergene, medens Quintana til gengæld vil lide under en lang flad enkeltstart.
Nibali har svært ved at vurdere, for han har endnu til gode at køre mod de tre andre i topform i TdF. Han var overlegen i år, og brostensetapen gav ham et løft. Jeg har svært ved at se ham tage tid på de tre øvrige i bjergene, og på enkeltstarten matcher han ikke Froome og Contador.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Hvem skriver de dummede sig i går?


Dig

Heldigvis fik Valverde og Purito regningen for deres dumheder i dag.


Men det skal sikkert læses anderledes end jeg gør. Så hvad er konklusionen? De dummede sig ikke i går. De havde bare dårlige ben?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
De fik i går regningen for ikke at have gået helhjertet efter etapesejre tidligere i løbet og for ikke at have hjulpet Contador med at begrave Froome i løbet af lørdag og søndag. I stedet fik de kniven i går og de 3 sekunder Froome mangler på Valverde skal han nok finde lørdag eller søndag.

Valverde har i flere omgange nægtet at bruge et ellers stærkt hold, og har derved ladet bonussekunder glide ud af sine hænder. I søndags mangler de 5(!!!)sekunder på Niemiec, men alligevel satte hverken Katusha eller Movistar et helhjertet pres i løbet af etapen. På etapen Navarro vandt gad Valverde godt slås med Benatti om ét sekund i en bonusspurt(han fik det ikke), men han gad ikke sætte Movistar frem til at køre udbruddet(der dog blev hentet alligevel)ind - Navarro angriber langt ude, Moreno går også afsted, Valverde gør intet. Dan Martin rykker halvhjertet et par gange og der svarer Valverde. Så forsvinder Kelderman - og dermed de sidste bonussekunder - Valverde reagerer ikke. Han gad dog godt spurte med Caruso om 4. pladsen der giver - tadadada - 0 sekunder.

Som jeg også har skrevet tidligere, så er det helt fair at Valverde kører defensivt, når han endte med at blive brændt i lørdags, da han rent faktisk forsøgte sig(det var så også bare et dumt angreb fra ham). Men han har hele tiden lignet en der godt kunne sidde med både Contador og Purito opad, og når man er den(klart)hurtigste af favoritterne - og på et tidspunkt kun var 20 sekunder fra førertrøjen - så er der ingen undskyldning for ikke at åbne etaperne, så de 10 sekunder er i spil.

Katusha har ladet 5 eller 6 mulige etapesejre glide ved at dumme sig igen og igen. I går viste de for første gang interesse, men der blev de kørt ud af brættet af SKY. Hvordan man kan gå fra en Vuelta-rute som denne, med Purito, Moreno og Caruso i tæt på drømmeform uden at vinde en skid - Det er en præstation af de større.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Valverde og Purito vil hellere køre hinanden ud af klassementet end risikere at trække den anden frem til et resultat.
Med de hold, de har til rådighed har de haft uanede muligheder for at lave ravage. I stedet er det blevet til spilfægterier, hvor de hellere vil undgå at tabe ansigt.

De små stik de kan levere på de sidste 500 meter batter ikke det store, når de begge kører en relativt middelmådig enkeltstart, og samtidig ikke kan følge med som i går.

Man så det sidste år ved VM, hvordan de pissede en sikker spansk guldmedalje væk, og her i Vueltaen har de gang på gang forpasset muligheden til at sætte især Froomes under pres, når han har vist svaghedstegn.
Contador har de måske ikke kunnet gøre så meget ved mand-mod-mand, men til gengæld har deres hold været klart stærkere end Tinkoff-Saxo, men heller ikke det har de udnyttet.

Jeg håber, at hverken Katusha eller Movistar fremover vil satse på de to i Grand Tours, men i stedet lade dem køre efter sejre i endagsløbene i stedet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Meget enig. Som det sikkert også fremgår af seneste indlæg.

Purito overskrider så småt sidste salgsdato i forhold til Grand Tours - og måske også generelt - Han kan ikke køre enkeltstart og når han ikke længere er den bedste på de helt stejle stigninger, så er der ikke meget tilbage. Han må virkelig se tilbage på 2012-sæson som den der kunne være blevet hans helt store(med 2 klassikersejre var den selvfølgelig stadig pænt vild, men alligevel).

Næste år håber jeg Katusha giver Spilak chancen hele vejen i et eller to af de store løb, og bygger man et Grand Tour-hold op om Kristoff virker det til at han nok skal levere de sejre man kræver.

Hos Movistar bliver det næppe Valverde der får nikket til Touren, ligemeget hvad han viser i foråret. Hvis han da er at finde hos Movistar næste år, selvfølgelig.

Og speaking of Purito, så virker det til at det ikke kun er lille Brambilla, der har spillet med musklerne i denne Vuelta:

http://www.independent.i…571873.html
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Katusha skal finde sin identitet som hold. Man har mange ryttere, der kan tage sejre i endagsløb eller på udvalgte etaper. Til gengæld kan man ikke skrue et klassementshold sammen, der kan levere en helstøbt indsats.
Purito, Moreno og Caruso er næsten identiske ryttertyper, og kan lave meget ravage i Ardennerklassikerne eller kuperet terræn med stejle afslutninger. Man skal bare undlade at smide dem i en gryde, der skal hjælpe til med at køre klassement.

Kristoff er voldsom, og han bør være en rytter, man satser på i større omfang end hidtil. Han har udviklet sig til en topsprinter, der bevarer sin hurtighed i de udmarvende løb. Hvis han forsætter sin udvikling, så kan han blive en alvorlig bejler til Flandern Rundt og P-R.

Desuden kan der ligge en VM-titel at lure, men han er selvfølgelig handikappet af, at holdet omkring ham ikke er særlig bredt og stærkt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Kristoff kunne på papiret være i spil til VM allerede i år, men med næsten 4300 højdemeter fordelt på 255km, er det nok for meget at bede om.

Og holdet er ganske rigtigt voldsomt svagt. Han er udtaget sammen med Nordhaug og formsvage Boasson Hagen. Det bliver ikke dem der kan holde det samlet for ham, men hvis Frankrig mener det alvorligt med Bouhanni, kan det være tyskerne også hjælper til, hvis Degenkolb kommer.

Jeg hælder dog stadig mod at ruten nok bliver for hård til dem, men det afhænger selvfølgelig af hvordan løbet udvikler sig.

Men ingen tvivl om at han bliver rigtig farlig i især Paris - Roubaix. Næste år vil jeg, selvfølgelig afhængelig af Cancellara og Boonens form, mene at han og Degenkolb hører til blandt favoritterne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Linus Gerdemann er første rytter på Cults nye pro-kontinental hold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg fik set afslutningen af Tour of Britain i dag, der havde mål opad. Eduardo Zardini tog en meget flot etapesejr. Roche så ellers virkelig stærk ud, men eksploderede fuldstændigt.

Kort opsummering:
Bauer angriber med km til mål og får Zardini med, som dog hurtigt smider Bauer og fortsætter alene. Med omkring 2,5 km til mål lyder meldingerne på, at han har 15 sekunder. Her angriber Roche og henter lynhurtigt Zardini. Han sætter sig frem og fører og får endda også slået et hul til Zardini, og man tænker, at den nu er hjemme. Zardini får dog kæmpet sig tilbage, og med lidt over en kilometer til mål går Roche i stå og bliver sat af italieneren, som kører alene hjem. Kwiatkowski tager andenpladsen 7 sekunder nede og Roche tredjepladsen 11 sekunder efter. Wiggins bliver 5´er 14 sekunder efter.

Jeg ved ikke, hvordan det forholder sig med bonussekunder, men kampen om den samlede sejr må stå mellem Wiggins og Kwiatkowski.
Skrevet af Il_Preferito
En lille rundtur for i dag:

John Degenkolb tog sin 4. etapesejr på hvad der ligner en hektisk dag - jeg har kun set de sidste 1.5km. Bling blev nr. 2, så det var en god dag for både mine helt og mine bets.

I det store England vandt endnu en favorit - Kwiatek - dagens etape og overtog den samlede føring fra Bardianis Edoardo Zardini. Det ligner en samlet sejr til den unge polak.

Valentin Iglinsky, holdkammerat med Fuglsang, Nibali og Aru på Astana - men ikke at forveksle med storebror Maxim, er blevet taget for EPO i en prøve han afleverede under Eneco Tour.

Med placeringerne 100, 122, 140, 90, 108, 99 og 84, må det være begrænset med talentet eller en lidt billig udgave af det ellers ret kraftige stof, som lillebror Iglinsky har fået fat i.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg fatter ikke, hvad Sky laver. Med 6 km igen har udbruddet 35-40 sekunder, og Orica´s sidste mand er brugt op, og feltet ser ud til at gå i stå, men så kommer Kennaugh til fronten og brager derudaf. På en lille bakke med ca 4 km til mål kommer en af Degenkolbs folk ( Barguil, tror jeg?) frem og skruer farten, men kan ikke holde farten på toppen af bakken. Herefter kommer Sky endnu engang tonsende frem og sætter et monster tempo.

Altså, jeg kan forstå, at man vil holde Froome fremme og måske prøve at fange de andre konkurrenter, men hvad får de ud af at køre så hårdt på? Jeg ved det ikke.
Skrevet af Il_Preferito
Man var bange for brostensstykket og feltet eksploderede jo - Blandt andet var Purito sidste mand med ind i første gruppe, så man håbede vel også at kunne køre et par konkurrenter ud, under påskud af ikke at have set afslutningen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det kan jeg sagtens forstå. Jeg synes dog at de brugte unødvendig lang tid i front af feltet uden det egentlig førte til noget. Jeg er dog også en smule ærgerlig, da jeg håbede at udbruddet ville holde hjem.
Skrevet af Il_Preferito
Det er nok primært den sidste del der præger vurderingen så.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Linus Gerdemann er første rytter på Cults nye pro-kontinental hold.


Har manden haft en doping dom? På hans wikipedia side, står der ikke noget hold noteret fra 2012 til 2014.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Nope, han havde bare intet hold i 2013.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Mener ikke, han har været dømt for noget, men han var under stærk mistanke i starten af sin professionelle karriere. Det er også her, han har sine bedste resultater. Desuden skulle han være noget af en enspænder, så jeg er spændt på, hvordan han passer ind på Cult.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
Når okay. Husker nemlig også at der var noget mistanke, men kunne ikke huske om det førte til noget.

EDIT: Var mest bange for at der skulle gå Christina Watches i den.

Det er en spændende signing, hvis han kan finde noget der minder om tidligere niveau. Men er det ikke efterhånden længe siden at han "peakede"?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0