Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Nå, 2. dag vi(hvis man vælger at lade parentesen i går gælde - og det gør jeg selvfølgelig)rammer et podie, men i helt forkert rækkefølge.

Vanvittigt tæt mellem Flakemore og Mullen, mens Küng ikke rigtigt var tæt på - selvom han "kun" tabte med 9 sekunder.

Udenfor VM-boblen har den tjekkiske olympiske komite frikendt Roman Kreuziger i hans verserende dopingsag. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at UCI ikke anker til CAS, især når begrundelsen fra tjekkernes side stinker langt væk af at de er voldsomt partiske i deres vurdering. Derudover har UCI selvfølgelig ikke råd til at tabe ansigt i en sag de har investeret så meget i, indtil videre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Vildt kørt af Flakermore på det sidste stykke, han må have disponeret sine kræfter optimalt. Küng kunne ikke helt følge de to andre, til gengæld vil han nok gøre mere væsen af sig i linjeløbet end de to andre, hvor han må siges at være en outsider.
Mullen og Küng er nogle rigtig store talenter, som jeg nok skal nå World Touren inden for et par år, tror jeg. Flakermore har jeg ikke lige så stor fidus til, men flot kørt i dag.
Skrevet af Il_Preferito
Küng har kontrakt med BMC fra næste år, så det burde der være ret gode muligheder for, ja.

Tyskland har det næste store tempohåb klar, kunne noget tyde på. Lennard Kämna har lige smadret juniorernes TT, hvor han på de 29.5km gik med 49 i snit. Han er 18 år.

Eftermiddagen byder på kvindernes enkeltstart, hvor vi i Julie Leth - som ellers er en sød pige - næppe har de store chancer for noget som helst. Jeg har svært ved at se hvem der skal drille hollandske Ellen van Dijk, der er ved at udvikle sig til enkeltstarternes svar på landsmanden Marianne Vos.

Og så er det selvfølgelig så godt som givet at næsten-danskeren Linda Villumsen får medalje - For det gør hun altid, bare aldrig guld.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nu bliver jeg snart gearet op. U23 herrenes linjeløb nærmer sig. Årets løb for mit vedkommende :)
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Kamna er et kæmpetalent. Jeg er virkelig imponeret, og en smule overrasket, over hans præstation i dag. Jeg vidste godt, at han kørte en god enkeltstart, men der, hvor han har gjort mest væsen af sig i denne sæson, er når det har gået opad, hvor han har været en af verdens bedste juniorer ( kun, måske, overgået af Adrien Costa, der også kørte fremragende). Han kunne godt ligne en fremtidig etapløbsvinder.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har kun set ham af navn et par steder, men jeg bed primært mærke i hvor voldsom fart(og derfor tidsforskel)han var i stand til at generere i dag.

44 sekunder hurtigere end Costa på 2. pladsen i løbet af 29.5km, hvilket giver næsten 1km/t ekstra - Det er vildt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det er nemlig en helt vild tidsforskel, når man kigger på, hvordan de andre ryttere ligger i forhold til hinanden.

Og så er det også ret vildt, at 1 og 2 til VM i enkeltstart også har været de stærkeste (ret klart endda), når det har gået opad, selvom det selvfølgelig er meget nemmere at dominere i forskellige terræner hos juniorerne end hos profferne.

En 12. plads til Niklas Larsen er godkendt, selvom det ikke er fantastisk. Jeg glæder mig dog til at se, hvad danskerne kan gøre i linjeløbet, hvor de de er en del stærkere.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, jeg fik jinxet både Ellen van Dijk og Linda Villumsen, der blev henholdsvis nr. 7 og nr. 9.

Enkeltstarten blev vundet af bomstærke Lisa Brennauer fra Specialized Lululemon - der jo også vandt holdkørslen forleden - så det blev samtidig 2 guldmedaljer til Tyskland i dag.

Selvom det potentielt hører til i en anden tråd, så skal det med at 22-årige Anna Solovey lykkedes med at blive nr. 2 i sin blot 2. start i år. Første start var Chrono Champeonis for 9 dage siden. Hvor hun vandt. Så deeeet...
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Enkeltstart for de voksne mænd i dag. De skal ud på 47.1km og der er én favorit til guld og yderligere 3-4 favoritter til podiet.

Tony Martin har vundet VM i enkeltstart 3 år i træk og alle forventer det bliver 4 gange efter i dag. Ruten passer okay - 30km fladt indløb og så lidt små stigninger mod mål - hvilket så betyder at han måske får behov for at have en lille buffer på det stykke. Men han har omvendt været så godt kørende opad i år, at det ikke burde blive et problem.

Sir Bradley Wiggins er den alle venter kommer tættest på den tyske panservogn. Tiden på banen bliver en fordel for Wiggo på det flade stykke, hvor han skal gøre alt for at være tættest mulig på Martin og så håbe at han kan tage tid de sidste 17km. Jeg vil mene han er et skridt foran de andre podiekandidater, men stadig et lille stykke bag Big Tony.

Unge Tom Dumoulin er bookmakernes favorit til bronzemedaljen og med tanke på hans resultater i enkeltstarter i år, er det svært at være uenig. Han har vundet flere enkeltstarter i år, men fælles for dem han er blevet nr. 2 i, er der én ting: Tony Martin har vundet dem allesammen. De 3 favoritter har mødt hinanden én gang i år, men kun på 9.1km i Tirreno, og her var Wiggins bedst(de blev 3, 4 og 5, i øvrigt). Der går ikke mange år før Dumoulin er favorit til at blive verdensmester, men i år må han nok nøjes med bronze(eller sølv, hvis det regner).

Føromtalte Tirreno-TT blev vundet af italienske Adriano Malori, der også bejler til en podieplacering i dag. Han vandt den afsluttende enkeltstart i Vueltaen, men kunne ikke slå Vandewalle over 25km i Polen Rundt lidt tidligere. Han er lidt et wildcard, men rammer han dag(kombineret med at en af de to ovenstående skuffer), så er han farlig.

Rohan Dennis har udviklet sig voldsomt som enkelstartsrytter i år og var i søndags en vigtig faktor i BMC´s sejr i holdløbet. Jeg er spændt på hvordan han tackler distancen, for han er i forrygende form - men nøjagtigt som Malori, vil jeg tro det kræver en dårlig dag hos en af de 3 favoritter, hvis han skal have medalje.

Vores danskere skal også nævnes, dog uden jeg bruger voldsomt krudt på Lasse Norman, der efter sin flotte start i Dubai, har kørt en mildest talt skadesplaget og skuffende sæson. Rasmus Quaade, derimod - Ham er der krummer i. Selvom han punkterede blev han nr. 6 sidste år, og han er meldt i gudeform(senest bekræftet med sejren i Chrono Champenois)denne gang. Med afstand Danmarks bedste enkeltstartsrytter og er ekspert i ikke at efterlade selv den mindste mængde energi i tanken, når han krydser stregen. Vi fortsætter flosklen, men der skal nok en dårlig dag til for at der skal falde en medalje af - Men hvor kunne det være fedt. Afgang 15.10 i dag(så jeg misser desværre det meste af hans tur).

Hvis vejret arter sig som det har gjort de første dage, kunne det blive en fordel at starte tidligt. Af navnene fra den første time, er det umiddelbart kun svenske Ludvigsson og franske Jerome Coppel, der springer i øjnene. Et frisk gæt er dog at det skal blæse en halv pelikan og regne voldsomt, før de kommer i spil til medaljer.

Podiegæt:
1. Tony Martin, 2. Bradley Wiggins, 3. Tom Dumoulin(krydser fingre for Quaade).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Bliver sgu spændende med Quaade. Top 10 er i hvert realistisk med det startfelt, og hans evne til at æde sig selv helt op er second to none.

Desuden har han udviklet sig enormt i samlet start også, så han bliver vildt interessant at følge fremover.

CULT har forøvrigt, som ventet, skrevet med Mads Pedersen. Det er fedt med de helt unge, der kommer ud og køre på højt niveau.

Desværre får jeg nok ikke set så meget af enkeltstarten, og det er også noget af en bet, at U/23 kører på fredag. Det havde passet bedre med lørdag. Til gengæld regner jeg med at gå all-in på søndag, og så håber jeg, knægten køber den.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Det er altid en fornøjelse at læse optaker (og generelle kommentarer) til de forskellige løb herinde.
Skrevet af SotD
Jeg går ud af mit gode skind hvis Tony ikke vinder. Jeg har brugt en del penge på noget kombinationsværk hvor han er mit sikre bet.

Jeg har satset lidt på Malori som 3er, men det kan blive fugl eller fisk.

Rasmus Quaade er godt nok et åbent spørgsmål for mig. Han bør kunne sidde godt med på de første 30km, men jeg tvivler på at han er farlig på den sidste del... Kunne Tejay ikke være et frækt bud på en podiekandidat? Eller stiller han ikke op?
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
I følge startlisten gør han.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Han er med, afgang 15.22.

Jeg tror ikke han kan blande sig i medaljerne. Han har i hvert fald ingen resultater i år, der giver begrundet tro på det. En enkelt sejr i USA Pro Challenge - Men det var en bjergenkeltstart og feltet var ikke ligefrem prangende.

6. pladsen på den lange i Touren er selvfølgelig også godkendt, men det vinder man ikke medaljer på - Og den var hårdere end i dag. På trods af de sidste 17km vil jeg, som mit lange skriv før nok også bærer præg af, mene det alligevel er en rute for specialisterne.

Jeg tror ikke han slår eksempelvis Quaade, og slet ikke Tony, Wiggo og Tom Dum.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Arrangørerne ville i øvrigt oprindeligt have enkeltstarten til at se sådan her ud:

https://twitter.com/Plat…120/photo/1

Men det gad UCI ikke. Det kunne jeg ellers godt se det sjove i.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Hvad med hjemmebanemanden Castroviejo?

Må gå ud fra, han er ekstra sat op i dag, så forventer, han brænder sit livs enkeltstart af.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Med undtagelse af sin 3. plads ved de nationale mesterskaber, har Castroviejo ikke ét top 10 resultat på enkeltstart i år, så det ville overraske mig voldsomt, hvis han laver et i dag.

Jeg har læst et par interviews med ham tidligere i år, hvor han fortæller at han har tabt sig med henblik på at blive bedre i bjergene - og derved maksimere sin chance for at komme med i de store Tours - og at det har kostet en hel del i forhold til hans enkeltstart. Hvilket så selvfølgelig også er forklaringen på de noget tamme resultater i disciplinen i år.

Skal vi have en "overraskelse", har jeg mest lyst til Barta eller Bodnar. Eller måske de to østrigere Zoidl og Brändle, hvor især sidstnævnte viste flot form i Tour of Britain.

Men hvis vejret ikke spiller rytterne et puds, tror jeg det bliver rimelig straight forward med placeringerne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Smuk gennemgang il pref. Jeg ser frem til et spændende løb og krydser fingre for at Tom D og Quaade bytter plads på dit podie. Jeg bliver enormt skuffet hvis vores allesammens cykelstyr, ikke kører hjem i top 10 og gerne top 5. Han har som du siger været i superform på det seneste. Kom så Rasmus!!

Og så vil jeg også lige erklære mig super godt tilfreds med at Cult skriver med Mads Pedersen, der Imodsætning til eksempelvis en Mads Würtz, faktisk har gjort det glimrende i hans første år som senior.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg vil også mene at alt udenfor top 10 er en skuffelse, Hicks. Og top 5 er en mulighed, for jeg synes ikke han er så meget ringere end Dennis og Malori - I hvert fald ikke på enkeltstartscyklen.

Han har dog vist "desværre" fjernet det efterhånden berømte cykelstyr, så vidt jeg kunne forstå på en melding jeg fik dernede fra i går.

Glæder mig meget til han kører og krydser fingre for han disponerer rigtigt. De første meldinger lyder til at man skal have en ok del tilbage i posen, når man når de sidste 17km. Lad os håbe en eller to af de andre favoritter misser det, og Quaade timer det perfekt!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Quaade styrter i første sving. Fed nok start.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0