Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
En anden joker kunne være Herklotz, der, hvis han er i form, passer fremragende til ruten. Han har dog haft et meget svingende år præget af skader, så jeg aner ikke hvor han står formmæssigt.

Spændende bliver det i hvert fald. Hvad tror I taktikken bliver for Danmark? At lade et udbrud køre, hjælpe australierne med at holde det samlet og så håbe på at Cort kan slå til i spurten? Eller vil de forsøge at placere et par ryttere i diverse angreb, så de ikke skal tage så meget ansvar i feltet? Danmark har jo for vane at køre offensivt i u23 og juniorløbene, men ofte har vi heller ikke haft en så stor favorit, som Cort er. Jeg tror at de vil lægge defensivt ud, og jeg ser gerne, at de forsøger at spille den lidt cool, så de ikke skal sidde i front af feltet i 180 km, eller hvor langt de nu kører.
Skrevet af Hicks
Der er blevet meldt ud at man har én kaptajn og det er Cort. Derudover vil Carbel ikke blive bundet af en hjælperrolle før man ved hvor Cort er og om han klarer sig igennem uden styrt. Altså plan A. man kører for Cort og han skal beskyttes, plan B Carbel tager over hvis Cort ikke slår til. Det kunne ellers være friskt at smide en mand med i et tidligt udbrud, men det sker nok ikke.
Det er i mine øjne er meget stærkt hold vi stiller til start i år og det er spændende at vi prøver med en mere bundet taktik. Måske er det nøglen til succes.

Edit: ærgerligt med Quaade. Både hans styrt og hans cykelstyr.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg vil også mene nøglen ligger i at holde styr på det hele, hvis Cort føler sig kørende. Carbel tror jeg ikke på - Ruten burde være alt for hård.

BMC har i øvrigt sikret sig Campbell Flakemore.

De begynder at kunne mønstre et frygteligt stærkt tempohold til holdkørslerne. Phinney, Rohan Dennis, Tejay, Quinziato, Sylvain Dillier, Daniel Oss, Peter Velits og altså Campbell Flakemore nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes nu ikke, at det danske hold er specielt stærkt i år. Vi har dog en langt stærkere kaptajn i Cort, end vi har haft de seneste par år, men samlet set er holdet ikke stærkere. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at Carbel vil kunne sidde med, hvis Cort ikke kan. Godt nok er han er stort talent og har kørt en god sæson, men han er førsteårs og stadig langt efter Cort.
Skrevet af Hicks
Okay. Nu er der jo andre end Carbel på holdet og med stærkt menes der ikke nødvendigvis at vi vælter i kandidater til podiet. Jeg tror heller ikke på Carbel på denne rute, men han er jo også kun plan B. Jeg ser det som et meget homogent hold, og med de typer der skal bruges til at køre Cort på podiet. De to førsteårs seniorer der er med, har begge haft en stærk sæson og Mads Pedersen kørte et flot PDR som hjælper for Cort. Jeg ser årets hold som særdeles godt sat sammen, måske endda bedre sat sammen end sidste år.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg snakker bestemt heller ikke kun om Carbel. Pedersen og Carbel er begge dygtige, men er samtidigt meget unge, og det er ikke nogen man kan forvente være specielt synlige i et løb som VM i deres første år som u23. Kragh brødrene er ganske hæderlige, men ikke noget specielt på u23 niveau.

Holdet sidste år med Cort, Valgren og Haugaard synes jeg fx er stærkere på papiret.

Dog er jeg helt enig i, at sammensætningen på holdet er bedre med Cort som klar kaptajn og resten af holdet bygget op om ham.
Skrevet af Hicks
Ok. Jeg er uenig i din vurdering af de fire ryttere. Jeg mener at både Carbel og Pedersen har vist at de godt kan følge med. Også på u23 niveau. Begge har taget en UCI sejr i år (Carbel har sågar smidt 6 kilo op til VM, for at kunne sidde bedre med på stigningerne. Desuden tog han også DM sølv), og især Asbjørn Kragh vurderer jeg højere end dig. Søren Kragh viste sig også godt frem i l´Avenir, så jeg forstår ikke helt hvor du får det fra. Men fair nok, vi har ikke så mange strenge at spille på i forhold til podiet.
Dog kan vi godt være enige om at holdet sidste år, i hvert fald på papiret, var stærkere, men holdet var måske præget af for mange kokke.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg fik måske også udtrykt mig lidt for voldsomt. Jeg er bestemt enig i, at Pedersen og Carbel har klaret springet til u23 flot, og de har vist, at de kan følge med på dette niveau. VM er dog noget andet. Ruten og, i særdeleshed, konkurrencen er langt hårdere her. Det er ikke fordi jeg tror, at de ikke kan følge med som sådan, men jeg ville blive overrasket, hvis de med 5-10 km igen kan sidde og tage hårde føringer og køre angreb ind. Asbjørn Kragh er på papiret nok den stærkeste af Corts hjælpere, og han er bestemt en dygtig rytter, men jeg vil stadig vurdere ham ti at være et niveau under de bedste u23 ryttere.

Det er bestemt ikke et dårligt hold vi stiller med, og det har ikke været min hensigt at udtrykke det sådan. Jeg tror bare, at vi kan få problemer, hvis vi skal sidde i front af feltet stort set fra kilometer 0. Og sammenlignet med de seneste år, synes jeg ikke, at holdet er stærkere i år, men på den anden side giver det en anden dynamik at have én klar kaptajn, hvor man ovenikøbet har følelsen af, at han kan tage en medalje.
Skrevet af repos , moderator
Spændende om Amalie Didriksen kan forsvare sin titel her til formiddag. Hun er et stort talent, men har desværre været sat tilbage pga. af styrt tidligere på sæsonen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Hun styrtede og brækkede kravebenet til bane-VM i august måned, så jeg tvivler på, at hun er god nok så kort tid efter. I år vil hun naturligt nok også være langt mere overvåget, hvor hun sidste år fløj lidt under radaren. Jeg tvivler stærkt, men det ville være yderst imponerende, hvis hun kunne gentage stykket fra sidste år.
Skrevet af Hicks
Ok. Så er jeg mere med på hvad du siger. Jeg er dog ikke enig i hårdheden omkring VM i forhold til nogle af de løb, de allerede har vist sig frem i (Carbel og Pedersen. Edit: her tænker jeg på længde og modstand, ikke rutens fysiske beskaffenhed som jeg som sagt tror er lige i overkanten. I hvertfald hvis vi snakker Carbel som plan B), men jeg tror ikke vores uenighed omkring holdet, er så stor som det først tog sig ud.
I øvrigt; kom så Amalie og Pernille.
Skrevet af Il_Preferito
Forfriskende at både Cort og Bennekou melder så klart ud i forhold til dagens U23-løb. Man gider ikke køre efter en flot 4. eller 7. plads - Så hellere efterlade det hele på vejen i håb om at få medalje.

En ideel dag for mig ender i et opgør mellem de kommende holdkammerater Ewan og Cort. Men jeg tror at især belgierne kommer til at genere den plan.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Ja, der skal satses maksimalt på en VM-titel.

Belgien ser stærke ud, og Dylan Teuns er deres primære kort, men også Jasper de Buyst kan måske gøre sig gældende. Han er i hvert fald forholdsvis hurtig på stregen, men usikkert om han klarer bakkerne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Forfriskende at både Cort og Bennekou melder så klart ud i forhold til dagens U23-løb. Man gider ikke køre efter en flot 4. eller 7. plads - Så hellere efterlade det hele på vejen i håb om at få medalje.


Meget enig. Med det niveau, som Cort har vist i denne sæson, vil han med en 4. plads ikke vise noget, som man ikke vidste han kunne. Han har jo også allerede en god kontrakt, så der behøver han heller ikke at bevise noget. Derfor skal han da også satse hele butikken på at vinde løbet.

Men der er utroligt mange om buddet. Specielt belgierne vil nok være aggressive, men også italienerne, colombianerne og australierne er stærke og vil have et hårdt løb.

EDIT: Australien vil selvfølgelig gå efter et kontrolleret løb og køre for Ewan, men i Power og Haig har de to ryttere, der er stærke opad og kan være med til at skabe et hårdt løb. Taktisk har de ret gode muligheder, australierne.
Skrevet af Il_Preferito
Dylan Teuns bliver meget farlig. Han kan, som jeg skrev forleden, allerede bide skeer med de professionelle og sætter han alt ind på at komme væk i dag, tror jeg der er meget få i U23-klassen der kan gøre så meget ved det.

Om han kan holde sig væk er så mere tvivlsomt, hvis australierne og danskerne har noget at skyde med.

Belgien har også Benoot på startlisten(som er her, hvis SotD stadig mangler den: http://www.mundialciclis…2359455.pdf), så det er 3 meget stærke kort.

Mest af alt bliver det spændende at få set ruten. Så bliver det nemmere at danne sig et intryk omkring søndagens løb.

Jeg har små indsatser på de 3 bookmaker-favoritter(Ewan, Cort og Teuns)og så har jeg taget Foliforov og Tao Hart med i betting-dagen også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hvad har du spillet på Hart? Jeg har set ham nævnt, men jeg ikke den store fidus til ham i et løb som dette. Briterne har dog ikke et så stærkt hold, så han vil selvfølgelig få en del frihed.
Skrevet af UdAfBusken
Kvindernes juniorløb er allerede i gang, kun 50 km tilbage. Pernille Mathiesen skulle have problemer med at sidde med, så det kan tyde på, at Dideriksen kommer til at blive isoleret tidligt.
Skrevet af Il_Preferito
Ikke noget der er værd at snakke om. Det er 99% på baggrund af nogle meldinger fra et par mennesker jeg kender derovre, som påstår han er rigtig godt kørende.

Deres hold er, som du er inde på, dog frygteligt ringe og det er heller ikke et væddemål jeg ligefrem regner med gevinst på. Men til odds 126 skal det jo prøves.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Rasmus Guldhammer tager til Cult næste sæson. Som forventet blev der ikke plads til ham hos Tinkoff-Saxo.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Det virker logisk. Jeg glæder mig til at følge CULT. Forhåbentligt undgår de at hente alt for mange has-beens ind, hvilket der heller ikke er noget, der tyder på.
Gerdemann er ikke min kop te, og forhåbentlig kommer han ikke til at fylde alt for meget.
De unge danske ryttere skal ud og køre efter sejre, og ikke bare spises af med hjælperoller til ryttere som Gerdemann.

Omvendt, så skal der måske også hentes et navn eller to, der kan sikre deltagelse i nogle store løb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0