Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Det var i øvrigt det samme der gjorde sig gældende i Horners blodpas fra sidste års Vuelta.


Dine absurde anklager tenderer injurier!

Horner er REN! En 40 årig kan sagtens trille fra Nibali i meget god form. Det er ganske logisk.

Det Horner max gjorde var den såkaldte "Floyd Landis restitution", hvor der indtages betydelige mængder Whiskey - I Horners tilfælde straight bourbon whiskey fra Tennessee(Producenten hedder vist nok Bob Jones. Han producerer kun lokalt.).

Og Landis var jo ren!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Padova-sagen begynder så småt at rumle. Dr. Evil, Michele Ferrari, er efterhånden sat i forbindelse med omkring 20 nuværende og tidligere cykelhold, men det ser sortest ud for Astana, der - hvis man skal tro på de hviskerier der har været omkring rapporten - skulle have haft en aftale med Ferrari og et Ferrari-ejet selskab i Monaco, der kort fortalt gik ud på at levere doping, snyde tests og levere advokatbistand, hvis man blev taget.

Tour-vinder Vincenzo Nibali skulle ikke været nævnt i rapporten, og han har også benægtet at have mødtes med Ferrari på noget tidspunkt i sin karriere. Gazzetaen mener dog at Ferrari så sent som slutningen af 2013, deltog på en af Astanas træningslejre i Toscana, og at efterforskerne har billedbevis. Ferrari siger selv han ikke deltog.

Det er en meget mudret sag, og jeg kan ikke anbefale Kim Plesners skriv om sagen nok.

Gazzetaen påstår der i den 500(!)sider lange rapport figurerer ikke mindre end 90 navne. Og det er altså 90 med tilknytning til cykelsporten.. I en sag der handler om både doping, hvidvaskning af penge og skattesvig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jonasnygaard
Interessant og prisværdigt emne:

http://feltet.dk/nyheder…mnasieelev/
Skrevet af Il_Preferito
Som forventet er Astana blevet tildelt licens for 2015. En beslutning der virker gennemført vanvittig af flere årsager: 5 positive dopingprøver alene i år og en holdejer der virker til at være et af hovednavnene i Padova-sagen. En sag, hvor flere nu begynder at anklage Astana for systematisk doping, som Vino skulle have været primus motor for, via sin forbindelse til Ferrari.

UCI har med 99% sikkerhed været skræmt af Katushas held hos CAS-domstolen for nogle år siden. Derfor ender man nok også blot med en løftet pegefinger til Astana. Forhåbentligt pisser ASO så på både Astana og UCI, og erklærer Astana for uønskede. Men det er nok i bedste fald tvivlsomt.

Spændende om Nibali har tænkt sig, at forsøge at komme ud af kontrakten nu. Med lidt af de udtalelser han har leveret in mente, burde han ikke være interesseret i en fremtid på Astana. Men money talks..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Sgu lidt synd for Europcar, som ellers er et hold, der sparker lidt liv i kludene. Man kan mene om Voeckler, hvad man vil, men han er garant for action.

Det er sgu en anelse sølle, når Astana samtidig får grønt lys. Man sidder igen tilbage med indtrykket af, at der ikke er en klar linje hos UCI.

Spændt på konsekvenserne af Padova-rapporten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes faktisk man sidder tilbage med det modsatte, nemlig at der er en ganske klar linje: Money talks.

Licens Kommissionen vurderer på baggrund af 4 kriterier: sportslige, finansielle, administrative og etiske.

I de 3 første er der intet at indvende mod Astana og med reelt "kun" 2 positive prøver - begge med øjeblikkelige fyringer som resultat, ville det have været virkelig svært at tage licensen fra Astana. I hvert fald, når kommissionen ikke også kunne vurdere på baggrund af Padova-sagen. UCI havde med statsgaranti tabt sagen hos CAS, og man synes nok det er rigeligt at være blevet gjort til grin en gang hos dem.

Netop Padova-sagen bliver så forhåbentlig dyr for Astana, når undersøgelsen engang er færdig.

Med hensyn til Europcar, så er det rigtig trist, men de er i finansielle problemer og sponsoren har allerede meldt at man trækker stikket efter 2015. Det har været dyrt i kommissionens øjne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Ja, du har ret. Money talks. Det er sgu bare så skidt med Astana. Det stinker langt væk, og med Ferraris tilknytning, så er der vel ingen tvivl om, at det er dodgy.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Helt enig, og af samme årsag håber jeg Padova-sagen ender med at blive Astanas endeligt.

Som minimum må Vino i hvert fald ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det er ikke så tit, at der bliver skrevet om banecykling herinde, men jeg har i år fulgt banesæsonen mere end jeg plejer (jeg har i hvert fald fulgt danskerne), og jeg derfor lige opsummere, hvordan det er gået indtil videre i sæsonen, hvor der er blevet kørt to world cups (som begge tæller med i OL-kvalen til ´16).

Der satses stort på 4k-holdet, der har som målsætning at køre om medaljer i Rio. Til den første world cup i Mexico stillede man dog ikke med allerstærkeste hold, og det blev til en ikke specielt imponerende, men heller ikke dårlig, sjetteplads. I London havde man dog det stærkest mulige hold med, hvor Quaade, Norman og unge Casper Pedersen var fast bestanddel på holdet, mens Anders Holm og Casper Folsach skiftedes om den sidste plads.
Det blev også til nogle meget hurtige tider, hvor man i semifinalen var mindre end 0,2 sekunder fra at slå briterne (som vandt finalen suverænt), og derved var hurtigere end både New Zealand og Sxhweiz i den anden semifinale. I semifinalen smadrede man schweizerne med mere end 3 sekunder. Quaade og Norman er allerede klasseryttere i denne disciplin, og med den styrke, som Casper Pedersen allerede nu viser (han kørte med hjem hver gang, hvor Norman faktisk røg af i semifinalen), tror jeg han kan nå at blive en profil allerede i ´16. Der mangler blot en rigtig stærk fjerde rytter, hvor pladsen er lidt åben. Folsach har været en del skadet og kan han holde sig skadesfri for fremtiden er han nok den største kandidat til den sidste plads på holdet.

Jeg ved ikke, om Norman har planer om at forsvare sin OL-titel i omnium i Rio, men det tyder på, at det kan blive en udfordring bare at kvalificere sig i det hele taget. Unge Casper Pedersen har taget et kæmpe spring fremad over de sidste to sæsoner og allerede har han nu evnerne til at køre med på højeste niveau. En femteplads blev det til i Mexico og en ottendeplads i London, hvor konkurrencen var en del hårdere. Han er allerede nu en af de mest eksplosive ryttere i feltet, hvilket præstationerne i flyvende omgang viser. Han har også en force i pointløb, og han mangler "bare" at bygge på udholdenheden, hvilket nok kommer med alderen.

På pigesiden viste Amalie Dideriksen også med en fjerdeplads i Mexico og en ottendeplads i London, at hun allerede nu kan kæmpe med om de sjove placeringer på højeste niveau.

Alt i alt må man sige, at det ser lyst ud for dansk cykelsport.
Skrevet af jonasnygaard
Apropos banecykling, så blev DM i adskillige banediscipliner afviklet i dag i Ballerup Super Arena. Fem guldmedaljer blev uddelt i den forbindelse og endnu fem gør det i morgen.

Casper Folsach var ganske suveræn og vandt både aftenens højdepunkt, mændenes pointløb, og 4 kilometer forfølgelsesløb:

http://feltet.dk/nyheder…m-medaljer/
http://feltet.dk/nyheder…er_folsach/

Derudover blev der sat en fantomtid i juniorernes 1000 meter af stortalentet, Frederik Rodenberg:

http://feltet.dk/nyheder…1000_meter/

Aftenens højdepunkt var dog med afstand kvindernes pointløb, der blev afgjort i en nærmest absurd tæt dyst mellem 50-årige, Jannie Bormann - der blev støttet af en meget engageret Jan Linnebjerg - og Michelle Quaade - der er gift med Rasmus:

http://feltet.dk/nyheder…or_kvinder/
http://feltet.dk/nyheder…e_elite_dm/

I morgen køres kongedisciplinen, pointløb for herrer.
Skrevet af Il_Preferito
Mauro Santambrogio er blevet testet positiv - igen.

Denne gang er der fundet spor af testosteron i en test, der blev foretaget mens han havde karantæne. Det er uvirkeligt hvor dumme professionelle cykelryttere er.

Og nu kommer det bedste: Santambrogio er testet positiv for det syntetiske testosteron Andriol. Hvorfor lige det, Mauro? Jo, fordi Mauro gerne vil gøre sin kæreste gravid, men har problemet med at få stiv tissemand.

Det er synd for Mauro, men problemet er bare, at Andriol faktisk er skadeligt for viriliteten..

Nu tæller CV´et så en EPO-dom, en formodet dom for brug af testosteron og indblanding i Mantova-sagen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det virker nu mærkeligt, at han skulle give sig til at dope igen - under karantænen - når man tænker på, at han var på randen af selvmord efter sin dopingdom. Medmindre det blot var et PR-stunt (det ville dog være ret kynisk, måtte det være tilfældet).
Skrevet af Il_Preferito
Men det har han jo så altså gjort, ligemeget hvordan man vender og drejer det. Andriol er på den forbudte liste, og om historien omkring fertilitetsbehandling holder eller ej, så er det for dumt.

Ryttere der af den ene eller anden årsag har været inaktive, skal indgå i testsystemet i minimum 6 måneder, inden de må vende tilbage. Santambrogio har vidst han skulle testes og har alligevel valgt at bruge et forbudt stof.

Det er synd for ham, hvis han reelt ikke kan få børn(og så vil jeg gerne understrege, at jeg efterfølgende er blevet i tvivl om bivirkningerne ved Andriol - for normalt bruger man jo steroider i behandling af lav sædproduktion og sådan. Så det er muligt Andriol ikke skader viriliteten, medmindre man tager det i store mængder), men det er for tåbeligt at tage et stof, der er på den forbudte liste. I hvert fald, når man ikke lige gør sig den ulejlighed at fortælle FCI(eller CONI), UCI eller WADA om det.

Og var selvmordstankerne ikke primært, fordi han var under kæmpe mediepres i den periode?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det har han selvfølgelig. Og nej, det er på ingen måder et smart træk. Som elitesportsmand (især cykelrytter (især især eksdoper)) burde det være en refleks lige at forhøre sig hos diverse instanser om det er i orden, at man tager et middel, som er blevet ordinæret af en læge.

Så jeg er egentlig ikke ude i et forsvar af ham - bare en oprigtig undren over, hvorfor han dog har gjort, som han har gjort.

Og jo, selvmordstankerne var vel lidt summen af det hele. Både presset fra medier, men vel også den skurkerolle, dømte dopere gerne kommer til at indtage, kan jeg ikke forestille mig har været særligt behagelig. Det var næppe fordi han ikke måtte cykle i en periode.

Skrevet af Il_Preferito
Den australske mester Simon Gerrans har i nat dansk tid, brækket kravebenet efter et styrt på en træningstur. Et styrt der kom, fordi han trænede på MTB et par timer efter en kort tur på en rigtig cykel - Endnu et bevis på, at MTB er for tosser.

Dårlige nyheder for Orica GreenEDGE, der i Australien har samme "problem" som Tinkoff-Saxo (i hvert fald engang havde) herhjemme - man skal gerne vinde det nationale mesterskab og hjemlandets største etapeløb, Tour Down Under.

Gerrans justerer nu sæsonen, så første mål bliver de 3 Ardenner-klassikkere.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Swot
"Endnu et bevis på, at MTB er for tosser"...korrekt, hvis racercyklisterne så bare gider at holde sig på landevejene, og holde deres tights og dårlige manér ude af skovene.
Skrevet af Swot
"Endnu et bevis på, at MTB er for tosser"...korrekt, hvis racercyklisterne så bare gider at holde sig på landevejene, og holde deres tights og dårlige manér ude af skovene.
Skrevet af Swot
"Endnu et bevis på, at MTB er for tosser"...korrekt, hvis racercyklisterne så bare gider at holde sig på landevejene, og holde deres tights og dårlige manér ude af skovene.
Skrevet af Il_Preferito
Bradley Wiggins har forlænget sin kontrakt med Team SKY. Til april 2015..

SKY og Wiggins har fået dispensation, så den tidligere Tour-vinder må være ansat på en 4 måneder kontrakt til og med årets Paris - Roubaix.

Derefter fokuserer Bradley Wiggins 100% på banen og OL i Rio. Jeg gætter på, der falder et timerekordforsøg af engang efter sommerferien.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Derefter fokuserer Bradley Wiggins 100% på banen og OL i Rio. Jeg gætter på, der falder et timerekordforsøg af engang efter sommerferien.


Smart, så kan nå at holde rekorden et par måneder inden Quaade kommer og banker ham, når hans sæson engang er færdig i septemper/oktober.
annonce
0