Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
En oplagt slutning, men jeg har faktisk hørt, at den ikke bliver noget problem for Riis.

Det vil så vise sig om der er hold i det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Det er et 100 % russisk hold.

Det slår Tinkov fast. Og får sendt en del svinere afsted mod Danmark.

Han er forrygende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Fussbal 4ever
Der er ikke meget dansk over det russiske galehus mere, så fint nok at Riis finder noget andet.

De udmeldinger/tweets jeg har set Tinkov lave i sidste løb var patetiske og kan absolut ikke hjælpe noget hold.
Skrevet af Il_Preferito
Tinkov er selvfølgelig en gal mand og uroen har ulmet længe. Han og Riis har to helt forskellige syn på cykelsporten (og succes i selvsamme), tror jeg.

Men man skal nok heller ikke undervurdere at Riis tjener rigtig mange penge i sin nuværende position som team manager. Og han står også med det overordnede ansvar for præstationerne på landevejen.

Og man skal være meget glad for det russiske mandskab, hvis man ikke synes de har underpræsteret i de første tre-fire måneder af sæsonen.

At det skulle være nok til at blive suspenderet, er det så nok de færreste der er enige i.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Steve Highway-61
Riis har vel lige fået sidste rate af betalingen for Tinkovs køb, så nu kunne han lade sig fyre uden risiko.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af repos , moderator
Ingen tvivl om, at Tinkov er en gal mand, men resultaterne har sgu også været ultratynde, når man tager materialet i betragtning. Sagan har, udover sin ene sejr, bidraget med en række nær-ved-og-næsten, og det er isoleret set nogenlunde, men så alligevel ikke, når han er hentet for at vinde mange løb.
Contador vandt en etape i Andalusien, men smed den samlede sejr, og blev sat til vægs i Tirreno.

Ingen af løbene er selvfølgelig hovedmål, men sammenholdt med, at den øvrige del af holdet ikke vinder noget som helst, eller på nogen måde gør sig bemærket, så har det jo været en meget tynd kop te.

Det handler selvfølgelig også, om hvorledes man bygger holdet op. Lige nu er der to store kanoner; Contador og Sagan, og det er de eneste, der for alvor betyder noget. Majka fik chancen i Paris-Nice, men faldt fuldstændig igennem.

Holdet savner, og har gjort det gennem flere sæsoner, flere ryttere, der tager sejre rundt omkring. Man har ingen sprintere, der stikker snuden frem og hiver lidt, man har ingen puncheurs, der hugger til i løbenes afgørende faser etc.

Jeg er dog helt enig i analysen af, at sæsonen for Saxos vedkommende stort set ikke er startet endnu, og man primært har fokus på de store etapeløb.
Men med holdets budget, og løntunge hjælpere som Majka, Basso, Kreuziger og Rogers, så skal der ganske enkelt præsteres bedre. Cykelsport handler om sejre, og her har man indtil videre været miserable.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Helt enig. På forrige side fik en eller anden skrevet, at "det hold de har fået samlet i 2015 ikke ville være det samme uden Bjarne Riis som ansat". Jeg tror ikke man skal undervurdere hvor mange af rytterne der er der for pengene.

Dermed ikke sagt, at det nødvendigvis er hovedmotivationen for en eller flere. Men ryttere som Kiserlovski og Peter Sagan har valgt hold med pengepungen in mente, det er 100% sikkert. Sagan især, havde tilbud fra hold, hvor han ville være enerådig nr. 1 i mere eller mindre alle løb, men valgte en tur i Contadors skygge istedet.

Og flere af rytterne lever ikke op til forventningerne. Basso og Kiserlovski ville f.eks ikke have en kinamands chance for at være i spil til Team Skys hold lige nu, hvis man spørger mig. Og så er der flere ryttere, der kører på kontrakter der efterhånden ligner vennetjenester, men det er nok heller ikke med Tinkovs velsignelse, at de er ombord.

Nu kan det hele selvfølgelig ændre sig, hvis Sagan vinder Flandern eller Roubaix og hvis (når) Contador destruerer Giroen, men jeg køber ikke 100% præmissen med at "sæsonen stort set ikke er startet endnu". Contador ville vinde Tirreno, Majka ville vinde P-N og Sagan ville vinde MSR. Og endnu vigtigere - det ville Oleg også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Enig. De tre etapeløb skulle som minimum have kastet en samlet sejr af sig. Paris-Nice var fuldstændig håbløst, og bortset fra Valgrens fine ridt på næstsidste etape, var der jo ingen der overhovedet gjorde væsen af sig.

Holdet virker også alt for dårligt sammensat, hvor der absolut skal være plads til et kontingent russere og danskere, uagtet at stort set ingen af dem har kvaliteterne til noget som helst.
Petrov, Rovny, Brutt og Trusov er blinde passagerer gennem hele sæsonen, og har intet at gøre på holdet.
Og uanset hvor danskerglad man er, kan det samme siges om Chris Anker, Juul-Jensen og Jesper Hansen. Mørkøv kan på sine gode dage levere, medens Breschel og Valgren har sin berettigelse.

CAS har i den grad mistet niveau. Han har måske feltets ringeste antrit, og på den konto vil han aldrig kunne vinde en afslutning i selskab med andre end sig selv. CULT burde have været oplagt for ham.

Jesper Hansen er ganske vist ung, men det virker mest af alt som et desperat håb for Riis om at skabe en danske bjergrytter. Enten har man det eller også har man det ikke, og Jesper Hansen har det ikke. Bevares, han kan køre fint i Langkawi, men det sgu heller ikke niveauet for et hold med Saxos budget.
Juul-Jensen er en god motor, men tager man de danske briller af, så går der 13 på dusinet af den slags.

Af øvrige ryttere er det tydeligt, at nogle er som vennetjenester; Hernandez, Jure Sagan, Poljansky, Bodnar (som dog har vist fine enkeltstarter), de to uduelige portugisere og Basso.

Så er der Riis´ mislykkede forsøg på at spotte talenter i form af Kolar, McCarthy, Beltran og til dels Boaro. Ryttere, der ikke hiver sejre hjem, og generelt er der en alt for stor procentdel af holdet, der ikke bidrager.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ca$h
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Il_Preferito
En glimrende artikel fra Daniel Friebe (der er min absolutte favoritjournalist på cykelsportsområdet) om lidt af det bagvedliggende i forholdet mellem en gal russer og en resignerende dansker:

http://www.cyclingnews.c…er-struggle
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
God og, i modsætning til EB og BT, nuanceret artikel, hvor problemerne ikke reduceres til vodkasnak.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Lige præcis. Det er efterhånden trættende at se præcis de to medier gribe til den slags latterligheder, når sagen behandles. For det er jo udelukkende Oleg Tinkovs skyld at det hele er spillet ud på denne måde.

Det er rigtig god læsning og en artikel der potentielt kan være med til at bryde det "glansbillede" som den brede offentlighed herhjemme har af Bjarne Riis.

Især historien om at han i sporsdirektørbilen sidder og ser The West Wing, da en rytter kommer tilbage undervejs i Schweiz Rundt i 2010, er jo helt vanvittig. Så forstår man godt, at så mange af de mere seriøse ryttere og ledere, var interesserede i at komme væk fra holdet på det tidspunkt.
Og at ryttere som Schleck og O´Grady åbenbart ikke kunne se det store problem i at tage på druk, mens de deltog i Vueltaen det år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er sgu vildt, hvis han har siddet og gloet serier under et løb.

Det lyder plausibelt, at Riis efterhånden har mistet gnisten, og med salget er han jo også trådt et skridt ned.
Modsat tidligere spotter han jo heller ikke gode unge ryttere længere. Majka er vel den eneste han for alvor har haft succes med de senere år.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, der er mange missere i "nyere" tid. Valgren kunne man men vel med lidt god vilje også kyle i den positive kasse, men man skulle ikke være professor for at potentialet der.

Og ligesom vi var inde på i går, så virker det som om at Riis og resten af ledelsen har ladet det hele "stå til" i en for lang periode. Danske ryttere der kontinuerligt underpræsterer, har igen og igen fået ny kontrakter, mens alle æg har været placeret i Contadors kurv. Som så også har haft et par venner eller tre med på turen.

Ingen tvivl om at Riis er en fantastisk motivator og forstår at forme "vindere", men - og det er nemt at sidde og sige nu, hvor andre har fremlagt argumenterne for en - det virker som om han ikke længere har det der skal til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Kwiatkowski er sgu en vidunderlig cykelrytter. Han bliver godt nok "kun" nr. 4 i dagens Dwaars Door Vlaanderen, men det er fantastisk, som han kan være med fremme i stort set alle slags løb.

Og fantastisk kørt af Topsport Vlaanderen, der tog en dobbeltsejr ved Wallays og Theuns, som leverede endnu en god præstation.
Skrevet af UdAfBusken
Og glimrende cykelløb i Katalonien også, hvor ingen andre end den lille Pozzovivo sneg sig væk fra favoritgruppen på de sidste 2 km og tog etapesejren. Froome, Valverde og Rolland (jeg tror også De Clerq var med i gruppen, men er ikke sikker) tabte 24 sekunder.
Skrevet af UdAfBusken
Brailsford må da i øvrigt være ovenud lykkelig for, at Porte har fået skruet benene rigtigt på, for ellers kunne han da godt frygte en fyreseddel, når holdets største stjerne har fået en så skidt start på sæsonen.
Skrevet af Il_Preferito
Hvorfor?

Han blev da ikke fyret sidste år og der var hele holdet fuldstændig væk.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Dok om Bjarne.

Det er satme nice!

Gewiss Ballan er et af de bedste hold nogensinde.

Uha, de kunne dope sig. Masser af doping!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Gewiss var aldrig rigtig mig. Deres hold var simpelthen for gustent for en ung mand som mig.

Mapei derimod. Dem kunne jeg forholde mig til. Og de kunne altså også dope sig med de bedste.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0