Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Anne Dorte ligner sgu også et noget bedre skrald end Mette.

Jeg kan godt forstå, at det gippede noget i pikken for Bjarne.

Anne Dorte ser stadig ganske frisk ud.

Bjarne med en motorsav foran sin far. Tanker kører. Jeg forstår godt, at Bjarne kan virke lidt tillukket. Faren var noget indelukket og ikke den store taler.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos
CULT er kommet i menneskehænder i denne sæson, og de kører for blåøjet til min smag. Det er åbenbart vigtigere at ramme morgenudbruddet end sidde med i finalerne.

Når man ser TopSport Vlanderens succes igår, ganske vist i egen baghave, så bør man nok hos CULT fundere over, om man bør gribe tingene anderledes an. Jeg frygter det bliver ret grimt for dem i de forestående flamske løb, hvis de ikke snart rammer noget brugbart.
Det bliver en anelse for gøglet, når man erklærer sig tilfreds efter, at kun to ryttere gennemfører, og den bedste placeringer skal findes langt nede i rækkerne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lentini
Hvis historien om at Riis – til en årsløn på 1mio€ - sidder og kigger på serier under et cykelløb og ikke fokuserer på sit arbejde, er jeg godt nok målløs. Det er da slemt demotiverende for rytteren, der behøver guidance, men hvad helved tænker de andre sportsdirektører når deres chef har henslængt sig på bagsædet med ipad’en. Det er jo uprofessionalisme, som skriger til himlen! Så ligger jeg ihvertfald en ansøgning ind, for jeg kan da ihvertfald skrige ligeså meget ind i mikrofonen som Manolo Sanz.

Ligesom nogle andre i tråden savner jeg også de danske medier går lidt mere kritisk til værks til Riis, i denne sag. Der bliver skrevet alt for meget om Tinkov og hans exentriske stil, som et hothead, der skifter mening som vi andre skifter underbukser. Der er mere en slags det-er-synd-for-Riis-stemning mellem linjerne. BT skriver at Riis er rytternes mand, og hæfter sig bl.a. ved nogle udtalelser som Peter Sagan er kommet med i forbindelse med sit skifte – men manden kan vel dårligt sige andet i den sammenhæng?

Jeg tror dog, og det bygger jeg ud fra det billed jeg har af Tinkov, at suspenderingen af Riis er kommet impulsivt. Der er nogle kontraktforhold, som formentlig skal granskes af advokater i den henseende, og samtidig har Tinkov nok heller ikke en afløser klar på stedet, hvilket jeg begrunder i hvad jeg tror, er en impulsiv beslutning ovenpå en periode med mange kontroverser.

Min tro er – og den er begrundet af det rene ingenting – at Riis ligesom Tinkov kun gider de rigtig store prestigeløb som fx Touren, Paris-Roubaix etc., hvorfor hans motivationsgrundlag er spraglet til andre lidt mindre løb. Her har han det ganske fint med at trække sig tilbage, og ikke være synlig. Riis har jo også et stort ego og bestemt også udstyret med et stort temperament, så når Tinkov kommer væltende i vanlig gestikulerende ophidset stil over tingenes tilstand, så tror jeg Riis tager til genmæle fordi han ser det som en fornærmelse at Tinkov skal kloge sig på hans område og hans lederskab.

Om Riis vender tilbage, synes jeg er svært at gisne om, fordi umiddelbart vil det være et klart nej, men omvendt så ved man sgu aldrig med Tinkov, fordi suspenderingen kom på et højst ubelejligt tidspunkt hvor klassikerne begynder. I min optik har det stået grelt til over en periode, når man vælger sådan en beslutning, og den kan ligeså godt tilskrives Riis’ manglende motivation og egenrådighed fremfor Tinkovs excentriske temperamentsfulde stil.
Skrevet af Il_Preferito
De store danske medier behandler sagen som "de skal", nemlig med et udgangspunkt i at passe på Bjarne Riis. For det er det deres læsere vil have og fordi de har en interesse i at dyrke det, så der stadig er salg i et ellers russisk cykelhold.

Suspenderingen er ikke en videre impulsiv beslutning, tror jeg. Der har internt været utilfredshed med Bjarne Riis i længere tid og det kulminerede under Tirreno, hvor Tinkov og danskeren var ude i et heftigt skænderi. Og der står i øvrigt en afløser klar, nemlig Omar Piscina. Men det ville godt nok være noget af et signal at sende og måske endda et selv Tinkov ville synes var for voldsomt.

Jeg tror ikke Riis og Tinkov er så langt fra at klinke skårene, som man ellers skulle tro. Der er et pres på begge parter, især nu hvor Lars Seier (noget uprofessionelt efter min mening, i øvrigt) har kastet sig ind i det også. Han har en interesse i at Riis fortsætter og det har Contador nok også. Hvis Riis lover at oppe sig, tror jeg godt de kan fortsætte - for Tinkov ved også godt at Bjarne Riis med gnist er det bedste for holdet.

Og så lige en lille sidenote: I 2010, som historien omkring seriekiggeri undervejs i Schweiz Rundt, tjente Riis jo ikke nødvendigvis 1 mio €. Ikke at det gør historien værre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og i øvrigt enig omkring Cult. De er kommet på dybt vand og kan "heldigvis" gemme sig bag at være i en proces, hvor de skal lære at være med på det højere niveau.

Holdet mangler i udpræget grad en rytter, der knalder en masse topplaceringer hjem - som man havde i Cort sidste år. Se bare hvor langt Tom van Asbroeck tog Topsport sidste år.
I år kunne man nævne Drapac, hvor Wouter Wippers ser ud til at være hidsigt kørende.

Og netop Topsport er efter min mening prokontinental divisionens mest dynamiske hold og måske nok også det bedste i år. Jelle Wallays virker som the real deal og som en (jeg tror det var SotD) også har været inde på, er Edward Theuns også allerede pisse god. Men måske den erklæring er farvet af, at jeg elsker de hårdtarbejdende belgiske hold, der æder brosten til morgenmad.

Jeg har i en artikel tidligere skrevet, at jeg synes Cult bør have ambitioner om at måle sig med eksempelvis Team Roompot og på ranglisten ligger de også nærmest side om side. Med Marc de Maar, Johnny Hoogerland og hele Kreder-familien ligger der dog point og venter på Roompot, som jeg ikke helt kan se Cult skrabe sammen. I hvert fald lige nu.

Det skal dog med, at Cult lige nu faktisk er - pointmæssigt - foran så markante hold som MTN, CCC, Wanty og Europcar (indtil Rolland vinder Catalunya anyway).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Jeg havde ikke tjekket pointene, og det ser fornuftigt ud. Desuden er de flamske brostensløb nok heller ikke skræddersyet til CULT, hvorimod eks. TopSport og Roompot (fedt navn forøvrigt) har en klar fordel.

Det virker en anelse fattigt, når det Reihs og Vinther, der er de eneste der gennemfører. Det er, med al respekt, ikke de mest prominente navne på holdet, men selvfølgelig pålidelige og holdbare ryttere.

Det må være Wegmann, Gerdemann og Downing, der skal køre topresultaterne hjem, og jeg har svært ved at se det ske i de kommende løb. Jeg kan dog ikke finde deres løbskalender, så kender ikke nøjagtigt programmet, hvorfor jeg hellere end gerne æder mine ord i mig.

Man kan også have forhåbninger til, at Qaaude og Larsson i løbet af sæsonen brænder nogle gode enkeltarter af, og Mads Pedersen og Michael Carbel rammer en god spurt.
Men for pokker, hvor savner de en rytter med Corts egenskaber.

Uagtet, at de er i en proces, som du ganske rigtigt skriver, de kan gemme sig bag, så har de hentet navne, der berettiger til mere end "at ramme udbruddet".

@ Pref

Har du et link til deres løbskalender?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Desværre ikke.

Eller jo, på Pro Cycling Stats opdateres den løbende (ude til højre), men kun 3-4 uger frem:

http://www.procyclingsta…Vital_Water

Edit. På samme side skriver de at man gå til den fulde kalender, men det synes ikke at virke. I hvert fald ikke på denne computer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Nej, holdets hjemmeside virker ikke. Amatøragtigt, at sådan noget ikke fungerer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Nu skal jeg selvfølgelig passe på med hvad jeg skriver, da min identitet ude i den virkelige verden efterhånden er kendt i hvert fald i denne tråd, og jeg har tidligere fået lidt mild skæld ud af en enkelt i deres organisation, men enig - deres side virker ikke helt up to speed.

Den fungerer dog ok for mig, generelt. Der er bare ingen løbskalender, men det kan være fordi den ændrer sig igen og igen, selvfølgelig.

http://cultenergyprocycling.com/
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Åh, jeg var inde omkring Skeldecycling, men den var nede. Din fungerer også her.

Spændende at se, hvad de kan gøre i Criterium International. Mange gode hold til start, så det virker ikke nemt, men det er i sådan et løb, der skal køres topplaceringer hjem.

Jeg kan i øvrigt ikke helt følge den nylige hype omkring Rasmus Guldhammer; hvorfor er det helt præcist, man skal tro han er genfødt og på vej mod noget stort?

Det virker som om flere medier er overbevist om, at de store resultater venter lige om hjørnet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Og når vi nu er ved de danske mandskaber:

Team Trefor har lige taget 3. og 4. pladsen på 1. etape af Coppi e Bartali, der faktisk er ok flot besat. Patrick Clausen blev 3, Asbjørn Kragh 4.

Manuel Belletti vandt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, Rolland vinder næppe Catalunya nu. Han smed lige 5.12 i dag.

Bart de Clerq er ny mand i spidsen, foran Richie Porte og Domenico Pozzovivo.

Tejay van Garderen vandt dagens kæmpe etape.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Alota Fagina
Stor underholdningsværdi i Olegs tweets fra i nat og i morges.

"Din patriot solgte hans team! Og i lang tid ikke bor i Danmark, vågn op. Hold hepper på det russiske hold,eller gå drikke snaps med sild :-)"
Skrevet af Fussbal 4ever
Selvom det er fordomsfuldt må man næsten formode han har kigget lidt i vodka-flasken.
Skrevet af repos
Ny nedtur for Tinkoff-Saxo i Katalonien. Contador fik ellers smidt Porte, men superhjælperen Kyrienka fik lukket hullet med Porte på slæb, og så fik Contador baghjul af Porte på de sidste 500 meter.
Spændende kamp om den samlede sejr. Det var kongeetapen igår, og Bart de Clercq overlevede, og med hjælp fra Van den Broeck, så ser den samlede sejr pludselig ikke umulig ud.

I dag køres også E3 Harelbeke, hvor Sagan skal forsvare sin sejr fra sidste år. Det ser vanskeligt ud, når man tager Etixx´ styrke i betragtning. Desværre er jeg forhindret i at se løbet, men jeg spår sejr til Etixx.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af John de Wolf
"Hvis historien om at Riis – til en årsløn på 1mio€ - sidder og kigger på serier under et cykelløb og ikke fokuserer på sit arbejde, er jeg godt nok målløs. Det er da slemt demotiverende for rytteren, der behøver guidance"

Jeg er også målløs. West Wing? Troede Bjarnes seriesmag var bedre end det. Havde det så bare været Game of Thrones eller Prison Break...
Skrevet af Frygah2
West Wing var sgu da godt? Selvom Sorkin godt kan blive trættende i længden, så var det da stadig en fed serie.
Skrevet af John de Wolf
Ok, måske jeg skulle have givet den lidt mere en chance. Må indrømme at jeg aldrig helt blev fanget. Men ok, når Bjarne kan prioritere den over det at passe sit arbejde, er den måske alligevel det værd.
Skrevet af UdAfBusken
Cancellara ude af E3 og sandsynligvis også ude af Flandern Rundt og Paris-Roubaix. Satans.

Edit: Dirk Demokrati udtalte umiddelbart efter styrtet, at chancen for at køre klassikerne var lille, men Cancellara er lige blevet filmet humpende ind på hospitalet, og han så egentlig ikke så slemt tilredt ud. Det værste så ud til at være hånden, og der kan han vel få lavet en skinne eller lignende, hvis den er brækket. Selvfølgelig stadig elendig forberedelse frem mod Flandern og PR.
Skrevet af Nerazzurri
Sagan helt flad i finalen af E3 og flot kørt væk af Geraint Thomas. Endnu en succes til SKY.


Løbet præget af et alvorligt styrt, hvor Cance og Boom udgik. Cance har jf. de første rygter brækket en ryghvirvel og dermed er det farvel til foråret, surt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0