Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
WOW, Thomas. Fantastisk kørsel af ham.

Sagan helt flad i finalen. Lover ikke godt frem mod de næste løb.
Skrevet af repos , moderator
Begrædeligt med Cancellara. Det er et stort tab for løbene. Skal man finde noget positivt, så kan man måske sige, at det åbner løbene mere. De senere år har der været en tendens til, at han blev skygget vel rigeligt.
Etixx skal ud og skabe løbene, men der er mange om buddet udover dem; Degenkolb, Kristoff, Sagan, Van Avermat er sammen med SKY førsteudfordrere til Etixx.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Vanmarcke er vel den allerstørste favorit til Flanderen. Men det var måske bare en forglemmelse?
Skrevet af Il_Preferito
Han er i hvert fald, især efter Cancellaras afbud, min helt store favorit.

Hans største problem er selvfølgelig, at han nok skal mutters alene til stregen.

Hvis vejret bliver dårligt i morgen, kunne han også godt være i spil til noget der, men Cavendish, Kristoff og Degenkolb ligner selvfølgelig klare favoritter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Og så har han det problem, at hans hold har været meget fraværende indtil videre. Han virker heller ikke specielt god til at få en hel masse ud af sin styrke, ofte angriber han på et skidt tidspunkt, får en punktering eller defekt eller sidder af en eller anden grund forkert placeret. Er det samlet hen mod sidste opkørsel af Oude Kwaremont og Paterberg, skal de andre virkelig have diamanter i benene for at kunne sidde med ham.
Skrevet af Il_Preferito
Han må sgu efterhånden have vænnet sig til at køre på et ret dårligt hold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg har i øvrigt lige læst, at Valverde også skal køre Flandern Rundt. Det er sgu fedt (jeg nærer ikke samme antipatier for ham, som andre herinde). Og som han er kørende for tiden er han vel også nødt til at blive regnet blandt subfavoritterne (laget under dem vi ellers har nævnt).

En rytter som har imponeret mig helt vildt (særligt i går) er Lotto-Soudals Tiesj Benoot. Ikke at han overhovedet skal nævnes blandt favoritterne til Flandern Rundt, men en lang række topplaceringer i forårsklassikerne (heriblandt en sjetteplads i Dwars door Vlaanderen) og hans kørsel i går, hvor han endda havde overskud til at angribe i feltet på de sidste stigninger, giver løfter om en rigtig stor fremtid. Især når man tager i betragtning at han kun lige er fyldt 21 år! Han er altså tre år yngre end Edward Theuns, som der jo - med rette - er stor begejstring for herinde.

Jeg kunne godt forestille mig at Benoot kunne blive Belgiens fremtidige superstjerne i forårsklassikerne, selvom man selvfølgelig skal passe på med at komme med den slags forudsigelser. Jeg synes bare ikke jeg rigtig har set andre køre så godt i så ung en alder inden for det sidste årti - udover Peter Sagan.
Skrevet af Il_Preferito
Det er sjovt som folk er oppe at støde og Teisj Benoot i de her dage. Jeg kan næsten ikke komme forbi en debat, en optakt eller et forum, hvor han ikke lige skal nævnes i en bisætning eller to. Men ja, han bliver pisse vild.

Valverde kommer ikke i nærheden af noget, tror jeg ikke. Det er hans debut i Flandern og det ville sgu være noget af et scoop hvis han henter noget som helst - også selvom han har næse for resultater.

Contador styrtede i Catalunya i dag. Meldingerne gik i første omgang på, at det var slemt, men har intet hørt siden da. Hvis det resulterer i pause, kan det godt blive lidt alvorligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det kan sagtens være, at du får ret i at Valverde ikke kommer til at være i nærheden af sejren, men jeg vil dog sige, at hvis Wiggins lige pludselig kan deltage i Paris-Roubaix og køre med blandt de bedste, så tror jeg også at Valverde kan det samme i Flandern.

Ganske vist er den afgørende fase i Flandern normalt væsentligt længere end i de løb Valverde plejer at begå sig i, hvilket kan komme til at være en hæmsko for ham. Det nytter i hvert fald ikke, at han kører lige så passivt som han ofte har for vane.

Jeg synes dog, at han beviste i Dwars door Vlaanderen sidste år, at det i hvert fald ikke er brostensstigningerne i sig selv, der kommer til at udgøre et problem for ham.

Og der fik du hurtigt pillet mig ned angående Benoot. Jeg er ikke lige faldet over andre, der er oppe at køre over ham, så jeg var ellers helt stolt over mine scoutingegenskaber.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, det var nu ikke hensigten. Jeg har bare set både Cycling Updates og et par stykker på Veloropas Facebook-side, der i løbet af de sidste 24 timer har fortalt om hvor herlig en fyr Benoot er. Og dine scouting-egenskaber fejler intet, for han virker allerede pænt vild, ja.


Hvis nogen kan lave noget som debutant i Flandern er det nok "desværre" Valverde. Jeg tvivler bare ret meget - Læste forleden Cillian Kellys glimrende artikel om tal bag de store monumenter. Mindes at en debutant aldrig har vundet Flandern og at placeringer i top 5 også er ganske sjældne.

Kan uden research kun huske Boonens tredjeplads, da han debuterede i Paris - Roubaix for 100 år siden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er selvfølgelig en pointe at erfaring i de løb (Flandern og Roubaix) gerne hænger sammen med gode resultater deri. Lidt research viser at inden for de senere år er det kun Martijn Maaskant med en fjerdeplads i Paris-Roubaix 2008 og Stybar med en sjetteplads i samme løb i 2013, der har leveret top 6-placeringer i deres debutløb. I Stybars tilfælde var det endda kun et fjollet uheld, der forhindrede ham i at komme på podiet.

Jeg synes dog omvendt også, at man skal tænke på, at de ryttere, der igennem tiden har været dominerende i løb som Roubaix og Flandern gennem hele deres karriere har deltaget i disse løb - således også som helt unge og uprøvede ryttere, hvor de har skullet lære at begå sig i de professionelles rækker i det hele taget og ikke blot i disse løb.

Valverde derimod kommer som etableret superstjerne med en helt anden ballast og har derfor langt bedre forudsætninger for at få en god debut end det gør sig gældende for neoprofessionelle talenter.

Og der har i hvert fald mindst været en debutantsejr i Flandern Rundt - i første udgave ;)
Skrevet af UdAfBusken
Generelt virker Flandern til at være et noget sværere løb som debutant end Paris-Roubaix. Det tog Cancellara 4 forsøg at klemme sig ind i top 10 og 7 forsøg at vinde løbet, mens han i sit blot andet Paris-Roubaix blev nr. 4 og i sin fjerde deltagelse lykkedes det ham at vinde det. Nogenlunde samme billede giver Boonens karriere i samme løb.

Og det er da ikke så mærkeligt, at mange er lidt oppe og køre over Benoot. Han har kørt godt hele sæsonen og i Dwars Door Vlaanderen og specielt i gårsdagens E3 kørte han fremragende. Da BMC sad og mistede tid til frontgruppen i går, gik han egenhændigt frem og hentede omkring 20 sekunder (hvis man skal tro GPS-tiderne).
Skrevet af UdAfBusken
Og så kørte Søren Kragh altså rigtig stærkt på gårsdagens hårde etape i Settimana Coppi e Battali, som blev vundet af Ben Swift, som åbenbart også er begyndt at flyve opad stigningerne. Kragh blev 7´er og ligger 9´er samlet. I morgen skulle det være endnu hårdere, og det bliver spændende at se, om Kragh kan hænge på i top 10 og om Swift kan holde fast i førertrøjen.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, de fleste medier og eksperter er enige om, at det i aften kl. 19.00 er slut med Bjarne Riis og Tinkoff-Saxo.

En trist afslutning på en speget sag, hvor begge parter helt tydeligt har mangler og fejl.

Det bliver interessant at se hvordan nogle af holdets stjerner (og danskere) tackler afgangen, men pengene er vel som altid det vigtigste.

Hvis det ligeledes passer, at erstatningen bliver Omar Piscina, så er Tinkov ved at være derude hvor han for alvor er iskold overfor hvad folk måtte mene om ham og hans cykelhold, synes jeg. Men ok, Bjarne var selvfølgelig heller ikke hvid som sne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Det er lidt mærkeligt med Oleg Tinkov. Han vælter rundt i penge og materielle goder, samt giver den gas på en måde, hvor det ligner han "dont give a fuck". Alligevel lader det til, at han bliver lettere ophidset over diverse ligegyldige folk fra twitter der går til ham.

Det er lidt underligt.

Bjarne får skillinger. Det kunne sgu være "OK" interessant, hvis han blev hevet ind til touren som ekspert for tv2.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Nerazzurri
Mon dog. De ville skulle hive analyser mv. ud af ham, med risiko for at han ville svare i enkeltstavelser.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Randersc Freja FC
Hvad fanden sker der for TV2 sport? Dagens løb bliver smidt på tv2 play( mod betaling), så de kan vise ligegyldig badminton. Den kanal har intet formål udover at skrabe penge til sig.
Pokalmeister 2021
Skrevet af SotD
Mon dog. De ville skulle hive analyser mv. ud af ham, med risiko for at han ville svare i enkeltstavelser.


Tja, det troede man jo også om Rolf Sørensen i sin tid.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Ah, Rolf har da altid været bedre skåret for tungebåndet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Ikke når det gælder konstruktivisme. Og det har han da i dén grad lagt på. Da han selv var aktiv i sporten var det eneste han udbrød noget med hvor pisse irriterende og håbløse alt og alle var.
Silkeborg IF
annonce
0