Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Spilak ligger i øvrigt rigtig godt til, og når han ligge så godt uden regn og kulde, må han være i rigtig god form. Han kan køre sig på podiet i dag og jeg ville ikke blive chokeret, hvis han faktisk kan vinde løbet.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også tænkt scenariet omkring at skifte cykel. Ingen af holdene har meldt noget ud endnu, men det virker oplagt, når den er SÅ stejl som man så i går.

Dumoulin har puttet sig de sidste par dage, så der kunne godt komme noget der i dag. Jeg tror også det er for meget for Tony Martin og Kwiatek har ikke set super ud på stigningerne so far, men forhåbentligt har han noget i posen i dag.

Movistars folk skal nok gøre det godt, tror jeg. Og så synes jeg Scarponi og Rui Costa fortjener at blive nævnt, men det er ganske rigtigt svært at regne forløbet helt ud.

Mollema stiller i øvrigt ikke til start, så streg bare ham.

Jeg tror Henao vinder samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Naturligvis bør de nævnes, altså Scarponi og Costa. Men det er godt nok også et åbent løb. Alle i top 10 er vel spændende på sin vis. Selv ham russeren jeg ikke kender meget til.

Jeg har også stor fidus til Spilak. Jeg har smidt lidt penge på ham som etapevinder, det har jeg også på Kwiatkowski og Dumoulin.

Jeg har også smidt lidt penge på Purito og Yates som vinder af løbet til hhv. 11 og 21. Det er ret vildt at der er så høje odds på dem når Spilak og Quintana ligger på 3.25 og 3.50 synes jeg...
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har kun lidt penge på Dumoulin i top 3. Hvis han vil være Ardenner-rytter, skal han kunne magte stigninger som i dag og derudover siger holdet at han går efter den i dag.

Så lad os få noget hollandsk power, tak.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Stærk præstation af Taaramae...
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ren power enkeltstart fra Izagirre... Fænomenal præstation.

Overraskende at Purito vinder, når nu Henao kører så stabil en etape. God dag på odds´et dog.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg så ikke etapen, men vildt nok kørt af Rodriguez. Ellers også flot af Henao.

Jeg læste, at Spilak fik defekt på vej ned ad startrampen? Det er sgu ærgerligt.
Skrevet af SotD
Ja, han trådte sit hjul skævt... De havde bare lige glemt at have en mekaniker stående med et hjul, så han stod først af cyklen, så stod han og flagrede i 10-15 sekunder, og så hoppede han på den igen og måtte træde hen til den zone hvor hjælpebilen holdt parkeret. Vi så ikke helt hvor lang tid skiftet tog, om det var et nyt hjul eller de smed ham på en ny cykel, men jeg tror han tabte omkring 30 sekunder alt i alt på den fadæse. Havde de stået klar med det samme, havde han sparet i hvert fald 15... Ikke at det havde gjort nogen forskel. - Eller, det havde det selvfølgelig. Det var vel forskellen på den 12. plads han endte på og så en 7.-8. plads, men ikke noget særligt i forhold til den samlede. Og det er nok spiseligt når nu Purito vandt samlet. Det havde været noget værre, hvis alle Katusha folkene havde kørt sig selv nedad i stillingen.

Men hvad kan vi tage med os fra løbet? Henao er i hvert fald tilbage, og ham kan man vel med rette igen begynde at satse på som top 5 rytter i Grand Tour sammenhæng. Ion Izagirre fortsætter med den flotte fremgang han har haft i efterhånden to sæsoner. Der er alle muligheder for at han kan blive en klassisk spansk knokkel-type, som Isidro Nozal, Ivan Gutierrez, Igor Gonzalez de Galdeano, Ruben Plaza og hvad de nu ellers hed allesammen. Hvis man tør satse på ham er han også en potentiel top 10 GT rytter i umiddelbar fremtid tror jeg. Simon Yates tog et vigtigt skridt i forhold til sin udvikling. Han og brormand mangler ikke meget for at kunne drille de helt store. Derudover lærte vi vel ikke synderligt meget fra løbet. Det skulle da måske lige være at man godt kan smide lidt penge efter Dumoulin i ardenner ugen, og at Felline måske efterhånden også er værd at holde et vågent øje med. Han har kørt en flot sæson indtil videre. Flot er måske endda en underdrivelse.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Igen begynde at satse på Henao som top 5-rytter i Grand Tours? Hans bedste resultat er en niendeplads i Giroen i 2012, hvor alt Team Sky rørte ved, blev det guld.

Jeg er selvfølgelig med på, at skader og mistænkelige blodværdier (2012, anyone) har sat en stopper for udviklingen og mulighederne, men man skal have de optimistiske briller på, hvis man synes han ligner top 5-materiale i Grand Tours, synes jeg.

Det har derimod ligner - og som også altid har været Team Skys plan med ham - er en rytter der kan blive rigtig god i Ardenner-ugen. I Grand Tours må han, i hvert fald så længe han er på Sky, leve med at være hjælperytter for bedre klassementfolk.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Igen ja. Man satsede da (så vidt jeg husker), på at han kunne blive en top 5 GT rytter, ligesom man gjorde med Uran. At han så ikke har opnået det endnu ændrer vel ikke på at man satsede på, at han kunne opnå det. Og det tror jeg som stadig på er muligt. Han er 27 år, og har fået en sæson smadret på skader. Jeg tror som ikke det er umuligt at han kan blive en rytter der kører top 5 i en Grand Tour. Mere mærkværdige ting er da set før.

Jeg er i øvrigt helt enig i, at han også kan blive en særdeles stærk ardenner rytter. Det har han allerede vist at han kan. Mener han blev nr. 2 i Fleche Wallonne i 12 eller 13, og han har da også kørt fint i både Amstel og Liege-Bastogne-Liege tidligere. Og vel egentlig også i Lombardia.

Husker jeg forkert når jeg siger at han også har kørt et par top 15 som hjælperytter i Grand Tours? Der er et eller andet der siger mig at han kørte som en slags delt kaptajn med Uran i giroen et år, hvor han egentlig kørte ganske pænt, men så gik død henimod slutningen, hvor han så i stedet endte med at køre som hjælper. Jeg føler mig også overbevist om at han er kørt top 15 i Vueltaen, måske som hjælper for Froome inden han sådan for alvor blev god?

Hvem skal køre Giro for SKY i øvrigt? Er det Porte? Jeg går ud fra at Froome skal køre Tour de France først og fremmest. Men der må da være nogle en Grand Tour hvor Henao kan være nogenlunde fri, jeg går ikke ud fra at man satser på hverken Wiggins, Thomas, Nieve eller König i Grand Tour sammenhænge i år. Eller tager jeg fejl?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Selvom Henao måske nok har talentet til at køre top 5 i GT´s, er det nok yderst tvivlsomt, om han kommer til at få chancerne hos Sky. Til gengæld ser han virkelig skarp ud ift. Ardennerne. Til Fleche Wallone er han vel nok topfavorit sammen med Purito og Martin, hvor Purito måske har fordelen i form af erfaring. Til LBL er han også et rigtig godt bud.

Løbet gav vel også svar på, om Purito er, hvor han skal være, og det med et stort og rungende ja. Med et stærkt Katushahold i ryggen, kan han endelig få det LBL, som han mangler, tror jeg. Hvis da ikke Henao eller Martin spolerer det.
Skrevet af UdAfBusken
Porte skal køre Giroen som kaptajn. Derudover er jeg ret sikker på, at König er tiltænkt en rolle som superhjælper, eventuelt med en fri rolle, i Giroen.

Henao kan måske få frihed i Vueltaen, men der er stadig muligvis Porte og/eller König foran ham, afhængig af om de skal køre Tour eller ej.
Skrevet af Il_Preferito
Henao kom ind af bagdøren hos Sky og har qua sin hurtige spurt og knap så enorme holdbarhed, altid primært været i spil til at blive Ardenner- og hjælperytter. Især fordi holdet i udpræget grad har manglet ryttere der faldt i den første af de to kategorier.

Mig bekendt har man aldrig satset på ham som Grand Tour-rytter, men han har været med som fri rytter i Giroen, hvor Sky sendte Uran ned, inden han lærte at køre enkeltstart. Et eller andet skulle han jo lave.

De resultater du lister op, stinker langt væk af at du allerede selv har været på Pro Cycling Stats efter dem, så det behøver jeg jo ikke fortælle dig noget specielt om. Men han tabte altså 20 minutter i den Vuelta du refererer til.

Porte og König skal til Giroen og deler som udgangspunkt kaptajnrollen. Hvem de får med, ved jeg ikke 100%. Det efterlader Vueltaen, hvor Froome også er meldt stærkt interesseret, ligesom König og især Roche formentlig er på blokken der også. Og Henaos store mål i år er Ardenner-ugen - det er også derfor han flyver lige nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Når det så er sagt, så er jeg selvfølgelig enig i, at han kun er 27 og at det berømte kliché med at "alt kan ske" også kan bruges her. Det har bare mig bekendt aldrig været meningen, at han skulle være andet en luksushjælper i Grand Tour-sammenhæng.

Og med tanke på den talentmasse der efterhånden er udi etapeløbsryttere, så ser jeg ikke lige Henao køre en top 5 hjem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Hvis jeg havde været inde og tjekke resultaterne havde det jo ikke givet nogen mening at spørge. Men jeg kunne selvfølgelig have tjekket selv i stedet for at spørge. Jeg kan se, at jeg ikke havde helt ret, men heller ikke langt fra.

Jeg havde helt glemt Roche. Han har selvfølgelig allerede bevist at han kan køre et hæderligt klassement, og med lidt SKY erfaring til at skubbe ham et skridt videre er det vel også et ganske fint bud på et flot Vuelta resultat. Ham kan jeg i hvert fald huske at have set to gange i top 10 i Vueltaen, uden at skulle ind og krydstjekke, efterfølgende...

Det er måske bare min egen higen efter at se ham køre Grand Tours der præger min argumentation. Jeg er helt vild med Henao som rytter, og synes hans udprægede acceleration opad er charmerende på store bjergetaper. Jeg elsker selvfølgelig også ardenner-ugen, men jeg bliver aldrig ligeså fascineret af den, som jeg gør med de store etapeløb. Og jeg mener bestemt at han har alle forudsætninger for at kunne gøre sig i top 5 regi.

Set i lyset af at SKY allerede har 3-4 andre der også kan køre top 5, så giver det selvfølgelig god mening at lade ham bruge sine kræfter i løb han rent faktisk har mulighed for at vinde, og hvor holdet måske mangler det sidste. Hvem forventer man skal køre ardenner? Nicolas Roche er vel oplagt selvom det ikke er meget han hidtil har fået ud af de forsøg han har fået, Wout Poels bør også have styrken til at gøre det godt i ardennerugen, og hvad med König? Nordhaug?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Nordhaug er i hvert fald købt ind til at forstærke klassikertruppen og jeg er ret sikker på Poels også er med i minimum en af dem. Henao er ganske givet tiltænkt en kaptajnrolle i et eller flere af dem, når han var kaptajn i Pais Vasco - det er jo der alle tager hen for at forberede sig til Ardenner-uger.

Roche ved jeg ikke med. Det er muligt han kommer med, men han har vist været småsyg i opstarten og har jo derudover ry for nogle gange at være lidt for tyk i de første måneder. Af samme årsag har der ikke været så meget at skrive hjem om endnu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg ved godt, at det normalt ikke er velanset at snakke om odds herinde, men er nogen af jer faldet over nogle interessante odds man kan spille? Det gør altid løbet lidt mere interessant, hvis det har en tendens til at blive låst.

Jeg overvejer at smide lidt penge efter et par vindere:
Niki Terpstra 10.00
Sep Vanmarcke 11.00
Lars Boon 12.00

Jeg smider muligvis også penge efter Degenkolb til odds 8.00, men jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal forvente af ham.

I forhold til top 3 overvejer jeg:
Tiesj Benoot 17.00

Derudover er der nogle headsup, som altid er sjove:
Tiesj Benoot foran Daniel Oss til 2.10
Ian Stannard foran Stijn Vandenbergh til 2.90
Filippo Pozzato foran Jurgen Roelandst til 2.00
Adrien Petit foran Dylan van Baarle til 2.10

Der er et lille mismatch i forhold til oddsene synes jeg. Oddset på at Wiggins vinder er 8.00, hvor Vanmarcke er 11.00, men i heads up er Vanmarcke 1.68 og Wiggins 2.05 - Det giver ikke rigtigt nogen mening i min verden.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Der er et lille mismatch i forhold til oddsene synes jeg. Oddset på at Wiggins vinder er 8.00, hvor Vanmarcke er 11.00, men i heads up er Vanmarcke 1.68 og Wiggins 2.05 - Det giver ikke rigtigt nogen mening i min verden.


Det giver vel okay mening. Vanmarcke har en bedre spurt end Wiggins, så hvis de kommer ind i samme gruppe vil Vanmarcke sandsynligvis slå Wiggins. Med Wiggins er det også lidt alt eller intet. Kommer han væk i finalen kan han vinde løbet, gør han ikke ender han nok er stykke nede, hvorimod Vanmarcke er et godt bud på en podieplacering, men han har ikke det, der skal til for at vinde løbet.

Lars Boom til odds 12 synes jeg er rigtig interessant og jeg har selv smidt lidt penge der. Han har tidligere haft problemer med holdbarheden over 250+ km, men i Flandern Rundt var der ingen tegn på, at han gik kold i finalen. Derudover passer ruten i PR ham også bedre end Flandern Rundt.
Skrevet af repos
Det kunne være fedt med en sejr til Wiggins. Der er noget smukt over hans forvandling fra banerytter til Tourvinder og tilbage igen. At slutte med en sejr i verdens smukkeste løb vil være fantastisk.

Jeg har dog meget svært ved at se, hvem der skal bremse Kristoff. Etixx bliver nødt til at sætte mere pres på ham end i Flandern, men det kræver at både Terpstra, Stybar og Vandenbergh er på toppen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Sidder de og sovser i studiet igen, eller er Peter Sagan ikke med? De har lige nævnt at Tinkoff-Saxo må køre for Matti i dag, fordi han vel er den der har bedste chancer for et top resultat.

Mig bekendt har Sagan da kørt bedre resultater hjem i Paris-Roubaix end Matti.
Silkeborg IF
annonce
0