Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts
shit han tager den direkte med ansigtet først
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af stofferc
Han skulle åbenbart have bevæget sig, så måske det bare ser værre ud en det er. Håber virkelig det er tilfældet. Uhyggeligt.
-
Skrevet af SotD
I følge italienske medier bevæger han sig, er ved bevidsthed og trækker (måske selvsagt) vejret selv. Det er meget meget betryggende, men jeg synes dog jeg har hørt noget lignende før, hvor man så desværre efterfølgende har fået en meget nedslående nyhed for hospitalet. Det kan jeg i hvert fald huske fra noget motorsport.
Silkeborg IF
Skrevet af stofferc
I følge italienske medier bevæger han sig, er ved bevidsthed og trækker (måske selvsagt) vejret selv. Det er meget meget betryggende, men jeg synes dog jeg har hørt noget lignende før, hvor man så desværre efterfølgende har fået en meget nedslående nyhed for hospitalet. Det kan jeg i hvert fald huske fra noget motorsport.

Ja, jeg tænkte på præcis det samme. Men det lyder i hvert fald at han skulle være ok, alt taget betragtning. Ikke noget rigtig alvorligt. Det så godt nok uhyggeligt ud, da de første gang lige viste ham ubevægelig på asfalten.
-
Skrevet af SotD
Ja det var ikke rart. Især fordi blodet bare blev til en større og større pøl, imens holdlederen flåede ham om på siden og rev i ham... Det lignede bestemt noget, man ikke ville se.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Mange havde ret i dagens spørgsmål, hvor svaret (selvfølgelig) var Michael Matthews. Jeg klapper lige mig selv på skulderen for at have fundet både nr. 1 og 2 i mine svære svar også... Enkelte satsede og tabte stort.

Dagens resultat:
1 SotD 5
1 Il_Preferito 5
1 Maarkap 5
1 NUFC Dinho 5
5 Andreas C 0
5 Repos 0
7 Halil -3

Det giver følgende stilling:
1 SotD 16
2 NUFC Dinho 12
3 Maarkap 11
4 Repos 6
5 Il_Preferito 5
6 Halil 3
7 Andreas C -3
Silkeborg IF
Skrevet af TheRedScouser
En stor udbrydder gruppe med blandt andet Kreuziger har et stort forspring til feltet, som lige nu lader det stå på. Udover Kreuziger kan jeg ikke se, at der er nogle andre i udbryddet, som skal kunne true Contador selvom de henter 5-10 minutter i dag. Spændende udvikling. Sky har selv Puccio og Cataldo i udbruddet, men modsat Kreuziger vil de nok ikke kunne true Contador, som Kreuziger kan true Porte.
Skrevet af TheRedScouser
Cataldo er selvfølgelig Astana mand. Den hjemmeside hvorpå jeg fandt nogle oplysninger, mener de åbenbart han stadig kører for Sky.

Kreuziger gruppen har cirka 7 minutter ned til feltet, og er cirka 2 minutter efter den forreste udbryddergruppe.

Edit - Siutsou er med i Kreuziger gruppen, så Sky har vist to mand fremme, men ingen der umiddelbart bliver regnet som klassementsfolk, selvom de skulle komme hjem med et stort forspring.
Skrevet af UdAfBusken
Totalt kaos. Jeg er heller ikke sikker på, at man skal stole alt for meget på GPS´en.

Er König ikke også med fremme? I så fald bør Etixx og Astana få fingeren ud.
Skrevet af UdAfBusken
De forreste bliver med garanti ikke hentet, men det er spændende at se, hvad der sker med Kreuziger gruppen. Der er forlydener om, at han ikke må køre med, og at det er derfor de taber tid.
Skrevet af TheRedScouser
Tinkoff skal rigtgt nok frem og kontrollere i feltet, men de skal ikke frem og forcere. Kreuziger er vel blandt de fem stærkeste på forhånd. Umiddelbart ser jeg kun Contador, Porte og Aru som stærkere. Uran ser jeg på omtrent samme niveau. Kommer han hjem blandt de forreste, så er det ikke Contador der bliver truet af Siutsou, men Porte der bliver truet af Kreuziger.
Skrevet af tobi
Det er godt nok for viderekomne, hvad der foregår på etapen. Det ene øjeblik ser man Kreuziger tage en solid føring i sin gruppe og det næste ser man Tinkoff-Saxo føre ret hårdt an i feltet.

Men Rolf har nok ret i, at Contador ikke synes det er specielt fedt at have en holdkammerat til at spolere sit Giro-Tour-double-projekt. Ultimativt vil det måske heller ikke være ønskværdigt for holdet at Kreuziger vinder et løb (hvis nu han kommer hjem i dag med otte minutter er det ganske sandsynligt), som han er i stor fare for at få frataget sig igen.

Hvorfor Kreuziger så selv sidder og fører er meget svært at forklare, medmindre han decideret ignorerer direkte ordrer. Men det er nok trods alt svært at forestille sig.

Hvad de andre hold (Astana, Etixx og Sky) har gang i nede i feltet ved at være så passive er også hinsides forståelse. Jeg spekulerede reelt på, om de ikke vidste at Kreuziger befandt sig i udbruddet. Der havde (så vidt jeg har set - nu kan jeg jo ikke høre Radio Tour, og har ikke holdt øje med Twitter) ikke været nogen officielle meldinger vedrørende hans tilstedeværelse fremme - specielt fordi han ikke kom med i den allerforreste gruppe. Og så snart de viste ham på tv, gik de andre hold frem. Men det virker også usandsynligt at ingen skulle have opdaget det. Måske er det bare et alvorligt tilfælde af ansvarsfralæggelse, vi er vidne til.

Det er i hvert fald en meget speciel etape.
Skrevet af SotD
Det er i det hele taget et besynderligt løb. Gårsdagens etape var også virkelig mystisk, fordi hverken feltet eller frontgruppen for alvor trykkede pedal før de sidste 20-25km. Der var ellers masser af chancer for at udbruddet kunne have holdt hjem i går.

Kreuziger vinder løbet hvis han får 8 minutter... Gad vide om Tinkoff fører for at kunne kontrollere at han ikke får mere end 4min, for så er Contador stadigvæk favorit efter min mening.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Der kommer til at ske nogle forskydninger i managerspillet i dag må man gå ud fra. Lige pt. er det sgu nærmest en fordel hvis man ikke har skiftet overhovedet, da man nærmest intet kan ramme. Der er måske 2-3 mand i udbruddet som kan give point, alt andet giver vel minus.

Jeg satsede og satte Gerrans som kaptajn i dag, jeg havde virkelig håbet at han kunne sidde med til det sidste i dag. Jeg skulle bare have beholdt Clarke. Oh well... Det giver vel i det mindste lidt info i forhold til hvem man skal satse på i morgen.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
De fleste har vel stadig Matthews på holdet, jeg har i hvert fald stadig som kaptajn. Jeg har dog ramt udbruddet ret godt med Kreuziger, Visconti og Clarke, så jeg håber, at de bliver væk. Astana kører dog uhyggeligt stærkt lige nu.
Skrevet af Gaggen25
Nogle forslag til gode sider hvor man kan se hvem der er kommet i mål efter en etape som idag?
Jeg har top 10 fra fjernsynet men savner de næste i rækken.
123
Skrevet af tobi
Hvis du gerne vil se det hurtigt, er det vel den officielle hjemmeside, du skal gå efter:

http://www.gazzetta.it/G…lassifiche/

Den er dog ikke opdateret endnu.

Hvis du derimod bare mangler en side, hvor du kan se resultater fra løb, er procyclingstats.com absolut den bedste. Her findes resultater fra alle professionelle løb, såvel som data for alle ryttere fra kontinentalniveau og opefter.
Skrevet af Gaggen25
Tak for links!
Jeg har haft kigget på Giroens egen hjemmeside men de er godt nok langsomme for det meste. Tror jeg prøver at holde mig opdateret på procycling.
123
Skrevet af tobi
Ja, men jeg tror ikke at andre hjemmesider kan kende resultatet, før den officielle melder noget ud.
Skrevet af SotD
Følgende ryttere har været i top 5:

Simon Gerrans
Michael Matthews x2
Michael Hepburn
Pieter Weening
Simon Clarke x2
Elia Viviani
Moreno Hofland
Andre Greipel
Luka Mezgec
Alessandro Petacchi
Fabio Felline
Philippe Gilbert
Sergey Lagutin
Paolo Tiralongo
Davide Formolo
Yonathan Monsalve
Giovanni Visconti
Johan Esteban Chavez

Dermed giver Matthews og Clarke hhv. 5 og 3pts, og de andre giver 1.

Stillingen:

1 SotD 21
2 NUFC Dinho 17
3 Maarkap 16
4 Repos 11
5 Il_Preferito 6
6 Halil 3
7 Andreas C 2

Til dagens spørgsmål er følgende ryttere allerede udgået:

CARRETERO Ramon
SERRY Pieter
POZZOVIVO Domenico
VOROBYEV Anton
WAGNER Robert
MEERSMAN Gianni

Bennett er ikke talt med, da han aldrig stilte til start. Il_Preferito ligger umiddelbart lunt i svinget til at score et godt resultat i dag, ligesom Halil hvis ikke der udgår flere. Stort set alle andre får forventeligvis 0 eller 1 pts.
Silkeborg IF
annonce
0