Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Skræk-scenariet er vel Hejsedal og co. kommer op til Landa.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af FirstPlace
Er det nogensinde set før at en rytter smider sin førertrøje på 20. etape med et forspring så stort i en Grand Tour?
Skrevet af Mr_bum
Landa har i øvrigt også mulighed for at vinde bjergtrøjen, selvom det åbenbart ikke er gået op for Ritter/Sørensen endnu. Han 121 point mod Viscontis 125
Skrevet af Gaggen25
De får ogs pisket en stemning op den ik helt kan bære. Selvfølgelig er det en fantastisk spændende udvikling men trøjen er jo overhovedet ikke i fare endnu.. Han har stadig næsten 4 minutter at give af.. Han skal starte før det bliver rigtigt spændende.
123
Skrevet af Gaggen25
De får ogs pisket en stemning op den ik helt kan bære. Selvfølgelig er det en fantastisk spændende udvikling men trøjen er jo overhovedet ikke i fare endnu.. Han har stadig næsten 4 minutter at give af.. Han skal starte før det bliver rigtigt spændende.
123
Skrevet af Narildsen
Uran er iskold!

https://vid.me/IoJS
Skrevet af TheRedScouser
Landa er så dybt urutineret. Hvad har han gang i? Osse den anden dag hvor han ikke kørte til stregen. Hvis der er sportsdirektørerne, så er de jo komplet idioter.
Skrevet af TheRedScouser
Enig med Rolf. Håber godt nok ikke, at Aru vinder nu.
Skrevet af Mr_bum
Det er i hvert fald ikke logisk cykelløb lige nu
Men vi kan konkludere, at Uran kan blive farlig i Touren, og at Kangert kan blive guld værd for Nibali, hvis Fuglsang ikke er der
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Jeg har 1500 på Landa, så synes det cykelløb har formet sig meget forudsigeligt!

Martinelli skylder mig 5000!
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Mr_bum
Så Astana smider en bjergtrøje og en mulig løbssejr, for at Aru kan vinde endnu en etape. 2.25 kunne jo have været 1-3 mere
Skrevet af Gaggen25
Mener du en samlet løbssejr eller? Det må være en joke. De var ALDRIG kommet i nærheden af en samlet sejr, også hvis Landa havde kørt selv.
Men bjergtrøjen smider de! Det virker bestemt mystisk.
Generelt synes jeg Astana har kørt mærkeligt. Vanvittigt godt. Men mærkeligt.
123
Skrevet af Narildsen
Det er sgu da åndssvagt ikke at prøve. De havde INTET at tabe ved at lade Landa køre!
Skrevet af Mr_bum
Vi får aldrig svar på, hvor tæt Landa kunne være kommet, men han var jo næsten 1 min. foran Aru i starten af nedkørslen
Skrevet af Gaggen25
Det er super åndsvagt. Men det ændrer ikke på at de aldrig var kommet i nærheden af en samlet sejr. Det er prisværdigt at Rolf og Ritter prøver og prøver at skabe en stemning. Men Han vinder en suveræn Giro Contador. Landa kunne måske have hentet et minut mere men han er altså 3.14 efter.

Astana taber giroen fordi Contador kørte dem i smadder på enkeltstarten.
123
Skrevet af GloryManUnited
Landa kunne måske have hentet et minut mere men han er altså 3.14 efter.


Af disse 3.14 han er efter, består ca. 1 minut af den tid Landa taber ved at vente på Arus gruppe. Og havde han derimod kørt fuld gas hele vejen kunne han sagtens have taget mindst 1½ mere, hvilket betyder at Landa kunne have endt under 1 minut fra Contador - og tror bestemt sagtens han kunne være "kommet i nærheden af en samlet sejr"
Skrevet af ToonSaga82
Det der imponerer mig mest ved Contador er, at han kan vinde en Grand Tour uden at have det bedste hold eller selv at være den bedste.

Det tror jeg ikke at andre kan.

Når det er sagt, så tror jeg ikke at han vinder Touren igen, måske en Giro og et par Vueltaer.
Skrevet af Gaggen25
Det regnestykket er også alt for positivt stillet op. Da forspringet var størst havde landa 40 sekunder til Aru. Lad os trække dem fra 3.14, så er vi på 2.34. Derudover kørte landa som jeg så det mere eller mindre fuld gas da han først fik følgeskab af Aru gruppen. Han lignede hvertfald ikke en mand der bare trillede rundt. Han førte jo stort set hele sidste stigning, formodentlig mere eller mindre på max. Yderligere bør det noteres at Landa tog mindre og mindre på Contador, selv inden han stoppede op. Han fik hurtigt opbygget 1.20-1.30 men derefter gik det meget langsomt med sekunderne.
Til sidst, stoppede contador mere eller mindre med at cykle den sidste kilometer. Den sidste måling man fik med 1.5 km til mål var forspringer 1.45 fra Aru til Contador. Landa skulle umiddelbart have kørt 3 minutter hurtigere på den sidste stigning end han gjorde for at have vundet. Det ville have krævet en gedigen el-motor.

Det kræver en voldsom legen med tallene at komme i nærheden af at Landa kunne have taget sejren. Det forsvarer ikke valget fra Astanas side, men det er sensationsjournalistik når Juhl, Ritter og Rolf af en eller anden grund mener det kunne være blevet tæt hvis Landa ikke havde ventet.
123
Skrevet af UdAfBusken
Jeg var ikke hjemme i tide til at se etapen, så jeg har først lige fået set den.

Overraskende at Contador går så meget ned. Det er vildt.

Men hvad fanden laver Astana? Landa havde ikke taget trøjet, men han havde helt sikkert overhalet Aru og taget andenpladsen, vundet etapen og vundet bjergtrøjen. Jeg tror, at sportsdirektørerne hellere så Aru tage sejren og den samlede andenplads. Føj, hvor er det åndssvagt.

Måske er der virkelig hold om rygterne i Landa til Sky?
Skrevet af UdAfBusken
I mellemtiden har Søren Kragh vundet fjerde etape af Tour de Fjords og umiddelbart vil jeg tro, at han vinder samlet. For en gangs skyld var der en del tidsforskelle, hvilket vidner om en hård etape. Guldhammer bliver 4 et par sekunder efter Kragh, Chris Anker 6 og Mads Pedersen 7 et sekund foran det jeg vil tro var feltet. Fremragende uge af danskerne! Intet mindre.

Edit:
Resultat fra etapen: http://www.procyclingsta…p?id=150429

Jeg ved ikke, hvordan etapen har udformet sig, men uanset hvad er det en fantastisk præstation af Søren Kragh og også af Mads Pedersen, synes jeg. Også flot af Guldhammer. Det er lidt bekymrende, at Valgren ikke er med fremme her, det er i denne slags løb, at han skal til at tage nogle sejre eller i hvert fald nogle topplaceringer. Som sagt aner jeg dog ikke, hvordan etapen forløb, og det kan sagtens være, at han sad i feltet af taktiske årsager.

Der er selvfølgelig en etape mere, men det ligner en Kristoffetape, så Kragh bør have gode muligheder for at holde fast i sejren. Katusha kunne dog godt køre for Haller, der ikke er langt efter.


For at det ikke skal være løgn, så kørte de danske juniorer også nogle virkelig flotte resultater hjem i dag. I Tour du Pays de Vaud, et bjergrigt, schweizisk etapeløb med deltagelse af landshold fra de fleste store cykelnationer, blev Anton Charmig, som er førsteårs junior, nr. to på anden etape, der sluttede på toppen af en hård stigning. Han blev kun slået af amerikaneren Adrien Costa, der sidste år blev toer til VM i enkeltstart og allerede er udskreget til det næste store amerikanske etapeløbshåb. Der blev også kørt en enkeltstart senere på eftermiddagen, som Costa vandt i sikker stil, og her blev det til en tredjeplads til Charmig og i øvrigt en fjerdeplads til en anden dansk førsteårsjunior, Rasmus Lund Pedersen.
annonce
0