Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gaggen25
Det var faktisk også kommentatorenes konklusion. At de hellere så Aru vinde da landa tilsyneladende er fortid næste sæson (det var jeg ikke klar over). Han må i den grad være en eftertragtet herre.
123
Skrevet af BjarkeGelsted
Go Søren Kragh i Norge :) En flot spurt :) Tillykke til ham
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af UdAfBusken
Det var faktisk også kommentatorenes konklusion. At de hellere så Aru vinde da landa tilsyneladende er fortid næste sæson (det var jeg ikke klar over). Han må i den grad være en eftertragtet h


Når nu det er Astanaholdet, der laver sådan noget, er det heller ikke helt fjernt at tænke i de baner. Latterligt hold.
Skrevet af GloryManUnited
@ Gaggen

Mener nu at forspringet næsten var oppe på et minut til Arus gruppe og synes egentlig også forspringet blev ved at vokse på nedkørslen til det var et par sekunder over 1:40. Samtidigt tivlver jeg stærkt på Landa kørte fuld gas på noget tidspunkt siden han stoppede og ventede. Mon ikke motivationen er noget anderledes hvis man kører for en samlet sejr, end hvis man lige er blevet kaldt tilbage for at hjælpe en svagere holdkammerat til en etapesejr? Han var jo den klart stærkeste rytter i feltet, så havde han kørt alt hvad han kunne, tvivler jeg på at eksempelvis Hejsedal og Uran ville have kunnet sidde med. Samtidigt sætter han ca. 25 sekunder til Aru efter hans angreb, hvilket udelukkende skyldes at han "triller" i mål til sidst.

Vil gerne slå fast at jeg er enig i at Landa nok ikke havde taget den samlede sejr i sidste ende, men i yderste konsekvens kunne det godt have været afgjort med en forskel på 40-45 sekunder. Og det kunne hurtigt have været mindre, hvis Contador havde været endnu mere mærket end tilfældet var.
Skrevet af ToonSaga82
Jeg ved ikke om man skal tro for meget på de tider.
Det virkede som om, at de hoppede noget til tider, og under hele løbet.

Uanset hvad, så synes jeg at det ville klæde løbet at se Landa køre fuld gas i mål.
Det har uden tvivl været en af de bedste, hvis ikke dén bedste, Grand Tour i mange år, efterfulgt af Vueltaen for nogle år siden.
Skrevet af Hicks
Fede nyheder fra Norge. Kragh brødrene har været forrygende på det seneste og nu begynder snakken også om World Tour hold der kigger på dem. Mads Pedersen er også begyndt at køre fornuftige resultater hjem.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, jeg læste godt artiklen om, at brødrene Kraghs agent var i dialog med flere World Tour hold. Søren Kragh virker til at være et kæmpetalent. Han har en supergiftig afslutning, kører gode enkeltstarter og er rigtig god i hårdt, kuperet terræn. Lyder som en fremtidig klassikerrytter.

Mads Pedersen har da vist virkelig gode takter den seneste måneds tid. Han er stadig kun 19 år, og det er altså nogle stærke ryttere, som han kører og med og endda slår.

Med ryttere som Cort, Valgren, Kragh og Mads Pedersen ser det lovende ud ift. at få noget dansk deltagelse i klassikerne igen. Efter Breschels deroute er der et temmelig stort hul at udfylde.
Skrevet af SotD
Dem der afskriver Contador på baggrund af hans afsluttende uge i Giro´en har vel meget ringe forståelse for formkurver. Det giver meget god mening at Contador topper i de første 14 dage af Giroen for dernæst at falde en smule i niveau, og så igen toppe efter første uge af Tour de France og køre sig stærkere og stærkere.

Det er nærmest umuligt at vinde både Giro´en og Tour´en hvis man skal være i form i 2x 3 uger, så tæt på hinanden. Det er vel kun Valverde der er i stand til sådan noget, og han har trods alt (heldigvis) ikke niveauet til at vinde de store tours.

Der er en grund til at vi skal helt tilbage til de selvlysende Pantani dage for at finde sådanne præstationer.

Alberto Contador virker mere og mere kalkulerende i sin kørsel, og er ikke mindst en glimrende taktisk skuespiller, eller hvad man nu skal kalde det. Når han er dårligt kørende så stiller han op til interviews med stort smil og overblik, mens han nærmest er umulig at komme i kontakt med når han kører godt. Der virker han næsten resignerende. Det er underligt og lidt søgt, at se på, men det er vigtige karaktertræk hvis man vil være en top top GT rytter tror jeg.

Jeg ser Contador som en stor favorit til at blive mindst nr. 2 til Tour de France. Jeg tror dog hverken Contador, Froome eller Nibali vinder, men derimod Quintana som har været ret anonym indtil videre - foruden én enkelt etape i Tirreno, som så også var nok til at give den samlede sejr.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Men det er jo ikke fordi, at Contador er blevet dårligere i tredje uge. For to dage siden så han skarpere ud end hidtil i løbet (bortset fra enkeltstarten). Jeg tror egentlig blot, at det var en dårlig dag i dag, og dem får alle engang i mellem i de store Tours.

I mine øjne er Contadors chancer i Touren hverken større eller mindre, end de var inden Giroen begyndte, selvom det selvfølgelig spiller ind, at løbet er blevet kørt så hårdt. Han skal i hvert fald finde et niveau eller to mere til Touren, og det er jo det man ( eller jeg) hele tiden havde regnet med.
Skrevet af Hicks
Ja Mads Pedersen viser at han er et kæmpe talent. Det er stærkt det han laver for tiden.
Jeg er også enig i din vurdering af Søren. Han har nogle rigtigt spændende egenskaber. Det har hans bror så sandelig også. Det hjalp ham virkelig at komme væk fra galningen hos Christina watches.
Skrevet af UdAfBusken
Asbjørn Kragh har måske en lidt stærkere spidskompetence i sin spurt end Søren har ( endnu), men han er til gengæld også den mest begrænsede af de to.

Jeg tror, at det er godt for de unge talenter, at de relativt tidligt tager springet op og kører nogle løb, hvor de får bank. Jeg har fornemmelsen af, at de danske talenter tidligere kørte i u23 rækken lidt for længe. Her så de ofte fremragende ud, men springet op til senior var for stort, og de havde kun en enkelt sæson eller to til at vænne sig til tempoet, hvis de skulle fortsætte på højt niveau. De seneste år har de unge taget et skridt op lidt hurtigere - Mads Pedersen er jo stadig kun 19 år og kører sin anden sæson med et godt løbsprogram på højt niveau - og de har derfor lidt længere tid til at vænne sig til tempoet, den øgede træningsmængde osv.

Det er ikke noget jeg ved, det er blot en fornemmelse jeg har.
Skrevet af Caroe
Jeg klager ikke over Astanas koersel. Fik liveodds 15 paa Aru paa toppen af Finestre. Landa var i oevrigt aldrig i naerheden af den rosa troeje og forspringet havde ligget stabilt paa 1.30-1.40 over de sidste 15 km inden han stoppede op. Og som sagt, koerte han jo selv fuld gas efter Aru-gruppen kom op, saa det kostede hoejest 45 sekunder.

imo er det eneste Astana kan aergre sig over, at man ikke koerte fuld gas paa de foerste par kilometer af Finestre, saa Contador havde sluppet 10-12 km fra stregen. Men det er jo nemt at sige dagen efter, og i realiteten havde det naeppe gjort en forskel. Contador gik i oevrigt ikke mere ned end at han formaaede at blive 6´er paa etapen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af repos
Stærkt stærlt af Søren Krag. Det lover forhåbentlig godt for fremtiden, også dejligt at et dansk kontinentalhold kan gøre sig gældende i konkurrence med Pro-Tourholdene.

CULT har også kørt hæderligt deroppe, og Valgren har vist sig godt frem trods en måneds løbspause.
I øvrigt undrer det mig, at han ikke har kørt løb i en måned. Det er naturligvis et bevidst valg, og han skal toppe senere på sæsonen, men en måned uden løb er dog lang tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
Det var da ren gestus til italierne igår fra Astana. Aru får etapen og anden pladsen i løbet, Visconti får bjergtrøjen. Hvis Landa havde kørt, havde han fået alle tre ting.

Og det er jo vigtigt at Aru ligger på andenpladsen, til når Contador senere bliver knaldet for bøf eller bliver væltet af en italiensk fan idag ;)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Fedt med udbrydet der holder hjem!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos
Det lykkedes Søren Kragh at smide trøjen til Haller på sidsteetape. En anelse urutineret ikke at holde østrigerens hjul påsidste bakke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Tja, men det er vel den slags fejl, man kan forvente af så ung en rytter. Han led nok også af ikke at have det stærkeste hold, da der var heftig positionskamp hen mod stigningen. Det var dog ærgerligt, specielt fordi han efter etapen fortalte, at han følte han kunne have siddet med på stigningen. Men trods alt et rigtig flot løb af ham, og han har fået værdifuld erfaring.
Skrevet af marek
Det var ærgerligt for Søren Kragh, at Cancellara og Trek-rytterne tog den forkerte vej rundt i et sving. Ellers var det nok blevet en tættere afgørelse
SønderjyskE Leverkusen
Skrevet af Il_Preferito
Helt fantastisk at se hvordan L´Equipe slet ikke kan magte, at Bertie har vundet Giroen. De skriver mere eller mindre ordret, at de har ".. på fornemmelsen at Contador skjuler noget".

Brunel (og nej det er ikke en stavefejl og jeg mener ikke ham I alle tænker på nu) hinter direkte til en motor og at Contador har skiftet cykel på nogle/for mange "mistænkelige tidspunkter".

Ikke én finger peger de mod Astana.

Hvis det kan hidse L´Equipe op, er jeg næsten klar til, at Bertie bare skal vinde alle Grand Tours fra nu og til han stopper.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Haha, hvor er det åndssvagt. Hvordan kan det være, at Brunel har et horn i siden på Contador? Astana er da ellers en oplagt syndebuk for en fransk avis.
annonce
0