Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Har man forresten fundet ud af, hvem the secret pro er? Der må da efterhånden tegne sig et billede af, hvilken rytter vi har med at gøre.

Der har tidligere været snak om, at det sandsynligvis er en australsk rytter. Gerrans??
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har et - synes jeg selv - ret kvalificeret bud, men jeg vil helst ikke stå på mål for det herinde (eller generelt). Men der er flere rundt omkring på nettet, der har samlet oplysningerne der bliver givet og på den måde kan man udelukke en hel del. Indlæggene har jo "desværre" en ghost writer på, så det er svært at vide om der reelt er tale om en rytter med engelsk som modersmål. Men det virker ret oplagt.

Der findes så også folk, der påstår at The Secret Pro er 1. mere end én rytter eller 2. slet ikke findes.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det må da være muligt at skære listen af mulige ryttere langt ned efter den historie. Jeg fandt i hvert fald 4 hints, som barberer mindst 100 af de ryttere der kørte Giroen fra:

1) Har netop gennemført Giro d´Italia
2) Har kørt Giro d´Italia mange gange (several times) - her tænker jeg at 3 er absolut minimum.
3) Han skal køre Tour de France
4) Og han er nogenlunde jævnaldrende med Bradley Wiggins (hvor mange år kan man køre som junior?)

Derudover er det vel ret tydeligt at han ikke kører for Astana. Der virker til at være stor sympati for de australske ryttere også, ligesom Contador får en rosende glose med på vejen.

Findes der 20 ryttere der passer på ovenstående?
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Og han kører for et hold med en sponsor, der finder Tour of California vigtig. Det passer ikke på så mange af Australierne.

Men det siges også, at der tilføjes informationer til indlæggene, som skal forsøge at sløre mandens identitet.

Skrevet af UdAfBusken
@pref

Fair nok. Det er forståeligt, selvom det da ville være spændende at høre dit bud.


SotD, jeg tror ikke, at man kan regne med, at alle de hints, der bliver givet, er sande. Han har skrevet i er par år efterhånden, og hvis han gentagende gange havde givet den slags hints, havde han været afsløret for længst. Jeg husker også, at en hjemmeside for et år eller to siden samlede alle de oplysninger, om hvilke løb han efter eget udsagn havde kørt i løbet af sæsonen og tidligere i karrieren, men oplysningerne passede ikke på en eneste rytter i hele feltet.

Jeg har ikke fulgt bloggen specielt meget, men ud fra seneste afsnit passer Gerrans umiddelbart godt. Han har lige kørt Giroen og skal køre Touren senere. Umiddelbart passer det også godt på the secret pro at være australier (eller i hvert fald fra et engelsksproget land), hans holdning til Astana og italienske ryttere generelt taget i betragtning. Derudover skulle Gerrans have et anstrengt forhold til Evans, og bloggeren er vist heller ikke specielt begejstret for ham (det ved Pref nok mere om). Desuden er Gerrans samme årgang som Wiggins.

Som sagt, så tror jeg ikke, at man skal tage alle oplysninger for gode varer, og mit gæt er ikke bedre end så mange andres.

Det er også en mulighed, at det måske i virkeligheden er to flere ryttere, som står bag bloggen. Det er måske ikke så usandsynligt endda.
Skrevet af Il_Preferito
Rigtigt, The Secret Pro har det ikke specielt godt med Cadel Evans. Men det er/var der rigtig mange i feltet, der havde.

Jeg er i øvrigt 99% sikker på, at der efterhånden i hvert eneste indlæg, tilføjes afsnit, som TSP ikke har noget med at gøre - I det seneste, drejer det sig om Adam Hansen-afsnittet.

Hvis de ikke gjorde det, ville folk have regnet det ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
En af de herlige, franske børn, Romain Bardet, har lige vist resten af cykelfeltet hvordan man skal gribe en etape an, hvis man vil køre fra Team Sky og Chris Froome. Flot etapesejr.

Og hvor ser Tejay van Garderen dog skarp ud. Det har han gjort før, men endelig virker BMC lidt bedre gearede til at passe på ham og hvis han så selv kan minimere tidstabene opad, så har han sin enkeltstart at trykke til på. Og så vinder de selvfølgelig også holdkørslen i Touren, hvor han får lidt ekstra.

Jeg tror personligt at både Nibali og Froome trak stikket en lille smule i dag, men det skal ikke tage noget fra hverken Bardet eller Tejay.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det var sjovt at se Tejay sætte Froome til vægs på den sidste kilometer. Tilbage i februar skrev jeg, at jeg syntes, at Tejay så virkelig skarp ud og at jeg forventede mig store ting af ham i 2015. Derefter kørte han dog et mildest talt skidt forår, og jeg vil derfor undlade at jinxe ham til Touren også.

En af de herlige, franske børn, Romain Bardet, har lige vist resten af cykelfeltet hvordan man skal gribe en etape an, hvis man vil køre fra Team Sky og Chris Froome. Flot etapesejr.


Virkelig flot kørt af Bardet, ja. Han tog vel halvandet minut bare på nedkørslen alene, hvor han virkelig hamrede igennem. Der skal dog ikke herske tvivl om, at Froome og Sky ikke så Bardet som en reel trussel. Havde det været en af Froomes konkurrenter, som havde forsøgt noget lignende, havde de ikke fået en meter inden toppen.

Det sagt, så ser Sky svage ud, mest af alt fordi de fleste af Froomes bjerghjælpere er endnu dårligere end Froome selv nedad. Man kunne godt forestille sig, at Contador og Nibali vil forsøge at ramme Froome, når de skal køre samme etape i Touren (jeg tror det er 17 etape, som er identisk med denne).

eg tror personligt at både Nibali og Froome trak stikket en lille smule i dag, men det skal ikke tage noget fra hverken Bardet eller Tejay.


Nibali lignede bestemt en, der tog det stille og roligt, og han så overhovedet ikke træt ud, da han krydsede målstregen. jeg synes, at han så bedre ud i dag end sidste år i Dauphine. Froome kørte sig sikkert heller ikke i bund, men jeg tror ikke, at han bare lige ville lade sig indhente og sætte af Van Garderen. Generelt har Froome set svagere ud i år end de sidste par år, og det kan være, at han stadig er plaget af den omgang, som holdt ham ude i foråret. Han skal dog nok være der i Touren.
Skrevet af repos , moderator
Fantastisk nedkørsel af Bardet, hvor han slog et hul på halvandet minut. Det var en oplevelse.

Nibali slog tydeligvis op, medens Froome ikke kunne holde sit angreb ved lige. Det må trods alt give en smule panderynker hos SKY.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
I øvrigt er det her vel det bedste, vi har set Simon Yates i de store bjerg indtil videre. Det er virkelig nogle spændende talenter, Orica har fået samlet op der.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror helt sikkert også Froome gik dybere end Nibali gjorde, men han lignede stadig en der sadlede op til slut.

Mange skal nok til at indse, at Froome ikke er den cykelrytter han var i 2013. Og medmindre hans indløb til Touren bliver tæt på perfekt, så tror jeg han får det svært mod især Quintana. Og Nibali virker rigtig giftig - i dag var en god dag, for os der godt kan lide ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Mange skal nok til at indse, at Froome ikke er den cykelrytter han var i 2013.


Det tror jeg også, men 2013 var jo også absurd højt niveau og mindre burde kunne gøre det.

Jeg tror stadig, at Froome kommer til at være en af de stærkeste i løbet, både når det går opad og på enkeltstarten. Froome er dog nødt til at være klart stærkere end Nibali og Quintana, for kan han kun tage et par sekunder hist og her, skal de nok (specielt Nibali) finde ud af at tage noget tid på Froome der hvor han er svag, fx på brostenene eller på nedkørsler. Derudover er jeg ikke sikker på, at Froome er lige så dygtig til at administrere sine mindre gode dage som de andre er.

Contador er for mig et stort spørgsmålstegn, og vi skal lidt ind i løbet, før man kan vurdere, om han har en realistisk chance for at vinde.
Skrevet af Mr_bum
Quintana ved vi jo heller ikke hvor er endnu, men det vil vise sig i Schweiz. Han har dog set stærk ud tidligere i år med undtagelse af Fleche Wallonne og Liégeb(Men da havde han så en holdkammerat, der gjorde det nogenlunde)

Van Garderen har opnåede sine 5. pladser i Touren ved at køre gennemsnitligt i Dauphiné, så det er ikke sikkert, at dagens form virkelig gode nyheder. Men hvis han holder det niveau, så bliver han farlig i juli

Og Meintjes bliver ved med at imponere. Scarponis form ville være overraskende for en måned siden, men not so much nu
Skrevet af tobi
Quintana skal ikke køre Tour de Suisse, så det vil nok ikke vise sig der. Han skal i stedet køre Route du Sud. Men jeg er også lidt spændt på ham. Mange lader til nærmest at forvente, at han kommer til at køre fra alt og alle i Touren, men jeg synes ikke hans forår har indikeret, at det kommer til at ske.

Jeg er også meget imponeret over van Garderens kørsel i dag, og apropos al den snak vi havde i Giroen om et Astana-hold, hvor der pludselig kom nogle gutter ud af ingenting (eller i hvert fald meget lidt) og satte løbet i brand, så synes jeg Tejay er et godt eksempel på en rytter, der progressivt har forbedret sig år for år siden en meget ung alder. Det bliver selvfølgelig svært for ham at forbedre sine to femtepladser i Touren, men med en bjergkørsel som i dag, fortjener han at blive holdt skarpt øje med. Det samme gør sig selvfølgelig også gældende for Bardet.

Men Dauphiné er langt fra slut endnu, og særligt lørdag byder på en ukarakteristisk hård etape for et ikke Grand Tour-løb. Søndag slutter de også på toppen af en stigning, hvilket de også gør i morgen, men det er mere en bakke end et bjerg. Så intet er afgjort og det bliver ret spændende at se, om Tejay holder sit niveau resten af løbet, og om visse ryttere (Nibali og Valverde) gider eller kan levere lidt bedre end det vi så fra dem i dag.
Skrevet af Mr_bum
Ja, det var en fejl fra min side. Men så får vi ham at se i direkte duel med Contador, hvilket heller ikke er helt dårligt
Skrevet af Il_Preferito
Helt enig, Tejay er skoleeksemplet på en rytter, der langsomt men sikkert er blevet bedre. Spørgsmålet er så - og det synes jeg efterhånden det har været i et år eller to nu - om han er i stand til at tage det sidste skridt op. Lidt ligesom med Porte.

Jeg hører til dem, der tror Quintana kommer til at køre stærkt. Han har været i Columbia i siden Romandiet og kombinationen af løbspause + Columbia, plejer at være ret god for ham. Men jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan Valverde tackler det hele i løbet af Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Van Garderen har også - igen ligesom Porte, dog ikke i lige så udtalt grad - haft problemer med at undgå de dårlige i dage. Sidste år kørte han dog ganske stabilt, og kan han undgå at gå helt ned og tabe klassementet på en enkelt dag, er han vel en af favoritterne til at snuppe femtepladsen efter "big four".
Skrevet af Il_Preferito
Jakob Fuglsang er godt nok kun i 6.5 (på 365), men don´t mind if I do.

Edit. Og det er selvfølgelig til Tour de Suisse.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af qanatoli
Jeg begynder at glæde mig rigtigt meget til dette års Tour. Quintana og Froome repræsenterer to helt forskellige stilarter, og Nibali og Contador er super opportunistiske, og klar til at angribe hvor dom helst der er en mulighed for at snuppe sekunder, så med mindre det på første bjerg viser sig, at en er væsentligt stærkere end de andre kan det blive et fantastisk afvekslende løb.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af UdAfBusken
Hvis der er bare en grad af sandhed i rygterne om Fuglsangs form, er podiet i Tour de Suisse ikke specielt langt væk. Jeg har lige taget et kig på startlisten, og det er navne som Pinot, Spilak, Van den Broeck (Monfort), Henao, Moreno, Majka og Pozzovivo, der umiddelbart ligner vinder- eller podiekanfidater. Med kun 1 hård bjergafslutning og et væld mere eller mindre kupererede etaper, skal Kwiatkowski heller ikke afskrives, selvom han ikke har fundet bjergbenene i 2015.
annonce
0